|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Jaka słodka!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Cudna!!! Aż nie wierzę - ja kupiłam taką:
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() śliczna
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki jeszcze raz dziewczyny za miłe słowa
![]() Poprawił mi się nastrój dzięki innemu zajęciu, tj. pijanym kolesiem w ogródku(wpadł nam pzrez murek i jakaś pani zazdwoniła do domku, ze szła z psem i patrzy koleś leży pijany) Spoko okazał się sąsiadem znaczy kilka uliczek niżej mieszka- ojciec kolegi hehehe. Tż z moim tatą go zaprowadzili:P Się rodzina ucieszyła na jego widok
|
|
|
|
#1265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie,jeszcze nie dzwoniłam.Muszę z TŻ pogadac czy oby robić to USG,a jak będę sie umawiała to w okolicy świąt,bo wtedy będę dopiero w PL.
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
byłam tylko w tesco a wy tyle machnełyscie!!!nogi mnie bolą,zawsze jak tam pojedziemy to 2godz schodzi,tam już światecznie.tz jak zwykle przy zabawkach sie zatrzymał i autka oglądał niby dla mojego bratanka ale sam sie by pobawil
no i niezle sie wkurzyliśmy!!!kasa dla cieżarówek jest ale non stop zamknieta no i ustawiliśmy sie w innej a tam klienci przed nami 2razy musieli wyciągac zakupy swoje i kasjerka liczyła kilka razy i z naszymi to samo![]() ula fajnie tak znależć jakąś kaskę.ja jakis czas temu znalazłam w spodniach 20funtów z angli jeszcze ale niestety w pl nie moge ich wymienic tylko na tej małej wyspie.i jak robiłam porzadki w szufladzie to znalazłam czek na 20f ,który mama mi przywiozła w dniu slubu i nawet o nim nie wiedziałam,okazało sie że czek nieważny i na stare nazwisko w dodatku,dałam sobie spokoj z nim rozstepy??mam 3szt na piersi |
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Aldii, ja robiłam w Diagnostyce, a karta wygląda tak: http://www.kartakrwi.pl/
Robiłam 2 oznaczenia i płaciłam 80zł |
|
|
|
#1268 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mi smaka zrobiłaś![]() Cytat:
Śliczna ---------- Na dobranoc chciałam Wam pokazać naszego przystojniaka ![]() Załącznik 2632239 |
|||
|
|
|
#1269 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teściowa się pyta czy dostaliśmy prezent od świadka a mi bylo głupio i powiedziałam ze tak , mąż myślał że koperte przez przypadek spalił w piecu z papierami , jak powiedział to mamie a ona sie dowiedziała o jaką sumę chodzi to przez cztery dni mi truła że jak można tyle kasy spalić mąż mnie pocieszal ze poszły z dymem i nic nie zrobimy a ta mnie dołowała że lekkomyślni jesteśmy ![]() po jakimś czasie dowiedzieliśmy się ze tą kartą była właśnie ta tuba i kasa się znalazła ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
ja juz zmykam na dziś , tylko za dużo nie piszcie dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
I znowu jestem! Przenioslam sie do lozeczka, wzielam laptopik
![]() I nagle zrobilam sie glodna, juz wsunelam 2 mandarynki ![]() youyou bluza boska Moja jest w takim kolorze kakaowym I tez ma takie slodkie uszka na kapturku, jak Twoja
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Twoja też śliczniutka
![]() Cytat:
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
majkela fiu fiu, ale slodki przystojniak
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Moze jutro tez uda sie zrobic zdjecie naszemu przystojniakowi
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela to ja się powtórzę
Słodki i duży- widać wszystko jak trzeba.
|
|
|
|
#1274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jakoś tak nie mysle o ciązy wiele tym razem
ale nie znaczy to, ze się nie ciesze ![]() Cytat:
ale jeszcze kilka dni temu to ładniej boksował ![]() Cytat:
zero problemów ze skórą, świetne samopoczucie. Dużo energii.Cytat:
Cytat:
współczuje bo ja bym chyba ocipiała mi już jest źle jak małż wyjeżdza raz w roku na szkolenie 3 dniowe ![]() bluzy Majkela no pięknie widac bużke
|
||||
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
przesyłam taki oto materiał edukacyjny opublikowany na temat świńskiej grypy i kobiet w ciąży:
http://www.pzh.gov.pl/page/fileadmin...ty_w_ciazy.pdf
|
#1276 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuski,
Nadrobilam wszystkie strony, ale wybaczcie nie mam sily cytowac. ![]() Mowicie o dietach, i musze przyznac, ze ja sie nie nadaje do diet! kompletnie, nie mam silnej woli i jak mam na cos ochote to musze to zjesc. wiec nie ma sensu u mnie dietowanie. jesli czuje sie ociezala, to zmniejszam posilki, pije wiecej wody i cwicze (o ile mi sie chce). oczywiscie czasem mam wieksza motywacje, a czasem mniejsza. mam nadzieje, ze bede miala duza motywacje do powrotu do formy po porodzie :brzydal :nie mam sily na nic dzis, najpierw szkola pozniej szpital- hepatolog, pobrali krew, skanu nie chca zrobic, bo w ciazy jestem. najpierw na mnie prawie nakrzyczeli bo zapomnialam o wizycie we wrzesniu, a jak dzis na nia dotarlam to i tak nic zrobic nie chca bo ciaza Milego wieczoru dla Was i Maluszkow. jak bede miala wiecej sily jutro to sie poudzielam troche, ale na razie mam zjazd.
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
tak piszecie o tych rozstępach, że aż dzisiaj ja się pooglądałam cała i mimo tego, że mam już +17kg to rozstępu ani jednego
oby tak zostało..
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel to jak bys tam dzwonila,to napisz pozniej do ktorego tyg. warto zrobic to usg
![]() Xmila dzieki za info Majkela a na co pomoze masc z vit.A, na siniaka, czy rozstep? I slicznego przystojniaka masz
|
|
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jestem uzależniona od słodyczy, codziennie musze zjeść coś słodkiego, bo inaczej mnie skręca ![]() ************** Dziewczyny tak się zastanawiam, co Wy kupujecie do czyszczenia nosków dla Waszych bobasów?? fride, gruszkę a może wode morską?? co jest najlepsze
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Kasya ja kupuje fride i wode morska
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OK,nie ma sprawy ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Frida to bardzo dobry zakup Co do wody morskiej to miałam też,ale czy ja wiem czy to coś niezbędnego?? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
.Ale oby nie bylo więcej niż 20kg +
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zamiar kupic fride i spray do noska z Nivea
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
ja tez kupiłam fride ale o tych do odkurzacza słyszałam że rzeczywiście lepsze.a mam pytanie odnośnie fridy do was,czy wiecie na ile użyć jest ten filtr?na raz czy dlużej?
mam w komplecie 3szt ale w sklepie widziałam ze drogie nie są.
|
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
A jesli chodzi o ksiazke Tracy Hogg to ja tez mam zamiar ja kupic, ale znalazlam na www.kdc.pl i tam jest za 16,50 a na all widzialam za 24,99.
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie poszlam spac. Gadalam najpierw z mezusiem przez tel, a potem jeszcze z mama.
Jakos mnie na razie spanko nie zbiera.... A ja chyba zakupie gruszeczke
|
#1287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przejrzalam Allegro dokladniej i tez sa te ksiazki w takiej cenie ale i tak polecam ta stronke, czasem tam fajnie ksiazeczki mozna znalesc
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: a już widzę ze też to zauważyłaś
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-11-05 o 23:00 |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
No i juz prawie wszystkie poszly spac. Jak mnie nie ma to szalejecie z postami, a jak jestem to wydaje mi sie, ze jakos ich mniej....
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- To i ja tez juz pojde spac. Nie mam daleko, bo leze w lozeczku Poczytam gazetke, to pewnie padne. Dobrej nocki wszystkim mamusiom
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

a chciałabym filmiki obejrzeć.

współczuje bo ja bym chyba ocipiała
mi już jest źle jak małż wyjeżdza raz w roku na szkolenie 3 dniowe