| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-04, 22:59 | #661 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III

| 
|     | 
|  2009-11-04, 22:59 | #662 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-11-04, 22:59 | #663 | 
| szyciowa specjalistka :) Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

zień dobry wieczór   czy ja to nadrobię.....no nie wiem, ale teraz poczytam ile dam radę   | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:00 | #664 | 
				 | 

No mam. Ale przynajmniej wiekszego od Ciebie    | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:04 | #665 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: z domu ;) 
				 | 

ania(cyferki), ale Caro to dosyć duża jest. ma ponad 160cm przynajmniej z tego co wiem    | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:09 | #666 | |
				 | 

Cytat: 
  http://www.youtube.com/watch?v=_DX7ElVogu4  ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Caro wymiekla wiec zwyciesko ide spac  Dobranoc   Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:07 | |
|     | 
|  2009-11-04, 23:10 | #667 | 
				 | 

a co mają majtki wyszczuplające do siusiaka większego niż ponad 1,5 metrowa Caro?   a Caro tylko czeka aż Ty pójdziesz spać   | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:13 | #668 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

Cytat:      
				__________________ *****— Alen Baxton | |
|     | 
|  2009-11-04, 23:16 | #669 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Co.Cork, Ireland 
				 | 

matko... udalo mi sie Was zlapac   co skonczylam strone, to nasteepna juz byla  nie chcialabym sie powtarzac, ale nie wiem jak Wy to robicie  Oczywiscie nie pamietam nic z tego, co przed chwila przeczytalam, pamietam, ze bylo co o gwaltach, stanikach i siusiakach      Milena  Anja 1986 witojcie kobito  Pakusiu pozwol, ze przemilcze temat tescia Twego szanownego bo musialabym uzyc slownictwa zwanego powszechnie niecenzuralnym, co skutkowaloby zapewne odzewem moderatora, a tego przeciez nie chcemy  Oj wesolo z nim masz  Bylo tez cos o ptakach      ja dzisiaj uwolnilam sikoreczke, ktora jakims dziwnym trafem znalazla sie w drewnianym domku na narzedzia. A poza tym moje dziecko z aniolka stalo sie diabelkiem, tzn w nocy nadal pieknie, ale w dzien  sa momenty spokoju, ale glownie ryczy w nieboglosy - pewnie zeby bo palec ma caly wyciumkany, az czerwony  no i moze do tego lek separacyjny i skok... musze wytrzymac... Swinska grypa jest jak najbardziej realna, w naszej pracy (mojej i tzta) 3 osoby sa chore ... A poza tym wlaczyl mi sie temat "swieta", juz zaczelam planowac co, jak, kiedy i po co. W weekend kupuje nowe talerze, filizanki i takie tam skorupy, no i jak co roku.... kilka kompletow lampek - mam ich nieskonczenie wiele i ciagle musze wiecej  oj fajnie bedzie  I to tyle ode mnie na dzisiaj i blagam, nie pedzcie tak, zajmijcie sie haftowaniem czy cos... 
				__________________  Olus jest z nami od 7 maja 2009,  22.14   Maya jest z nami od 9 czerwca 2011, 10.24  Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:19 | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:20 | #670 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Dziewuchy 5 stron od 19     łooo matko No i widze ze nie maja co robic tylko szpieguja kto nas podczytuje no nie moge z Wami brzydalki jedne   iwciag co to za mezczyzna do Ciebie przychodzi?gadaj  Anja witaj  gratuluje coreczki  sliczna jest malpka  na pewno po mamusi  a moze mamusia by sie tez ukazala?  kuroikaze Filip ostatnio marudzi calymi dniami  iwcia dens jakie fajne te bodziaki  chyba kupie  sashka oj cale szczescie ze byly te pufy... nam sie wydaje ze te nasze dzieci nie dadza sobie rady pokonac calego loza a te maplki tak sie czolgaja i kombinuja ze im sie udaje. Odnosnie karuzelek itp moj to jest taki "wariat" ze urwal takiej lali na zawieszce kokardki i dobrze ze weszlam w odpowiednim momencie do pokoju bo moglby je zjesc i sie udlawic. A co do karuzeli to tez tak szarpie ze cale lozeczko lata. gosik o masz @;  nie jestem sama  nie no szczerze wspolczuje, bo nie masz za bardzo co p/bol wziac ale moze nie bedzie tak bolalo jak przed ciaza  marika oj plakal Ci Igorek??? a moze po czyms co w zupce bylo?? Dawalas mu juz zupki z takich skladnikow czy dzis pierwszy raz? A ja gotuje juz w takiej ilosci wody ze nie musze rozrabiac no chyba ze sie zapomne i mi sie za duzo wygotuje to dolewam ale tyle zeby nie bylo za rzadkie i nie spadalo z lyzeczki  Rybke tzn w takiej potrawce z warzywkami ze sloiczka dodalam do moich ugotowanych warzyw, ale co z tego jak polowe wylalam... Leczo robimy z tztem takie ze mucha nie siada  nie chwalac sie oczywiscie  hihih Mell witamy w Holandii   marika poki co nie mam ochoty sie z nim godzic:P:P ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Przepraszam bardzo... czy ktos mnie zauwazyl?    
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-04 o 23:24 | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:22 | #671 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja !!!   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-04, 23:31 | #672 | 
				 | 

Moja kochana  Zabiore Cie za to na lody  ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A wiem gdzie pyszne daja  ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Eve to chyba u Ciebie tez skok widze ze wiekowo by sie zgadzalo z moim urwisem  ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Wiecie co przeczytalam na jednym z tych bodziakow? Zamiast: "Moja mama jest ladniejsza od Twojej" to "Moja mama jest latwiejsza od Twojej"   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:34 | #673 | |
				 | 

Cytat: 
  No gdzie ???  Ze niby JA mam skok    Chyba cisnienia  | |
|     | 
|  2009-11-04, 23:41 | #674 | 
				 | 

Aguśka, ja też, ja też - zauważyłam Cię   i znowu zaczynacie o lodach  (jeszcze nie miałam @ ale boję się tym "chwalić", bo jeszcze usłyszy i przyjdzie  ) | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:41 | #675 | |
				 | 

Cytat: 
  jakbym Ci powiedziala gdzie to dopiero by Ci cisnienie skoczylo   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-04, 23:41 | #676 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Hej   Czy Wyście powariowały  tyle stron!!! jak zaczęłam czytać to miałam 7 stron do nadrobienia, a w między czasie doszły mi kolejne 4  ale przynajmniej się naśmiałam  normalnie nawiedzone wariatki z Was i tyle   U nas pogoda dzisiaj masakra!!! rano wstawiliśmy to śnieg za oknem, a popołudniu jak zaczęło sypać. Koszmar jednym słowem, teraz też nie lepiej, bo znowu pada. Za to Dawid był grzeczniutki cały dzionek, wymęczyłam go zabawą na podłodze przez prawie 2 godziny. Tylko, że ja chyba byłam bardziej zmęczona niż on  2 dni laby już minęły, jutro trza iść do pracy do soboty włącznie. Byłam u gina, pobrał mi wymaz na cytologię, zrobił usg i albo to jest pęcherzyk, który zaraz pęknie albo mała torbiel, kontrolne usg za miesiąc i ewentualnie wtedy zrobimy poziom hormonów. Potem pojechaliśmy z mężem do "bratowej" zobaczyć maluszka, fajny jest, normalnie zapomniałam jak to jest trzymać takiego okruszka na rękach  dla Julci i Szymka, a dla Superzabuli  Cytat: 
  Cytat: 
  ad. 2 przypałętało się do mnie zatrucie ciążowe  na ostatniej wizycie i ginekologa skoczyło mi ciśnienie, do tego znowu w moczu pojawiło się białko, przez 3 tygodnie przytyłam 5 kg, miałam obrzęki i podejrzenie hipotrofii u małego. W pracy ok, nadrabiam z synkiem jak mam wolne ==> tak jak dzisiaj   ad. 3 normalnie zarzucę zaraz FOCHEM  Cytat: 
  Tobie też współczuję nocki  a w sypialni będzie gorąco  Cytat: 
 Cytat: 
  spróbowałabyś tylko  Cytat: 
  no ba  całe 152 cm  biedaczko ja Ci współczuję tych nocek  trzymam  no i gratulacje ciociu  normalnie oferta matrymonialna  z tą sytuacją z Kubusiem to musiałaś nieźle stracha najeść  a do gina migusiem   Pakusia Dawid normalnie taki sztywny się zrobił jak nie wiem co, jak struna stoi albo na baczność Haruno u mnie z raną po cc dobrze, ładnie się zagoiła, czasami tylko zaswędzi i trochę pobolewa jak coś robię za szybko Gossik  na pewno tą wyspaną osobą nie byłaś Ty  Vila super wieści  Kuroikaze  Esti a jakim fajnym zapaszkiem się później odbija po tej rybce  Nicola miło, że się do nas odezwałaś Agusia  może jak mi dziecię zacznę raczkować i chodzić to szybciej schudnę  Aguś pamiętaj trza być twardym nie miętkim  Iwciag jaki fajny tłuszczyk, a jaki wygimnastykowany synek Selka Bartuś ładnie już waży Illbana  już trzeba być czujnym, a zwłaszcza jak leży na kanapie Blondynkapoznan a czym Ci mąż podpadł? 
				__________________ | ||||||
|     | 
|  2009-11-04, 23:42 | #677 | 
				 | 

i też mam skok, też   chyba mam dziś dzień na konformizm...   | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:42 | #678 | |
				 | 

Cytat: 
  no masz szczescie ze sie odezwalas bo juz z pala czyhalam na Ciebie  a teraz czaruje Twoja @ aby przyszla  dlaczego sama mam sie meczyc  a lody sa smaczne nie jadlas nigdy?   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | |
|     | 
|  2009-11-04, 23:44 | #679 | 
				 | 

malutkaaaa, a Ty wczoraj świętowałaś?   ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- o, Aguśka, to ja do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty do mnie z bejsbolem?   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-04, 23:47 | #680 | ||
				 | 

Cytat: 
  Wspolczuje pracki ale zleci jakos, a pozniej dwa dni z Dawidkiem znow Cie umeczy i schudniesz ze 2 kg  Ja teraz staram sie nadrobic z Filipkiem ten czas podczas gdy bede w pracy ale nie da sie na zapas niestety.  Mam nadzieje ze te ginekologiczne sprawy to nic powaznego.  ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat: 
  nie z bejsbolem z palka   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | ||
|     | 
|  2009-11-04, 23:48 | #681 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

no !!! Ty pewnie też  masz ode mnie  i   Aguś ja Ciebie dopiero teraz zauważyłam, bo płodziłam swojego mega posta   po tych 3 dniach pracy teraz będę miała aż 4 dni wolnego   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:53 | #682 | 
				 | 

ranyyy, dziś cały dzień ptaszki, siusiaki,   , lody i pałki. to dlatego, że zima idzie i trzeba się jakoś dogrzewać?  ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dzięki i Ty masz ode mnie       jestem zasłodyczona. moja głupota dzisiejsza bierze się z pewnością z nadmiaru cukru we krwi   | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:55 | #683 | 
				 | 

malutka ooo 4 dni to dopiero wypas  ide spac bo nikt sie mnie tu nie boi  dobranoc   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | 
|     | 
|  2009-11-04, 23:58 | #685 | 
				 | 

dobra, wszyscy sobie idą to ja też    kolorowych snów i przespanych nocy (Wam i sobie) życzę   | 
|     | 
|  2009-11-05, 00:03 | #686 | 
				 | 

Aguskaa ja sie boje, patrz : buuuuuuu uuuuuuuuu uuuuuuuu - tak sie trzese   ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ale chyba bardziej boje sie Pakusi, ona juz wczesniej mnie straszyla, a teraz nawet na irlandzkim sie nade mna zneca   | 
|     | 
|  2009-11-05, 00:06 | #687 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Dziękuję za przyjęcie mych zaproszeń,też stworzyłam kilka albumów (zajęło mi to sporo czasu),więc jeśli macie ochotę to zapraszam do oglądani i komentowania,ale szczerze  Pakusia ja już nie mogę,sorry,ale poprostu twój teść mnie rozwala i gdy czytam o nim to poprostu się śmieję  Ja wiem,że dla ciebie żyć z kimś takim to masakra,a argument,żebył pijany  Współczuję serdecznie. cinusiowa ja też wierzę w znaki i dziwne zjawiska. Moim aniołem stóżem jest moja babcia,zawsze śni mi się,kiedy mam problem praktycznie niedorozwiązania.Po takim śnie wszystkie problemy stają się banalne,a rozwiązanie samo przychodzi.Już trzy razy mi się zadażyło  Milena miło być inspiracją  sashka ta moja córa to te skoki przechodzi od urodzenia  Twój Kubuś to niezły rozrabiaka,a z tym moczem to za karę,że pozwolilaś mu z kanapy spaść  a tak powaznie,to ja bym też zawału dostała i zaryczałabym się na smierć.Jakie szczęście,że te pufy tam były  Ania1986 Witaj nam kochana.Ludzie mamy następną Anię z numerkami i Julką i wolną narzeczoną dla Szymka  Jaka Julcia śliczna,mamy kolejną konkurentkę  Iwcia dens niestety ma droga Milusia jest zaręczona z Dawidkiem Malutkiej  I dziękuję w jej imieniu za komplementy  Carolajna ależ się uparłaś na ten ogródek  te ciuszki fajne,ale pamiętajcie,że my z wysp nie bardzo mamy jak kupić na Allegro (za droga przesyłka) Kuriokaze ja też tak przewrażliwiona jestem,czasem to nawet nie pozwalam Tż opowiadać mi historii tego typu,bo aż żal serce ściska.Ja nawet na reklamach akcji harytatywnych płaczę  Przeczytaj wątek o nabuko i jej córeczce Karolince https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265149 ściska za serce,ale też daje wiele radości,naprawdę polecam.Po przeczytaniu tego człowiek zupełnie inaczej patrzy na życie  iwcia g naprawdę aż tak źle życzysz swemu dziecku  księdzem chcesz go zrobić? gossik dla pocieszenia ja też mam @,ale na szczęście biorę tabsy,więc prawie nie czuję,że ją mam  marika ja myślę,że to ten groszek małemu zaszkodził,dlatego tak ci się spinał.Mam nadzieję,że już jest lepiej  Fajnie,że masz tyle koleżanek,przynajmniej się nie nudzisz  Jaci pomogę posprzątać,a ty wpadni do mnie i mi pomóż ok? Mell witaj nam cała i zdrowa,mam nadzieję,że podróż ok.Jeszcze nie działamy,bo @ mam,ale będzie się działo  Caro,Ania 4891,Rumiankowa i Cinusiowa wyluzujcie,bo mnie już brzuchol boli od śmiacia i do tego tak śmiesznie dynda-LITOŚCI!!!  Eve a ja myślałam,że tylko mi się temat święta właczył i,że jakas  jestem,że już po sklepach za świecidełkami biegam.Dzięki bogu są i inni wariaci na świecie  Aguśka co tam znowu z tym twoim Tz? Może mamy wparować i mu  spuscić? Malutka cześć teściowo mojej córuni,już wielu tu chętnych do jej ręki startowało,ale ja dzielnie bronię jej cnoty dla Dawidka  To nie miałaś wesoło w ciąży  dobrze,że to już za wami  Udało mi się nadrobić i kiedy już jestem wolna to wy sobie spać idziecie wredne babszytle  No to mam focha i też idę spać  DOBRANOC   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-05, 00:20 | #688 | 
				 | 

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (4 użytkowników i 1 gości) 		 	 	 		 			rumiankowa*, malutka_24+, Aguśkaa83+ hehehe   ursull - ja, ja, ja już pokomentowałam   | 
|     | 
|  2009-11-05, 07:37 | #689 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Eve nastroiłaś mnie świątecznie  już chcę świeta, szybko  Aguśka a taki tam dobry człowiek przychodzi by mi umilić wieczór  Malutka dobrze, że Twój dzieciaczek grzeczny, jemu po prostu szkoda być niegrzecznym i marudzić mamie jak ma wolne, kochany synuś  Ursull biegnę oglądać album. Tak chce by moje dziecko było księdzem  no to tyle z wczoraj o kłótniach strzelaniu ze staników nie pisze, wystarczy, że się z rana pośmiałam z Was wariotki  My dziś śmigamy na szczepienie, ale nie wiem na którą, muszę za moment jak otworzą przych.zadzwonić,3majcie kciuki by Iwo nie wrzeszczał za bardzo.poproszę o kilka dni opiekuńczego(chyba, ze wymiękne)bo nie bardzo wiem jak zagadać  A i teraz wcale nie chwalę, Iwo od19.20spał do 6.30z jedna malutka pobudką na smoczek  dzień dobryyyy | 
|     | 
|  2009-11-05, 07:42 | #690 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

U nas też o dziwo lepsza noc dzisiaj  Podejrzewam że u nas przyczyną takich nocy są zęby, bo zaraz jak jakiś wyjdzie to na kilka dni mamy spokój  Wstawaliśmy tak: kaszka o 19 i spanie 22.30 cyc ok. 1.00 butla oszukana  przed 5 cyc i pobudka po 7  Jedna z najlepszych ostatnio nocy:brawo: Trzymamy kciuki za Iwa i za mame co  jest   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.