|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Raczkowanie
|
ja mieszkam z tesciami i narazie nie narzekam, przyzwyczailam sie, tylko pragne wlasnej kuchni
![]() ![]() WYPROWADZACIE SIĘ?? no to super , ![]() my to już będziemy mieszkać zawsze z rodzicami wiadomo plusy i minusy tego wszystkiego, ale mam nadzieje że będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- kurcze chyba jęczmień mi na oku rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my to już będziemy mieszkać zawsze z rodzicami wiadomo plusy i minusy tego wszystkiego, ale mam nadzieje że będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- kurcze chyba jęczmień mi na oku rośnie ![]() my tez bedziemy mieszkac z rodzicami tzn w tym samym domu ( ja to tak nazywam) bedziemy miec swoje pietro lazienke ju z mamy swoje, ale sypialnie bedziemy robic w przyszlym roku jesli uda nam sie zrobic remont w taki sposob jak chcemy, to bede miec swoja kuchnie - jesli nie - leze) niestety ja chce miec swoja kuchnie, innego wyjscia nie widze chociaz tz nie nartzeka, bo lubi te wszystkie tluste kluski slaskie i kotlety, ale ja tym dzieci pas nie bede ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my to już będziemy mieszkać zawsze z rodzicami wiadomo plusy i minusy tego wszystkiego, ale mam nadzieje że będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- kurcze chyba jęczmień mi na oku rośnie ![]() no wyprowadzamy....jakies 50 metrow dalej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
bedziemy miec swoje pietro lazienke ju z mamy swoje, ale sypialnie bedziemy robic w przyszlym roku jesli uda nam sie zrobic remont w taki sposob jak chcemy, to bede miec swoja kuchnie - jesli nie - leze) niestety ja chce miec swoja kuchnie, innego wyjscia nie widze chociaz tz nie nartzeka, bo lubi te wszystkie tluste kluski slaskie i kotlety, ale ja tym dzieci pas nie bede ;][/QUOTE] no co Ty, dobre tluste kluchy wcale nie sa zle ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
ja też mieszkam z teściem i siostrą mojego Tżta ogolnie nie ma źle, ale na dłuższą metę jest to uciążliwe... Wkurza mnie to, że mamy przestrzeni życiowej cale 9 m2, a reszte wszystko wspolne, wkurza mnie to, że jak tylko mam wolne i wstaje rano to w zlewie stoi stos nieumytych garow calej rodziny, ze jak gotuje to od razu dla calej rodziny, a za nich nie wychodzilam.... ze dzis bede musiala jesc na obiad wstretny rozgotowany bigos mojego tescia.... ze musze wysluchiwac poraz tysieczny tych samych historyjek, ze w sumie to moglibysmy postarac sie o kredyt na mieszkanie, ale sie nie staramy, bo Tż się BOI kredytów i nie wiem jak mam go przekonać, że nie ma innej rady bo w zyciu nie nazbieramy potrzebnych pieniazkow... W ogole to zalapalam dola i najchetniej to bym przestala istniec...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam dziewczyny które wprowadziły sie po ślubie do teściów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za życzenia ...przydadzą się jak nigdy.
Mąż urządza mi niezłe jazdy...dziś napisał, ze go zdradzam, że jestem złodziejką i powiedział, ze za połowe wynajmowanego mieszkania za ten miesiąc nie zapłaci i za rozwód też...żesz kurde...chyba chce jeszcze bardziej zabłysnąć w moich oczach !!!
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie wynajmujemy bo to strata pieniedzy dla nas... odkladamy na wlasne... tyle ze czasem nie mam juz cierpliwosci, jak np dzis... wszystko mnie wkurza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a w starej pracy napewno zrozumieją bo przecież wyprowadzasz się z miasta, a nie tylko zmieniasz prace z tej na inną. Cytat:
![]() SAMBAdiJANEIRO nie ma co się dołować, tylko musisz jakoś przekonać TŻ'ta ![]() ![]()
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.... dawno mnie nie było, ale czytam Was ciągle (z 2 tygodniową przerwą na podróż poślubną). Miałam sie odezwać jak Agatka zaczeła pisać co sie dzieje..... ale nie umiem napisac nic innego niż już pisałyście, oprócz tegoże mi strasznie przykro, że cierpi... Ale na poniższą wypowiedź musze zareagować i wybaczcie od razu - wkurzyłam sie strasznie jak przeczytałam co koleżanka napisała, więc odpowiedź nie będzie miła... Cytat:
Czy Ty dziewczyno jesteś normalna????!!!! Ile masz lat??? 10???!!! Mieszkasz 120km od MĘŻA, bo boisz sie opuścić rodzinny dom?!!! Bo nie znajdziesz przyjaciół? 120km????!!!!!!!! Ja rozumiem argument o rodzinie..... ja mieszkam od swoich 300km i 5-6h jazdy.... jakoś daje rade. Więc zapytam jeszcze raz.... ile Ty masz lat?!!!! Po jaką chol*** wychodziłaś za mąż jesli nie chcesz mieszkać z własnym mężem, bo nie masz tam przyjaciółki??????!!!!!!! !!!!! A wiesz ile osób w obecnej sytuacji modli się codziennie na kolanach o prace? Albo o to, żeby ich nie zwolniono z pracy? A Ty dostajesz taką szanse i ją zlewasz?! Masakra.... ręce mi opadły.... poważnie zastanów sie czy jesteś na tyle dojrzała żeby mieć męża, prace itd. Przepraszam, ale nie mogłam. Straszna głupota jak dla mnie. Ja wyprowadziałm sie z domu, jeszcze wtedy byłam sama, to było jakieś 5 lat temu... bo własnie dlatego, że dostałam prace - rodzice 300km ode mnie, 0 przyjaciół .... było mi masakrycznie ciężko, bo byłam sama, nie miałam do kogo buzi otworzyć, weekendy były obrzydliwe - bo sama. Ale co... poszłam do p racy, zaprzyjaźniłam się z ludźmi i po krótkim czasie nie mogłam sie doczekać na weekend i uwielbiałam swoje życie. A potem pojawił sie mój TZ... ![]() A Ty nie chcesz być z własnym mężem? Ja nie wytrzymam...! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie to drażni np. że mi chcą doradzać w wielu sprawach niby chcą dobrze ale jak mam z mężem swoje zdanie to oni mówią róbcie jak chcecie wasz wybór ale i tak myślą że źle robimy. ostatnio tak było z wymianą okien, po ślubie wymieniliśmy je w salonie, kuchni i łazience moi rodzice mówili żebym wymieniła tylko w kuchni że tamte są dobre, te okna nie były dobre i wolałam wymienić wszystkie i spać spokojnie a nie za rok dwa demolować mieszkanie. uważają że moglibyśmy wówczas więcej pieniędzy zainwestować w dalszy remont tak ale poco? jak będę miał tylko dwa ładne okna a reszta stare. Teraz mamuśka stwierdziła że miałam racje i że oni chyba na dole wymienią w przyszłym roku . Pomotane trochę co nie? ![]() l |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Warta jesteś aby mieć wspaniałego męża, który Cię doceni. I nie załamuj się bądź silna. Więc przemyśl to wszystko sobie na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() Myśle jeszcze o jednej rzeczy aby zrobić oddzielne wejście na górę, ale musiałabym zlikwidować jeden pokój ![]() ![]() jak nawet tv chodzi to słyszą i mówią że późno chodzimy spać że lepiej wcześniej a co to za różnica? Dla mnie to chore niech każdy idzie o której chce. A najbardziej denerwujące jest jak chodzimy się kąpać nieraz tż wraca późno z pracy więc i późno się kąpie a ojce mi mówią że w nocy się kąpiemy i co z tego???? albo pranie powinnam wcześnie rano włączać, bo bardziej przeschnie a jak wstanę o 10 00 to co już za późno??? denerwują mnie niby takie błache sprawy ale jednak drażnią człowieka ![]() ale z jednego się cieszę że u teściów nie mieszkam bo ja jak tam jestem 10 min, i jak coś robię a mamuśka tż zwraca mi uwagę żebym wzięła w ten garnuszek albo tak zrobiła a nie tak to krew mnie zalewa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dałaś popalić ![]() ![]() ja też tego nie rozumiem, i napisałam to tylko troszkę delikatniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my tez bedziemy mieszkac z rodzicami tzn w tym samym domu ( ja to tak nazywam) bedziemy miec swoje pietro lazienke ju z mamy swoje, ale sypialnie bedziemy robic w przyszlym roku jesli uda nam sie zrobic remont w taki sposob jak chcemy, to bede miec swoja kuchnie - jesli nie - leze) niestety ja chce miec swoja kuchnie, innego wyjscia nie widze chociaz tz nie nartzeka, bo lubi te wszystkie tluste kluski slaskie i kotlety, ale ja tym dzieci pas nie bede ;][/QUOTE] no co Ty, dobre tluste kluchy wcale nie sa zle ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Stworzyłam sobie specjalny profil na nk dla znajomych z wizazu, niektórych juz zaprosiłam
![]() Wrzuciłam tam kilka zdjęć ze ślubu, bo ani tu ani na mojej ogólnej nk nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ddaaiissyy - tak zestaw # 1 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Zabciu
![]() No to zaproszenia poszły do wszystkich, których miałam na starym profilu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Agatko ja już sama nie wiem co ci napisać o zachowaniu twojego męża. Niby dlaczego ty masz płacić za rozwód, wystarczy jeśli udowodnisz że gnębił cię psychicznie , pchnął cię i boisz się przebywać blisko niego że znowu może się to powtórzyć i skończyć sie bardzo źle, że ukrywał przed tobą problemy z psychiką że jednak jest niezrównoważony. Nie kasuj wiadomości żadnych od niego bo mogą być dowodem w sprawie, to w jaki sposób się odzywa do ciebie, że zastrasza , szantażuje , albo używa wulgarnych wyzwisk. Wszystko to pomoże w szybszym rozwodzie i najważniejsze nie z twojej winy, ja jej nie widzę, starałaś się , próbowałaś jakoś porozmawiać , wyjaśnić, no ale z takim zachowaniem męża niestety nie miałaś szans. Sprawa jak dla mnie jest zamknięta , wiem że to wszystko boli, ale pomyśl jak byś miała żyć tak dalej pod taką presją, szantażowana, wyzywana , czy nawet bita, dla mnie to jest molestowanie psychiczne które może się dla ciebie naprawdę źle skończyć. Nie daj się zastraszyć , bądź sobą, pokaż że jesteś silna i mądra . Na pewno da mu to do myślenia że niedasz sobie chodzic po głowie i znasz swoją wartość. Będzie dobrze Agatko wierzę w ciebie i w to że dasz napewno radę.
moniqac oj nie tak ostro , wiemy co miałaś na myśli ale troszkę ją zaatakowałaś, Sorki jeśli cie to urazi , ale tak to odebrałam. Każda z nas ma takie zdanie jak ty ale delikatniej też sie da . No ja niestety również ostra wymiana zadań , aż się popłakałam , oczywiście tak żeby tż nie widział. ale naprawdę sprawił mi dużą przykrość. Cóż teraz mu pokażę co to znaczy zadzierać z Kasią ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() O matko, jak dobrze, że dziś dużo nie pisałyscie, bo głowa mi pęka. Włąsnie wróciłam z warszawy. Dziadek zdrowieje i ma humorki ![]() ![]() ![]() ![]() jutro karetka na sygnale ma go już przewieźć do nas do szpitala ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jakby nie było dziś rano pobiegłam zrobic test, wzięłam instrukcje czytam, czytam no mało się nie posikałam , jakas skomplikowana była ![]() ![]() wiec to na bank na tle nerwowym było ![]() [/QUOTE] oo jęczmien?? ja miałam w poniedziałek tuz przed slubem, pamiętasz?? co pomogło??? no wiec butelka mała plastikowa, wrzątek, zawinąc scierką i takie okłądy. ja robiłam 3 razy po godzinie ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- aa i bym zapomniała. wczoraj z TZ na obiad o 16 wypilismy kawe. matko, dziewczyny jak my sie w nocy męczylismy. TZ wrócił z meczu przed 23, ja lezałam bo miałam karuzelę przed oczami. Połozylismy si e i.. dupa, nie mozemy zasnąć. godizna 24 a my nic . wiec TZ mówi aby włączyc jakis serial to może nas zmuli. jeden odcinek, drugi, trzeci a tu nic ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-05 o 17:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka12344321 - hahah to widze ze Twoj dziadek ma niezle poczucie humoru
![]() ![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko, poczucie humoru ma naprawdę niezłe ![]() ![]() a dzis za kare miał kroplówkę na 2 godz podłączoną (miał miec na 3 godz, ale zastrajkował i zmusił pielegniarke aby przyspieszyła te kropelki w kroplówce, bo mu sie nie chce tyle czekac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
Madzia rzeczywiście masz wesoło z dziadkiem, ale dobrze że dochodzi do siebie
![]() ja też tak miałam, jak za późno kawkę wypiłam, całą noc nie mogłam spać, nawet jak wypiłam dwie kawki i tą drugą np. o 15 to miałam problem z zaśnięciem , dlatego nie pijałam tak późno kawy. Sciomam cię już na nk ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
scio ja się sama wprosiłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Kasiu
![]() A ja po kawie to od razu usypiam ![]() Bzyczko już przyjęte ![]() ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2009-11-05 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś w akcie protesty wcale nie wypiłam kaawy, a na dodatek TZ zjadł mi kanapki jakie zrobiłam na droge powrotną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.