|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
Żeby mi się za szybko nie nudziło. Chyba jeszcze skakanke wyciągnę, kiedyś bardzo duzo mi dało. Tylko gdzie ja będę skakać, chyba w garażu
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jak sie stresuję to nie mogę w nocy spać. więc pewnie bedę kusić na wizazu
![]()
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WByYY...mdleje:umarłam jak to obejrzałam
![]() a tak w ogóle to cześć wstałam o 10, ale leń ze mnie myśłałam że po wczorajszym śniegu dzisiaj będzie biało, ale na szczęśćie nie jest i oby tak do niedzieli bo w sobote mam dopiero wymianę opon Chilanes najlepsze życzenia
|
|
|
|
#455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rower się nudzi mniej niż steper. Poza tym mnie w rowerku motywuje licznik jak np. przejechała juz te 35 min(to moje minimum) ale widzę, że mi brakuje np. 50 metrów do pełengo kilometra do jade dalej, później widzę, ze brakuje mi 30 kalorii do pełnej liczby, więc jade dalej, później widzę, ze jeszcze 2 minutki i bedzie 45 minut, więc dojeżdżam do tych 45 minut ![]() Najlepsza motywacja jest taka jak sobie pomyślę jak dobrze się czuję po ćwiczeniach i ze to zdrowe i przynosi efekty Poza tym mnie motywuję sukcesy, więc jak widzę, że chudne to potrafię sie wtedy jeszcze bardziej zawziąć![]() Cytat:
|
|
#456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj jest słoneczko, typowo jesienna pogoda
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.triceps.pl/Activlab_L_kar...kaps-1610.html
Cytat:
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper...perze/27170/1/ jak pisalam - opinie sa rozne ![]() ja tam od steppera trzymam sie z daleka w kazdym badz razie, bo wiekszych i bardziej umiesnionych lydek mi nie trzeba, a za duze kontrowersje sa wokol tego urzadzenia na silowni poki co walkuje takie rozne ciekawe maszyny do spinania miesni brzucha, na zewnetrzne i wewnetrzne partie ud, na ramionka itp. TZ wyzywa sie na worku bokserskim - moze i ja sprobuje ![]() a za aeroby sluza mi zajecia i basen ja chce snieg w gorach |
|
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Panienki
![]() Chili
MEGA WIELKIE NAJLEPSZE ŻYCZENIA ![]() ![]() ![]() STO LAT Tak Was podczytując na temat dnia ślubu to już się we mnie adrenalina włączyła a co dopiero w sam dzień <boję się> Nie mogę się doczekać chwili kiedy to TZ przyjedzie po mnie do domku. Mamy tak zaplanowane ze w ten noc przed ślubem pójdę do rodziców, żeby TZ zobaczył mnie w całej okazałości w sukni juz mysle spokojną
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tam Twoja dieta? ![]() A ja byłam w czoraj z tz w norauto, bo chcemy kupic uchwyty na puszki do jego auta i byly takie fajne naklejki informujące o dziecku w aucie, ze az mi sie dziecka zachciało
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama też bardziej była za rowerkiem, bo kupujemy na spółkę![]()
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jak ktos bez opamiętania będzie chodził na stepperze to cos tam mu się wyrzeźbi, ale na takie domowe chodzenie po kilkanascie minut to chyba nie ma co liczyć na taki efekt. Do rozbudowy mięsni trzeba obciążenia.Ja mam worek bokserski w domu(tata był bokserem i brat trenuje sztuki walki ) i czasem w niego biję, ale to w towarzystwie brata albo tż, bo oni mi pokazuja jak kopać i uderzać i to bardzo fajna forma wysiłku, bo trzeba włozyc w to sporo siły Super sprawa Brat ma tez taka tarczę, ktora trzyma np. na nodze i ja sobie w niego kopię Albo czasem mi pozwala, zebym go walnęła w brzuch, bo on napina mięsnie i go nic nie boli, mimo, że ja z całej siły uderzam Tż tak samo Obydwoje z tż chcemy, żeby nasz syn trenował sztuki walki![]() Cytat:
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możliwe jakoś nie zacytował mi sie link Laina moja dieta dobrze schudłam 5 kg i trzymam wagę, w końcu uregulowała mi sie przemiana materi która przed była równa zeru teraz nie jjem słodyczy, chleba, ziemniaków i nie piję słodkich napoi. Dołożyłam ćwiczenia, właśnie zaraz zaczynam z panem w getrach jestem na dobrej drodze. Teraz rozważam przejście na dietę south beach, ale najpierw postanowiłam przeczytac książkę autora diety, którą pożyczyłam więc muszę się zapoznać z nią a potem może przystąpię, swoją drogą pytanie to Kasi, bo wiem że była na niejKasia na tej diecie ( SB ) jak się np. raz na m-c wypije 2 piwa to już trzeba przechodzić znowu do pierwszej fazy? Albo jak np. zjem coś zakazanego to też czeka mnie pierwsza faza? |
|
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
Hej PMki 2010 !
![]() Wszystkiego naj naj naj Chilanes Fatalnie mi się dziś wstawało, miałam tak mocny sen, że wybudzić się nie mogłam. Ale już jakoś funkcjonuję .. Patrzę na pulpitowy suwaczek i do ślubu - 170 dni No i nie wiem co napisać, weny nie mam
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 11:34 |
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie, że Ci dobrze idzie z tego co wiem jak zjesz cos niezdozwolonego nie musisz wracac do porzedniej fazy. Bo pierwsza faza ma odzwyczaic organizm od zlych produktów a w kolejnych masz dodac owoce na przykład i ogólnei w tej diecie chodzi i zmiane nawyków zywieniowych a nie o odbębnienie kazdej fazy, bardziej o stopniowa zmianę. Dla mnie I faza jest zbyt restrykcyjna, bo w zasadzie nie mozna jeśc nic Np. owoców. Wolę moja dietę - rano musli z jogurtem naturalnym, później 2-4 kromeczki wasa z pomidorkiem i twarozkiem, póxniej obiadek(jeśli mieso to kurczak z kaszką, warzywami albo rybka i do tego surówka albo jem w formie sałatki) a na koniec kanapka z chlebka pelnoziarnistego i po drodze jak mi się zachce owoc. I dzięki takiej diecie schudłam szybciutko 5 kg jakos w miesiąc. Cały czas się tak odzywiam tylko jem wieksze porcje, bo uwielbiam jeśc i do tego jem niedozwolone rzeczy Ale juz nie będę, wczorajs był ostatni mięsny obiad w restauracji OD dziś wracam do dietki![]() Wczoraj sobie zapiekliśmy z tż bakłażan z czosnkiem chyba dziś też to zrobię
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-05 o 11:33 |
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
dobre te bakłażany? jak zrobiliście? My wczoraj próbwaliśmy owocy Kaki, dla mnie szału nie ma, Tż było niedobrze, mama się krzywiła
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 11:46 |
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem ciekawa
Ale jak to zapiekane to nie moge jeść, chyba, że da się zrobic w parowarze. Ale i tak nie będzie to samo. Ostatnio wcinam tylko dania z parowaru, nic smażonego i szukam ciekawych przepisów.
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz ja mam bardzo słabą przemianę materii i jakbym jadła tyle co Ty to u mnie nie byłoby poprawy. Ja staram się jeść 3 posiłki dziennie, czasami nawet bez kolacji i właśnie bez tych rzeczy które pisałam i wtedy chudnę ( w tamtym roku przez 6 m-cy schudłam 6kg jedząc wszystko i rezygnując z kolacji ). najgorsze właśnie jest to że chciałabym właśnie prześć na dietę SB żeby się dobrze odżywiać, ale spadek wagi też dla mnie jest wazny, tzn chciałabym jeszcze trochę schudnąć i przestać zajadać się niezdrowymi rzeczami, które bardzo lubię Jadłam niedawno tak jak pisałaś że Ty jadłaś, bo już taki temat był jakiś czas temu, ale ja nic nie chudłam, potem zaczęłam stosować dietę niełącznia, tam, ,np nie zalecają łączenia muesli z jogurtem naturalnym, ale też nie widziałam żadnych efektów, koleżanka, która właśnie dietą niełącznia zmieniła sobie odzywianie i teraz cały czas ją stosuje mówiła że na niej dopiero po dłuższym czasie widać efekty, że szybciej widoczne są u mężczyzn niż u kobiet. No i jak ja po m-cu nie widze żadnych efektów to się niestety zniechęcam. Mój organizm nie jest łatwy jeśli chodzi o odchudzanie, niestety mam geny po rodzinie taty, a tu wszyscy sa przy tuszy, wprawdzie ja nie jestem chyba jakoś bardzo duża, ale mam tendencje do tycia i ciężko mi się pozbyć zbędnych kg Ale jedni ludzie jedzą ile mogą i nie tyją a ja jak zjem coś jednego wieczoru to na drugi już ważę 0,5- 1 kg więcej. Mój organizm jest bardzo dziwny
|
|
|
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stepper przeciez ma obciazenie gdyby to rzezbilo lydeczke - w sensie tluszcz by znikal i pozostawalaby ladna smukla umiesniona lydka to nie mialabym nic przeciwko... tylko wlasnie podobno ta lydka traci na smuklosci i owszem - bedzie umiesniona, ale wszerz ![]() spierac sie nie bede, bo ile ludzi tyle opinii, wiec do niczego taka dyskusja nie prowadzi... sama jak pisalam trzymam sie z daleka niech kazdy robi co chce mi tam w kazdym badz razie stepper do szczescia niepotrzebny ![]() a Ty tak nagle przytylas od kupienia sukni? bo mowilas, ze jestes do niej idealna i juz koniec z odchudzaniem sie, a teraz widze wielki come back ![]() Cytat:
nauczylam sie zjadac kolacje przed wyjsciem z domu a alkohol ograniczylam (bo glupio byloby tak jednak calkiem siedziec przy wodzie jak jakis asceta )ja ogolnie unikam weglowodanow, wiec jogurty, musli i inne cuda odpadaja za to mieska sobie nie zaluje i to nie tylko drob grunt zeby nie mialo widocznego tluszczu ogolnie bialeczko mozna powiedziec, ze mam diete warzywno-bialkowa takie czyste weglowoadny to wlasciwie tylko czarny chlebk, ciemny ryz, kasza i razowy makaron. choc w bardzo ograniczonych ilosciach TZ mnie dzis bombarduje roznymi dziwnymi linkami teraz jakis trance
|
||
|
|
|
#470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Juz piszę Obca to nie jest tłuste My to robimy tak - kroję bakłażan na plasterki(nie kroję wzdłuż, bo trudniej zrobic prosty plasterek ) o grubosci ok. 1 cm i samurę delikatnie oliwą po czym nadkładam posiekany czosnek - i zapiekam z 20 min druga wersja zakłada pomidorki świeże lub z puszki podgotowane, żeby odparowac wodę na koniec dodaje bazylie i nakładam to na bakłażan i na to czosnek posiekany i kaloryczna wersja parmezan lub mozzarella![]() Cytat:
![]() Uciekam na zakupy z mamą
|
|
#471 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie PMki. Troszkę was "nadrobiłam" teraz bo wczoraj miałam faze oglądania płytek z wesel moich koleżanek i nie mogłam się od nich oderwać. Dziwię się, że mój Tż wytrzymał ze mną te kilka godzin i się nie zanudził na śmierć. Śmiał sie tylko ze każdym razem (chyba z 6 razy to było) jak mi łezka w oku się pojawiała, bo ja tak łatwo sie wzruszam :P
Cytat:
Cytat:
wiem, że to są duperele i takimi rzeczami nie powinna się przejmować, ale kurcze całe życie spędziłam w K-ce i stamtąd zawsze do Tż jeździłam...
|
|
|
#472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale mozna tez wersję light zrobić Super A bez żóltego sera mogę żyć wypróbuję przepis na pewno Może jutro na obiadek zrobię
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-05 o 12:03 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
ja staram się nie myśleć o tym, trudno, tak chciał los, ze tż mieszka ode mnie 148 km i nie wyobrażam sobie, by miał od siebie w dzień ślubu jechać, pzoa tym wiadomo, ze w ostatni tydzien będzie pełno rzeczy do załatwienia jeszcze, więc bedzie musiał być u mnie. Trudno! I tak w pełni gotową zobaczy mnie na chwilę przed błogoslawieństwem (na wspomnienie którego moja mama już zalea się łzami,w iec nie możemy tego ominąć
). Wprawdzie niby T ż mógłby się ubierać u znajomych, mojego brata, czy w pokoju hotelowym, ale nie chcę, by jeszcze bardziej dziwnie się czuł i tak nie wychodzi z rodzinnego domu, wiec nie ma co robić farsy ![]() Samoa i co te plastry normalnei w piekarnik dajecie? długo podpiekasz? Hmm chyba zrobię Tż bo aż apetytu nabrałam
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry jeśli ktoś poczuje się obrażony ale dla mnie to wyjeżdżanie na ostatnią noc do rodziców/babci/znajomych czy tam kogo to trochę dziwne jest...jak się mieszka ze sobą x lat czy miesięcy to po co robić taki cyrk?
|
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Aż szkoda takich ludzi ![]() Cytat:
STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE CHILI NAM ![]() Po drugie, zgadzam się z Tobą w 100% ! Z wypowiedzi Kasi wygląda na to, ze za dwa miesiące będę 25 letnią starą panną Cytat:
|
|||
|
|
|
#476 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właściwie odkąd pamiętam jestem na diecie (jakiejś). Mięsa nie jem w ogóle (rybki i owoce morza jeno), marakronów, ryżu, pieczywa biaego (jeśli ciemne to tylko saute tzn. bez żadnych dodatków), rzadko kiedy ziemniaki (i też bez dodatków) i banany (których nie znoszę). Słodyczy też prawie nie (ewentualnie batonik zbożowy lub żeliki Cytat:
|
||
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chilanes wszystkiego najlepszego dużo miłości i wspaniałego ślubu-to Twoje ostatnie panieńskie urodzinki ![]() fajny mam avatarek????
|
|
#478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie to pewnie będzie tak, że w dniu ślubu pojade do domu rodzinnego i tam będę suknię ubierać (nie zamierzam nocy przed ślubem spędzać bez TŻ). W zasadzie myslałam, że normalnie w naszym domu oboje się ubierzemy w osobnych pokojach, ale moi rodzice już "zaplanowali", że mój TŻ przyjedzie po mnie i "wyprowadzi" mnie z domu rodzinnego do ślubu
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i może na wsi mówią stara panna a w mieście singielka w domyśle stara panna więc na jedno wychodzi. I na pewno tak nie mówią jak dziewczyna ma 21 lat, tylko jak już jest dobrze po 30. Nie wszytskie wsie są zacofane.
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego chilanes i spełnienia wszystkich marzeń!
![]() Dzięki za podpowiedź. jeszcze nie byłam, ale znalazłam salon w Kielcach, w którym mają suknie z Annais, to pojadę, zapewne w przyszłym roku. Obawiam sie, że Bonnie może byc droga, no bo to z najnowszej kolekcji...a ja chciałabym wypożyczyć nową. Też sie w niej zakochałam jak zobaczyłam Kurcze, podziwiam Was, ze macie taki zapał do ćwiczeń i diet. Mi też by sie przydało, nie chcę chudnąć nie wiadomo ile, ale tak z 3-4 kilo do ślubu... ograniczam tylko jedzenie, ale za cholerę nie chce mi się ćwiczyć. Na jakieś ćwiczenia poza domem nie mam kasy, a w domu mi się nie chce, czasem sie poruszam, ale to jak nikogo nie ma w domu. I stanowczo za dużo czasu spędzam na wizażu, nawet sie obijam i nie robię tych rzeczy, które powinnam na uczelnię. Komputer to dla mnie złodziej czasu i przez to, że tyle siedzę dni mi uciekają i tak marnuję czas... Walnijcie mnie!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Mnie lekko nudzi jazda na stacjonarnym rowerze, musze wyłaczyć myślenie, zeby dotrwać do czasu, który sobie zalożyłam
Ale włączam sobie radyjko i jadę

a co dopiero w sam dzień <boję się> Nie mogę się doczekać chwili kiedy to TZ przyjedzie po mnie do domku. Mamy tak zaplanowane ze w ten noc przed ślubem pójdę do rodziców, żeby TZ zobaczył mnie w całej okazałości w sukni juz mysle spokojną

Ale juz nie będę, wczorajs był ostatni mięsny obiad w restauracji
chyba dziś też to zrobię
(dotrwajcie do konca
Aż szkoda takich ludzi 
w końcu wygrałam jakieś wybory
Chilanes na prezydenta/tową! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)