Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-05, 20:27   #301
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może torebkę Tigresse? Mogłabym prosić fotki? Byłabym baaardzo wdzięczna

(Wiem, że jest już na katalogowym, ale tam bardzo niewiele widać...)

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2009-11-05 o 20:31
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 20:33   #302
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

wkleiłam na katalogowym składy kosmetyków dla dzieci (może czegoś się można dopatrzeć) - może się ktoś wypowie czy są czegoś warte? bo dla małego dziecka to pewnie nie...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 20:35   #303
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
wkleiłam na katalogowym składy kosmetyków dla dzieci (może czegoś się można dopatrzeć) - może się ktoś wypowie czy są czegoś warte? bo dla małego dziecka to pewnie nie...
Na składzie się nie znam, ale Avon Kids jest dla zdieci powyżej 3 roku życia bodajże. Była wiadomość podpięta do faktur.
Stary 2009-11-05, 20:59   #304
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

kochane jak sądzicie która z wód toaletowych z netto (kat.15) jest ładniejsza według was? może macie jakies porownania? Chodzi mi o te Urban Flowers'y żółta czy różowa? Chcę kupić na prezent ale żadnej nigdy nie wąchałam i nie moge się zdecydować którą..
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 21:06   #305
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka015 Pokaż wiadomość
błagam pomózćie

chce zakupić perfum z avonu, ktory BARDZIEJ polecacie?

60s Mod, czy może Jet Femme? a może 50s Mod? prosszee bo dzis jutro cche zamowic
Moje ulubione ostatnio to Jet Femme choć na zimę może trochę za lekkie...

Dziś odebrałam paczkę i wywąchałam nowe TTA Gold ale nie przypadły mi do gustu...za to na masło do ciała z minerałami PS na pewno się skuszę,chociaż chyba jeszcze nie w 16.

Powiedzcie mi dziewczyny, bo nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tu wypisywać ani wklejać produktów z faktur?

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 21:17   #306
malbar
Raczkowanie

Witam, właśnie przeglądam ten katalog z USA i ta torebka ze stron 18 -19 mnie powaliła Pomysł genialny Jakby u nas taka była to biorę w ciemno
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 21:20   #307
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi dziewczyny, bo nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tu wypisywać ani wklejać produktów z faktur?

A po co to podawać? Zajmować miejsce informacjami nic nie dającymi?
Wyobrażam sobie jak osoby niedowartościowane popisywałyby się swoimi zamowieniami. A takie dane nic nie wnoszą do forum, jedynie zabierają miejsce.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-05, 21:59   #308
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
chodzi Ci o brązy, czy o kolorowe? bo brązy są na zdjęciu, czyli odcień Neutral Tones, a kolorowe to są Smokey Eyes
Mi chodzi o brązy czyli Neutral Tones wiem że kolorowe to Smokey Eyes i właśnie na tym zdjęciu prezentowanym w 7 części na str. chyba 166 są przecież właśnie cienie Smokey Eyes ponieważ jest to zdjęcie z aukcji Allegro weszłam na tę aukcję i w opisie pisze że są to Smokey Eyes.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-05 o 22:01
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 22:04   #309
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Dziewczyny powiedzcie które szampony do włosów są najlepsze, jakie zapachy, czy są wydajne, czy spełniają wymogi i kryteria do których są przeznaczone i dlaczego waszym zdaniem wybrałybyście te a nie inne, jakie są wasze włosy po użyciu . Będę wdzięczna za wszelkie info
katarzyna l. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 22:17   #310
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie które szampony do włosów są najlepsze, jakie zapachy, czy są wydajne, czy spełniają wymogi i kryteria do których są przeznaczone i dlaczego waszym zdaniem wybrałybyście te a nie inne, jakie są wasze włosy po użyciu . Będę wdzięczna za wszelkie info
mnie po wszystkich avonowych szamponach robi się łupież.. i advance i naturals próbowałam, i za kazdym razem porażka.. natomiast mam klientki które wręcz w ilościach hurtowych kupują AT do włosów farbowanych, jak i te do codziennej pielęgnacji, na temat szamponów z naturals wszystkie klientki zgodnie twierdzą, że tylko ładnie pachną i nic poza tym.. to jest jednak sprawa indywidualna, zależy co komu pasuje, zależy od skóry, różne są czynniki, więc ciężko jednoznacznie stwierdzić, który szampon jest najlepszy
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 23:25   #311
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Mi osobiście też nie bardzo pasują szampony Avon i też nie używam. Używam marek które głównie robią produkty tylko do pielęgnacji włosów. Klijentki biorą głównie do farbowanych i przeciwłupieżowe biorą cały czas więc im widocznie odpowiadają. Przeważnie są to AT na Naturals mam zamówienia bardzo żadko choć w nowym wydaniu trochę bardziej.
Stary 2009-11-06, 06:07   #312
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxPaulinkqxxx Pokaż wiadomość
kochane jak sądzicie która z wód toaletowych z netto (kat.15) jest ładniejsza według was? może macie jakies porownania? Chodzi mi o te Urban Flowers'y żółta czy różowa? Chcę kupić na prezent ale żadnej nigdy nie wąchałam i nie moge się zdecydować którą..
ja polecam ROMA, czyli żółtą, trochę zapachem przypomina mi Envy Gucci'ego w kazdym bądź razie zużyłam kilka butelek i zamówiłam kolejną z netto

Może ktos wypowie sie o TOKYO, mogłam w sumie tez zamówić ale ciezko mi trafic z właściwymi perfumami...
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 06:47   #313
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Hejo
Po pierwsze to baardzo się cieszę, że dziś już piątek I wolny weekendzik
Zamówiłam sobie z kat 15 z netto TOKYO i jak dla mnie jest boska
Pachnie tak świeżuteńko...a i się opłaca, bo jest w bardzo korzystnej cenie 13,90 zł Żałuję tylko , że nie zrobiłam sobie większych zapasów tej wody...niestety wiadomo, że każdemu podoba sie inny zapach i na każdym inaczej pachnie , więc ciężko jest to oceniać
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 06:49   #314
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Mi osobiście też nie bardzo pasują szampony Avon i też nie używam. Używam marek które głównie robią produkty tylko do pielęgnacji włosów. Klijentki biorą głównie do farbowanych i przeciwłupieżowe biorą cały czas więc im widocznie odpowiadają. Przeważnie są to AT na Naturals mam zamówienia bardzo żadko choć w nowym wydaniu trochę bardziej.
a ja bardzo lubię szampony z AT szczególnie przeciwłupiezowy; naprawdę zlikwidował mi łupież bądący skutkiem po twardej wodzie w nowym mieszkaniu cały czas go używam i łupieżu ni widu ni słychu a mąż używa tego zielonego i też jest zadowlony

ja teraz kupiłam ROMA, bo jak miałam kiedyś próbkę to mi sie podobala, no ale z flakoniku to już nie bardzo na ale zapachy to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 07:38   #315
83evelinka
Zadomowienie

Witajcie! Dla mnie szampony avonu sa dobre, używam ich (każdą serie) ale czasami lubię zamiennie użyć garniera z olejkiem i nivea bo też sa dobre. Po szamponach , odżywkach i maskach z avonu "wyleczyłam " sobie włosy,bo były zniszczone,ale tak naprawde to dzięki sprayowi termoochronnemu z AT, używam go bardzo długo i nie mam juz siana na głowie, zero zniszczonych włosów, tak jak już kiedyś pisałam - jest on moim kosmetycznym niezbędnikiem i KWC.
Stary 2009-11-06, 07:49   #316
olla74
Zakorzenienie

Cześć.ostatnio grzebałam w plikach do pobrania na stronie Avon i przeczytałam regulamin programu "15-lecie Avonu z karta kredytowa" gdzie pisza o tych prezentach jesli zapłacimy za Avon 250 zł. I jako ciekawostka tam jest napisane,że każdy prezent będzie obciążony kwotą 0,50 gr. A od dawna juz biorą 1,00 zł. Więc jak to jest? i kiedy to podwyższyli. W tym tempie za te "prezenty" niedługo będziemy płacić 2 zł.
I myslę tez ,że 85 zł za rok używania karty to za dużo. (nawet biorąc pod uwagę prezenty od Avonu). Bo ja karte mam 2 lata ważną do lutego 2010 roku,a Oni mi wczoraj przysłali nową na następne 2 lata do 2012.Nadgorliwi.Ale chyba sie rozstaniemy.A jak Wy myslicie z tymi opłatami i opłacalnością kary Avon??

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 07:54   #317
83evelinka
Zadomowienie

No ja nic nie napiszę na ten temat , gdyz nie mam tej karty i całe szczęście. Mam karte za swojego banku i jestem zadowolona.
Co do opłaty za prezenty- to tak naprawde nie są prezenty skoro za nie trzeba płacić nawet te pare groszy...
Stary 2009-11-06, 07:57   #318
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Cześć.ostatnio grzebałam w plikach do pobrania na stronie Avon i przeczytałam regulamin programu "15-lecie Avonu z karta kredytowa" gdzie pisza o tych prezentach jeśli zapłacimy za Avon 250 zł. I jako ciekawostka tam jest napisane,że każdy prezent będzie obciążony kwotą 0,50 gr. A od dawna juz biorą 1,00 zł. Więc jak to jest? i kiedy to podwyższyli. W tym tempie za te "prezenty" niedługo będziemy płacić 2 zł.
I myślę tez ,że 85 zł za rok używania karty to za dużo. (nawet biorąc pod uwagę prezenty od Avonu). Bo ja karte mam 2 lata ważną do lutego 2010 roku,a Oni mi wczoraj przysłali nową na następne 2 lata do 2012.Nadgorliwi.Ale chyba sie rozstaniemy.A jak Wy myslicie z tymi opłatami i opłacalnością kary Avon??
Tez uważam, że 85 zł to stanowczo za duzo. Bank, w którym mam konto osobiste, pobiera 80 zl za rok, ale jak przekroczysz próg bodajże 10 tys obrotu to zmniejszają o połowę, a jak 20 tys to zwalniają z opłaty. A tu nie ma zmiłuj- jednym słowem opłaca sie dopiero, gdy są duże obroty i dostajesz bony- ja średnio dostaje 20 zł w bonach co miesiąc, wiec powiedzmy mam w tym te 85 zł, choc w innej firmie/ banku miałabym i profity, i niższe opłaty, tak wiec jeszcze się zastanowię czy przedłużę kartę na następny rok.

Bo prezenty, umówmy sie, tez rewelacyjne nie są... teraz chyba będą dwa mini kremy tak?

A mam jeszcze pytanie troche z innej "beczki"- korzystacie z myAvon? Płacę spore rachunki w Orange, bo mam jakis mega stary plan taryfowy wiec zaczełam myslec nad kupnem telefonu w Avonie i dzwonieniu właśnie z niego, ale jak kiedyś widziałam jakiś taki zestaw z telefonem, tak teraz gdzies zniknął- czy to jeszcze aktualne? i jak ta telefonia funkcjonuje?

Edytowane przez mode24
Czas edycji: 2009-11-06 o 08:05
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 08:20   #319
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Mi chodzi o brązy czyli Neutral Tones wiem że kolorowe to Smokey Eyes i właśnie na tym zdjęciu prezentowanym w 7 części na str. chyba 166 są przecież właśnie cienie Smokey Eyes ponieważ jest to zdjęcie z aukcji Allegro weszłam na tę aukcję i w opisie pisze że są to Smokey Eyes.
w takim razie to zdjęcie jest bardzo mylące, bo jak dla mnie w ogóle nie wygląda jak Smokey Eyes, tylko właśnie jak brązy
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 08:44   #320
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
w takim razie to zdjęcie jest bardzo mylące, bo jak dla mnie w ogóle nie wygląda jak Smokey Eyes, tylko właśnie jak brązy
Też na początku myślałam że to brązy ale po małej edycji zdjęcia (bo dosyć ciemne) trochę kolejność odcieni w paletce nie bardzo mi pasowała na te z brązami weszłam na aukcję i pisze że Smokey Eyes. Trzeba jednak przyznać że zdjęcie jest tak kiepsko zrobione że bardzo ciężko ustalić co to w ogóle za kolory.
Stary 2009-11-06, 08:58   #321
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
ja polecam ROMA, czyli żółtą, trochę zapachem przypomina mi Envy Gucci'ego w kazdym bądź razie zużyłam kilka butelek i zamówiłam kolejną z netto

Może ktos wypowie sie o TOKYO, mogłam w sumie tez zamówić ale ciezko mi trafic z właściwymi perfumami...
Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
Hejo
Pachnie tak świeżuteńko...a i się opłaca, bo jest w bardzo korzystnej cenie 13,90 zł Żałuję tylko , że nie zrobiłam sobie większych zapasów tej wody...niestety wiadomo, że każdemu podoba sie inny zapach i na każdym inaczej pachnie , więc ciężko jest to oceniać
Właśnie się zastanawiam nad kupnem takiej lekkiej wody ( dla urozmaicenia) swoich stardardowych zapachow. Mialam zamowić Summer White, ale teraz się zastanawiam nad tą Romą. Ktora waszym zdaniem lepsza seria? Bo cenowo wychodzi prawie to samo. Która trwalsza?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 09:05   #322
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
Hejo
Mi też bardzo się podoba ale jest nietrwała ale za taką cenę warto zamówić.
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:02   #323
Catherine1980
Rozeznanie

Ta summer white ma troche zapach lekko męski a tej drugiej nie wąchałam
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:10   #324
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Cześć.ostatnio grzebałam w plikach do pobrania na stronie Avon i przeczytałam regulamin programu "15-lecie Avonu z karta kredytowa" gdzie pisza o tych prezentach jesli zapłacimy za Avon 250 zł. I jako ciekawostka tam jest napisane,że każdy prezent będzie obciążony kwotą 0,50 gr. A od dawna juz biorą 1,00 zł. Więc jak to jest? i kiedy to podwyższyli. W tym tempie za te "prezenty" niedługo będziemy płacić 2 zł.
I myslę tez ,że 85 zł za rok używania karty to za dużo. (nawet biorąc pod uwagę prezenty od Avonu). Bo ja karte mam 2 lata ważną do lutego 2010 roku,a Oni mi wczoraj przysłali nową na następne 2 lata do 2012.Nadgorliwi.Ale chyba sie rozstaniemy.A jak Wy myslicie z tymi opłatami i opłacalnością kary Avon??
mi się także to nie podoba że ostatnio dają 2 prezenty za które trzeba płacić 2 zlote, jak prezent to prezent - przyzyłają dwa produkty to powinni to traktować jak jeden prezent
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:24   #325
emza
Rozeznanie

dziewczyny a co myslicie o precyzyjnym tuszu pogrubiajacym rzesy z oferty internetowej? wart swojej ceny?
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:29   #326
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno ta opłata za rok po roku uzywania jej to stanowczo za duża suma. Ja opłacam rachunki avonowskie nie tylko swoje ale również i swoich kk, wszyscy otrzymują prezenty a ja dodatkowo te bony, mam spory przerób , jeżeli tak to można okreslić , na katalog. Dziewczyny motywuję prezentami, starają się mieć wieksze zamówienia ,wiadomo, prezent w zamówniu otrzymują.
Każda z nas jest zadowolona, jednak sądzę, że gdybym tylko ja opłacała swoje rachunki to na pewno bym z tej karty zrezygnowała

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Właśnie się zastanawiam nad kupnem takiej lekkiej wody ( dla urozmaicenia) swoich stardardowych zapachow. Mialam zamowić Summer White, ale teraz się zastanawiam nad tą Romą. Ktora waszym zdaniem lepsza seria? Bo cenowo wychodzi prawie to samo. Która trwalsza?
Przy zakupie Summer White bym sie trochę zastanowiła i na pewno bym skorzystała z próbki zapachowej, ta woda na każdej skórze może różnie pachnieć, na mnie smierdziała szarym mydlem , na córce ładniej ,a z kolei na skórze męża wręcz pieknie.
Jednak dużo moich klientek ją właśnie kupuje, po uprzednim skorzystaniu z próbki
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:31   #327
teteesia
Rozeznanie

Hej. Chciałam się zapytać jak Wy sobie radzicie w sytuacji gdy klientka zamawia jakąś małą rzecz np szminke czy lakier, to do czego to pakujecie?? bo mi kończą się już te małe torebki co były wczesniej, a o nowych nic nie słychać żeby mieli wprowadzić, przecież nie będę dawać tak bez niczego bo jak to wygląda, a do 20x30 cm przecież nie będę wkładać jednej małej rzeczy
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 11:38   #328
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
A mam jeszcze pytanie troche z innej "beczki"- korzystacie zvon? myA Płacę spore rachunki w Orange, bo mam jakis mega stary plan taryfowy wiec zaczełam myslec nad kupnem telefonu w Avonie i dzwonieniu właśnie z niego, ale jak kiedyś widziałam jakiś taki zestaw z telefonem, tak teraz gdzies zniknął- czy to jeszcze aktualne? i jak ta telefonia funkcjonuje?
Ja korzystam z myAvon i sobie chwalę, dużo rozmawiam i dostaję też te prezenty , których mam coraz to wiecej i wiecej. A dodatkowo w ciagu 3 tygodni, czyli w ciagu trwania katalogu dają dodatkowe doładowanie za wysokość zamówienia przeze mnie złożonego, najczęściej jest 6 zł , ale i dobre to.
Z mężem rozmawiam dosłownie za grosze, co miesiac zmieniam mu starter za 2.50 o wartości rozmawiania 3 zł.
Mnie to sie opłaca...

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Hej. Chciałam się zapytać jak Wy sobie radzicie w sytuacji gdy klientka zamawia jakąś małą rzecz np szminke czy lakier, to do czego to pakujecie?? bo mi kończą się już te małe torebki co były wczesniej, a o nowych nic nie słychać żeby mieli wprowadzić, przecież nie będę dawać tak bez niczego bo jak to wygląda, a do 20x30 cm przecież nie będę wkładać jednej małej rzeczy
Ja mam jeszcze stare zapasy...
A jak co ,juz nad tym zastanawiałam sie , chyba zwinę z Biedronki taką rolke z cieniutkimi woreczkami
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 11:43   #329
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam te malutkie całkiem, ale jak się skończą, to będę pakowała w te plastikowe małe torebki. I tak muszę dodać katalog wiec wszystko razem się w nie zmiesci. Może nie jest to bardzo opłacalne, ale cóż.
A jak ktoś z rodziny to nawet nie pakuję . Tylko wieksze zamówienia, żeby mi sie nie pomieszały.
Stary 2009-11-06, 11:47   #330
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze stare zapasy...
A jak co ,juz nad tym zastanawiałam sie , chyba zwinę z Biedronki taką rolke z cieniutkimi woreczkami

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam te malutkie całkiem, ale jak się skończą, to będę pakowała w te plastikowe małe torebki. I tak muszę dodać katalog wiec wszystko razem się w nie zmiesci. Może nie jest to bardzo opłacalne, ale cóż.
A jak ktoś z rodziny to nawet nie pakuję . Tylko wieksze zamówienia, żeby mi sie nie pomieszały.
.

Mi zostały juz tylko te najmniejsze ale już niedużo, także jak sie skończą to ja nie wiem w co będę pakować :/ Jakoś do foliowej mi sie nie widzi. W aptekach są takie fajne nawet :P mogliby takie małe w avonie zrobić. Napisalam do nich czy myslą cos w tym temacie - zobaczymy

Edytowane przez teteesia
Czas edycji: 2009-11-06 o 11:48
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości