|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
"Jestem jaka jestem...
Nigdy się nie poddaje, choć bywa ciężko... Zawsze wiem czego chce, jednak nie zawsze to co chce dostaje... Bywam złośliwa dla innych, ale później tego żałuje... Czasami czuję się niepotrzebna,chociaż inni uważają inaczej... Uwielbiam się śmiać,jednak mogę tez i płakać... Nie znoszę bólu i cierpienia,choć często doskwiera mi to... Zawsze możesz na mnie liczyć,ja myślę że na Tobie tez mogę... Nigdy nie odmawiaj ode mnie pomocy,bo kiedyś ja Twojej będę potrzebowała..." ![]() ![]() <3 |
|
|
|
#3812 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No szczena mi co nieco opadła i rumieńce wyskoczyły aż na uszy cieszę się bardzo, że jestem tak pomocna i przydaje sie troche i dziękuję normalnie jestem w szoku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobre ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a teraz pare takich o: 1. z początkiem studiów przyrzekłam sobie żadnych romansów, bezsensownych układów 2. czasem narzekasz na coś co z taką łatwością możesz zmienic.. 3. nie mam nastroju na bezsensowne gadki o bezproduktywnych dniach 4. wystarczy, że patrzę... i już nie wiesz, jak masz na imię ![]() 5. sprzedajna s*ka, udaje bezcenną, na prawdę warta jest marne grosze ![]() 6. Facet jak latawiec.. lata to tu to tam, dobrze pokieruj sznurkiem, a poleci wysoko (i tam gdzie zechcesz) ![]() 7. na dnie szklanki widzisz czasem moje oczy, mnie od dna kieliszka odbijają się Twe kłamstwa. 8. pożądanie to moje drugie imię. pierwsze to żądza. wylegitymuj mnie ![]() 9. mogę dac Ci ten moment patrzenia na mnie, gdy podchodzę powoli w Twej koszuli do okna, odpalam papierosa.. tak pewna siebie. 10. przestane flirtowac z facetami, zacznę nosic golfy, będę ugrzecznioną iskra w Twoim oku. ![]() 11. potrafię zadac Ci taki ból, że nie będziesz w stanie opowiedziec o nim nikomu nawet za 50 lat. 12. nie zadaję się z tempymi, ułomnymi, emocjonalnie opóźnionymi idiotkami. ![]() 13. jesteś dla mnie nikim, totalnym dnem i zerem, mam w d*pie co myślisz na jakikolwiek temat.. tym bardziej na mój. ![]()
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wiazażanki
Jestem Lila, nie jestem tu nowa, bo notorycznie Was wszystkie okradam Postanowiłam się zrekompensować i napisać coś `od siebie`. Niektóre będą mojego autorstwa, niektóre nie. Ale to normalne na tym forum. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie do swojego grona pozdrawiam wszystkie artystki gorąco! ;*** jesteście wspaniałe ![]() I mimo, że ubieram kure.wską kieckę, maluję usta na czerwono, zakładam wysokie szpilki.. Ty nadal nie zerkasz na mnie ni razu. W tym momencie jesteś dla mnie tylko nic nie znaczącym zerem. Cóż, miłość można różnie interpretować. Mówił jej, że będą razem, póki śmierć ich nie rozłączy. Lecz ona, ona jedyna na całym świecie wiedziała, że ich miłości nie rozdzieli nic. Nawet śmierć. Roztrzaskałam swój telefon rzucając go do z 3 piętra. A teraz wmawiam sobie, że nie dzwonisz do mnie z powodu zepsutej komórki.To mniej boli. dotknęłam pana jak motyl egretą że jestem kobietą przepraszam to było niechcący pan jest jak czarny irys smukły i gorący zapomniałam Mam nadzieję, że coś się podoba. ;** Tylko ostatni nie jest mój. ; ) |
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
Moje życie zamknięte na wieczność w skorupie zwanej ciałem....W pewnym momencie poczułam, że ktoś mnie obserwuje. Odwróciłam się i zobaczyłam, że stoi obok mnie. Podszedł bliżej i pocałował mnie-"życie to sekunda, która nie trwa wiecznie...Gdybym Cię nie pocałował, żałowałbym przez wieczność"-wyszeptał...
.....krwawa łza spłynęła po moim policzku.... Włosy koloru ciemnego blondu. Niebieskie oczy, które niegdyś się śmiały... Dłonie, które chcą jego dłoń... Zranione serce, które kocha i chce być kochane... Smutne oczy, w których drzemie nadzieja... Lecz jak długo??? Mam ochotę poczuć Cię wszystkimi zmysłami <3 Odcięli Aniołom skrzydła bo dawały wolność!... Obdarli je z szat bo za piękne były! Obrzucili błotem bo białą skórę miały! Pozostały ranne…smutne…bezbronne... |
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nieziemskie opisy, biorę. _________________ chcesz w życiu stać sie kimś. słuchaj głosu serca. twoja, twoja i tylko twoja.
Edytowane przez babycham Czas edycji: 2009-11-05 o 21:05 |
|
|
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
miała ochotę rozmawiać z nim i jednocześnie milczeć.
a bad woman is a sort of woman a man never gets tired of. /zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć./ a cad is a man who kisses and tells. /cham to ktoś, kto mówi, gdy całuje./ you give me love, I give you all I can! /dajesz mi miłość, ja daję ci wszystko co mogę!/ patykiem na piasku pisane marzenia. 'I don't need to be anyone's baby. /nie potrzebuję być niczyim kochaniem. / szedł baca po hali i mu się dom zawalił
|
#3817 |
|
Wtajemniczenie
|
NOWA .
Dziewczyny jesteście wpaniałe.Los wciąż drwi ze mnie okrutnie, z życia zrobił mi kabaret. To przestało już być smutne nawet. Sram na tych, co twierdzą, że przeginam. Nienawidzę takich jak Ty, więc lepiej się ogarnij. Nie każdy posiada szóstą klepkę .Wszytko na spontanie. Nic nie jest zaplanowane. fakt taki, że jedno z nas mówi to, co drugie chce powiedzieć. Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu, a następnie pokona cię doświadczeniem Bo ona, ona różne ma imiona Jedni wołają ją miłość Inni zgaga pieprzona Jedni wołają ją szczęście Niepojęte Inni pani na K. Mam ochotę przedawkować wszystko.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
|
|
|
#3818 |
|
Raczkowanie
|
Trzymałam się kurczowo wszystkich wspomnień. Zupełnie jak na rodeo. A ty z każdym dniem zasłaniałeś mi najlepsze chwile, kolejnym ciosem w serce..
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo, kochana ;*
a Twoje opisy cudne wprost a uwierz mi, Ciebie okradam często ![]() ` A chciała żyć nadzieją. Jak to mówią.. Nadzieja matką głupich.
|
|
#3820 |
|
Raczkowanie
|
[/QUOTE] Śpiąca królewna znów śniła, że ktoś ją pokochał. Dlatego, gdy otworzyła oczy i ujrzała szafę, stół, krzesło i drzwi, które nie mówiły jej nic poza tym, że znajduje się w swojej komnacie, i gdy okazało się, że to znów był TYLKO sen, że żaden zasrany królewicz nie siedzi na zasranym parapecie i nie przyjechał na zasranym białym koniu, ażeby ją uwolnić, była zawiedziona. Przyzwyczajona. I strasznie, strasznie wk*rwiona. Królewna wstała z aksamitnego czerwonego łoża, pokręciła się po komnacie, kopnęła krzesło, zaklęła (bo zabolało), wyjęła z kieszeni sukni pomadkę i napisała na lustrze wielkie czerwone zirytowane "k***a" uwieńczone ogromnymi czerwonymi i równie zirytowanymi wykrzyknikami. Po czym usiadła na łóżku i się rozpłakała. Bo koniec końców była królewną. Zdesperowaną i wybuchową, ale jednak. Z tego wk*rwienia nawet łzy nie chciały płynąć jak trzeba. Królewna cisnęła poduszką w lustro, które z głośnym brzdękiem upadło na marmurową posadzkę i rozprysło się na sto kawałeczków. A może nie na sto... Królewna nie wiedziała - nie była Rainmanem, a i z matematyki nigdy nie była specjalnie uzdolniona. Po prostu uznała, że "sto kawałeczków" brzmi ładniej i bardziej poetycko niż "siedemsetpięćdziesią tsze ść kawałeczków". Dopiero wtedy złość jej przeszła. Nie ma co się denerwowac. W końcu siedzi w tej wieży od niepamiętnych czasów... powinna przywyknąć do samotności. I do tych snów, które zawsze doprowadzają ją do łez. Świat jest okrutny i zły. Nie ma królewiczów, nie ma białych rumaków, nie ma spełnionych marzeń. Czy kogoś dziwi to, że ona ucieka w sen? Gdy zapadała w nieświadomość, ostatnia przytomna myśl przeszła jej przez głowę. Myśl niemile prawdziwa. A co, jeśli królewicz tu był, kiedy spała? A co, jeśli przesypiała wszystkie dobre chwile w życiu? Zasnęła. .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-11-05 o 21:19 |
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha , chodziło mi raczej o to że jak do tej pory dodałam bardzo mało opisów Ale mam nadzieję że to się zmieni A z tej wielkości to dzisiaj pół dnia smieję, bo mam całe 157 wzrostu i to częsta aluzja do mnie ![]() Czuje się jak sarna rozjechana przez ciężarówkę...
Twoje zachowanie... Ukradkowe spojrzenia i uśmiechy, takie których prawie nie jestem w stanie zauwazyc... Ty mnie po prostu nie chcesz w sobie rozkochac, prawda?... Niestety już za późno... Słoneczko uśmiecha się zza śniegowych chmur ![]() Kakaowe spojrzenia. I mimo że sobie zdaję sprawę z braku happy endu, brnę w to dalej ciesząc się chwilą ![]() I mam nadzieję że to nie tylko wybryk mojej wyobraźni kochany ![]()
|
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
;*
~♥~
Kiedy Twój wzrok wędruje po moim Ciele dostaję obsesji, miłe to wiesz. Twoje niebieskie oczy paraliżują moje zmysły. Nie ma miejsca dla naszej miłości. Łzy spływają po twarzy jak ostrza. Zawsze mówiłeś że będziesz Tu więc gdzie jesteś teraz. Znajdę Cię w końcu. Mam dość siedzenia na gadu i czekania czy może jednak twoje słoneczko zaświeci. Ciągle nie mogę uciec od Twojego głos. Długi dzień w samotności. Mamy własne życia ale fajnie byłoby je połączyć Nie dajmy umrzeć miłości która tkwi w naszych sercach. Odbuduj mnie w jedną całość. To będzie ta noc podczas której zakocham się w Tobie. Wypowiedziane słowa podtrzymuje się czynami. Odłóż swój świat i wybierz mnie. A miłość pozwala nam latać i robić nietypowe rzeczy. Oddychaj mną. Całkowity nieład w sercu. Wiesz to Dla Ciebie dwukropek i gwiazdka. ![]() |
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow! śliczne! ;* podziwiam talent... "bo wszystko to.. iluzją jest i magią.. i zdarza się raz na milion..' |
|
|
|
|
#3824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.jestem tu od dziś, więc taka uwaga jest mi cenna. :-* off. Nie posiadam 3-letniej gwarancji . Mam więcej niż 2 kalorie . Nie jestem jak sprite ,nie gaszę pragnienia . Nie należe do drużyny Actimela. Nie wygładzam ,ani nie redukuje zmarszczek . Nie mam pomysłu na obiad . Nie posiadam kodu pod nakrętką. Leniwiec przy mnie ma ADHD. Wciąż nie wiem skąd bierze się Chocapic. Nie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance. W przeciwieństwie do Red-Bulla nie dodaję skrzydeł. Nie mam kodu kreskowego. Nie szukam wrażeń. Nie jestem jak marihuana ,heroina ,czy inny śmiec. Nie bywam słodka jak miód,czy tam chłodna jak lód . Nie mam nadprzyrodzonych mocy .
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie pozwoliłeś mi odejść... Nigdy nie pozwoliłam Ci odejść...
I cała zniknę jak obłok , na którym za mocny wicher legł .
|
|
#3826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
możliwe, bo dziś wieczór zbierałam opisy i tak mi jakoś Twój nick wlazł w pamięć ;D wydawało mi się, że wcześniej też czytałam Twoje opisy no nic. ---------------------------------- dziś jesteśmy tymi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice . / nawet nie wiem, skąd to mam ;d ---------------------------
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
chcę być Twoim chlebem więc zjadaj mnie ze smakiem każdego dnia
przez Ciebie znowu nie moge w nocy spać. nie jestem jeszcze gotowa na złamane serce.. życie nie jest grą ,ale i tak nie jest sprawiedliwe. wszyscy mówili ' nie odchodź, to dobry chłopak' . Nie posluchałam. A teraz ? teraz zrobiłabym wszytsko żeby moc cofnąć czas. tak bardzo chciałabym żebyś do końca ze mną był. mimo wszytsko. to była prawdziwa miłosc a nie serial z TVN-u chcę wrócić do domu i odrazu wejść na GG bo może przypadkiem będziesz, albo może zostawiłeś jakąś wiadomość... i ciągle wyczekuję Twojego zółtego słoneczka na GG. coś nie mogę sie doczekać... jedyne co teraz chcę usłyszeć to dźwięk telefonu i dzwonek ,który mam tylko dla Ciebie.
|
#3828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzieś tak ok. godz. 15/16 ._______________ Ty masz 500 znajomych na naszej-klasie, a ja jednego prawdziwego. u know who i am. muzyka pozwala mi wyrazić siebie. magia zatrzymywania czasu? fotografia. cześć,właśnie na Ciebie czekałam . Książe z różowym maluchem, ewentualnie na składaku z fajnymi skarpetkami.
|
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
mów do mnie emotkami.
między nami jakieś miliony niewypowiedzianych słów. dzień w kolorze pomarańczy. podnosisz mój poziom endorfin. serce migdałowe nadziane miłością. i'm gonna loose ya. zaczynam Cię tracić. _____________ - jesteś jak robak. - czemu? - bo nie odpuścisz, dopóki się nie najesz. - że co.? - nie odpuścisz póki nie osiągniesz swojego celu, młotku. kochający przyjaciele. ^
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
Dobra noc pięknych akcji bez problemów i komplikacji .
To moje życie, tak, to moja droga Z uśmiechem budzę się, każda chwila jest nowa Kreuję rzeczywistość, tworzę te słowa.. Teraz pokoju znak, chociaż z niektórymi kose mam i tak ją będę miał`a kto nie ma wrogów nie ma też przyjaciół`... Kochajac Ciebie wspinam sie na wyzyny masochizmu . Któregoś dnia podejmiesz decyzje, pójść na łatwiznę czy pokazać charyzmę. To co wierzysz bądź świadom już dzisiaj, będzie mieć wpływ na jakośc twojego życia. Żyjmy ta chwila tak jakby nie było nam żal. " ...bo wiesz, słońce z deszczem wywołuje tęcze!" Z nowym dniem spełniam swój kolejny sen, więc nie mów mi co mam robić ze swoim życiem! Grunt to żeby umieć w tłumie kierunek swój móc rozpoznać. Mozna pogubic sie w slabosciach ... W świecie gdzie człowieka określa ilość dokonań. |
|
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci.
~Tupac Shakur.<3~
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli. ~Paulo Coelho~
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
lubię cię mieć, o tak.
dziękuję za miano moderatora twojego serca .a dziś? uśmiecham się tylko emotikonami. kto by pomyślał, że dziś uczucia wyrazić można za pomocą dwukropka i nawiasu. dzięki tobie czuję zapach szczęścia. na twój widok nie potrafię wydobyć z siebie słowa. jako pilna uczennica wiem, iż słońce wstaje o 6:59. walić tych , co w oczy przyjaciele, a za plecami sk.ur.wiele. mam ciebie = mam wszystko.
|
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
coś z reggae;]
- a Ty gdzie? na piwo z kolegami? o nie, nie dziś kolacja w domu mojej mamy ![]() -trzymam go krótko jak na smyczy i z nim mieszkam. - mała to co Ty masz faceta czy pieska? xd Powietrze pachnie jak malinowa mamba ;] dzięki miłości nie żyję w samotności. i choć przez wielu jest kochana to przez życie idzie sama. -bo Ty jesteś taka piękna tak ponętna -;* -Twój uśmiech najciemniejszy mrok rozświetla. Nie będę tłumaczył się jak winny ktoś co złego w tym ze kocham Cię. ale ja znam ten stan kiedy Ciebie mam ja z Tobą się spotykam sam na sam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3834 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tutaj o nic nie chodzi tylko ludzi prawdziwych jakby coraz mniej ![]() 1 słowo, 10 liter, 1000 znaczeń -spier.da.la.j być artystą ulotnej chwili... ![]() gdy św!at jest czarno-biały - uśmiechem mu przywracasz barwy ![]() Każda chwila to szansa aby wszystko zmienić ![]() "Każdy, kto kocha, jest piękny." /J. Budziaszek/ - ale kochasz go? -tak, narazie tak - tylko mi powiedz, to ważne, kochasz go? - nie wiem - jak to nie wiesz? - no nie wiem - możesz albo kochać, albo nie - ja nie wiem. - ? - nie mogę powiedzieć, że nie kocham. ale gdybym powiedziała, że kocham, to byłoby mi głupio. `Póki co jesteś moją imaginacją` ;DD Widziałeś kiedyś tęsknotę...? Nie...? To spójrz na mnie... Spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz... łzę...? To nic... Teraz dotknij serca... Czujesz...? Tak... To ból... Ból, który nie ustąpi... Zobacz na usta... Spójrz...! One już się nie uśmiechną... Nigdy... A teraz powiedz co Ty czujesz... Nic...? Smutek...? żal...? No powiedz...! To przecież nie boli... Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu... Daj powód... Daj wiarę... - Usiłujesz powiedzieć, że jestem twoim ulubionym gatunkiem heroiny ? - Tak, trafiłaś w samo sedno. - (...) tylko jak ja mam się wobec niego zachowywać? co robić? - bądź po prostu sobą. nie musisz udawać. - żeby być sobą, muszę udawać. - zauważyła z goryczą Ginny. - jak to? - a tak, że sama nie wiem, kim jestem ... - Czemu to robisz ? - co? - zmieniasz sie dla niego ! Nie możesz być po prostu sobą ? - nie bo czasem bycie sobą to za mało ;( ... - Co to jest miłość? - Miłość to jest światło życia. - A co to jest małżeństwo? - Rachunek za światło. -dlaczego już na mnie nie patrzysz? -bo każde spojrzenie w Twoje oczy jest powodem by nadal Cię kochać Rozumek : Serce ! Ty pijesz? Serce : Ja? Nie, skądże. To tylko whisky -Wierzysz w cuda -Wyłącznie - Patrz, w ogóle nie widać gwiazd. - Ale są… "To cuda czynią wiarę, a nie wiara cuda" wciąż szukałeś mego wzroku, dziś go unikasz. im dłużej to trwało, tym większy bym mój optymizm. dawkowałam go sobie ostrożnie, ale jednak dawkowałam. ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę.. Bo nie boli mnie sam fakt, że go widzę. Bolą wspomnienia. chciała wysłać mu pustego sms'a. albo kropkę na gadu. cokolwiek, żebym choć raz przez minute była główną myślą w Jego głowie.. Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów. Potrzebuję wiedzieć, że mam czekać na Ciebie, potrzebuję Cię mieć. Nie przy sobie, ale dla siebie... to zabawne ile znaczyl by swiat bez milosci ... Może jestem kimś więcej, ale nie potrafisz mi o tym powiedzieć. Wyciągnij dłonie i chwyć marzenie http://e-nastolatki.pl/images/smiley/wink.gif "Ubiorę biały płaszcz i światło W kieszeni złoty klucz A za mną to Co było kiedyś takie ważne Teraz nie chcę myśleć o tym Nie chcę myśleć już..." "- Powiedz, czego dokładnie się boisz? - Tego, że uderzę w drzewo i zginę na miejscu. I, że jeszcze potem zwymiotuję" No to Tyle na dziś ode mnie
Edytowane przez Zuzku Czas edycji: 2009-11-05 o 21:54 |
|
|
|
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
-Złość nigdy mnie nie opuści… nie tak jak miłość…
-A gdybyś spotkał tę utraconą miłość…? -Poprosiłbym: ‘wracaj tam, gdzie Twoje miejsce…’ Muszę iść…
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
Dotarcie na szczyt nie jest wcale najważniejsze, liczy się próba.
Prawdziwi zwycięzcy to Ci, którzy uczą się na błędach i umieją zamienić je w cenne doświadczenia. Trzeba wystawiać się na ryzyko... Nie należy stawiać pytań, lecz działać. Niewypowiedziany lek . Czar prysł. Gdy zamykam powieki wciąż czuję ten dotyk ![]() Znów słyszę ten głos <333 Wśród wyśnionych marzeń... Gładkie palce dotykające mój policzek. <3Wieczna księżniczka bez skazy . Zachwyciłeś mnie pewnego wieczoru ![]() Niech ta magiczna chwila nigdy nie przemija ... Mmmm <3 Nikt nie może mieć na własność tego, co na Ziemi najpiękniejsze, ale każdy może to poznać i pokochać. |
|
|
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie umiem tym oddychać
lubię czuć jak latam , z Tobą! to jest tylko moje , Ty jesteś mój. 'chcę patrzeć z Tobą w jedną stronę , ;* ' 'jeśli ma być to miłość , jestem pewny , że chcę być z nim!' 'zabiorę Cię ze sobą i nigdy nie zostawię ' posłuchaj bicia serca niespełnionej miłości
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
Powietrze drży , ja słucham - mowisz Ty
![]() Nie boję się przykrych momentów, lecz tego, że nic z nich nie wywnioskuje... Jestes dopełnieniem mojego planu ![]() Wierzę, że człowiek może się odrodzić Do prawdziwego i godnego życia W każdym momencie swojej egzystencji. Wypełniając do końca wolę Bożą Może – nie tylko stać się wolny – <3 Ale także zwyciężyć zło. Nie boję się ciszy, lecz bezsensownego natłoku słów... Proszę, podaruj mi uśmiech i miłość a uczucie oddam ze zdwojoną siłą... Nie boję się zranienia, lecz tego, że się nie obronię... |
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
ToOnaBoginiSeksu - Okradam
Któregos dnia poznasz chłopaka, który bedzie Cie strasznie kochał i wtedy zadasz sobie pytanie: Czemu przedtem zmarnowałam tyle czasu wzdychajac do tego egocentrycznego palanta?`
Poczuj słońce na swojej twarzy i powiedz mi, o czym myślisz Złap śnieżynkę na swoim języku i pokaż mi, jak smakuje... Mogłam. Nigdy nie zdołamy zrozumieć sensu tego słowa, gdyż w każdej chwili naszego życia istnieją sytuacje, które mogły się wydarzyć, ale z jakichś powodów się nie wydarzyły. Istnieją magiczne chwile, które choć mijają nie zauważone, to jednak niewidzialna Ręka Opatrzności zmienia bezpowrotnie nasz los. Nie można się spóźnić, gdy nikt nie czeka.. Miałaś tak kiedyś, Że wracasz byle gdzie, byle jaka, byle nie tam . Że ręce ci się trzęsą. że trzęsiesz się cała. I nie potrafisz powiedzieć, Że ci nie zależy. Bo zależy ci cholernie, A nie umiesz się oszukiwać. A kiedyś umiałaś. |
|
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Jestes dźwiękiem na granicy słyszalności... <3!
Byc dla Ciebie swiatelkiem w ciemnosci ![]() Jestem tym, kim wielu się być nie odważy. ... a Ty zostań przy mnie ![]() - Idziesz ze mną? Zabierz skrzydła, lubię latać ![]() Nauczę Cię kochać, a Ty naucz mnie marzyć... ![]() ![]() Nie pozwolę byś nadal życia sie bał... <3 Wiem że proszę o dużo, ale... daj mi siebie... ![]() Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości.Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie... ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

i proszę, a wręcz błagam o częstsze bywanie, bo kiedyś swoich obowiązków tutaj nie zaniedbywałaś tak bardzo :P Ja pamiętam wszystko hehehe :P Ujmując krótko jesteś w mojej
i dziękuję

kochający przyjaciele. ^