|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Piękny przystojniak
![]() A włoski jakie ma, no nie mogę ![]() Niśka tez tak robi ![]()
![]() |
#1082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mell śliczny jest, podoba mi się bardzo! Mój jak ma za duże śpiochy to stópki wyciąga i wkłada do buzi, ma minę wtedy podobną do Twojego smyczka, właśnie tę z 3 foto. A dziołcha się wcale nie denerwuje, tylko jest jej przykro, bo ona nie jest pijoczką ![]() ![]() carolajna ja wcale nie liczę na przeprosiny aaa nie chce mówić kto tu po pijoku dzieci tzn syna robił ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-05 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
![]() ło ja to grtualcje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mell bo podobalo mi sie kiedys (jak sie rejestrowalam na wizazu) imie Melania i tak chcialam dac corce.......ale juz zmienilam zdanie.. ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Anulka -zartownisia gratuluje zabka!!!
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
idę luluu
![]() do jutra proszę trzymać kciuki za moje szczęście na szczepieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
a juz mialam sie oburzyc bo nie wiedzialam o co kaman ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to troche dziwne, bo moja babcia ma 4 dzieci i 0 rozstepow, moja mama 5 i 0 rozstepow ja ja 1 i milion rozstepow... mo z tym milionem przesadzam , ale zliczyc sie nie da... ogolnie rozstepy mam od biustu (ale na nim tylko 5-6) pozniej caly brzuch, cale uda od zew strony i za kolanami i na polowe lydki mi wychodza... jak jechalismy na wczasy to sie smialam ze bede sie chyba w stroju pletwonurka opalac ![]() no ale wracajac do wypowiedzi... genetycznie to to nie jest, pozatym wszyscy sie dziwia czemu tak skoro ja nie bylam szczupla przed ciaza... bylam pulchna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i gratulacje dla Martusi!!!! ![]() ![]() ![]() sliczniusi ![]() ![]()
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
|
Eve Magducha Iwciag dziekujemy za komplementy
![]() Jak powiedzialam to Aleksowi to sie usmiechnął przez sen -narcyz jeden! Jakby była jakas pannica wolna to prosze sie zglosic...rozpatrzymy z synem propozycje...... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Pakusia ![]() Ale wiecie jak mu sie te wloski powycierały... z Tyłu ma taka smieszna łysinke ![]() i z boczku tez kiedys mial wiecej
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1091 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
pakusia rozstępy z czaem zbledną
![]() wiem że nie pozbędziesz się ich nigdy ale staną się mniej widoczne i bardziej płytkie. Mi odziwo brzuch oszczędziło, ale pupa i włąśnie pod kolanami załatwion, tyle że nie są jakieś duże i po ok roku czasu mniej je widać było ![]()
#1093 |
Zakorzenienie
|
Pakusia ja wiem coś na temat rozstępów. Mam taki sam problem co Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
no to
![]() caluj mnie i to szybko ![]() Pakusia oj kochana, to nie fajnie ![]() A Olek nie ma az tylu wloskow i w dodatku jeszcze krotkie i tak jasne, ze ich nie widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
C.D mych odpowiedzi
pakusia - te twoje pierwszeprzezycie to ja miałam całkiem podobne tyle że bez noża. Bercia - mój tez raz dowalił Tż tekstem na temat mojego brzucha i wiecej mu go nie pokzaywałam nawet przez przypadek podczas przebierania ![]() nicola - a jaki wzrok na 3 foci ![]() male - co Ty kobito za wynalazki jadasz, ja bym się chyba nie chyciła ![]() sashka - kurcze ale w daniu słoiczkowym tez był groszek i dlatego go dalam, w dzisiejszej zupce tez była a była cisza, nie kumam o co chodziło mojej dziecinie ![]() ania - a w jakim czasie tak pięknie zleciałaś z wagi? bo moja bratówka podobnie schudła katując się 1,5 roku a po 2 laykach waga wróciła ![]() ![]() iwciag - łooooo to kolosik ![]() anja - kolejna chudzinka, ja tu nie pasuje ![]() SELKA - a ja daję kaszkę przez butelke więc wodnistą co drugi dzień, tez lepiej z tego zrezygnowac? a najgorsze że wody to mój maly skubaniec nie pija, bo sie krzywi straszecznie. Agusia - hehe wyobraziłam sobie Filipka całego w kropki w czekolady ![]() ![]() Mell - ja tez tak kiedys robilam az pewnego wieczorka Tż dorwał ten zeszyt i nie wiedział o co chodzi i sie skończyło ![]() ![]() Carolajna - no pytałam co z Tż? wracacie do siebie? bo pewnie wiesz a nic nam nie gadasz ![]() ![]() madzia - poprawiłam mój błąd spacerkowy były 2x po 2h a nie po 3 ![]() ![]() Eve - no to nie masz problemu bo mój krasnal używa kciuka jako swojego osobistego pocieszacza w trudnych dla niego chwilach ![]() cinusiowa - przymierać MINIMUM 1 kg - przymierac powiadasz ![]() Illnanka - nooo smaruje chociaż i to czasem jest trudne bo wygina mi sie ta mała glizda. No to żesmy poplotkowały ![]() ![]() anulka anulka - gratulacje za ząbka ![]() ![]() Błąd w godzinach spacerków poprawiłam były 2 po 2h sorki ![]() ![]() Ide spac, ranyyy ja się chyba wypisze z tego wątku bo tyle mam zaległosci że szok, baby opamietajcie się nooo ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i sie zdolowalam ![]() ehhhh... nie no jestem beznadziejna... jak mnie tz rzuci to przynajmniej bede wiedziec dlaczego ![]() ![]() Cytat:
ja wiem ze mamy wielke szczescie ze mozemy miec dzieciaczki, urodzily sie zdrowe i swietnie sie rozwijaja... ja wiem ze to najwazniejsze... ale trudno sie pogodzic z tym ze wygladam jak poczwara ![]() Kuba podrosnie i nawet nad wode z nim nie pojade?? tak bardzo chcialabym isc z Kuba na basen i nie pojde bo sie wstydze... na wczasach powiedzialam "a pier... to jak wygladam, jedziemy nad wode" i to byl pierwszy i ostatni raz... wszyscy na mnie patrzyli jak na ufola jakiegos... szeptali sobie cos... tylko wlasnie ta jedna babka z podobnymi rozstepami tylko tymi krwistymi podeszla i zagadala o Kube, mowi ze domyslila sie ze po ciazy bo ona tak samo ma jak ja... na nia tez sie dziwnie patrzyli... tylko ze ona miala figure modelki a ja taki WIELKI TLUSTY BALERON Z CIALEM Z ROZSTEPAMI sorki ze sie tak zale ale zdolowalam sie ![]()
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
Ja, ja, ja wiem jak sie robi corke!
![]() Pod prysznicem ![]() ![]() ![]() Nie wiem co kto do mnie pisal, wstretne babole jestescie! Pamietam tylko tyle: pakusia - o duchach mi nic nie mow ![]() ![]() Ło jeju, ja mam caly brzuchol i cycki w rozstepach i tak jestem szczesliwa ![]() gosik - ale czemu sie wstydzisz? Ja to nawet mialam ochote wygadac sie komus o tym wszystkim. A poza tym jak ja sie czegos wstydze to sobie tlumacze to tak - przeciez nigdy w zyciu nie spotkam juz tej osoby to co mi zalezy ![]() A co na Twoja wage maz? Co mowil jak bylas grubsza i co mowil jak bylas chudsza? Bo to chyba tez ma znaczenie. marika - w pierwszym roku zrzucilam 20 - zajelo mi to 3-4 miesiace, w nastepnym roku 11 - rowzniez 3-4 miesiace. Zawsze odchudzam sie latem. Zima jest mi trudno. Widocznie organizm potrzebuje sie ogrzac ![]() Anja - ze niby co?! Ze my mamy sie zaprzyjaznic?! Po moim trupie ![]() ![]() ![]() Caro, Cinka - mozeby byscie tak laskawie nie pisaly pol milimetrowa czcionka bo musze to wszystko przeklejac do worda, powiekszac, szkoda mi na to energii ![]() Jesli kogos przeoczylam to ponowic pytanie ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-05 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
pakusia
![]() każda z nas ma takie bolączki jedna mniejsze druga większe. Niestety ciała po ciązy się zmieniają, tylko nieliczne mają to szczęscie nie ucierpieć. A ludzie niektórzy to ![]()
#1099 |
Wtajemniczenie
|
Juz niedlugo pol roczku i koniec karmienia....
Pewnie bedzie mi szkoda sie z tym rozstac... No i pewnie biustu juz miec nie bede ![]() Tak sobie wiec dzisiaj pomyslałam...... Bo pokarm dla dziecka to po 6 miesiacach juz nie taki wartosciowy... To moze bede sobie kilka latek mleczko odciagac zeby miec piersi... ![]()
#1100 | |||
Zadomowienie
|
No dobrnelam do konca zajelo mi to godzine, wiec ide zaraz spac bo pieka mnie oczy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tez ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co chyba sie uzalezniam od Was dziewczyny
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego chcesz przestać karmić? Ja to płakałam jak mi mleczko zanikało ![]()
![]() |
#1102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ja ściagam prawie pięc miesięcy i mam czasem tego okropnie dość, ale czego sie nie robi dla naszych maleństw... my juz niebawem też pół roczku karmienia moim pokarmem, a potem nie wiem co dalej, czy karmic dalej czy nie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Wtajemniczenie
|
Haruno
![]() jesli dobrze pamietam to Ty masz synka Danielka? Moj Tz to Daniel Ty wybrałas imie? Ps. Powiesz ile masz latek?
#1104 |
Zakorzenienie
|
Cztery razy do was pisałam i cztery razy straciłam wszystko.Poddaję się,technika zwyciężyła
![]() ![]() Zamieściłam dwa zdjęcia: pierwsze to dla wszystkich z podziękowaniami za gratulacje i komentzrze w albumach,a drugie to dla Ani Polsat za zdrętwiałe ręce i tekst: "Wyobrazacie sobie jakie miny beda miec mamuski jak przyjda wieczorem? Wchodza na wizaz a tam 20 stron do nadrobienia ![]() Haruno ja jutro zaczynam dietę Dunkana,może się przyłączysz? A, i Julcia Ani 1986 jest wolna ![]() Spróbuję jeszcze coś dopisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zadomowienie
|
ło mamo Niśka się obudziłą i się hiha jak głupia, czyli se spac tak szybko nie pójde
![]() właśnie wymachuje smokiem na wszystkie strony ![]() śmiać mi się z niej chce, ale jej tego nie pokazuję, bo wtedy by była dopiero dla niej zabawa ![]() i jeszcze tż se przypomniał ze kanapki do pracy ma nie zrobione ![]() oni mnie wykoncza psychicznie ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Ursull - ale piękny golasek ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Wtajemniczenie
|
Magducha oj wiem ze odciaganie jest meczace i czasochlonne...nic fajnego...kiedys to robilam zeby zwiekszyc laktacje, ale to niedlugo, a Ciebie podziwiam.
Ile razy dziennie "to" robisz? Carol no nie wiem jeszcze na 100% ale i tak kiedys trzeba przestac...... no zobaczmy...mam znajoma ktora karmila do 3 roku zycia Ale mysle ze po ok pol roku przestane...
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem... ![]() moja mamcia mi powiedziala kiedys bardzo wazna rzecz ktora do mnie przemowila... powiedziala mi "tys glupia jest, ze sie przejmujesz takimi pirdolami! ciesz sie ze moglas nosic pod sercem Kube, to twoj najwiekszy skarb! nawet nie wiesz ile Bernadka dala by zeby miec swoje dziecko! napewno wziela by wszystkie twoje rozstepy, caly celullit " Bernadka to kuzynka mamy... od 8 lat sie starali o dzidzie ale nic sie nie dalo zrobic... jest bezplodna.... wkoncu adoptowali malego Karolka... ale wczesniej 2 lata leczyla sie na depresje! ![]() moze to chamskie ale wlasnie to dodaje mi otuchy i tak sie nie przejmuje... a co do ludzi... znowu nie chce byc chamska ale tacy ludzie to w Polsce zyja... nie wszyscy wiadmo, ale tu w Irlandii nie ma tak ze cie ktos obgaduje, szepce cos na twoj temat a jak jest to wlasnie Polak... niestety to jest gorzka prawda ![]() tutaj nie przejmuje sie czy ide z Kuba w dresie, potarganych wlosach bez makijazu... to normalne... ide ulica i kazdy mi mowi "hello" zatrzymuja sie pytaja o zdrowie Kuby... to mile jest strasznie...a w PL?? kiedys sie zapomnialam i z przyzwyczajenia z IRL mowie wszystkim "hello" znam czy nie w IE to normalne... wiec w PL bylam i mowie do jakiejs babki "dzien dobry" osz... kuzwa!!! myslalam ze mnie wzrokiem zabije... to samo za "przepraszam" w autobusie... no co w tym takiego dziwnego ze sie mowi "przepraszam", "prosze", "dziekuje"???? kiedys chcialam pomoc kobiecie z wozkiem... wsiadala do autobusu, wozek masywny, ona drobna no to sie rzucilam i chytam na wozek i mowie "pomoge" a ta na mnie z morda "a niech sie pani odczepi! co pani robi" ![]() ![]()
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
a ja chociaz cyce mam sliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
|
Ursull słodki bobas...
Ale ładnie tak pokazywac ciociom wizazowym jezorek? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.