|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
Te dylematy nie moje tylko moich kolezanek-mam, tak wiec jestem na biezaco z tymi problemami. Cytat:
![]() Ja nie lubie ani jesieni ani zimy przede wszystkim dlatego ze do wszystkiego potrzebuje 2 razy wiecej motywacji a jak juz wejde do domu po pracy nawet nosa mi sie nie chce wychylic, ale mam psa wiec trzeba Jeszcze dzis ide z nia do fryzjera psiego bo juz zarosla i gdy wraca z domu to jej lapki sa czarne i wyglada jakby miala skarpetki Wlasnie zjadlam obiad i juz nic nei przelkne ![]() Cytat:
i na dodatek bedziesz wiedziec co nieco ![]() A propo Shiro juz jest taki dostojny |
|||
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta, zakupy udane w koncu bylismy w IKEI i dokupilismy szafko-stolik pod TV ktory i tak nie dziala... bo wiecie wzielismy tego grata od moich rodzicow ale bez pilota a przysisk od manualnego wlaczania tylko w stan czuwania sie wlacza
... Wiec moja mama wyslala do nas pilota 13 pazdziernika i wsiaknal po drodze. Tym oto sposobem mamy TV ktorego nie mozemy ogladac. Musmy kupic jakiegos uniwersalnego pstrykacza....Dzis natomiat robimy napad na Selgrosa bo znajomy ma karte , a ja potrzebuje paru biurowych rzeczy do tworzenia i przy okazji jakas spozywke trzeba kupic bo wszystko wyszlo. Dobrze ze pingwiny nam sie w lodowce nie zalegly hihihi.Izus tak kusisz ta krowka.... moze sie wymienimy krowka za metrowca???? Soffi Paulinko za badanie, ja jutro tez planuje wizyte u gina. Ostatnio ogladalam film "Marley i ja" bo brat z dziewczyna nam polecali, gdyz jak go ogladali to widzieli nas. Normalnie wymiekalam a na koncu sie poryczalam... "Jenny (Jennifer Aniston) i John Grogan (Owen Wilson) tuż po ślubie przeprowadzają się na Florydę. Dostają pracę, kupują dom. Ona chce mieć dziecko, on uważa, że to trochę za wcześnie. Kolega z pracy podrzuca mu rozwiązanie problemu: pies w prezencie dla żony! Jest mniej kłopotliwy niż niemowlę, trzeba go tylko karmić i wyprowadzać na spacer. A przy okazji można sprawdzić swoje talenty wychowawcze. I tak w życiu Jenny i Johna pojawia się Marley - mały labrador. Szczeniak szybko rośnie, lecz wcale nie dorasta. Jeśli słucha, to tylko swojego instynktu, który każe mu pozbyć się nadmiaru energii. Nie jest przy tym zbyt wymagający - wszystko, co znajdzie się w zasięgu jego wzroku, znakomicie nadaje się do zabawy. Marley wprowadza totalny chaos w życiu właścicieli, ale też w niezwykły sposób zmienia całą powiększającą się rodzinę. Pociesza, rozśmiesza, staje się świadkiem sukcesów i porażek. A przede wszystkim uświadamia Jenny i Johnowi, że można cieszyć się każdą chwilą. Moja Czika tez jest prezentem od meza i wiecie co??? Oni tez pojechali w zalegla podroz poslubna do Irlandii!!!
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Daget to kciuki za wizyte
zeby wszystko bylo ok A ogladalismy ten film - super jest |
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bym go wyściskała, wygłaskała, wycmokała, wy... .
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-05 o 19:08 |
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
ześć słonka
wpadam tylko powiedzieć, że żyjemy i że muszę odpoczywać, bo mi się zdażyło zasłabnąć - chyba troche przemęczona jestem - ale odpoczynek choć troszkę cos pomoze, szkoda tylko, że u męża w pracy zajob i pracuje na okrągło i przychodzi do domu wypluty na maksa ![]() buziaki dla Was
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski. Mam nadzieję, że mi wybaczycie (zresztą w obecnej sytuacji nie macie wyjścia, bo myszy naślę
To się pożaliłam...Jutro jadę do Olsztyna do siostry, więc znowu do niedzieli mnie nie będzie. Anusia mam nadzieję, że jednak kupisz te kozaki a pierogi już zjadłam... kotecku ta @ to małpa na maxa, ale byłby prezent dla męża gdyby nie przylazła izuniu trzymaj się, współczuję, że tyle przykrych sytuacji spotkało Ciebie i Twoich znajomych katarzynko nie przeginaj! młodej mamie odpoczynek też się należy przepraszam, że do innych postów się nie odniosę, ale...nie dam rady. Buziaczki |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Odebralismy dzisiaj klucze do nowego mieszkanka teraz bardziej szczegolowo je oblukalam... strasznie porysowane podlogi w salonie sa poprzedni mieszkancy musieli miec chyba jakiegos psa albo jakies niegrzeczne dzieciaki bo jeszcze takiego czegos nie widzialam... no ale zaradzimy temu jakos kupimy jakis fajny dywanik i bedzie git![]() poza tym jak sie nasze rzeczy wstawi to mieszkanko dopiero nabierze wyrazu. Teraz ma tylko takie podstawowe sprzety i meble - wlascicielka ma mi dowiezc jedna szafe jeszcze - przeciez musze sie gdzies pomiescic Fotki najwczesniej za tydzien... Cytat:
Zycze Wam troche spokoju i wiecej czasu razem ![]() Buziaczek dla Agatki Gosiaczku udanego pobytu u sisterki ![]() A wogole co tu taki pustki no zebym ja byla pierwsza
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie - pustki tu ....
![]() Lecę poczytać dwie strony aż
|
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() się trochę zdziwiłam, że żadna nie pisała dzisiaj nic mi jakoś czasu brakło, taki zagoniony dzień ![]() a za chwilkę wyjeżdżamy do mnie do domku, mam nadzieję tylko, że na drodze będzie pusto. aha powiem Wam co mi się śniło ![]() śniło mi się, że byłam świadkiem na ślubie mojego męża ![]() miała to być jego druga żona a ja trzymałam takie dwa wieeelkie serca balonowe w rękach, które miały być dla nich prezentem![]() a najlepsze, że ta jego niby przyszła żona to jest obecna żona mojego byłego nie to żebym nawet o nich myślała ostatnio a widzieć to ich widziałam parę dobrych lat temu ![]() w każdym razie rano to się nieźle uśmiałam ![]() Soffi ja też przytulam mam nadzieję, że wspólnymi siłami rozwiążecie wszystkie dylematy z koleżankami Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiadomo, że jak są same puste ściany to inaczej to wygląda, niż jak się już poukłada wszystkie szpargały, wtedy miejsce nabiera wyrazu to pewnie weekend minie pod znakiem przeprowadzki ![]() no to całe szczęście, że Wam dowiezie szafę trzeba gdzieś pochować ciuszki ![]() no to spadam ![]() spokojnego i słonecznego weekendu Wam życzę
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Monis udanego weekendu i szerokiej drogi
![]() No sen mialas niezly...a jaki prezencik na niedziele mamy zamowiony woz dostawczy... zreszta oboje mamy wolne w niedziele to poprzewozimy ze znajomym tez te mniejsze manele i juz chyba bedaiemy tam spac w tym domu co jeszcze jestemy skonczyl nam sie olej do ogrzewania i nie oplaca nam sie juz kupowac wiec marzniemy - dlatego zalezy mi zeby jak najszybciej sie przeniesc... w salonie dogrzewamy sie kominkiem a w sypialkni farelka a tam w mieszkanku bedzie ogrzewanie na prad to sobie wlacze kiedy bede chciala i bedzie cieplusio - bo ja to taki zmarzlaczek brr....
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
HEJ SKARBY.
Ja się szybko witam i uciekam. Dziś ostatni dzień uczyłam dzieciaki i mi strasznie szmutno...bo zleciało szybko. A pamiętam, że nie chciało mi się iść na te praktyki, a tu takie fajne wspomnienia. ![]() Weekend uczelniany się zapowiada. ![]() moooniku ale sen miałaś "bystry", że tak to nazwę. Ale pamiętaj, coś w podświadomości siedzi ![]() Martuś świetny avek...i dziękuję za miłe słowo o pasiaku. Paulinko, aby sprawnie Wam przeprowadzka poszła. Super, że wizyta będzie szybciej... Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.katarzinko Skarbie szanuj zdrowie i oszczędzaj się. aguniu i mooniku Agatko napisz co zdecydowałaś...bardzo trudna sprawa... ANusiu cholera jasna, jak mi tych smerfów już brakuje. ![]() A konspekty nie zrobione nadal...lenia mam. gosiu niech mdłości dadzą CI spokój... sooferko przytulasek wywijasek dla Ciebie na poprawę humorku. kotek żona doskonała po prostu z Ciebie...ot! malutka jak żyje przystojniak? daget, ale świetne macie porównanie z filmem ..wow. ![]() kasienko wracaj do nas. Buziaki dla pozostałych Cudów Świata. Nie ma mnie u Was...bo gdzieś chol.era poszłam?
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
A mówiłam żeby nie zakładać śmierdzącego wątku, bo przez tą "kupę" nikt tu nie zagląda ...... no bo jak ....... tak dobrowolnie wpadać na "kupę" ..... toż to trzeba być chorym na umyśle albo kupolubnym ..... jedno powiązane z drugim ........ no chyba że ktoś lubi zawody w ślizganiu się na kupie ..... znów bredzę
![]() A Kasica największa "kupo"-holiczka założyła wątek i zwiała ..... lać i to szerokim skórzanym pasem ..... Haaaaalooooooo wyłazić z ukrycia ....... spryskałam wątek odświeżaczem już nie śmierdzi !!!!!!!!
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-07 o 18:13 |
|
|
|
#283 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
za zablokowanie wizaza należy się ![]() ![]() ![]() a nudności przejdą ani się obejrzysz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzieki wszystkim za wsparcie staram się odpoczywac udało się zmienić pediatrę na tego co chcieliśmy a w piatek mam komtrolę u gina ze sobą i dobrze, mam nadzieje, ze wszystko dobrze i niedługo będę mogła się miziać z mężem ![]() poza tym zbieram się zeby wydrukować doktorat i zawieść do promotora, ale na razie jestem na etapie "trzeba to zrobić", po tym jak mnie wydudkali z tą pracą to jakoś mi się nie spieszy, ale z drugiej strony nie chcę zmarnować pracy, którą w niego włożyłam wiec się zmobilizuję i napiszę ach! i byliśmy z Agatką u karateków - byla grzeczna, zadne krzyki i hałasy nie przeszkadzały jej - moze pójdzie w slady mamy buziaki żonki ps. już niedługo ostatnia z Was (czyli ja) będzie obchodzić rocznicę
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Weekeduja laski to na watku pusciutko ![]() Czekotubko a co tam u Ciebie?? Bedzie wyczekiwany urlop?? No widzisz ostrzegalas i co...teraz mozesz powiedziec ... "a nie mowilam" Katarzinko To super ze Agatka bedzie miala odpowiedniego lekarza ![]() A moze jakas nowa foteczka malej?? Odpoczywaj jak tylko mozesz i powodzenia z doktoratem ![]() Izka ale Ci to szybko zlecialo... ale chyba jeszcze kiedys bedziesz uczyc co?? Wkoncu chyba po to sie szkolisz bedziesz robila to co lubisz a to najwazniejsze |
|
|
|
#285 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje kochane
Powróciłam ![]() A teraz lecę ogarnąć Wasze skrobanki lof lof tesknilam... ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ---------- uff nadrobilam ![]() troszke mi to zajelo, ale odpisuje póki pamietam aaaaaaaaaaa i Martulka ajm sory za post pod postem ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że już nigdy więcej nie będziesz nam takich historii opowiadała Swoją drogą... niebawem Cię nawiedzę- na cały dzień ![]() a ta tylko o jednym zboczenica Cytat:
ten 2 niezbyt mi sie widzi ale ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1257335848 wygląda baaaaardzo ciekawie ![]() poza tym... takie kwiatowe akcenty rozwiewaja nudę... wg mnie poduchy powinny być inne, a nawet mogłyby być kontrastowe lub zupełnie innego koloru ale co jest najwazniejsze??? wygoda i na to trzeba zwrócić najwieksza uwage Cytat:
Nie wyobrazam sobie Ciebie jeszcze chudszej niz widziałam Cie ostatnio na fotach! <widać Cię jeszcze?? >a może zostawił Ci jakiś mały gratisik w szafie?? Cytat:
![]() 2- to tak jak ja wiecznie nie mam czasu! musze wziąć sie w garść! ![]() Cytat:
i ciesze sie... ze pisze do nas taki szczesliwy i radosny Kocurek hej Agaciu nie jestem mamą i naprawdę trudno jest mi cokolwiek Tobie doradzić... zrób tak jak czujesz... tyle, że piszesz o dylemacie? a ja wycztałam, że raczej wyboru opiekunki nie masz?? Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
a ta waryjatka znow mnie rozwesela Już jestem... Pracy w bibliotece nie dostałam- zatrudnili dziewczyne z wykształceniem polonistycznym- nic dziwnego. Zarejestrowalam sie w PUPie ![]() I troszku dorabiam. Na razie byłam 2 razy i jest spoko. Neta mam od dziś!!! Jutro lub w pon. wrzuce Wam zalegle obiecane foty. Nic szczególnego nie zakupiłam... Jutro- znaczy dzis- jadę do szkoły i może w końcu uda mi się znaleźć jakies fajne buty. Czymcie kciuki Lece spać, bo wąż drze pyska. paaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Nom, niestety. Wczoraj w nocy siedziałam do 1.00 i sprawdzałam instrukcję, by ją później dać do zatwierdzenia. Ledwo na oczy dzisiaj widzę
A dziękuje, nic lepszego nie znalazłam ![]() System się nauczył sam łączyć zdublowane posty .A u mnie? Mąż w piątek mi się rozchorował, dzisiaj już o niebo lepiej się czuje. Zwolnienie lekarskie ma do wtorku, to sobie w domu nieco odpocznie i wyśpi porządnie. Mnie jeszcze kaszel męczy. Szczerze mówiąc to mam już ochotę na święta, choinkę, pyszne jedzonko i ten niecodzienny klimat rodzinny co zawsze nam towarzyszy. Miłej niedzieli!
|
|
#287 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Pamięta mnie kto jeszcze??? bo widzę, że nikt nie zauważył mojej nieobecności ostatnie kilka dni wykończyły mnie Dawid wpadł na dobre w okres ząbkowania zęba jeszcze nie ma, ale licho nie śpi ![]() a tak w ogóle to: Dawid dzisiaj ma 7 miesięcy ![]() Cytat:
też niestety musiałam wrócić do pracy, bo z jednej pensji nie dalibyśmy rady finansowo, ale ja miałam z kim zostawić małego. A ta praca to na cały etat czy pół? a nie masz żadnej koleżanki, sąsiadki albo kogoś z rodziny kto mógłby z małą zostać? wiadomo, że czasy są teraz ciężkie i każdy grosz się przyda, a zwłaszcza przy małym dziecku, do tego będziesz miała kontakt z ludźmi, no i doświadczenie znowu zdobędziesz no to teraz trzymam za dobre wyniki badaniaza Twoją wizytę u gina też trzymam ![]() Cytat:
jak tylko będziesz miała chwilę wolnego to odpoczywaj siostrzyczko, żebyś mogła cieszyć się Agatką, a ona Tobą Cytat:
zawsze mnie nastrajają optymistycznie
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek zoneczki
wylazic z ukrycia mielismy dosc imprezowy tydzien bo najpierw urodziny malza, potem urodziny kolegi, dzis ma dziadek ale imprezke robilismy dzis a we wtorek ma przyjaciolka no i w nastepna sobote impreza dla znajomych sie bedzie dzialoo ![]() ![]() no i mam pytanko bo dla przyjaciolki zdecydowalam sie na ten bon na masaz (dzieki Wam oczywiscie) ale chce dokupic jeszcze cos i nie wiem co myslalam o ramce na zdjecie takie z cynamonu (bo ma taki zegar i kiedys mowila ze by se dokupila ramke do kompletu) ale brat z zona kupili wczoraj wlasnie ramke no i co ja mam teraz dokupic...poradzcie cos
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() my wczoraj mielismy mala imprezke w domu-wpadli znajomi w odwiedziny i Werka znowu dostala prezenty ale alkohol poszedl caly oczywiscie ja skromnie tylko 2 piwka![]() Malutka buziaczki dla Dawidzia
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Słoneczka moje kochane. Zamieszanie ostatnio mieliśmy że hej
Kamil do piątku nie wiedział w sumie gdzie ma jechać-czy do Opola na zjazd czy do Szczecina po odbiór dyplomu![]() Mamy teraz dwa "departamenty" odpowiedzialne za studentów-Centrum Obsługi Studenta i dziekanat. I na stronie pojawiły się dwa terminarze zjazdów-kogo słuchać?? Dziekanat mówił swoje a COS swoje Więc mąż podjął męską decyzję i olał system-pojechał do Szczecina. Dziś wraca więc przestaję być słomianą wdówką![]() Kasieńko paskudna Kina nam mówiła że jakąś pracę masz-prosze się pochwalić-ale już![]() Malutka mnie tez nie było więc nie zauwazyłam Twej nieobecności-domyślam się jakie cyrki miałaś z Dawidkiem-ale z niego już stary chłop-całe 7 m-cy ![]() Gratulacje dla niego ![]() Czekotubko mam alergię na odświeżacze zapachu aaaaaa psik ![]() Czekoladko- imprezowy wygląd to i imprezowy styl życia A malutka niech już się przyzwyczaja
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Mam dla Was niespodziankę, zdjęcia mieszkanka jak teraz wygląda. Co prawda jeszcze to nie jest wygląd ostateczny, bo brakuje jednej komody, dywanu, narzuty na narożnik (narazie koc leży, żeby pies nie pobrudził), obrazy nie powieszone, w jednej witrynie leżą rzeczy, które tam być nie powinny, ława jeszcze niepomalowana (będzie pod kolor mebli), framuga od drzwi też nie pomalowana, we wnękach narazie prowizorycznie coś poukładaliśmy , firanki nie te co być powinny (narazie powiesiliśmy cokolwiek żeby było
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-08 o 12:39 |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Agus bardzo mi sie podoba Wasze gniazdko
moze za rok nam sie uda a Shiro normalnie cudowny |
|
|
|
#294 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 a może jakiś olejek taki do masażu jak znalazł do bonu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka no wlasnie o czyms takim myslalam ale ona mi na urodziny dala wlasnie zestaw do kapieli (sol i puder "miod i mleko") oraz olejki aromatyczne no i nie wiem czy "wypada" jakby "oddac" prezent
myslalam o swieczniku takim http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90115172 i do tego swieczka (bo strasznie jej sie ten swiecznik spodobal w jednej knajpie i przez przypadek zobaczylam go w ikei) no i sama nie wiem czy nie za slaby prezent bedzie ps. alez ja marudna jestem
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jak Wam weekend mija? Mi jakos tak za szybko Wczoraj byłam na "Nigdy nie mów nigdy". Oglądała któraś? Film bardzo mi się podobał, mogę z czystym sumieniem polecić ![]() Dziś wieczorek w domu, pooglądamy z TŻ jakieś filmidło. T. jedzie jutro do Kielc na dwa dni, będę cholernie tęsknić Miłego wieczoru! |
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ho niedzielnie
ja jak zwykle na uno ![]() zaraz jakiegos filma bedziemy z wężowym ogladac ![]() Cytat:
![]() no pisałam juz Wam sklerozy pracuje na pol etatu <tak jakby> u pana zajmującego sie bhp pisze instrukcje bhp na tokarki wrzecionowe na przykład jak na razie jest fajnie zanim zdecydujemy sie na zatrudnienie mnie chcę popracowa i sprawdzic czy to sport dla mnie jak na razie jest ok ![]() i zawsze mam jeszcze 2-3 dni dla siebie swoją drogą- czekam na oficjalne zaproszenie na pizze sercową ![]() nie myśl ze sie wywiniesz ![]() Cytat:
hejo Asiurku nie byłam na tym... ale w środe idziemy najprawdopodobniej na 2012 ale otwarcie mówię- nie cierpię polskich produkcji Malutkaaaa- przekaż mojemu misiaczkowi mega buzioryyyyyyyyyy Ja jeszcze tylko nadmienię, iz byłam dziś na zakupach i udalo mi sie kupic: 1- kurtke fioletową w Zarze- jedyne 289 zł 2- 2 pary rajstop w gatta- 40 den - czarne i śliwkowe - 2*13,90 zł. 3- parasolkę składaną czarną- w Rossmanie- za 10,99 zł 4- chcialam kupic kozaki ale ZADNE mi sie nie podobały po podejciu do kasy okazalo sie, ze kosztuja 39,90 pasują idealnie do mojej torebki którą zakupilam na all jakis czas temu. ![]() Dla mnie to tyle Mężowi zakupiliśmy kurtałkę w Diversie i 2 koszulki. Jestem styrana, bo niedawno wrocilismy więc pędzę na filma. Aaaaaaaaaaaaaaa i stare foty: 1- moje new pazuresy- jakbyście je na nk przegapiły 2 i 3- nasza świeżo zrobiona kuchnia- pomysłu mojej mamy 4 i 5- moje Aldaki- dla Gosieńki ![]() Nowości niebawem Papa
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na sekunde bo wprowadzamy male zmiany w naszym pokoju i troche sie balagan narobil i musze posprzatac
![]() Kasienka bardzo ladna kuchnia a piekarnik to poprostu WOW pazurki cudaczne tez mnie kusi zeby se zrobic ale jakos odwlekam i odwlekam bo po ostatnich strasznie mi sie moje naturalne pazurki zniszyly zakupkow nie skomentuje bom zazdrosnica wstretna i narazie nie moge sobie nic kupic wiec pozostalo mi zazdroscic ![]() )buziole uciekam sprzatac bo malzowina drze dziubka bo filma chce ogladac
|
|
|
|
#299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 przekazane ad. 3 ta jak zwykle obkupiła się ![]() ad. 4 pazurki ładne - widziałam już na nk, kuchnia bardzo ładna - dla mamy za pomysł, buciki tyż niczego sobie
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam żem na uno...
Obejrzeliśmy sobie iluzjonistę- stary film ale dobry Cytat:
2 razy był reklamowany, bo przywieźli go obdartego ![]() ale ten jest ok... w razie czego podaje ci firmę- NARDI maja piekarniki wlasnie takie stylizowane, my mamy kolor cynamon chyba, a jest jeszcze taki miedziany i jakies 4 inne kolory. 2-co do pazurkow to zdradze Wam tylko, ze zaden ksztalt nie jest tak wygodny jak te migdalki nie wspomnę juz o tym jaka dłoń wydaje się by smukła <chociaz łapki akurat mam szczupłe > ale na żywo robią wrażenie ![]() 3- jesli lezie o zakupy... to ja tez trochę rzeczy potrzebuje kochana... kozaki chcialabym jakies zanim na dobre rozpocznie sie zima kupilam czarny rozpinany sweterun w top secret, jest swietnym rozwiazaniem to niejest tak, ze kupuje co mi sie na reke nawinie... jestem dosc wybredna w takich wyborach ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale kupilam jeszcze jakis tydzien temu sukienke <w celu andziejkowo-sylwestrowym> w new yorker ![]() wygladala niepozornie... a prezentuje sie w niej naprawde niezle ![]() postaram sie o fotki jesli chcecie <i nie zanudzam Was swoimi opowiesciami i fotami szmatowymi >4- coś rozdarte te nasze małżowiny Maluszku- dzieki za komenta No nic... kiepskawy tu ruch więc chyba się wyłączę i postaram zajrze jutro Bo na 8 do pracy. Papa Kejtinku- jak teściulek się czuje? mam nadzieje ze lepiej? jak samopoczucie? buźkam
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-11-08 o 21:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

No tak bywa

... Wiec moja mama wyslala do nas pilota 13 pazdziernika i wsiaknal po drodze. Tym oto sposobem mamy TV ktorego nie mozemy ogladac. Musmy kupic jakiegos uniwersalnego pstrykacza....
i przy okazji jakas spozywke trzeba kupic bo wszystko wyszlo. Dobrze ze pingwiny nam sie w lodowce nie zalegly hihihi.
za badanie, ja jutro tez planuje wizyte u gina. 
To się pożaliłam...
teraz bardziej szczegolowo je oblukalam... strasznie porysowane podlogi w salonie sa 
no zebym ja byla pierwsza

za pomysł, buciki tyż niczego sobie