|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Ja tez chce schudnac!!!!!!!!!!! ale jak to zrobic kiedy codziennie wieczorem jem cos tuczacego?
podczas dobrego seksu mozna schudnac 3 kilo hehe.to sie smiejemy z TŻetem, ze mamy taka super diete, a moja kolezanka sie smieje no on to chyba az za bardzo tak "cwiczy", bo taki chudy ...ale w sierpniu biegalysmy z kolazenka, a na chipsy itp pozwalalymsy sobie tylko w pt i soboty no ischudlysmy prawie 3 kilo chyba wroce do tej "diety",ale na zime sie nie oplaca, bo wiecej tluszczyku to wiecej ciepla
|
|
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15089697]A ja jestem. TP się zlitowała i mi podłączyli dzisiaj neta . Wow,aż mi lżej na sercu,bo tylko chodziłam i marudziłam Łukaszowi,że będę miała dużo stron do nadrabiania na wizażu .elunka88 super,że z tatkiem dobrze! Ech...Tęszkniłam za Wami ![/QUOTE]My też ![]() Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15091261]Chciałabym,aby to było tak za miesiąc...To musi być hardkor dopiero ![/QUOTE]Weź Weź, wiadro melisy codziennie ![]()
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 w podpisie mam Misiu
![]() Znaczy w formularzu
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Pysiu
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
haa meliske lubie
moge ja nawet cysternami pic
|
|
|
|
#2916 |
|
Konto usunięte
|
Proszę Misiaczku
.
|
|
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam nadzieję, że jak się dowiedzą to się dorzucą też chociaż trochę![]() Cytat:
![]() śliczne zaproszenie, gratuluję talentu ![]() ja 2 godz temu wróciłam z uczelni, nic ciekawego raczej nie było, ale jutro czeka mnie maraton od 8.00 do 20.00 zajęcia |
|||
|
|
|
#2918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Póki co staram się ograniczyć słodycze, jeść śniadania, za to uboższe kolacje (a najbardziej smakuje nocą). Stepper narazie nietknięty, ale planuję to zmienić, tylko samozaparcia brak. Dużo z was pisze o chudych Tż. U mnie wprost przeciwnie. Tzn Tż nie jest gruby (choć moja mama twierdzi, że tak), raczej dobrze zbudowany. Waży prawie dwa razy więcej niż ja i moja rodzicielka martwi się, coby mnie nie zgniótł
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swego czasu piłam meliskę wieczorami z mamą, ale jakoś mi nerwy ostatnio przeszły więc nie mam potrzeby
honolinka ![]() ![]() spadam do wyra, w pracy juz mam neta to będe na bieżąco DOBRANOC
![]()
|
#2920 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 a Ci sie moja kieca spodobała
?joanwi to wy nie bedziecie brali kościelnego ?
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
a moj Piterek przytył 14kg odkąd sie poznaliśmy
teraz wazy kolo 8o i tyle chciał, wiec mu pomogłam smiejemy sie, ze w ciazy jest bo ma brzuszek i taki meeski sie zrobil ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15092251]elunka88 a Ci sie moja kieca spodobała ?joanwi to wy nie bedziecie brali kościelnego ?[/QUOTE]no wlasnie?? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy zrobione - portfel lżejszy o 100 zł, ale jak się kosmetyki zaczynają kończyc to wszystkie
![]() Cobra super te próbki Jak Łukasz przyjedzie to mu pokaże, a może przyjedzie jutro, bo się u nas troszkę rozpadało Lusesista super, że już ok Lula rodzice muszą sami dojśc do porozumienia Karolinusienka gratulacje załatwienia kościółka ![]() Piękne zaproszenia I wyślij mi proszę linka do tego sprzedawcy ![]() Ja od wczoraj na kapuścianej diecie, ale jakoś nie chcę zupy jeśc Ale ja nigdy szczupła nie bylam Lula dobre Jola te sny będą non stop. I wiesz, że mi też się ani razu przysięga nie śniła ![]() Uciekam z dziewczynami Brzydulke ogladac DOBRANOC
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:06 |
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Kiecka Honolinki mi sie od razu spodobała. Jeszcze ktoś wklejał jakąś fajną ale niestety nie pamiętam
musze zapełnić w kompie w pracy folder Suknie od nowa (skoro jakiś pajac odważył sie to usunąc to jak ja nie naprawię to kto? Ivonka, ja sie muszę w końcu wybrać do rossmana uszczuplić portfel....Ale juz czekam aż mi się wszytko skończy ze parę razy nie latać.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-11-04 o 21:09 |
|
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
Cieszę się,że moja urzekła. Ale podobno ona koło 4000
.
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka, ja będę szyła.
Pytanie do Honolinki i Iwonki - wybieracie się w weekend na targi? Mogę przyjść o której chcę i jak zapłacę 5 zł za osobę to wejdę bez problemu? Bo ja w tych sprawach średnio skręcona
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
melisa- bleeee........
![]() ja tomięte i rumianek lubię,ale czasem tak to zwykłą herbacinke najlepiej.
|
#2928 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 ja się wybieram tylko jeszcze nie wiem kiedy
. Chyba w piątek,a w sobotę to znów z koleżankami. A co,dwa razy sie przejde Ja nie mam zaufanej żadnej krawcowej wiec jak cos to orginał,takze chyba czas zbierać na kiece...
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- w sensie lubie tylko waniliową i grzanca
|
|
|
#2930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rekord to było 98, później trochę schudł, ale przed zawodami starał się zejść poniżej 90. Ostatecznie stanęło na 94 i chyba tego się trzyma.Także dzieli nas 40kg wagi i 18cm wzrostu. |
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
ivonka dziekowac
zaraz PW przesle to bedziesz tez miala ![]() a meliska jest mniam ![]() ![]() wlasnie krzyczacy paczek jest konsumowany przez Piotrusia nie dalam sie jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka ale mi sie paczkow zachcialo
ale nie, nic juz nie jem;p ide wziac goraca kapiel i klade sie do lozka...przemarzlam dzis;/ a do tego u nas pada snieg, masakra! |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek do poczytania
![]() jolka paznokcie sliczne ![]() cobra kurde blaszka A słuszałyście ostatnio o tej dziewczynce chyba 14 letniej, gdzie nikt nie zauważył, że była w ciązy? Masakra. Ja mając 14 lat nie wiedziałam co to sex ![]() Diana fajna ta fryzurka, a kolorek świetny ![]() niunia nie poznałam Cię po avatarze ![]() karolinusienka wytrwała dziewczynka ![]() T'ai jak się nudziłam w pracy to faktycznie chodziłam przymulona i zasnapa, a teraz jak nie mam czasami czasu haha zjeść śniadania, to chodzę zmęczona i zasnapa. Czym się różni? zamulenie zamieniłam na zmęczenie ![]() A ja chyba przeoczyłam rozmowę o ZAIKSie i nie wiem co to jest ![]() lusesita fajnie, że się pogodziliście Ja narazie też nie poruszam z tż tematu wesela, bo póki co wszystko załatwione (sala, kamera, foto, orkiestra i wstępnie kościół) więc też tylko tutaj rozmawiam o ślubie ![]() lula kochana Twoi rodzice chyba sami muszą sie dogadać. Na pewno kryzys szybko minie i wszystko wróci do normy ![]() karolinusienka gratuluję załatwienia kościoła ![]() Jenny 6...5...4... 3...2...1... hihi coraz bliżej jolka super, że efekty widać Ja też mogę się pochwalić, od poniedziałku nie jem słodyczy i pon, wt ćwiczyłam, ale dziś mam takie zakwasy, że nie mogę normalnie na kilelku usiąść - muszę "klapać" Dziś w końcu zobaczyłam się z tż, ale obejrzeliśmy brzydulę, Pierwszą miłość, fakty i poszłam do domu Znów masę roboty miałam w pracy i padnięta jestem. Idę wziąść szybki prysznic i klładę się spać, bo jecsze po 8 godz w kompie w pracy zabrałam się w domu za pisanie notatek na sobotę ehh. Buziaki, kolorowych snoof ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- lusesita ale mi zrobiłaś ochotę na pączka. Czy pączki też się zaliczają do słodyczy MiciaKicia a próbowałaś z liptona owoce tropilakne?? Albo babcię jagodę malina z żórawiną? Pychotka. mój Tz uwielbia z vitaxu poziomkową i jeszcze wanilię z cynamonem, ale nie wiem bo tej ostatniej nigdy nie piłam.
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
wanilia z cynamonem? Muszę ją mieć!
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
uciekam już bo się łazienka zwolniła.
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra.. ide sie legnąć do lozka hehe jutro 4 pobudka.. masakra... mysle czy by pracy nie zmienic bo juz nie wyrabiam
a z drugiej strony płacą dobrze jak na 4 godzinki dziennie (640zł na czysto dostaje) no i za sobote przepracowana mam dzien wolnego a za kazdy miesiac przepracowany mam 2 dni urlopu wypoczynkowego. Wiec gdzie mi bedzie tak dobrze jak na poczcie? Kurde ale to wstawanie juz nie moge... nawet z Tztem nie moge dluzej posiedziec.. jedynie z piatku na sobote i z soboty na niedziele.. no i jak mam urlop albo w tyg wolne.. Nie wiem co zrobic moze mi cos poradzicie?Dobranoc
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Dziewuszki my tez zmykamy do kina
kolorowych i do jutra
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
A mi główka pęka
wróciłam od TŻ zjadłam tabletkę i idę się może umytać, albo tv pooglądać... Dzisiaj taka straszna wichura u nas że dziadek bał się palić w piecu żeby iskry nie poszły na drzewa.... bo już kiedyś tak było, więc mam taki ziąb... nic tylko się opatulić i pod kołderkę wskoczyć... Mam nadzieję, że jest cokolwiek w tej telewizji...Dobrej nocki
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jestem jakoś bez humoru, wszystko mnie drażni itp
Nawet z zarezerwowanych wakacji jakoś się nie cieszę ... Do jutra, dobranoc.
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka świetne zaproszenia. ciekawa jestem jak w środku będą wyglądać
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
przysięgi nigdy nie widziałam. ja też jestem w tym gronie [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15091162]Wiecie,u mnie dzisiaj zostało rok i 7 miesiąców .[/QUOTE]szybko zleci. u mnie rok, 9 miesięcy, 3 tygodnie i 3 dni. za niecałą godzinę będzie 660 ddś Cytat:
a pomyśleć o bieganiu?? brrr zimno. nie mam ciuchów odpowiednich ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- ma.ko tak sobie pomyślałam, że pora na zmianę avataru
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

podczas dobrego seksu mozna schudnac 3 kilo hehe.to sie smiejemy z TŻetem, ze mamy taka super diete, a moja kolezanka sie smieje no on to chyba az za bardzo tak "cwiczy", bo taki chudy
...ale w sierpniu biegalysmy z kolazenka, a na chipsy itp pozwalalymsy sobie tylko w pt i soboty no ischudlysmy prawie 3 kilo
chyba wroce do tej "diety",ale na zime sie nie oplaca, bo wiecej tluszczyku to wiecej ciepla

TZ mowi ze tak jest lepiej i wogole ze mam nie chudnac ale ja sie zle czuje jak tyle waze...no ale znajac zycie to juz nei schiudne bo nie umiem sobie odmawiac jedzenia:P
Znaczy w formularzu
moge ja nawet cysternami pic
.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

wróciłam od TŻ zjadłam tabletkę i idę się może umytać, albo tv pooglądać... Dzisiaj taka straszna wichura u nas że dziadek bał się palić w piecu żeby iskry nie poszły na drzewa.... bo już kiedyś tak było, więc mam taki ziąb... nic tylko się opatulić i pod kołderkę wskoczyć... Mam nadzieję, że jest cokolwiek w tej telewizji...
Perfect Housewife
chyba naprawde doppiero za dwa lata to "zobacze" na żywo