|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
no to że Dżoana to gupia kaczka (nie to nie jest aluzja do prezydenta
)Kamusia pisała że oglądała tę samą wersję ale chyba nie dogadali się z operatorem na spiskowy wklejałam, że kolo dał wywiad mówiąc że nagrania są amatorskie z jednej kamery a Kamusia zauważyła, że na początku w napisach już zastrzegają, że są z kilku kamer dlaczego oni wszyscy kłamią to ja nie wiem
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to prawda miałam super relacje jeszcze raz ci dziekuje
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ale się wkurzyłam. Bo na literach wszyscy WSZYSCY wyszli. I zostałam tylko ja i mąż. A te baby na dole stojące, które zbieraja śmieci patrzą na nas chamsko i czekają, żebyśmy już szli. Ale cóż mnie to... I wiecie co? Po chwili idą do nas na górę i tekst: "A Państwo z tego seansu?"
Nie kurna! Mogłam im powiedziec, że Majkolka oglądam to by jeszcze gorzej na mnie spojrzały. PARANOJA! Nikt tej końcówki nie widział nawet. Wyobrażacie sobie? Wszyscy poleźli, strasznie im się spieszy. I jeszcze te babsztyle głupie, które dookoła nas zamiatały popcorn jak leciał jeszcze Majkolek...
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo normalnie oszalała
Bo Majkola znów widziała Film na dużym ekranie Naszła ochota na branie Majkola i Jego 'potwora' Który jest godzien jakiegoś horrora Za każdym razem nowe doznania Lepsze do Majkola poznania ( mowa o TII ) borze ![]() Majkol ! I love you more po raz kolejny powalił mnie na łopatki... dostrzegłam rzeczy, których nie widziałam za pierwszym razem ![]() jakie afy strzelał, kiedy śpiewał z tą laską... taki słodziutki ![]() wiele rzeczy widziałam nowyych ;p może za 3ecim razem zobacze jeszcze co innego ![]() oczywiscie nie obyło się bez siorbania coli, chrupania popcornu... obok mnie siedziało starsze małżeństwo.. ok. 60 i jakies 2 starsze panie też były jakie to jest miłe ... ![]() ![]() byłam jednak o 15.20 z przyjaciolka... ona jarała sie tancerzami także Majkol tylko dla mnie ![]() dzień dobry. ![]() nadrabianie czeka
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-11-04 o 21:08 |
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Słodki jest, słodki ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Z wątku TII : "Też miałam takie odczucia po obejrzeniu filmu, pogrzebałam troche w necie i też zaczęłam myśleć, że żyje i że sie ukrywa do tego te filmy na youtubie z pogrzebu, że niby tam był facet którego nikt nie znał i że to Majkel po mistyfikacji "Sorry, nie mogę Może On żyje? ![]() Lu, co Ty na to?
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:09 |
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) weszli na napisach i też się przyglądali z wielkim zainteresowaniem na tych co jeszcze siedzą. ale chyba nie mieli złych intencji ![]()
|
|
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uratowałaś mi życie! Wybawco!!! Za uratowanie mi życia... ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAP!!!!! Załącznik 2630171
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi się spać chce, że nawet Majkol nie pomoże
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja jakbym nie wiedziała to pewnie też bym poszła. Po tych urywkach z filmu.
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
A Justynko powiedz jak twój mąż po filmie bo chyba nie jest fanem Michaela?Czy jest?
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobra:ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAPIĘ!!!
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za zboczuch z tego Majkola!!!!
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam to mój ojciec też się wciągnął i mowi Ty informuj mnie na bieżąco mówię Wam masakra bo ja w domu od dłuższego czasu na ten temat nie gadam ojciec pojechał do Norwegii i tam się nasłuchał, że Majkol żyje no i do mnie z apelem, żebym go You know informowała jakby miał wrócić
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, głodna jestem
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, a masz paluszka z 'TII'? bo on jest jakiś taki widmo. wszystkie mówią, że jest, a ja go nie widziałam
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
mam więcej dla fanek kisielu
uwaga http://img692.imageshack.us/img692/8...ieliciouss.gif and wiadome Pingwinek http://img188.imageshack.us/img188/8292/oa2p86thjpg.gif
|
#4429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także Majkol u nas rządzi ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
przyjaciółka ma na opisie
jak to było... ? "to tylko próby, potem skończymy"? ;> ;D ;***** bo kazałam jej to spisać na telefonie ... ![]() wzielam to jako znak ![]() awwwww
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
masz jeszcze tu
http://www.youtube.com/watch?v=fJwrb7kO3o0  i tu http://www.youtube.com/watch?v=-tCrfCf7hiA  po solówce Orianthi Załącznik 2630199
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ruchy miedniczką i chwyty poniżej pasa też sie dziś znalazły ![]()
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2630206Ziooooom! Mysza się rozwaliła :/ Kuźfa.. całą noc mi zajmie składanie jej. No weź rusz dupe i pomóż mi!
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
a mówiłam Wam jak to było z Moonhandem?
bo wiedziałam oczywiście, że na 'TII' trzeba się tego spodziewać i jak wyczułam moment, w którym zaraz będzie to powiedziałam do koleżanki:patrz, teraz będzie taki extra ruch! kurde, zabłysłam ![]() albo mówiła mi jeszcze, że okropnie chciało jej się śmiać kiedy Majk wytrzepywał sobie z nogawek mrówki i że ja podobnież taka poważna siedziałam
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrrr mam lapa od TZ i ma jakąś pociurlaną klawiaturę
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mógł mi kółeczka pokręcić za dużo wymagam? |
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

)