|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() nie no joke ;P raczej bym wolała coś bliżej Radomia ![]() zepnę poślady i wycisnę po 95% z bio i chem ![]() a po maturze będę tak wyglądać >> ![]() ![]() a tak serio to szukam alternatywnych kierunków ;-) wpadła mi w oko ta biotechn. na PK :P http://farmacja.cm-uj.krakow.pl/inde...%20stacjonarne ![]() ![]() ![]() ![]() ech.. pogoda beznadziejna.. a przede mna biologia.. replikacja, transkrypcja, translacja i regulacja ekspresji genów.. niby nie dużo materiału, ale czuję się jakby ktoś ze mnie całą energię wypompował ;]]] na szczęście rozumiem to tylko poczytam, utrwalę... brat dzisiaj przyjechał i już zdąrzyłam się z nim pokłócić ![]() mówiłam, że nam służy odległość 100km między nami ![]() i znowu ks pisze ![]()
![]() |
#2012 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też Cie chyba kojarze skądś ![]() Cytat:
![]() tzn ja wiem, że np. na taką politechnikę warszawską pewnie i bym się dostała... ale ja tam nie dam rady potem ![]() to wyżyj, tylko może na czymś innym ![]() chyba że masz worek pod ręką ![]() Cytat:
i czemu tak wyszło, że siedzicie te 3 godz dłużej? ![]() hm, nie chce dokładnie patrzeć jakie, ale pewnie tak, że trzeba mieć po 90% minimum z każdego przedmiotu ![]() chyba spojrze ![]() Cytat:
a wy już byscie nie mogli się dołączyć do nich? a ja nawet nie wiem jak wygląda moja sala itd ![]() wiem tylko ze mała jak na tyle osób ![]() wiecie, że za 24 godziny weekend ![]() (w moim wypadku za 21 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postcrossing widzę w opisie ![]() ![]()
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() będę humanistką bez przyszłości. Ostatnio mój nauczyciel historii, gdy usłyszał, że miałam w planach iść na kulturoznawstwo odpowiedział, że jedyne miejsce jakie mogłoby mi zapewnić dobrą przyszłość po tym kierunku, to miejsce u bogu bogatego męża ![]() Ale to moja wina, że nie stworzyli jeszcze kierunku, który byłby dla mnie w 100% ![]() pod ręką mam jedynie siostrę, ale jej nie będę przecież biła ;d to tego jeszcze mama zepsuła mi humor, która patrząc na moje oceny widziała tylko te negatywne i mój chłopak, z którym spotkam się dopiero za półtora tygodnia na dwa dni i który nie wróci za dwa tygodnie... idę się zaraz uczyć do klasówki z XXlecia miedzywojennego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogole to myslicie ze po fil.ang. + studia podyplomowe nowoczesne technologie w turystyce = bedzie na cos szansa? (wiem ze juz troche odlegle plany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nowoczesne technologie w turystyce? a dokładniej, to co to jest?
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Beata, mam prośbę xD jako, że UJ pozostaje w sferze moich marzeń (i nie mówić mi tutaj, że jest inaczej!
![]() ![]()
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, chemię ![]() a co po tym? ![]() praca w laborce czy w szkole?;>
![]() |
#2023 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wolałabym jednak iść na historię sztuki, ciągnie mnie do muzeum, albo do jakiejś galerii ![]() moja koleżanka poszła na filozofię, nie mam pojęcia co po tym może robić... Cytat:
![]() ale zeby dostac się na praktyki do TV trzeba mieć dużo szczęścia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie za 19h 30 min ![]() ![]()
![]() |
#2026 |
♥
|
widzę , że macie podobne problemy z studniówką u nas również zmienili -bo kilka osób chciało inną sale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Może któraś z was robiła notatki z historii o nauce i oświacie II RP? Muszę przygotować notatkę dla całej klasy z tego, zrobiłam o oświacie ale się nie spodobało się dla pani wiec już sama nie wiem co ja mam tam napisać. Proszę pomóżcie ![]()
#2028 |
Zakorzenienie
|
U nas jest 85 zł za osobę, więc w sumie tanio z tego, co widzę ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze co do tej studniówki to jedyny plus jest taki, że do pizzerii i sklepu blisko, więc pewnie skorzystamy z ich usług ![]() ![]()
![]() |
#2031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja i tak i tak będę z nią mieć do czynienia. na farmacjach, biotechnologiach, jest matma. a z tym kulturoznawstwem to sie nie zgodze do końca. bo taka sama przyszlosc moze czekać kogoś kto studiuje podobno przyszłościowy kierunek. a w sumie dla mnie też nie ma kierunku, który by mnie zadowolił w 100& ![]() olej gadanie mamy. ocena NIC nie znaczy. Cytat:
potrzebni są wam do tego rodzice? a jesli tak, to skoro wam na tym zalezy, to jaki to problem? to fajna firma :/ wspolczuje dzieciom tych rodzicow. haha ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to co? ![]() pracować w McDonaldzie, zamiatać uliceeeee, być akwizytoooorem, skręcać długopisy i breloczki z Michałem Wiśniewskim ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No tak, ale masz większe szanse na pracę po kierunkach inzynierskich niżeli po studiach humanistycznych. Gadanie olałam, ale jeszcze bardziej mi zepsuła humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Rozeznanie
|
Boze jak mnie denerwuje ta szkola. babka z historii uwziela sie na mnie, bo tak jak mowilam ona nic nie umie tylko czyta podrecznik i moj tata na wywiadowce pierwszy sie odezwal na ten temat i od razu po tym caly czas mnie pytala az poszedl moj tata od razu do niej to troch epomoglo. ale powiem wam jeszcze o sytuacji pod koniec 2 klasy. duzo bylo ocen z plusami np. +2, +3. wychodzilo mi 4 ale ona dala mi +3 jako propozycje. i wszystkim, ktorzy mieli oceny z plusami podwyzszyla bez jakiejkolwiek oceny tak o na gebe a mi powiedziala, ze ,,tak zostanie" i od tej pory nie chce mi dac wiecej za sprawdzian niz +3... ;/ dzis znowu dostalam +3 i sie wkurzylam poszlam do niej. spisalam sie 4 strony. byly trzy zadania. 1 zadanie - 4 pojecia; 2 : gospodarka polski po 1945, 3 - plan marshalla. napisalam wszystko oprocz 1 pojecia i dostalam +3. mialam tylko 1 blad w calej pracy. podkreslila mi takie zdanie, ktore bylo identyczne w podreczniku, pokazalam jej to ona mi kit wciska, ze to nieprawda. no pisze, jak czarne na bialym a ona mi mowi, ze to nieprawda ;/ jutro ide do niej jeszcze raz, bo zasluguje na ta 4 ;/
#2036 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam jedną w tygodniu, ale jak dla mnie to i tak za dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-11-05 o 16:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i takim moim marzeniem była filologia angielska ![]() ![]() hm, czy ja wiem, czy większe szanse ![]() zjedz czeko czekolaadeee ![]() troche endorfin się wydzieli i o ![]() Cytat:
albo druga opcja - okej babkę - WAZNE CO MASZ W GLOWIE I CO UMIESZ. a nie ocena. bo to ze sytuacja wkur.ia to jedno... a to ze nie warto sie przejmowac, to drugie. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kapuściane Głowy
![]() Cytat:
![]() Gościu dał mi 100 stron kserówek z enzymów i tam wszystko jest pokazane jak się syntezuje czy jakieś inne w sumie niepotrzebne rzeczy. ![]() Cytat:
![]() No ja też mam alternatywę, ale progów punktowych nie mogę znaleźć. A nie chciała byś umieć odróżniać ryb ? Idziesz sobie nad rzeką i może krzyknąć ' O, Karp !" ![]() No nie ![]() A ja na religię nie poszłam dziś ![]() Cytat:
![]() Ale damy radę. Ja tez szukam alternatywy poza tą bio-tech. Ale farmacja odpada, medycyna tez. Co jeszcze można ciekawego studiować z biologia r na maturze ? ![]() ![]() Z poloneza wróciłam. Ale układy mamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż moja jest gorsza ![]() ![]() -no to może Michał do odpowiedzi. -nie umiem. -no to koleżanka pomoże (o mnie chodzi) -nie jestem przygotowana. -no dobrze, przepytalismy już całą klasę, przejdźmy do tematu. ![]() Cytat:
![]() a mnie zawsze namawiał żebym otworzyła małą gastronomię w garażu ![]()
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy stwierdzili, czyli kto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.