|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
my z Tż nie mieszkamy, a że wesele jest 300 km od mojego miejsca zamieszkania, to muszę się poratować domem babci. bo nie wyobrażam sobie ubierać się u teściów i ich M4, za ścianą z Tż. dom babci to nie to samo co nasze mieszkanko w którym z rodzicami mieszkam, ale tłumaczę to sobie tak, że przecież jak byłam malutka to mieszkałam u babci więc to jest "tak jakby" mój dom rodzinny.
|
|
#482 |
|
Adwokat diabła
|
jejku ale drukujecie!
![]() kto się zamieni? posiedzi w domu a ja pójdę do pracy?? btw ide w przyszłym tygodniu mierzyć suknię moją ukochaną
|
|
#483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Black ja chętnie się zamienię, tylko kasę mi na konto przesyłaj Cytat:
Wychodzic bedziemy z jednego domu, bo inaczej się nie da, a jakbyśmy razem meiszkali, to też byśmy z jednego domu wychodzili, a nie bawili się w wyprowadzanie, tid ![]() Cytat:
Boziu... faktycznie! ostatnie urodziny w stanie panieńskim Cytat:
Lat miała 23
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-05 o 12:57 |
|||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie było ale już się melduję
Nie wiem czy ktoś o tym mówił ale w Kielcach w ten weekend są Targi Mody Ślubnej
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo z nas się kwalifikuje
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też zdecydowanie
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
ja baklazana najbardziej lubie zgrillowanego, posypanego czosnkiem i pietruszka/bazylia
![]() ale ostrzegam - baklazan ma to do siebie, ze pochlania straszne ilosci tluszczu wsiaka w niego jak w gabke a jak sie mu za bardzo poskapi oliwy to bedzie suchy i mniej smaczny ![]() w ogole to jedno z moich ulubionych warzyw ![]() Cytat:
w Krk targi sa w nastepny weekend, ale to takie ogolne targi - z wszystkim co sie wiaze ze slubem moze juz jakies kolejne umowy podpiszemy i bedziemy do przodu z kolejnymi rzeczami ![]() no i historia sie powtorzy, bo w zeszlym roku na nich bylismy i zaraz potem obladowani ulotkami pojechalismy na imprezke rodzinna i wszyscy ogladali i w tym roku rowniez sie na nie wybieramy i rowniez prosto z targow czeka nas rodzinna imprezka z tej samej okazji rok minal... jak z bicza strzelil ![]() a ja w dniu slubu bede miala jeszcze 23 lata bo 24. urodziny mam 1,5 miesiaca pozniej ![]() w ogole smieszna zaleznosc jest w mojej rodzinie, bo zazwyczaj jest tak, ze sie wychodzi za maz pozniej niz mama... a u nas to mama najpozniej wziela slub (miala 24 ), a my z siostra wczesniej
|
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obżarłam się zupa ogórkową nie wiem co zrobic na drugie danie zjadłabym coś na słodko-naleśniki, racuszki etc. ale P. będzie niepocieszony
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia fajny avatarek
![]()
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
A moze na nastepny tytuł wątku damy: PM 2010 vel. Stare Panny wreszcie się doczekały ślubu
|
|
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i później jak mama też Moja miała 19
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-05 o 13:08 |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny biletów wstępu:
Cena katalogu w wysyłce pocztowej po zakończeniu targów (obejmuje koszty wysyłki): 27 zł Godziny otwarcia targów: 6.11.2009: 10.00-17.00 7.11.2009: 10.00-18.00 8.11.2009: 10.00-16.00
|
|
#495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też bardzo długo byłam antysportowa (uraz z dzieciństwa kiedy to dzieciaki wyśmiewały się z pulpecika w dodatku kujona). Ćwiczyłam tak z przerwami w czasie studiów - czasem jakiś fitness lub pilates. Teraz mam zapał (chociaż czasem i tak muszę się zmuszać ) z dwóch powodów - po pierwsze zauważyłam jak zmiania się ciało - kurde niegdy nie miałam takich "pudzianków" na rękach ani jakichkolwiek widocznych mięśni na rękach czy brzuchu (choć i tak DŁUUUUUUUGA droga przede mną), po drugie wyczytałam gdzieś, że u bab począwszy od 25 roku życia tkanka mięśniowa zmienia się w tłuszczową. suma sumarum - im mniej mięśni tym więcej i szybciej tłuszczyku. a ja już stary babol jestem więc usiłuję zapobiec kompletnej degenaracji. dodatkowo - praca biurowa, stres i faje - już czułam jak mi strzyka w kolanach i kręgosłupie, dodatkowo byłam wiecznie zmęczona. Teraz też bywam ale znacznie rzedziej i w mniejszym stopniu - więc polecam jakąkolwiek aktywność (oprócz seksu )
|
|
|
|
|
#496 |
|
Adwokat diabła
|
ja będę miała albo 22 (planowana data) albo 23 ;]
no ale fingers crossed na przyszły rok! Kasik, ale avika masz świetnego!
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-11-05 o 13:12 |
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie to nie jest cyrk (prosze tak tego nie nazywac) taka mamy tradycje w rodzinie wszystkie kuzynki siostry babcia ciocie itd tak miały ze Panna Młodą wychodzi z domu rodzinnego i tak tez zrobimy bo chcemy zachowac rodzinna tradycje wiem ze mamy XXI wiek i zadko sie juz to stosuje ale do cyrku to daleko. Dla mnie cyrkiem jest granie na trabce akordeonie itp przed domem młodych to mozna nazwac cyrkiem A nie ze TZ przyjezdza po pania mlodą pod dom rodziców
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio oglądałam zdjęcia znad morza- miałam wtedy 16 lat i matko, jaka byłam laska! teraz widzę jak się ciało zmienia- przez 6 lat... przybyło mi od tamtego czasu tylko 3-4 kilo a juz wyglądam zupełnie inaczej. I samą dietą nie osiągnę takiego efektu, no ale nie mam pomysłu co mogę robić w domu i jak ćwiczyć. Myślicie, że dam radę przez 9 miesięcy zrzucic 3-4 kilo z moim zapałem...? ![]() Ja będę miała w dzień ślubu 23 lata i 4 miesiące
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-05 o 13:24 |
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę mi się na złośliwość wzięło bo czekam na telefon w sprawie tej cholernej pracy... luskap moja przyjaciółka jest lepsza bo zrobiła sobie w mieszkaniu ścianę ze zdjęciami i jest nasze zdjęcie sprzed 6 lat (po maturze) i za każdym razem ja proszę żeby je zdjęła bo w kompleksy wpadam jak je widzę... |
|
|
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Luskap spoko luz - dasz radę
jak w domu to może sobie zakup jakąś płytkę DVD z ćwiczeniami? zależy do czego będzie Ci się łatwiej zmusić - takie bardziej energetyczne (np. Cindy) lub mniej (np. Pilates czy Callanetics). Laski na forum zachwalają też hula-hop (kosztuje ok 7 zł w sportowym lub sklepie z zabawkami). A może masz rowerek stacjonarny lub stepper? Grunt to zacząć ![]() To ja jestem przestarą panną w dniu ślubu będę rok przed trzydziestką
|
|
|
|
#501 |
|
Adwokat diabła
|
Zliczyłam osoby które chciałabym aby były na weselu i wyszło mi 20 osób młodych (tych najbliższych.) jakbym miałam zliczyć wszystkich miałabym wesele na 150 osób
.Z rodziny mam 70 osób (też ta najbliższa..)...
|
|
#502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale u mnie wystarczy tyle, że przestaje uważac na to co jem i momentalnie tyje a cały wrzesień i październik sobie folgowałam A ze suknie kupowałam w sierpniu a jest listopad to miałam czas przytyć, co niestety nie jest wyczynem w moim przypadku Dwa kg przytyłam od wakacji, z reszta nie chodzi nawet o kg tylko o to, ze jak jestem na diecie to po prostu lepiej sie czuję Wcale nie wielki come back tylko koniec z nachosami, makaronami, serami i chlebusiem, bo ostanio jadłam streasnzie dużo chleba nie wiem po co![]() Cytat:
) na to cenka wartwa sosiku pomidork9owego(pomidorki z podsmażona cebulka i czosnkiem) na to bakłażan, na to sosik i chyba kaszka i sosik, zobaczymy na ile warstw mi wystarczy strasznie fajny Ja zmienie na garfielda
|
|
#503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe od ktorego wieku jest na wsi stary kawaler?? ![]() U nas wyszlo 100 (w tym 20 znajomych), ale pewnie wszyscy nie przyjada. Kasia fajny avatar
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-11-05 o 14:04 |
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
A Kasia ściągnęła avatara z googla!!
![]() Hehe
|
|
|
|
#505 |
|
Adwokat diabła
|
caprica, też tak myślę (wysyp ciąż w rodzinie..) większosć się wykruszy, bo dzieci nawet nie pół roczku będą miały.. no ale cóż..
jak będzie z 50 osób z łącznych już 88 to będę happy ![]() Aaś, a no właśnie xD ciasteczkowy potwór....
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-11-05 o 14:10 |
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe no własnie ciekawe, mój Tż w dniu ślubu będzie miał jeszcze 29 lat a 2 m-ce później już 30
|
|
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam dylemat
widzę, ze w wątku sie bardzo udzielacie i mam nadzieje, ze pomozecie. Powiedzcie mi, czy rozmiar pierścionka jest zawsze taki sam w kazdym sklepie? Bo mój brat obawia się, że kupi za mały i będą problemy z wymianą, bo naciągnąć się rzecz jasna chyba nie da.... Jaka jest różnica między 12 a 13? Będę wdzięczna za pomoc
|
#508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kawalerowie mają lepiej, bo oni to od 40 zasługują na miano starego kawalera
![]() ![]() Cytat:
Nie mogłyśmy się nacieszyć małym bablem Mleko odciągnęła do butelki i żadnego problemu nie było. Chyba, że to będą bardzo przewrazliwione mamuśki, które dziecka nie mogą z nikim zostawić to pewnie nie przyjdą ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sklepach sie róznią, bo poprosiłam, żeby mi zmeirzyli u dwóch jubilerow rozmiar mojego pierscionka, bo chciałam wiedziec jaki mam i pamiętam, że te wymiary sie rózniły. Lepiej kupic za duży niż za maly![]() Ja będe miala w dniu ślubu 23 lata, tż jeszcze 26, bo 27 skończy w październiku Teraz miał ostatnie kawalerskie urodziny Znajomych zapraszamy ok. 50.
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar pierścionka u różnych jubilerów moze być różny, ja u jednych mam 12, a u innych aż 14
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

) z dwóch powodów - po pierwsze zauważyłam jak zmiania się ciało - kurde niegdy nie miałam takich "pudzianków" na rękach ani jakichkolwiek widocznych mięśni na rękach czy brzuchu (choć i tak DŁUUUUUUUGA droga przede mną), po drugie wyczytałam gdzieś, że u bab począwszy od 25 roku życia tkanka mięśniowa zmienia się w tłuszczową. suma sumarum - im mniej mięśni tym więcej i szybciej tłuszczyku. a ja już stary babol jestem więc usiłuję zapobiec kompletnej degenaracji. dodatkowo - praca biurowa, stres i faje - już czułam jak mi strzyka w kolanach i kręgosłupie, dodatkowo byłam wiecznie zmęczona. Teraz też bywam ale znacznie rzedziej i w mniejszym stopniu - więc polecam jakąkolwiek aktywność (oprócz seksu