Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 19:10   #331
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
pokaż co mierzyłaś
wlasnie, wlasnie, pokazujcie i sie chwalcie jak tam wasze przygotowania? bo u mnie wszystko jest w proszku na razie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:19   #332
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
anesh to ja wczoraj wystapiłam w dzien dobry tvnTa po srodku to jaFajnie,ze zaczełyscie kolejna czesc.
zaglądam na bloga
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:20   #333
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
wlasnie, wlasnie, pokazujcie i sie chwalcie jak tam wasze przygotowania? bo u mnie wszystko jest w proszku na razie

witaj u mnie przygotowania stoją w miejscu nawet fotografa jeszcze nie mam ale to załatwia mój tata więc pewnie jeszcze długo nie będę miała czekam na Tż który miał się odezwać o której przyjedzie i jeszcze nie dzwonił

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:30   #334
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
witaj u mnie przygotowania stoją w miejscu nawet fotografa jeszcze nie mam ale to załatwia mój tata więc pewnie jeszcze długo nie będę miała czekam na Tż który miał się odezwać o której przyjedzie i jeszcze nie dzwonił
może chce ci zrobić niespodziankę??

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:38   #335
madmuazelle
BAN stały

Czesc

Niedawno wróciłam z pracy i jestem bardzo zmęczona ,jest tego plus że wkońcu może szybciej zasne.Musze nadrobić teraz Wasze posty,póki jeszcze nie zasypiam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:40   #336
BlackAngel
Adwokat diabła

śnieg! śnieg! szkoda tylko że nie tu ale pada u rodziców..
muszę coś zacząć z tym ślubem, bo ten rok minie i będę z ręką w nocniku

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:41   #337
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
anesh to ja wczoraj wystapiłam w dzien dobry tvnTa po srodku to jaFajnie,ze zaczełyscie kolejna czesc.
jako kto i gdzie mogę zobaczyć

zrobiłam tą prezentację już

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:42   #338
tancerka212
Zakorzenienie

a ja wlasnie zrobiłam sobie gorace mleko z musli i wskakuje pod koc

zapomniałam wam powiedziec ze sniło mi sie dzis że do slubu został juz jeden dzień i tak chodziłam po mieszkaniu taka usmiechnieta, zaglądałam sobie do pokrowca gdzie wisiała moja suknia ślubna i miałam takie motylki w brzuchu- byłam usmiechnieta cały czas ale stresik tez był
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:47   #339
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż co mierzyłaś

Szukam w Internecie, bo nie pamiętam co to za salon był w mojej mieścinie. Ale generalnie weszłyśmy z mamencją do jednego salonu, mierzyłam jedną, którą ktoś już tu pokazywał z takim srebrnym wzorem pod biustem. Fajnie wyglądałam, ale to nie było to... Drugą mierzyłam drapowaną tak jakby po skosie a spod spodu koronka wychodziła i tej się bardzo fajnie czułam, wcale mnie nie skracała. Mamci też się podobała, jak znajdę coś chociaż podobnego to pokaże. Bo nie gwarantuję, że to był jakiś salon z sukniami tylko z jednej firmy... Ale jak patrzyłam na ceny to chyba zdecyduję się na szycie, bo dowaidywałam się u jednej krawcowej i wychodzi o wiele taniej.
Stary 2009-11-04, 19:51   #340
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Szukam w Internecie, bo nie pamiętam co to za salon był w mojej mieścinie. Ale generalnie weszłyśmy z mamencją do jednego salonu, mierzyłam jedną, którą ktoś już tu pokazywał z takim srebrnym wzorem pod biustem. Fajnie wyglądałam, ale to nie było to... Drugą mierzyłam drapowaną tak jakby po skosie a spod spodu koronka wychodziła i tej się bardzo fajnie czułam, wcale mnie nie skracała. Mamci też się podobała, jak znajdę coś chociaż podobnego to pokaże. Bo nie gwarantuję, że to był jakiś salon z sukniami tylko z jednej firmy... Ale jak patrzyłam na ceny to chyba zdecyduję się na szycie, bo dowaidywałam się u jednej krawcowej i wychodzi o wiele taniej.
rzeczywiście rzadko kiedy w salonie są suknie ślubne tylko jednej firmy- zazwyczaj jest kilka dlatego jak nie kojarzysz modeli to pewnie nieźle się naszukasz

Kasiku co tam u ciebie??
Stary 2009-11-04, 19:55   #341
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
muszę coś zacząć z tym ślubem, bo ten rok minie i będę z ręką w nocniku
Ojj biedactwo
A co jeszcze masz do załatwienia?

Cytat:
a ja wlasnie zrobiłam sobie gorace mleko z musli i wskakuje pod koc

zapomniałam wam powiedziec ze sniło mi sie dzis że do slubu został juz jeden dzień i tak chodziłam po mieszkaniu taka usmiechnieta, zaglądałam sobie do pokrowca gdzie wisiała moja suknia ślubna i miałam takie motylki w brzuchu- byłam usmiechnieta cały czas ale stresik tez był
Bleee nienawidzę mlekaAle smacznego życzęA płatki jem tylko z jogurtem naturalnym

Ja zaraz będę jadła lody Ben&Jerry's - pychota

Dziewczyny mysle nad założeniem bloga coś z modą związanego, ale sama nie wiemNie będzie to nic profesjonalnego, taki luźny styl...Co o tym myślicie?
Dobry czy zly pomysl?
Bo sama nie wiem...

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 19:57   #342
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
rzeczywiście rzadko kiedy w salonie są suknie ślubne tylko jednej firmy- zazwyczaj jest kilka dlatego jak nie kojarzysz modeli to pewnie nieźle się naszukasz

Kasiku co tam u ciebie??

Serio? Ja myślałam, że to ten salon jakiś inny jest:P.
Jedna chyba annais, nie wiem jaki model, ale to ta, która była fajna, ale to jednak nie to.
Stary 2009-11-04, 19:59   #343
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Bleee nienawidzę mlekaAle smacznego życzęA płatki jem tylko z jogurtem naturalnym
j mysle nad założeniem bloga coś z modą związanego, ale sama nie wiemNie będzie to nic profesjonalnego, taki luźny styl...Co o tym myślicie?
Dobry czy zly pomysl?
Bo sama nie wiem...
a też normalnie nie piję mleka ale dziś w sklepie jakiejś takiej ochoty nabrałam że sobie kupiłam malutki kartonik od musli.. z resztą ja teraz mam zamiar jeść więcej białka bo chcę zeby mi włosy szybciej rosły

a co do bloga to szczerze mówiąc nigdy nie czytałam żadnych blogów itp i szczerze mówiąc to nawet nie wiem co tam się robi

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Serio? Ja myślałam, że to ten salon jakiś inny jest:P.
Jedna chyba annais, nie wiem jaki model, ale to ta, która była fajna, ale to jednak nie to.
jak jakaś suknia z Annais to powiedz mniej więcej jak wyglądała to my Ci z Kasią zaraz ją zidentyfikujemy
Stary 2009-11-04, 19:59   #344
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj biedactwo
A co jeszcze masz do załatwienia?

Ja zaraz będę jadła lody Ben&Jerry's - pychota

Dziewczyny mysle nad założeniem bloga coś z modą związanego, ale sama nie wiemNie będzie to nic profesjonalnego, taki luźny styl...Co o tym myślicie?
Dobry czy zly pomysl?
Bo sama nie wiem...

Good idea.
Stary 2009-11-04, 20:03   #345
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
a też normalnie nie piję mleka ale dziś w sklepie jakiejś takiej ochoty nabrałam że sobie kupiłam malutki kartonik od musli.. z resztą ja teraz mam zamiar jeść więcej białka bo chcę zeby mi włosy szybciej rosły

a co do bloga to szczerze mówiąc nigdy nie czytałam żadnych blogów itp i szczerze mówiąc to nawet nie wiem co tam się robi

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

jak jakaś suknia z Annais to powiedz mniej więcej jak wyglądała to my Ci z Kasią zaraz ją zidentyfikujemy
Pisze się ,wkleja zdjęcia itd. itp. w zależności czego taki blog ma głownie dotyczyć
Myślałam że każdy wie co to jest blog
Wpisz w google, wyskoczy Ci mnóstwo tego

Cytat:
Good idea.
Masz może bloga?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 20:05   #346
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

góra prosta, materiał gładki, pod biustem z takich malutkich koralików wzorek grubości ok 7 cm, dopasowana w talii, później delikatnie poszerzana (kształt A, o ile się nie mylę) a z jednego boku takie jakby lekkie drapowanie (takie mini- mini), spięcie takie po prostu i przy tym kilka perełek, bardzo krótki tren.
Tak za skromnie się w niej czułam.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Pisze się ,wkleja zdjęcia itd. itp. w zależności czego taki blog ma głownie dotyczyć
Myślałam że każdy wie co to jest blog
Wpisz w google, wyskoczy Ci mnóstwo tego

Masz może bloga?

Nie mam, ale jednego czytam bardzo często i prawie codziennie sprawdzam czy sa nowe notki. I teraz chyba będę czytała ślubnego takiej jednej wizażystki, ide na na wspólnej
Stary 2009-11-04, 20:34   #347
tancerka212
Zakorzenienie

Anesh ta?
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-penelope
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-angela
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-angie

kurczę jakoś suknie annais nie są prostymi sukniami tylko raczej zdobionymi...

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-tina
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-aria
może takie coś.. ale to kolekcja 2010 i chyba jej jeszcze nie ma w sklepie..

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-11-04 o 20:39
Stary 2009-11-04, 20:45   #348
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację Samoa takie jakieś nieodpowiednie szkło może pęknąć- na forum babka pisała ze gotowała kompot i jej prysnął i już pękło szkło i się pajączek zrobił..
przeczytałam całe forum o tych wszystkich szybach i pleksi i innych cudach na ścianę i jedno wiem na pewno- nie chcę pleksi bo według wielu osób koło kuchenki strasznie się niszczy, moze się nawet deformować od wysokiej temperatury.. szkło bezpieczne pęka, szkło hartowane znowu drogie a do tego jeszcze jakies szyny mocujące trzba dokupić to już całkiem... zorientujemy się z tżtem w cenach lacobelu w naszej okolicy a jak nie to może pojedziemy do Warszawy do Ikei i tam popatrzymy na panele szklane- bo widziałam zdjecia i fajnie to wygląda- a przy okazji odwiedzimy znajomych w wawie bo już nas zapraszają z tżtem.. a jak to wszystko nie wypali to kupimy po prostu wielkie płytki błyszczące i też będzie dobrze a za kuchenkę gazową wstawimy panel ze stali nierdzewnej bo podobno w Ikei kosztuje ok 50zł.. ale nie znam cen osobiście więc tylko powtarzam to jakie wnioski wyciągnęłam z tamtego forum zabłysnę przed tżtem bo on pewnie nie wie tyle co ja hihihi
własnie mam amiar więcej sobie o tym poczytać, bo do takiej nowocesnej kuchni to wygląda superChociaż wolałabym taką brdziej klasyczną, ale kto wie co mi sie ostatecznie spodoba
Co do tej płyty e stali nierdzewnej to zwróć uwagę, eby była z takiego metalu zrobiona, na którym nie zostawia się śladów ręką czy np. jakims tłuszczem, bo inaczej tego nie domyjesz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

jak jestes tak a nie inaczej nastawiona to tak odbierasz... zlosliwa? a w zyciu ja mam wrecz przeciwne wrazenie - ze to Ty jestes zlosliwa w stosunku do mnie... ja sie grzecznie pytam a ty jakies bulwersy i fochy jakbym Ci cos zrobila... no ale whatever
dziwne troche, ze jakiemus studentowi informatyki daje sie taka posadke tylko dlatego, ze udalo mu sie akurat wymyslajac cos takiego (i zbijajac na tym przy okazji gruuuba kase przez odsprzedanie tego portalu)
no, ale nic... nie dociekam, bo uznasz, ze jestem zlosliwa moze juz nie bede sie wdawac z Toba w konwersacje, bo widze, ze zle to znosisz...
mniej wiecej od wakacji jesteś złośliwa a przemoc rodzi przemocJak ewidentnie widzę z Twojej strony jakieś wbijanie szpil to podświadomie robię to samo A źle znoszę nie rozmowy z \tobą tylko ton Twoich wypowiedzi, ale nieważne nie musisz mnie lubić i na siłe pokazywać, że lubisz
Nie wiem czy poprowadzenie kilku godzin zajęć jest jakąś wielką nobilitacją, po za tym uważam, że jest szansa na to, e coś z tych zajęć wyniosę, jeśli nie to go zjadę w ankiecie ewaluacyjnej Akurat to , że zrobił kasę i miał do tego łeb tylko mu sie chwali.

Cytat:
a mój tż ostatnio otarł gdzies na ciasnym parkingu swoją ukochaną aluminiową felgę i postanowił zrobić renowację wszystkim-SAM!!! wyczyścił je ze starej farby i tam cała procedura jakaś jak u fachowca i podobno już pomalował i podobno wyszły idealnie- ale zobaczę w weekend jak tam mój wszechstrony fachowiec sobie poradził hehe ale w sumie jak sam auta umie malować to co to dla niego felga on powinien jakiś warsztat założyc i swój biznes kręcić a nie się marnować w innej pracy tylko kłopot z tym że on miał mieszkanie remontować a nie felgi do jasnej ciasnej!!!!!!!
mój brat też wszystko robi samWiadomo, przeglądy i takie tam robi w aso, bo kanału w garażu nie mamy, ale cała kosmetykę i elektrykę robi sam, jakbym Wam pokazała jego hondzię i hondzie mojego tż to byście zobaczyły jak fajnie zrobił autko, e tta seryjna wygląda jak jakiś model sprzed 10 lat Ale nie zrobił sobie wiejskiego tunningu typu szerokie kółka i wieśniacka końcówka do wydechu tylko drobne zmiany typu dokładki, światła i autko wyglada luxTyle, ze ja bym wolała ta kase inaczej wydać, ale jego wybórMówi, ze zawsze może te części sprzedać

Cytat:
Dobry czy zly pomysl?
Bo sama nie wiem...
myślę, ze to super pomysł, bo jeśli będziesz dobra możesz wypłynąćTeraz osoby piszące blogi i sa uważane za osoby opiniotwórcze, liderów opinii i sa często wykorzystywani w kampaniach marketingowych w takiej optymistycznej perspektywie możesz dostawac darmowe ciuchy, zaproszenia na imprezy itp. A tak poza tym zawsze może Ci to pomóc w znalezieniu pracy jak dołączysz do cv adres swojego bloga, wiele osób tak robiSerio super pomysł i lepiej zacząć już póki nie jesteś jedna z milionów tylko tysięcy
Ja też mam w planach bloga, ale nie mam na razie czasu
Stary 2009-11-04, 20:48   #349
anesh_
Zakorzenienie

Tą:
Stary 2009-11-04, 20:50   #350
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tą:
ale to nie jest chyba Annais albo ja spepa jakaś jestem i oglądając ich stronę coś przeoczyłam.
Stary 2009-11-04, 20:54   #351
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiku co tam u ciebie??
mam depresję

ja mam blog, ale juz dawno nie pisałam, ale przez czas mej świetlności miałam niemal co miesiąc blog na głównej stronie onetu bo fajna byłam ale tam takie głupie głupoty były

Anesh_to jest suknia Agnes

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-11-04 o 21:00
Stary 2009-11-04, 20:56   #352
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mój brat też wszystko robi samWiadomo, przeglądy i takie tam robi w aso, bo kanału w garażu nie mamy, ale cała kosmetykę i elektrykę robi sam, jakbym Wam pokazała jego hondzię i hondzie mojego tż to byście zobaczyły jak fajnie zrobił autko, e tta seryjna wygląda jak jakiś model sprzed 10 lat Ale nie zrobił sobie wiejskiego tunningu typu szerokie kółka i wieśniacka końcówka do wydechu tylko drobne zmiany typu dokładki, światła i autko wyglada luxTyle, ze ja bym wolała ta kase inaczej wydać, ale jego wybórMówi, ze zawsze może te części sprzedać
fajnie jak facet ma takie męskie hobby nie zniosłabym gdyby mój facet miał jako jedyne hobby np gry na komputerze czy coś takiego i na niczym by sie nie znał..
w sumie w tej naszej hondzie to jakiś takich zmian większych nie ma ale w poprzednich accordach tż więcej działał- raz nawet zamówiliśmy takie tylne lampy z USA fajne- aż mi się podobały one jakieś białe były czy coś takiego nie pamietam już bo to dwie hondy temu było (jaki sposób odmierzania czasu )

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam depresję
jesienną? ślubną? uczelniowo-kolokwiową? czy jeszcze jakiś inny rodzaj?
ja mam teraz depresję bo nic nie robię i marnuję czas już się zabrałam za czytanie to tż mnie zajął na pół godziny i mi się odechciało czegokolwiek tylko spać bym poszła...
Stary 2009-11-04, 20:58   #353
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nie jest chyba Annais albo ja spepa jakaś jestem i oglądając ich stronę coś przeoczyłam.

Może nie, a to może jest Agnes czy coś takiego... Bo wiesz ja się kompletnie nie znam, nawet jak w necie oglądałam to nigdy na firmę nie patrzyłam, jak mi sie podobała to na kompie zdjęcie zapisałam i tyle.

Ale i tak te drugą którą mierzyłam była ładniejsza:P. Jak znajdę gdzieć to pokaże.

Widziałam ogłoszenie w sprawie pracy w sklepie i pójde jtr.cv złożyć. chociaż zdję sobie sprawę, że bedzie to dla mnie straszna męczarnia jak mnie przyjmą... ale w obecnej chwili...

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-11-04 o 21:05
Stary 2009-11-04, 21:04   #354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jesienną? ślubną?
tą pierwszą i druga po części też

Stary 2009-11-04, 21:04   #355
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mam depresję

ja mam blog, ale juz dawno nie pisałam, ale przez czas mej świetlności miałam niemal co miesiąc blog na głównej stronie onetu bo fajna byłam ale tam takie głupie głupoty były
daj linka z czego ta depresja? JA się dziś wyżaliłam tż z rzeczy, które mnie dołują i trwało to jakieś 3 minutyNie wiem czy mi to pomogło, bo tz nie wygłosił żadnej motywacyjnej przemowy a na to liczyłamZaraz go chyba poproszę

Cytat:
fajnie jak facet ma takie męskie hobby nie zniosłabym gdyby mój facet miał jako jedyne hobby np gry na komputerze czy coś takiego i na niczym by sie nie znał..
w sumie w tej naszej hondzie to jakiś takich zmian większych nie ma ale w poprzednich accordach tż więcej działał- raz nawet zamówiliśmy takie tylne lampy z USA fajne- aż mi się podobały one jakieś białe były czy coś takiego nie pamietam już bo to dwie hondy temu było (jaki sposób odmierzania czasu )
pewnie lexuski Mój brat takich nie ma, ale tez sprowadzał jakieś części z usaNp. halogeny, z których jeden mu pękł za sprawą kota, który wybiegł na drogęNo fajnie jak tz ma hobbyJa sie cieszę, że mój tż ma jakies zainteresowania typu sztuki walki, motoryzacja, ze robi ten doktorat, lubi książki, bo wiem że to zapobiegnie syndromowi ferdka kiepskiego
Ja w moim autku nic nie dorabiam, bo uważam, że to bez sensu, bo auto ma jeździć, rozumiem od biedy jak ktos chce kupić alufelgi, ja na szczęście mam, więc nic mnie nie będzie kusić
Stary 2009-11-04, 21:09   #356
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
z czego ta depresja? JA się dziś wyżaliłam tż z rzeczy, które mnie dołują i trwało to jakieś 3 minutyNie wiem czy mi to pomogło, bo tz nie wygłosił żadnej motywacyjnej przemowy a na to liczyłamZaraz go chyba poproszę
głupek
no pisałam, że taką jesienno-ślubną

jakieś newsy w wiadomej sprawie są or not?

Stary 2009-11-04, 21:13   #357
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
głupek
no pisałam, że taką jesienno-ślubną

jakieś newsy w wiadomej sprawie są or not?
są, entuzjazm osłabł jeśli chodzi o ten konkretny tematW sumie to ledwo zipieAle ogólna idea dalej aktualna
Stary 2009-11-04, 21:22   #358
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tą pierwszą i druga po części też
ojj nie martw sie dzisiaj.. jutro możesz oglnie jesień to nie jest dobra pora roku na wymyślanie różnych rzeczy.. smutno jest i zimno i beznadziejnie..

Cytat:
to zapobiegnie syndromowi ferdka kiepskiego
otóż to!

Cytat:
są, entuzjazm osłabł jeśli chodzi o ten konkretny tematW sumie to ledwo zipieAle ogólna idea dalej aktualna
o co chodzi??? jakimś szyfrem gadacie
Stary 2009-11-04, 21:34   #359
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi ile wcześniej zaczęłyście pisać swoją pracę magisterską? bo ja jeszcze nie zaczęłam nic w tym kierunku robić i zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak czy to jeszcze w miarę normalnie że nic nie mam (obrona jakoś na przełomie czerwca i lipca)
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja zaczęłam spis treśli pisać pod koniec grudnia, wtedy też zbierałam potrzebną litereaturę, połowa stycznia i połowa lutego odpadła mi bo miałam egzaminy i do końca kwietnia oddałam pracę, a broniłam się 27 maja dopiero. Jak sobie zrobisz deadline odpowiednie i będziesz się w nich wyrabiać to pracę można napisac w 2-3 m-ce, a może nawet szybciej
dokładnie tak jak dziewczyny piszą Ja miałam całą literaturę do grudnia zebraną. W styczniu pierwszy rozdział i na fali entucjazmu że tak szybko mi się napisał to nastepny zaczęłam pisać koło marca Na początku maja oddałam i na początku czerwca miałam obronę (już myslałam że się nie doczekam...)

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wyjrzyj przez okno
Podobno koło 20 padał regularny ładny śnieżek a jak wyszłam z basenu ok 20:30 to już mniej piękny deszczyk

Cytat:
Tą:
Fajowa

Cytat:
Ja się nie interesuję bo jakichś rzeczy się dowiem niecnych i mnie cba/abw/fbi/mpo/zus czy tam kto inny ścigać będzie

A ja byłam na rozmowie...no niestety okazało się że to najpierw test jest z wiedzy matematycznej na poziomie 5klasy podstawówki (taka praca) a jak rozwiązałam dobrze 2 na 3 zadania to zadzwonią jutro i w piątek rozmowa właściwa. Myslę że będzie ok

Aaa...i byłam na aqua aerobicu. Kaszana taka że ho ho. Nawet się nie spociłam Więcej mi dało pół godziny pływania bo tym aqua...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 21:38   #360
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

a bo nie chce na forum pisać

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja się nie interesuję bo jakichś rzeczy się dowiem niecnych i mnie cba/abw/fbi/mpo/zus czy tam kto inny ścigać będzie

Aaa...i byłam na aqua aerobicu. Kaszana taka że ho ho. Nawet się nie spociłam Więcej mi dało pół godziny pływania bo tym aqua...
i będa o Tobie pisac na pudelku

a ja chodziłam na aqua i dawali nam takie rękawice powodujące, e jest ciężej, takie jkby płetwyI tempo było spore tempo i czułam, ze mi mięsnie pracują a na pewno chudłamA w wodzie ciężko się spocić chybaOglnie suepr jest aqua aerobicAle ja chodziłam w fajne miejsce

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości