|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Cytat:
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
ja się smaruję codziennie po prysznicu wieczorem balsamem, ale z tego co słyszałam to i tak genetyka odgrywa największą rolę..
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mieszane uczucia po tym programie, pokazali najbardziej ekstremalne przypadki, aby ludzi przerazić...
![]() Nie ma co się schizować bo jak ktoś tyje 30 kg w ciąży to bardzo prawdopodobne że skóra popęka , a duże znaczenie maja nasze geny i skłonność do rozstepów. Smarować się oczywiście będę dalej
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka dziękuję za troskę
Tak podczytuje cały zcas w sumie ale mam keipski nastrój to nie piszę... Pokłoćiłam się z mamą przez siostrę no i z siostrą... Lepiej nawet się nie wgłębiać, ale chumor pospuły mi już na maksa i na długo.
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
łooooo naskrobałyście....a ja myslałam że wszystki ogładcie TVN
Eeee faktycznie te dziewczyny miały masakryczne rozstepy...moje po Kubie to pikuś ![]() Ciekawe czy teraz się uchronię przed nimi czy nie ![]() Dbam i smaruję się 2 razy dziennie ale to nie gwarancia...to wiem po I ciąży ;/ No i Zebcia faktycznie dziś coś mało się udziela.... Zebciu hop hop ![]() Oooo jest Zebia...skarnie
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-05 o 17:05 |
|
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
Ja smaruję się od początku kremem na rozstępy, nie mam żadnego
natomiast atak cellulitu to jakaś masakra! W życiu takiego nie miałam!
|
#1209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pocieszę cię,że ja w 1 ciąży przytyłam 32kg i na brzuchy nie mam ani jednego rozstępu.Na piersiach troszkę,ale malutkie i blade także nie widać,no i od nastu lat na biodrach też blade.Także to chyba genetyka,a nie iliść kg w ciąży.Bo ja to powinnam byc jednym wielkim rozstępem
|
|
#1210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() No regularnie nie smaruję niestety, ale ten program to dobra motywacja dla mnie
|
|
|
#1211 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Pogodzisz się z mamą i siostrą szybciej niż ci się wydaje. A jak Ci pomoże na poprawę nastroju, to zawsze możesz się nam wygadac |
||
|
|
|
#1212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smaruję się rano i wieczór kremami Czasem nawilżam balsamem zwykłym w ciągu dnia, okaże się czy dotrwam i czy po porodzie sie nie pojawią Cytat:
|
||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawę chumoru wypucowałam mleczkiem fugi pod prysznicem i płytki po czym zjadłam hałwę i princesse
Dzięki dziewczyny Tu się nie da nic zaradzić więc pozostaje mi tylko czekać jak batrdzo się jeszcze sytuacja na gorsze rozwinie... Nie dzwonię do nich, nie odpisałam na smsy od siostry ani telefonu od niej nie odebrałam... Wtedy mogłabym się tylko bardziej zdenerwować a nie potrzebuję tego wolę niewiedzę już.
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Cos mi tak smetnie. Jestem sama, mezus wroci dopiero jutro po poludniu
Dobrze, ze jest wizaz A jutro zobacze Szymona Moze uda sie jakies fajne zdjecko w 3d zrobic....
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę słodkości ![]() Z tego zdawkowego opisu wychodzi na to, że faktycznie coś złego, wkurzającego i stresującego mogło się zdarzyć... Najlepiej wyłącz telefonik i będziesz mieć spokój. Albo niektóre telefony mają taką funkcję blokowania niektórych nr i będziesz miała spokój na kilka dni, a potem je z powrotem odblokujesz ![]() No to będę musiała zapamiętać ten sposób
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Zeberka na pocieszenie
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Lila cykne wieczorkiem foty i pokaze jakie kupilam. Kupilam na takiej zwyklej hali targowej.Nigdy tam nie chodze, a dzis cos mnie ciagnelo zeby tam zajrzec, noi kupilam te koszule
Tylko wlasnie nie mam pojecia co na porod ![]() Ula niezle znalezisko, moze poszperaj tez w innych szafkach A co to jest grysik z jabłkami ???Addicted dzieki.Ja pilam 50 glukozy Lila moja 2 koszulka to taka jak w linku od Malinki - identyczna, tylko moja cala rozowa w siwe kwiatki i placilam za nia 35zl. A 1 dziala na takiej samej zasadzie jak ta z linku od Brzoskwinki i kosztowala 39zl. To taka o: http://www.allegro.pl/item790015958_...ebieska_l.html tylko ja mam w innych kolorach PatkaM moja mam tez sie obwiazywala i nie ma ani jednego rozstepu, ani obwislej skory Zebra Jejku jak mnie zebra bola !! nie wiem co mi sie tam bardziej rozciaga, ale masakra jakas....bo nie czuje zeby mala kopala, wiec to raczej nie jej sprawka
|
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez się dziś tak czuję.... Mój mężuś tez dopiero jutro wróci z delegacji, ale jest nadzieja, że cały przyszły tydzień będzie w domu. Chociaż nie nastawiam się, żeby potem niemile się rozczarowac.
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie właśnie zamówienie w aptece, bo się nie będę miała zaraz czym myć, więc przy okazji wzięłam Ziajkę na rozstępy, bo już ledwo co w opakowaniu zostało...
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Obwiazywanie sie bandazem, hmmmm....
![]() Jak na razie rozstepow nie mam, na wieczor smaruje sie oliwka, a rano kremikiem przeciwko rozstepom.... I mam nadzieje, ze do konca sie nie pojawia Wazylam sie dzis rano i mam +9 kg w 31 tygodniu. Chyba nie jest zle.......
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
A ja najchętniej zamiast koszuli do karmienia kupiła sobie taką piżamę dwuczęściową i żeby góra była cała na guziki. Jakoś nie lubię koszul nocnych.
|
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalka....no to ja nie mam pojęcia skąd to się bierze
.Ja się nie smarowałam jakoś specjalnie,a nie miałam.Zobaczymy co będzie teraz chociaż tez jakoś specjalnie nie szaleję.Na początku tej ciąży smarowałam się olejkiem z jojoby,ale już mi się skończył to smaruję się po kąpieli oliwką j&j albo balsamem i to wszystko.Zebra...nie martw się kochana,bo nerwy odczuwa też Piotruś
|
#1225 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć czołem
![]() gooha3 gratuluję siusiaka celka2000,addicted to wizaz, malinka118 szybkiego powrotu do zdrówka dla Waszych pociech i uważajcie, żebyście same nie zachorowały pysiamn fajny fotelik ![]() ula 87 też miałam niski cukier, ale lekarz powiedział że lepiej niski niż wysoki ![]() bardotka_ kuruj się. Na pewno Ci starczy, badanie grosze kosztuje- tylko nie zapomnij kupić glukozy youyou ale miałaś dzień pełen przygód w razie czego bierz ich na litość, że ciężarna itpKampoolka rozumiemy zebra666 Cytat:
Ale ja wczoraj znalazłam w spodniach tz tylko 10zł ![]() ---------------------------------------- Jutro wolne ![]() Zmęczona jestem i jeszcze ta pogoda- dzisiaj pewnie też szybko padnę. Choć coraz ciężej mi się w wyrku przekręcać- wszystko boli Niedługo tz będzie musiał mnie turlać---- Cały czas zapominam się Was zapytać, czy którejś z Was lekarz mówił, że będzie miała duuuużego dzidziusia i może być cc Od ilu kg są wskazania do cc???
Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-11-05 o 17:25 |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja +9 kg miałam w 26 tygodniu Jutro mam ważenie i już sie boję...
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Patka a chętnie jakby było blizej mogłabym fugi myć, bo z niewiadomych przyczyn mi to pomogło i cieszy do teraz, ze w końcu się do tego ruszyłam
Bo są w domku rzeczy, które zaniedbałam- najpierw ze wgzlędu an złe samopoczucie, teraz brzuszek mi przeszkadza w niektórych porządkach... ale z ato jak już za coś się wezmę to raz dwa i zrobie jak trzeba. Mnie koleżanka po ciąży polecała jakieś pasy do zakładania na brzuch po ciąży, ze jej pomogły szybciej do formy wrócić i przy pierwszym i drugim dziecku. Patka nie bój sie warzenia może też waga się popsuje przed Twoim ważeniem
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Agape007
I popatrzylam na Twoj suwaczek, jestes dokladnie w tym samym tygodniu i dniu co ja ![]() lila12 mi tez cellulit sie namnozyl i to tak nagle
|
#1229 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel właśnie nie martwiłabym sie jakbym wiedziała, że emocje opadną to ona przemysli i troche spuści z tonu... Ale tak nie będzie
Daje się siostrze nakręcać i staje za nią murem i już nic się wtedy nie da zrobić ani przemówić do rozsądku. Bardzo stronnicza jest. Dlatego muszę to poprostu przeboleć i nic nie robić.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

, a duże znaczenie maja nasze geny i skłonność do rozstepów.

Tak podczytuje cały zcas w sumie ale mam keipski nastrój to nie piszę... Pokłoćiłam się z mamą przez siostrę no i z siostrą... Lepiej nawet się nie wgłębiać, ale chumor pospuły mi już na maksa i na długo.

wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Pogodzisz się z mamą i siostrą szybciej niż ci się wydaje. A jak Ci pomoże na poprawę nastroju, to zawsze możesz się nam wygadac