|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Hej!
Chciałam odp, ale wszystko mi się skasowało i już mi się nie chce drugi raz, bo jestem wyrąbana jak koń po westernie. Zrobiłyśmy sobie wycieczkę z koleżanką, która 'trochę' się przedłużyła. Zrobiłam sobie sałatkę na drogę, żeby nie jeść żadnego świństwa z jakimś fast foodzie, ale niestety tyle nam zeszło, że w końcu wylądowałyśmy też w Macu. |
|
|
|
#3092 | |
|
Raczkowanie
|
T'ai czy to nie ty pisałas kiedys ze Wasi rodzice sie jeszcze nie znają? Kurcze bo jakos mi sie kojarzy ze ty a skoro jestescie z jednej ulicy to mnie to dziwi
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie to ujelas
wlasnie zapomnialam ze taka emikonka istnieje ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
przez przypadek
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
niunia- było wszystkiego po trochu, funkcje, statystyka, ciągi, trygonometria... Nie było tak źle
Gdybym była choć trochę lepsza z maty to zaliczyłabym na min 50% ale cóż.. nie jestem :Plula- nie wiedziałam, że będzie druga Ja matematyki nie rozumiem i dlatego tak strasznie się cieszę, że udało mi się zdać Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa Co do piosenki na pierwszy taniec to na dzień dziesiejszy to : "Niczego więcej" Braci Uwielbiamy tą piosenkę![]() Byliśmy dziś z Marcinem oglądać kafelki do łazienki i jestem załamana Ceny mają z kosmosu... Jedziemy jutro lub w poniedziałek do Żor- podobno jest tam sklep z tańszymi kafelkami nawet o 10, 20zł/m2.Zamówiliśmy dziś na allegro kabinę prysznicową bo potrzebujemy 80x80 a takich nie ma w żadnym markecie.. Porażka... Już bym się chciała wprowadzić a tu jeszcze tyle roboty... Ale Marcinek obiecał mi, że święta spędzimy już u siebie.. Tylko nie powiedział które święta
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a wiesz ja jestem z Żor :P
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pożarł więcej pieniędzy niż zamierzaliśmy.
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia nie gadaj takich głupot
ale fakt, że faceci mogliby być bardziej domyślni co nam czasem po głowie chodzi.choc ja jakos nigdy nie pomyslałam, że mogłby miec kogoś![]() Justi ale mimo wszystko fajnie jest urządzać swoje gniazdko.ja tam bym chciala A ta piosenka, którą któraś z Was zapodała Janusz aRadka to byla kiedys moja ulubiona ![]() Byłam u siostry i insynkt macierzynski mi sie obudzil;p ten moj chrzesniak to czasem taki slodziak...dawal mi buziaki i mowil "cocia Tana" heh poza tym ogralam mam w scrable bo z Tżetem sie jednak nie widzialam jutro na 5 ma biedak,ech...ide na na wspolnej![]() a to moja wymarzona syrena
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia za dużo nie możesz mu mówić, nie mogą wiedzieć że jesteśmy zazdrosne bo potem za pewnie się czują
![]() Cytat:
![]() mamy rozmawiały kilka razy ale wiesz przypadkiem na mieście czy kiedy babcia leżała w szpitalu a ulica dość długa jest |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŚLICZNA!! |
|
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Nie moge cos ostatnio nadążyć z czytaniem, ciagle cos mam, musze gdzies lazic, albo sie uczyc. Ale teraz mam wolny weekend i jeszcze zostaje w Sosnowcu, wiec bede mogla sie poswiecic wizazowi :P:P i samej sobie. Niestety TZ do mnie nie przyjezdza w ten weekend troche smutno mi tu samej bez niego bedzie, ale za to na jakies zakupy jutro sie wybiore bo juz nie pamietam kiedy ostatnio buszowalam po sklepach, a wieczorem marzy mi sie dluga kapiel, maseczki, malowanie pazurkow i takie tam..A w niedziele moze do Krakowa pojade i z Tz na chwilke sie zobacze A dzis caly dzien na uczelni bylam i troche wypruta jestem, ale mialam bardzo fajne zajecia na ktore lubie chodzic, wiec zawsze to inaczej karolinusienka- sliczne te twoje zaproszenia i gratuluje zarezerwowania terminu w kosciele a na czym byliscie w kinie?Ja teraz chce sie wybrac na maraton Zmierzch, Ksiezyc w nowiu i jeszcze tam jakis o wampirach, ale ide z kumpelami bo moj Tz nie jest fanem Edwarda i Belii:P Czytalyscie moze te ksiazki?bo mnie mega wciagnely, a TZ sie tylko ze mnie smial ze czytam o takich wampirach bez jaj.. jolkajp- mnie ostatnio tez snilo sie wesele, ale taki sredni byl ten sen bo ciagle tylko latalam, nie moglam sie wyrobic, balam sie ze nie zdaze na czas, fryzury chyba nie mialam ulozonej i wogole tragiczne to bylo..nie lubie takich snow, gdy musze sie spieeszyc...albo gdy mnie gonia.. Stysik- a wlosy w miare szybko mi rosna i moglabym bez problemu zciac ta grzywke, ale ja to sie tak wolno decyduje na zmiany w moim wizerunku, chyba dlatego nigdy sie nie przefarbowalam..ale w ten weekend posiedze i troche pomysle nad nowym image:P:P a potem skonsultuje z fryzjerka bo mam ja pietro nizej ![]() MiciaKicia- ja tez mam Weeding Tv, ale jakos nie ogladam go, takie jakies dziwne te programy tam sa, nie za bardzo mnie wciagaja..albo po prostu zle trafiam jak go wlaczam..a nie czesto to robie.. Justi- gratuluje ![]() Jesli chodzi o herbaty, to ja uwielbiam z miodem i cytrynka, ostatnio czesto taka pije poza tym lubie tez zielona, waniliowa, herbatke z pradem, a owocowych nie za bardzo..
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
film na poczatku sredni,ale potem sie rozkreca takze polecam
|
|
|
|
|
#3102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
he he ja jak na razie chyba tylko w sesji tak się poświęcałam
człowiek musi się wyspać nauka to rzecz drugorzędna ![]() Cytat:
ale sama chetnie bym jakas starsza piosenke miala, tak z lat 70-80 ale nie znalazlam jeszcze nic odpowiedniego ![]() Cytat:
dobrze dziewczyny pisza.. faceci nie moga wiedziec ze jestesmy zadrosne bo sie za pewni robia a tak ich instynkt łowcy ma sie dobrze także od dzisiaj nie mowimy Tżtom takich rzeczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ale wielka to na razie numer jeden ![]() Diana marzy mi sie taki weekend
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kinie bylam na this is it troche przydlugi i pod koniec nudnawy, ale gdyby byl krotszy to calkiem calkiem ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
i nic nierobienie ehhh kiedy to bedzie moze 11go
|
||
|
|
|
#3104 |
|
Konto usunięte
|
Wow shit! Nie było mnie caaały dzień,a tu tyle nadrabiania
.MiciaKicia nie gadaj głupot! Na pewno nie ma żadnej na boku-przecież Cię kocha i chce wziąć z Tobą ślub. Nie myśl tak! karolinusienka niezły artysta z tego Twojego Tżta .ivona84 niestety sukien MonCheri w Kielcach nie ma. Są w głównej mierze w Białymstoku i Warszawie,także kawał drogi trzeba bedzie po kiece śmigać .Z grubsza chyba tyle...Jak mi się co przypomni,to napiszę .
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że ja dość dobrą pamięć mam i miałam jedną poprawkę przez 5 lat tylko (ale to kolos był taki - 1000 stron historii do opanowania, 3 osoby za pierwszym podejściem go zdały , a za drugim z 10-15 )Piotrek się często śmieje bo potrafię mu przytoczyć wydarzenia czy słowa ludzi sprzed kilku lat prawie w dosłownym brzmieniu (mówi że sobie głowę zaśmiecam)
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh Dziubol mial przyjechac i nie przyjedzie
tzn mielismy sie dzisiaj nie widziec, ale pozniej mielismy sie zobaczyc i sie w koncu nie zobaczymy ehhh
|
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnaś była na studia prawnicze iść ![]() Cytat:
Ja już spać pójde zmęczona się dzisiaj czuję bardzo niestety... ale za to jutro bede wyspana w domu dzisiaj okropna atmosfera była ( rodzice się dogadać nie potrafią...To kolorowych snów Dziewczyny
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
a ja coś mam chęć na pizzę
i chyba jutro wieczorkiem Piotrka wyciągnędobranoc dziewczynki ![]() Edit: Stysik studia prawnicze nigdy mnie nie pociągały, nudzi mnie to po prostu Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2009-11-05 o 21:37 |
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
stysik
wiem co to znaczy jak rodzice sie nie dogaduja u mnie cisza miedzy nimi trwala okolo miesiaca, a najlepsze bylo to, ze oni wcale nie wiedzieli o co poszlo i dlaczego sie do siebie nie odzywaja a jakie zaskoczenie bylo dla mnie jak ktoregos wieczora wrocilam do domu i slysze od mamy do taty: "kochanie zrobisz mi herbatki"![]() ![]() az sie poplakalam ze szczescia ze jest w koncu normalnie ![]() a ja z tego powodu, ze siedze sama w domu potne sobie wstazeczki do kokardek zaproszeniowych ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
poklocilam sie z Nim... Jaki on jest glupi
Poszlo o to, ze on jest oschly i weogole... czasem jak ja to nazywam odbija mu i wtedy da mi buzi, przytula sie... a ja sie domagam czulosci caly czas... potem mysle ze juz mnie nie kocha io wogole zaczyna sie cala klotnia i coraz gorsze rzeczy mowimy... kurde jak sie kogos kocha to sie mu to okazuje nie? Co z tego ze on przyjdzie do mnie, siadzie i bedziemy gadac... nie samym chlebem czlowiek zyje... a potem on sie wkurza ze ja sie upominam o jego czulosc i tez kurde... kolo sie zamyka... nie wiem juz co mam myslec.. postanowilam sie nie odzywac do niego. zobaczymy ile wytrzyma.. wezme go tak na probe... kiedy sie odezwie i wogole...---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Sory, ale ja nie sądze ze wytrzymamy razem do slubu... pewnie slubu nie bedzie. byloby zbyt piekne.
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ja tam wierze, ze wytrzymacie
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zakochalam w tym Kamilu sprzed lat a nie w tym co teraz ![]() ![]() chce zeby byl taki jak kiedys ale nie da sie ![]() ![]() nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam... Moze ja sie powinnam zmienic i nie chcec sie tulic, stac sie oschła...---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ide spac... ale jutro bede mogla do poznego wieczora posiedziec bo w sobote moge spac do poludnia hehe szkola dopiero na 15.25 :P:P:P DOBRANOC ![]() ![]() ![]() P.S dzieki za dobre słowo
|
|
|
#3113 | ||||
|
Konto usunięte
|
MiciaKicia wybacz,że skomentuje kilka rzeczy,ale uważam,że czasem trzeba..
Nigdy,prze nigdy nie nazwałabym swojego TŻta głupim. Ja wiem,że czasem ponoszą nas emocje i w ogóle,ale skoro Go kocham,nie umiałabym Go tak wyzwać... Cytat:
Okazuje się,a i owszem,ale ludzie są różni. Jedni okazują to słowami,drudzy czynami,a trzeci cudownym spojrzeniem. Nie wszyscy są tacy sami... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem,czy dobrym pomysłem jest sprawdzanie go... Skoro nie czujesz się pewna tego wszystkiego,to po co się na to decydujecie? Jesteś pełna sprzeczności. I wybacz,że moja wypowiedź może wydać się trochę bezpośrednia,ale z mojego punktu widzenia,tak to wszystko wygląda. |
||||
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia no faktycznie sytuacja jest przykra,ale karolinusienka ma racje-facet mniej czulosci potrzebuje i mniej okazuje tak to juz z nimi jest...poza tym na pewno bys nie chciala, by caly czas wisial na Tobie.moja kolezanka miala kryzys z narzeczonym wlasnie o to-ciagle ja zasypywal kwiatami, kolacyjkami i wyjsciami do kina, przytulaniem i calowaniem, az w koncu miala dosc!i zaczal jej sie podobac ktos inny, bardziej zdystansowany do niej
na szczescie jakos mu przeszlo i dzis sa malzenstwem.ale uwierz mi-od nadmiaru glowa boli.porozmawiaj z nim moze - jak juz bedzie gadac normalnie-i wytlumacz, ze Ty wiecej tez czulosci potrzebujesz.moze do niego dotrze...ale nie zadaj zbyt wiele! trzymaj sie kochana!Honolinka dobrze to ujęłaś... Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-05 o 21:59 |
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Weszłam tylko na chwilkę przywitać się z Wami Niedawno wróciłam od Tż i jecsze mnie czeka suszenie i prostowanie włosów ehh.Ale się dziś obżarłam - robiliśmy z Tż gofry ![]() A później jescze musiałam mamę odebrać ze spotkania klkasowego heh, babeczki sobie wymyśliły, że będą chodziły na taniec brzucha A ja już uciekam, bo jutro musze wstać wcześniej, żeby pisać n0tatki na sobotę, bo inaczej pan profesor nadzwyczajny doktor habilitowany emeryt mi przedmiotu nie zaliczy. DOBRANOC
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15112346]MiciaKicia wybacz,że skomentuje kilka rzeczy,ale uważam,że czasem trzeba..
Nigdy,prze nigdy nie nazwałabym swojego TŻta głupim. Ja wiem,że czasem ponoszą nas emocje i w ogóle,ale skoro Go kocham,nie umiałabym Go tak wyzwać... Skoro jest z Tobą,całuje Cię,kocha się z Tobą i przytula,rozmawia,to chyba może oznaczać jedno? Przecież nie traktuje się tak koleżanki czy przyjaciółki,nie? Okazuje się,a i owszem,ale ludzie są różni. Jedni okazują to słowami,drudzy czynami,a trzeci cudownym spojrzeniem. Nie wszyscy są tacy sami... Wiesz ile znam dziewcząt,które chciałby tak po prostu usiąść ze swoim TŻtem i rozmawiać. I rozmawiać,rozmawiać,rozma wiać... To jest cudowne,że tak potraficie ze sobą gadać,dlaczego tego nie doceniasz? Myślę,że przesadzasz... Czy on w ogóle nie mówi Ci,że Cię kocha? Czy Wasze plany i wzajemny szacunek nie są dla Ciebie ostatecznym potwierdzeniem jego uczuć? Nie wiem,czy dobrym pomysłem jest sprawdzanie go... [/COLOR][/COLOR] Skoro nie czujesz się pewna tego wszystkiego,to po co się na to decydujecie? Jesteś pełna sprzeczności. I wybacz,że moja wypowiedź może wydać się trochę bezpośrednia,ale z mojego punktu widzenia,tak to wszystko wygląda.[/QUOTE] *jak on mnie nazywa cipą (niby na żarty no ale...) to przy tym głupi to chyba lekkie okreslenie ![]() *owszem wlasnie taktuje mnie jak jakas przyjaciolke kurde.. no moze cos wiecej ale napewno nie jak ukochana osobe... tuli caluje, mowi ze kocha? hmm... raz w tygodniu? *chcialyby rozmawiac rozmawiac i rozmawiac.. tylko my nawet nie gadamy.. pogadamy chwile a potem siedzimy albo lezymy jak c.iule.. *mowi, ze kocha ale bardzo bardzo mało ja wrecz musze pytac czy mnie jeszcze kocha...Twoja wypowiedź miala prawo tak zabrzmiec. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Z tym nieodzywaniem sie to moze nie chodzi tak centralnie o sprawdzenie go tylko.. zawsze to ja sie pierwsza odzywam, zasypuje smsami. A teraz ja poczekam na 1-szy krok. Jego krok. Moze bedzie ok. Przejdzie mu i moze nawet cos milego napisze. Oj jak on potrafi pieknie pisac...
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia jak tak to opisujesz to z mojej strony jest to rzeczywiście trochę niepowazny związek...przperaszam, byc moze jestem zbyt bezpośrednia,ale może rzeczywiście pospieszyliście sie z ta decyzją.jesteście zdecydowani na slub czy na małżeństwo.naprawde to przemyslcie.nie gniewaj sie na mnie, ze tak mysle
Poza tym przypomniał mi sie nasz zwiazek i nasze "dzieje" - i wiadomo, tez te nieweslowe chwile, czasem mialam wrazenie, ze nie wiem kim tak naprawde moj TŻ jest.klotnie po imprezach, TŻ i jego napady zlosci wtedy.musialam go trzymac zeby gdzies nie pobiegl i nie zrobil niczego glupiego.nawet po zarecznych w sylwestra po wspanialej imprezie nagle zrobil sie obcy i mowi do mnie, ze ja tak naprawde go nie kocham ze mu wcale tego nie okazuje...i dwa klamstwa, po ktorych nasz wiazek byl bliski rozpadu.te chwile ciagle bola. ale mimo to nigdy w nas nie zwatpilam.te chwile jeszcze bardziej, paradoksalnie, nas umacnialy.dluga droge przeszlismy i ciagle sie dociearamy.ale jesli pojawia sie zwatpienie to naprawde nie ma czego przyspieszac-jeden dzien jest rzeczywiscie piekny,ale pozniej moze byc roznie.warto zaczekac. Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-05 o 22:38 |
|
|
|
#3118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15112934]Popieram..[/QUOTE]
ja tez... |
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia przykro mi, że się pokłóciliście. popieram dziewczyny. na pewno warto przemyśleć wszystko na spokojnie.
ale też prawdą jest, że faceci jakoś inaczej, mniej okazują uczucia. może w Wasz związek wkradła się rutyna??? * * * lusesita23 ładna sukienka. Justii na pewno za 2 lata to już święta spędzicie razem, po ślubie hihi * * * a ja zaczynam walkę z moimi kg. zabrałam się za abs II i cholernie mnie bolą mięśnie ![]() a ja się dzisiaj nie widziałam z Adamem. szczerze, to nawet nie miałam ochoty. Eh... wczoraj był bardzo no, może nawet oschły, nie reagował na nic - eh ta jego natura |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Ja tam wierze w przeznaczenie
wybij to sobie z głowy
wlasnie zapomnialam ze taka emikonka istnieje 
Ja matematyki nie rozumiem i dlatego tak strasznie się cieszę, że udało mi się zdać
Ceny mają z kosmosu... Jedziemy jutro lub w poniedziałek do Żor- podobno jest tam sklep z tańszymi kafelkami nawet o 10, 20zł/m2.
i pożarł więcej pieniędzy niż zamierzaliśmy.

takze polecam

dobrze dziewczyny pisza.. faceci nie moga wiedziec ze jestesmy zadrosne bo sie za pewni robia
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)