![]() |
#4951 |
BAN stały
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
dokladnie . tylko u niego jest tak , ze raz widac ze mu zalezy
a na 2 dzien ma wszystko gdzies , i boi sie ze mnie skrzywdzi jak bedzie ze mna , ze przez odleglosc nie zapewni mi tego , co moze mi zapewnic ktos z mojego miasta. ;/
#4954 |
Zakorzenienie
|
eee no niech nie przesadza z odległoscią, nie to decyduje o tym czy związek bedzie dobry czy nie
#4955 |
Wtajemniczenie
|
up.
#4956 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, tak czytam wasze historie i powiem szczerze, ze zazdroszcze tych poczatkow...
![]() moja historia jest calkiem typowa. zalozylam konto na sympatii troche z nudow (w okolicy swiat wielkanocy rzucilam studia i naprawde nie mialam co robic), a ze samotnosc troche doskwierala (zaczal sie juz nawet zal za poprzednimi tragicznymi zwiazkami) to czemu by nie sprobowac? spotkalam sie z paroma, z ktorymi dobrze mi sie pisalo, ale nic nie zaiskrzylo, oczywiscie najpierw tez patrzylam tylko na tych od siebie z trojmiasta. ale z ciekawosci wpisalam swoje wymarzone cechy fizyczne u mezczyzny (wiem, banal, idealy nie istnieja, no ale dla zabawy...) i nie zaznaczylam zadnego konkretnego miasta i... wyskoczyl mi jeden, calkiem przystojny, bardzo w moim typie. opis mnie zaintrygowal, ale odrzucila WARSZAWA (ja z 3miasta. juz nawet nie chodzi o odleglosc, ale nie lubie warszawy i wiekszosci warszawiakow, ucieklam stamtad). ale chyba zobaczyl, ze go podgladam co i raz i w koncu sam napisal. calkiem fajnie nam sie gadalo, bardzo intrygujaco, okazalo sie ze ma w gdansku rodzine i pewnie po sesji wpadnie, to sie spotkamy. jak doszlo co do czego to sie minelismy, bo akurat wtedy ja wyjechalam, ale szybko wrocilam. i bach, od razu informacja ze moja babcia sie bardzo zle czuje i jest w kiepskim stanie, ja w placz a on nagle sie pojawil, tak zeby byc przy mnie. poznalismy sie wlasnie w takiej ciezkiej sytuacji, ale dzieki temu wszystko bylo szczere, bez glupawych podrywow, tekstow na pokaz, oceniania wszystkich nawet najmniejszych czesci ciala, po prostu rozmowa. i tak przegadalismy cala noc. ku mojemu zdziwieniu juz nastepnego dnia dostalam sms z prosba o jeszcze jedno spotkanie, i tak codziennie przez miesiac. szybko to przerodzilo sie w uczucie, ale bylismy sfrutrowani, bo wiedzielismy ze odleglosc sopot-warszawa to jednak duza bariera, ja o przeprowadzce nie chcialam slyszec, on do 3miasta chcial bardzo, ale nie mial mozliwosci, studia, rodzina, wszystko. w koncu postanowilam sprobowac, powiedzialam ze przyjade, na pol roku. i tak zyjemy sobie szczesliwie i odliczamy dni do powrotu do sopotu (jeszcze tylko niecale 2miesiace ![]() chcialam tylko powiedziec, ze zycie nas przez ten czas nie oszczedzalo, mamy ogromne problemy finansowe, tz niesprawiedliwie wyrzucili z uczelni, dodatkowo bardzo ciezko zachorowal, mieszkamy w malutkiej klitce (1!! pokoj-sypialniokuchniowszystko z malutka lazienka) i to jeszcze z naszymi zwierzetami, duzo problemow w rodzinach sie dzialo, ale dzieki temu poznalismy sie juz od tej najciezszej strony, i wiemy ze jestesmy ze soba na zle i na dobre (na ktore jeszcze chyba musimy troche poczekac). tak wiec chyba niewazne gdzie, w necie, klubie, na ulicy, ale wazne zeby spotkac TEGO kogos ![]() no i te poczatki rodem z 'masz wiadomosc'... ![]() ![]()
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wszystko pójdzie ok to jutro mam spotkanie z tym pierwszym
![]() Dziewczyny po jakim czasie zaprosiłyscie chlopaka do siebie lub poszlyscie do niego? My jestesmy z innych miast ale na razie nie chce go do siebie zapraszac... W koncu to dopiero 2gie spotkanie...
#4958 |
Konto usunięte
|
ja mozej jestem inna ale zaprosilam Matiego od razu do domu:d za zimno bylo na spacery:d ma 80km do mnie czy 60 jakos juz niepamietam nie jestem dobra w odleglosciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nas dzieliła odległosc, ale TZ sam po drugim spotkaniu zaproponowal ze przyjedzie do mojego domu (spotykalismy sie wtedy w Poznaniu) na pare godzin - co tez sie stalo i tak sie zaczeło ![]()
![]() |
#4960 |
Konto usunięte
|
motylek ty z poznania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkałam się tylko z jego ojcem, który o 4.20 pił herbatę w kuchni a ja wychodziłam ![]() U mnie jeszcze nie był, ale miał okazję poznać mame, siostrę, szawgra i siostrzenicę. W sobotę jedziemy na weekend do Krakowa, spotkać się z moimi znajomymi ze studiów ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-04 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
#4963 |
Konto usunięte
|
ja mam 90 km do poznania
![]() ej laski wiecie co wscieklam se bo E. mowil ze praca cos tam nie ma czasu pisac a kumpela napisala do niego bo ja podpuscilam by sprawdzic czy on odpisz i odpisal jej! idiota. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
ja 50 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4965 |
Konto usunięte
|
ale wiesz jak sie wscieklam
![]() glupia naiwna chcialam na niego czekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zadomowienie
|
Na kolesi z KALISZA
![]() ![]() Ja też spotkałam się z chłopakiem z neta. Kiedyś dawno. Nic na dłuższą metę z tego nie wyszło. I dobrze ![]() Ostatnio również spotkałam się z pewnym chłopakiem. Po krótkim pisaniu ze sobą ponieważ wole gadać na żywo niż marnować czas ![]() Jednak mam dystans ponieważ zawsze podobałam się tym, którzy mi nie przypadli do gustu a Ci którzy mnie zainteresowali olewali potem mnie ![]() ![]() Nie zapeszam.. ale mam nadzieję że wreszcie mogło by być fajnie.. ![]()
#4967 |
Konto usunięte
|
ja tez bylam niechetnie nastawiona a jednak mam Tz z netu i to przez przypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ty karolinko skoro nie jesteś pewna tego chłopaka bo sama mówisz, że dasz mu szanse na spotkanie a nie wiesz czy chcesz być z nim w związku to lepiej nie zapraszaj od razu bo chłopak sobie za wiele pomyśli ![]() pozdro a ja dziś dostałam od tŻ czekoladki ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a ja z P. sobie pisze...i jest oki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie nie jestem go pewna... Piszemy ze soba troche ale dziś dopiero 2gie spotkanie mamy... Póki co na razie jestem na nie jesli chodzi o zwiazek... Ale dalam mu szanse bo kolezanka tez z takim jednym nie chciala sie spotykac choć tamten ciagle ja namawial...Ale po 3 czy 4 spotkaniach zmienila zdanie i sa juz ze sobą 4 lata!! Ona tez zaprosila go do siebie dopiero jak byli razem czyli po tych paru spotkaniach
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Ale masz pamięć
![]() Nie, to ten pierwszy... Który ma do mnie 50 km ![]()
#4974 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, bo ja tylko czasem tu zagladam i czytam tak troche i nie jestem za bardzo na czasie :P a tego co sie ubrudzil pamietam, bo sie z tego smialam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Acha rozumiem
![]() Zobaczymy jak dziś będzie z panem G. ![]() A widzę, że jego do mnie bardo ciągnie he he
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jo tyż ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Ja się umówiłam z dwoma facetami z neta i za 2 razem to był strzał w dziesiątkę. Mailowaliśmy 1,5 tyg zanim zaproponował spotkanie. Na necie gadało nam się idealnie i wszystko nas łączyło. Na żywo rozmowa już szła gorzej bo się stresowaliśmy. Już na pierwszej randce zapytał kiedy znów się z nim zobaczę
![]() A na 2 randce zaprosił mnie do siebie na film (to było w lutym więc pogoda nie sprzyjała spacerom) i cały czas był grzeczny ![]() Ach te początki... ![]() ![]()
#4979 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Konto usunięte
|
no paczatki romantyczne potem juz norma
![]() jutro mam wolne na uczelni akurat i Tż ptzyjedzie na dzien caly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.