|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() Przepraszam za offtop. Dziewczyny, utalentowane jesteście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
____________ Czas nie uleczył ciszy upadłych emocji. Przychodzisz i odchodzisz, tak po prostu robisz porządki. podnosisz i zbierasz śmieci, wyrzucasz mnie ze swojego życia. Nosze w sobie niesamowity bałagan. W głowie, w sercu w życiu. I znów leżę na tej przeklętej podłodze i wiem że muszę wstać, ale wcale mi się nie chce. nie bój się wyciągnąć rąk w stronę życia marzenia nie bolą ale niszcząc je zabijasz samego siebie prawdziwego siebie
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
gra zaczyna się od początku.
popatrz jak życie się zmienia. wystarczy wyrwać kilka kartek z pamiętnika. to nic. w wirtualnym świecie żyję. tylko bądź. zimno na dworze - zimno w moim sercu. ogrzejesz je.? czy to już uzależnienie od Ciebie.? wszystko jedno. ważne, że jesteś.
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Juz sie nie boje ! nic mnie nie czeka .
Letarg . Przez Ciebie moj swiat peka na pol - spadam powoli w dol . Mrrr ..Podrap mnie za uszkiem ;> Smutny final czlowieka ![]() Bylam , jestem , bede . Co chce to zdobede :d No i poznales moja mroczna strone .. Przepraszam . Tulic Cie co dnia - widziec oczu Twoich blask <3 To jeszcze nie jesten czas , to nie ten dzien - wiec snij swym snem. Przy Tobie wiem co to szczescie <3 ![]() Minelo pol roku , nic nie zmienilo sie - dalej Cie kocham , me zycie zawalilo sie . Nie placz ja przeciez jestem tam gdzie Ty - w powiewie wiatru i mgly ![]() Blisko badz <3 Do czego nam faceci ? do wynoszenia smieci ;> Zyje w smutku , zyje marzeniami . Teraz wiem czego chce me serce ![]() Bez Ciebie tak trudno zaczac nowy dzien . Uwierz mi skarbie zmienilam sie ! Daj mi szanse , a przekonasz sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
Issuee- zabrałam od Ciebie kilka tych wesołków :P jak masz więcej to dawaj, jest na to popyt :P hihihi
![]() widzę że lubisz bananki :P hihihi Maleńka <3.
![]() Długo by wymieniać mężczyzn, których nie kochałam, choć są tego warci. .
#3636 |
Raczkowanie
|
Być z Tobą zanurzyć twarz W Twych dłoniach
I nie dotknąć nigdy dna, Nie odchodz, Proszę Cię Bo tylko z Tobą Tak mi dobrze, dobrze jest Tak bezpiecznie czuję się ;** "Wierność oznacza, że nic nie zrobię, nic nie powiem i niczego nie zaplanuję nie myśląc o mojej drugiej połowie, wiadomo, że zawsze wszystko robimy, omawiamy i planujemy razem." Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. Najlepiej życ chwilą...z ludzmi którzy nam to umilą! Spełnic każde ze swych marzeń, podążac w stronę światła, cieszyc się każdym dniem, jakby był tym ostatnim... Nadzieja pojawia się każdego dnia, z każdym nowym wschodem słońca, uśmiech kogoś bliskiego, miła chwila utrwalona na zawsze... ![]() Czas wszystko zmienia, ale mogą minąc lata, a nie każdego da się zapomniec. Zmieniają się uczucia, ale pamiec silniejsza bywa. Nadchodzi moment kiedy trzeba iśc do przodu... Najpiekniejsze jest to, czego nie ma.O czym marzysz i tęsknisz od lat...Najpiękniejsze są nasze marzenia... Żadna noc nie może byc aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukac choc jednej gwiazdy. Pogódz się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radośc...!
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Konto usunięte
|
Kochanaaa Oluśiaa zoastaaań.
![]() maleńkaa.<33 __________________ jak spadną liście będzie zaje.biście |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zadomowienie
|
Co za dzień?
Słońce nam uśmiech śle Woła Cię, Byś tu dzisiaj wpadł Bo pokazać wszystkim chce Sezamkowy cudny świat Sezamkowy cudny świat Cudny świat!!! ![]() Nie staraj się bo wtedy się ograniczasz Fajne uczucie coo??? Teraz to ja nie chcę Ciebie. Nadal jesteś przekonany, że to nie boli???
#3639 |
Raczkowanie
|
Ciepla kapiel nie pomaga - brakuje mi zapachu Twojej skory
![]() Z dnia na dzien zmienia sie wszystko ![]() Zabrales czastke mnie ![]() Zylam dzieki Tobie , dziekuje ![]() Krwawie cala ![]() Zostawiles mi bol jako prezent pozegnalny .. Przezyc zycie szczesliwie widocznie nie mam prawa.. Mialo nie wiac w oczy Nam . |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby nie było off: And now that you're gone
I finally get a taste of freedom Only problem is I don't really wan't to be free/ Teraz, kiedy odszedłeś w końcu zaznałam wolności jedyny problem polega na tym, że ja nie chcę byc wolna...
![]() |
#3641 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a zabieraj , zabieraj ![]() Cytat:
mam nadzieję ,że wrócisz do nas Kochanie ![]() ![]() ![]() trzym się Szkrabie ![]() ![]() _________________________ _____ i coraż gorzej czuję się z myślą ,że nie jesteś już mój..
zrób mi taki mały prezent i daj trochę miłości. myśl o nim mnie dobija ! a w liście do św. Mikołaja napiszę tylko, że chce dostać Ciebie. tyle mi wystarczy. to chyba nie jest duzo,prawda ? a podobno tak ładnie wyglądaliśmy trzymając się za ręce...
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-04 o 19:08 Powód: . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
niewolnicy na bazarach namiętności...
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jesteście świetne ! ![]()
#3644 |
Raczkowanie
|
Pytasz, czy wierzę w miłość i jej przeznaczenie.. Czy słowa naprawdę dziś mogą zadać ból? Kogo naprawdę widzę, gdy patrzę na Ciebie?
#3645 |
Raczkowanie
|
Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie,ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia.
Miłość tworzy mosty tam,gdzie to niemożliwe. Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe. W moim upadku do piekła znalazłam kawałek raju są miłości, które zabijają... Chciałabym mieć taki charakter, żeby jeśli ktoś mi przyśle gówno końskie w paczce, nie krzyknąć z odrazy, tylko cieszyć się, że konik tu był. Do ludzi trzeba wyciągnąć rękę. Trzeba. Możemy się nie doczekać odzewu. Ale jeśli nie wyciagniemy ręki, to odzewu nie doczekany się z całą pewnością. Wyobraź sobie że życie polega na żonglowaniu pięcioma piłkami. Ich nazwy to praca, rodzina, zdrowie, przyjaciele i prawość. Wszystko udaje ci się utrzymywać w powietrzu. Ale pewnego dnia wreszcie do ciebie dociera, że praca jest gumową piłką. Jeżeli ją upuścisz, odbije się i wróci. Pozostałe cztery piłki - rodzina, zdrowie, przyjaciele, prawość - to szklane kule. Jeśli się którąś upuści, może się obić, wyszczerbić lub nawet roztrzaskać.
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Raczkowanie
|
ZjemCie - dziękuuuuuję. już wszystkie zapisane, czekają na SOBOTĘ
![]() zabierz mnie stąd. zabierz mnie do siebie. eej rozum. pilnuj serca i nie wymądrzaj się. ! ![]() kocham , kiedy mówisz mi: 'nienawidzę' ![]()
![]() |
#3647 |
Raczkowanie
|
DiamondPrincess - a nie ma za co.
![]() Kochanaa - yhh. każdy ma swoje granice wytrzymałości. przykro mi, że nas opuszczasz, ale rozumiem. jeśli zatęsknisz to wracaj koniecznie, czekamy.! ![]() Drift - łuhuhu. powiało grozą kochana. prośby wystarczyły, na prawdę. ![]() CookieCrisp - "a w liście do św. Mikołaja napiszę tylko, że chce dostać Ciebie. tyle mi wystarczy. to chyba nie jest duzo,prawda ?" kradnę ten. świetny.! ![]() swoją drogą - po co pisać po tysiąc postów na godzinę.? nie lepiej jednego edytować.? chyba, że chodzi o liczbę wiadomości. dziwnie się tu dzieje... -------------- listem poleconym wysyłam Ci kilka uśmiechów na pochmurne dni.
kiedyś pragnęłam księcia z bajki. dziś chcę zwykłego faceta. który mimo moich wad, min, humorków jest ze mną i nie zamierza zmieniać mnie na lepszy model. lubię czuć, że Ci się podobam. lubię kiedy z pasją wąchasz moje włosy i nic nie mówiąc całujesz mnie w czoło. blada cera, sine usta, czerwone oczy, nadwrażliwy słuch... tęsknię wiesz.? budzisz się w środku nocy spoglądając na telefon. nie sprawdzasz godziny. patrzysz, czy przypadkiem nie napisał smsa. melancholia zapomnianego istnienia. duszę się wspomnieniami. dlaczego nie mogą zostawić mnie w spokoju.?! i coś na poprawę humoru w te jesienne, szare dni: JP, JP na 50 % - bo jednak trochę się ich boję. ;D
Edytowane przez allmylifeismusic Czas edycji: 2009-11-04 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Rozeznanie
|
to wszystko, co widzę choć widzę, nie mówię więc czego się wstydzę i czego nie umiem Pozwól mi w swoim ciele siedzieć niepewności słodki stan Idealnie Tak wprost nieprawdopodobnie powieki w tańcu zaciskam mocno niewygodnie tak wprost nie do wytrzymania jaki ze mnie sukinsyn w tej letniej sukience. kto odważyłby się bosso nocą coś się tli. demony miłości nie mają szans.. być może okrutna tak bardzo jak głupia wyhamuj łagodnie. cała ta głowa to pole minowe. więc uśmiech, proszę i twój słodki głosik daj maleńka, świat w twoich rękach nie pokazuj mu się tylko z rana nieumalowana [teksty z piosenek Gaby Kulki]
#3649 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15090608]Kochanaaa Oluśiaa zoastaaań. ![]() maleńkaa.<33 [/QUOTE] Cytat:
![]() tzn. piszę tu ostatni raz ![]() toż to zadna strata ![]() ![]() i dzięękuję. <3 Cytat:
![]() będę cię okradać regularnie ![]() obiecuję. ale nie napisze, najwyżej na pw, okej? noo i zawsze wejde na zapoznawczy xD * * * mimo, że ciągle kocham twe błękitne oczy, nic dla mnie nie znaczysz... mają wspólne plany na przyszłość, chcą się razem zastarzeć ale poza tym nic ich nie łączy. temu panu podziękujemy.! pan już raz mi złamał serce. mogę walić głową w mur, a i tak mnie nie pokochasz. [ ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam mam i zaraz dam :p hahah.. jaki rym ![]() - Co wyjdzie jak zmieszasz blondynkę z betonem? - Pustak! - Z czego ciacho? - Z mąki ![]() - Dlaczego Smerfetka nie ma dzieci? - Bo śpi z Ciamajdą :P - Babciu, skąd masz takie bicepsy? - Pracowałam w "Biedronce", wnusiu! później wrzuce więcej.. teraz nauka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
pięknie dziękuję za każde miłe słowo.
_ w deszcz wplecione tych kilka szepczących słów. trzask rozpryskujących się kropel o beton. kiedy płaczesz, widzę w twoich oczach wieczność. zabijamy się słowami nawzajem. poszarpane od kul rany. kiedy poprosiłam, zebyś mi się przyjrzał, odpowiedziałeś, ze nie możesz znieść mojego widoku, bo wyglądam, jakbym traciła zmysły. doskonale wiedziałeś, że to z twojego powodu. rzeczy zapisane gdzieś z tyłu głowy moja tęsknota raz po raz przegryza się przez skórę dnia i powoduje krwawienie oto moje palce, mój nadgarstek, moje oczy i moje gardło. i dusza na dokładkę. swoim krzykiem rozcinam płaczący w szczelinach umysłu wiatr ile razy można przegrać ostateczną bitwę o siebie? bezsen. nieruchome myśli wpatrzone tępo w martwy punkt na ścianie. na kuchennych wieszaczkach porozwieszane polaroidowe wspomnienia. suszą się- zapłakałam je. gdy tak siedzę w wannie, nie czując chłodnej wody i znikającej piany, nagie, sine ciało napawam tobą. czuję się jak narkoman. nie mam kłutych blizn na przedramieniu, mam pełno ciętych blizn na sumieniu. myśli bledną, gdy czerwienieje woda. jeszcze odrobina cielistego koloru na dłoniach. długo trzmałeś moje palce w swoich, zanim odszedłeś na dobre. bawiąc się sekundnikiem- oszukajmy czas. wpełznijmy pod łóżko, bądźmy zakurzeni, niech nikt nas nie znajdzie. skroń roztrzaskana o krwężnik; odrzuciło mnie w bok, kiedy tak wjechałeś we mnie ropędzoną do granic możliwości obojętnością.
#3652 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] okradam Talenciary ![]() Mój głos, na dnie odnajdzie Cię i w snach. Jak prorok co rok to samo sobie przepowiadam Jak najlepszy matematyk ja wyliczam siebie z zadań Wnioskuję, układam, badam, Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, Jak się sypie to rusz d*pę, a nie czekaj aż ci ktoś pomoże Masz marzenia? razem z Tobą ich dosięgnę... weź to do siebie szczerze, w życiu nie ma opcji kasuj
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
Uciekam w świat marzeń ,upajać się Tobą
![]() Gwiezdziste oczy , w ktorych sie zatapiam <3 Nie boje sie , bo zycie jest przeciez sennym marzeniem. Odrzucic kanon , reguly . Ten swiat nie ma sumienia. Oddychamy ciezszym powietrzem . Mała przestan cpac , znajdziemy konsensus ;> Nie ma juz szans by bylo tak jak przedtem . Dosyc rewolucji , ktora jest tylko na ulicach , a w ludziach nie . Moge Tobie dac to co dopomaga szczesciu ![]() Nie wiele jest tych rzeczy , ktorych nie zmienia czas. Jestem silna - antidotum dzis w sobie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
|
moon_light
![]() ![]() ![]() unattainabl ![]() ![]() ![]() - Wpadamy na imprezę jak rozkręcone harty, To nie żarty, to polskie party ![]() - Zero jeden na zegarze, Co się dzisiaj okaże, Johny Woker jako pierwszy już się śmieje.. -> Półmetek ![]() - ...zimny Bols płynie po stole.. migają światła i wirują pokoje... Bawimy się ![]() ![]() chyba naprawde nie pomogłam ![]() ![]() Po prostu nie pamiętac sytuacji, w których serce pęka.. Może trzeba było pozostac po tamtej stronie tęczy ? -Tęsknisz za nim? -Już nie... -Wciąż jednak patrzysz w okno! -Czasami muszę...Tam widzę nas razem..
Edytowane przez DiamondPrincess Czas edycji: 2009-11-04 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
xoxo
|
Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca.
Nie chcę żyć jeśli masz mi to zabrać! Chcesz zdobyć cały świat ? Masz na to jedną szansę, czuje jakbym miał skrzydła, unoszę się nad miastem. Cały świat może być Twój jak słońce na blokach, uwierz mi, jeszcze się w Polsce zakochasz! Z góry na dół, jak z jedenastego piętra, Gdy znasz to uczucie, pękniętego serca, bo ten świat zgubił serce Nasze bogactwo, to nie kieszeń co pęka, Raczej własna tożsamość, ślady pracy na rękach Nie szastam hajsem, szacunek daję matce Boga mam za władcę, nie konta proroków Bo mam rap na zawsze, a nie tylko z doskoku Ludzie dziś nie są tacy sami jak kiedyś Poukrywani za różnymi maskami O.S.T.R
#3656 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
o jej ![]() ![]() nmzc < 3 zawsze do usług ; D Cytat:
Cytat:
kochaniaa ![]() ![]() ![]() uwielbiam !! ![]() _________________________ ____
- Wiesz co jest bardziej przygnębiające od ponurego jesiennego poranka? Twoja spojrzenie mówiące - `Już mi nie zależy ..` czasami brakuje mi słońca , czasem czasu .. czasami nawet psa , którego bądź co bądź nie lubiłam .. wiesz , nie wiem jak to powiedzieć .. ale ostatnimi czasy brakuje także Ciebie .
![]() |
#3657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziękuję dziękuję ;** moje gwiazdy ;** <33 coś ode mnie: ... 3 nad ranem, telefon... -zbieraj się! pakuj w walizki najważniejsze rzeczy i wyjeżdżamy! będę za 5 min! -Co?! -no nie zrozumiałaś mnie?! jedziemy już, teraz, zaraz. Masz 5 min... no dobra 15.. na zrobienie makijażu. I jestem u ciebie. -Ale gdzie? Sami? Na ile? -Na długo... będziemy sami z samochodem czyli nie sami.. a gdzie to tam gdzie będziemy. No to jak? -Ok.. .. po piętnastu minutach... -Gotowa? -Tak... -Biorę walizki a ty wsiadaj do samochodu. ...wsiadła i zawiózł ją.. zawiózł w magiczne miejsce, tam na wschód słońca... tam na molo gdzie się poznali, tam opowiadał jej jak bardzo ją kocha, tam mówił że jest jedyna. Całował. -dzisiaj mija rok.. rok jak jesteśmy razem. -Ale ostatnio.. -Ostatnio było. Wiem przepraszam... poprawię się. - Znowu to. Za tydzień dalej będzie to samo! -nie... uwierz mi zaufaj ;*** ....2 tyg potem... -to koniec. wszystko nam się sypie nie dam rady dłużej odchodzę. -ufałam.... Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-11-04 o 20:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Mówisz nasza przyjaźń to najlepsze co spotkało nas.
Nie wierzylam ze tak zle moze skonczyc sie nasz wspolny spacer po niebie ![]() To silniejsze od wszystkiego co znam <3 Odkad nie ma Nas ziemia nadal sie obraca .. Powiedz , ze mnie kochasz zanim znikniesz we mgle nie obiecujac mi nic <3 Milosc odmienia nas - to ona zmienia swiat ![]() Jakby nigdy nic serce nie przestalo bic </3 Bo nic juz nie zostalo , przepraszac to za malo ![]() Zapomniales mnie :| Tak potraktowane serce , nie pokocha nigdy wiecej . Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-04 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
BAN stały
|
Miło mi.
![]() Dziękuję. A właśnie do mnie niestety też pasuje, wymyślony na poczekaniu, pisałam notkę na fbl i tak jakoś postanowiłam skopiować i tu wkleić. ![]() Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą.
Pomiędzy tym, co powinnam, a tym czego chcę. Im mniej wiesz tym lepiej śpisz... Świat postrzegany pijanymi oczami. Kiedy światła gasną, wydaje się, że ból przestaje istnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Wtajemniczenie
|
MamCieGdzies, CookieCrisp, Extremalna, BananowaBrazylijka, TiScatteroUnaFoto, Primadonna, allmylifeismusic-wspaniałe <3
-------------------------------------------------------------- * Dawniej, chciała być z Tobą. Dziś to Ty chcesz być z nią. * Może nawet samotność jest czasem miłością. * Przeszłość nie wróci, teraźniejszość zabija, a przyszłość będzie już bez Ciebie. * Ty- hooligan szukający przygód z tanimi dziw.kami. * Ten sam... Tylko spojrzenie trochę inne. * Taka pusta co noc teraz, taka samotna, że aż boli. * Zrywam kajdany i płaczę Twoimi łzami. * Spróbuj wsłuchać się w milczenie. W sumie nie wiem co takie smutne te opisy skoro dobry humor mam, ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.