![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
a pielegnacje nadrobie w grudniu w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup
![]() http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA ![]() Super ta sauna - daj znac jak sie sprawuje to moze na Mikolaja sobie kupie
#214 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup
![]() http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA ![]() ale fajne! ![]() ![]()
#216 | |||
Wtajemniczenie
|
właśnie wróciłam z pracy miałam pracować do piątek a oczywiście musiałam zostać 3 godziny dłużej
[QUOTE=Shpilcia;15100558]Ja zapuszczam włosy od paru lat ![]() ![]() Noo to moja siostra tak z grzywka szaleje, ma włosy proste, ale podatne na wilgoć i codziennie rano wstaje myje grzywkę i suszy aby była prosta ![]() ![]() cynamonowy brąz brzmi smakowicie, a to z joanny miałas farbę czy szampon koloryzujący? mi bardzo szybko wlosy rosną na miesiąc ok 1.5- 2 cm to była farba z Joanny , farbuje już kilka lat i szampon mi się szybko zmywa. mi się też nie chce tak myć codziennie , Twoja siostra robi tak tylko z grzywką a ja z całą głową ![]() już Cię dodalam [QUOTE=ksiezniczkaa87;1510 3310]pasty się liczą o zużyć? ![]() ![]() też uwielbiam zmiany, a u fryzjera nie byłam ponad rok ![]() zapuszczam włosy do ślubu, ale już mam dość ![]() a wieczoru SPA zazdroszczę - ja dziś nie mam czasu ![]() ja do ślubu miałam swoje do łopatek i miałam doczepiane włosy bo miałam taką fryzurę że nie było widać że są doczepiane Cytat:
dziękuję bardzo za życzenia i komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja nie wliczam past , Shpilcia wyjęła mi z ust że właśnie ktoś kiedyś liczył maszynki i gąbki do kąpieli ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Bibułki matujące powinnam wpisać jako pielęgnację czy kolorówkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
hej
znowu mnie nie było 2 dni bo TŻ mnie nie wpuszczał na kompa,ale dzis skonczył L4 i juz mam troche czasu dla siebie i na wizażowanie. parsifal: ta wejsciówka na targi to na te krakowskie?bedziesz w sobote czy w niedziele ?ja w niedz. rano.biore mame ![]() dzis mi sie nawet sniło ze poszłam na te targi i tam było male stoisko ziaji i facet mi nie chciał sprzedać2 maseczek i peelingu-tych co akurat mam zamiar rzeczywiście kupić.mam narąbane w głowie. strasznie mnie ciagnie do natury od dwóch dni ale koleżanki pomagaja i zabierają mnie gdzie indziej ![]() dalej szukam pracy i mi nic nie wychodzi.to jest okropne i mnie wpędza w depresje.w poniedziałek sie nawet przez to poryczałam :/
#219 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
zetafon ja chyba będę w sobotę, miałam nie iść bo wiem że na pewno nakupię
![]() ![]() ![]()
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
ja byłam raz i mi sie spodobało.mam nadzieje ze mi zdasz relacje jak było.ja ide rano bo nie chce sie przedzierać przez tłum do stoisk.a gdzie można było wygrać taka wejsciówke?
edyta czy ja tez cie moge zobaczyć?
#223 |
Zakorzenienie
|
Zuzylam 3 rozne probki zeli pod prysznic Erbolario i smierdza okrutnie!!! jeden gorzej od drugiego! wloski syf!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
ja z włoskich rzeczy miałam takie błoto do walki z cellulitem i tak smierdziało ze masakra.dobrze ze to były próbki.
poszła mi maseczka z miodlą ![]()
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście , już Ci wysyłam zaproszenie. Orlico witaj ![]() ![]() idę parzyć herbatkę i położę się od kocyk bo zimno ,do usłyszenia jutro popołudniu. pa wszystkim i miłych snów Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2009-11-05 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za zaproszenie
![]() edyta dałabym ci góra 22 lata
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-05 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
edyto ja też bardzo chciałabym Cię zobaczyć
![]() zetafon wejściówki były do wygrania na wizażu, na stronie głównej było ogłoszenie, nic tam natomiast nie pisało o zestawach kosmetyków więc jest to dla mnie miłe zaskoczenie, tym bardziej że nigdy w życiu nic nie wygrałam ![]() a propos młodego wyglądu: idę ostatnio z Mamą, spotyka nas Mamy znajoma sporo od niej starsza, i po powitaniach typu ble ble jak Cię dawno nie widziałam pada od tej znajomej pytanie: " a córeczka do której klasy chodzi?" ja mało nie zemdlałam, a Mama: : "dzięki Bogu już studia kończy" ![]()
#228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeprowadziłam cały plan ![]() ![]() mmm miałam obydwie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA [/QUOTE] Super sprawa. Póki co ja robię saunę z garnkiem ![]() taa jeszcze takie rzeczy tu nam opowiadaj ![]() ![]() Cytat:
![]() No młodo wyglądasz, 30 bym Ci w życiu nie dała. Widać jak o siebie dbasz że taka laska jesteś ![]() Cytat:
![]() zetafon za Ciebie tez trzymam kciuki abyś jak najszybciej coś znalazła ![]() gratki ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny gratulacje zużyć ![]() ![]() Zużyłam saszetkę maseczki Eva i balsam mamy do peelingu. Zużycia szykują mi się w następnym tygodniu (krem do rąk, szampon, żel pod prysznic) mam zamiar nie wejść do drogerii póki nie dostane wypłaty tj. do 12 listopada ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
Lecicie z tymi postami, cięzko nadgonic. U mnie troszeczkę stresów i jakos nie miałam czasu skupić się na pielegnowaniu ciała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
Na listopad do zużycia przewiduję:
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15111841]Mój dzisiejszy zakup ![]() http://allegro.pl/item796180486_kosm..._promocja.html Będę spraszać koleżanki na kąpiele parowe i popołudnia SPA ![]() Mam identyczną ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15110737]W listopadzie jak na razie doszły do mnie kosmetyki z BU (dzięki, Księżniczko ![]() ![]() Kochan ja się dzisiaj kapnęłam, że dałam Ci nie ten hydrolat ![]() geraniowy zamiast cytrynowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Aaaa dziewczyny poratujcie mnie ![]() ![]() Nie używałam go parę tygodni, a tu taki numer, ech ![]() Mogłybyście mi polecić jakiś wysuszacz, najlepiej coś sprawdzonego i tańszego od SH ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Jadę na 11 do sephory na rozmowę i nie wiem jak się umalować.... Yhhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Obiecane fotki wczorajszych szaleństw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gania jakie śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam 4 szkatuły samej biżuterii w tym z 30 par kolczyków i też ciągle mi ich mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Zetafon, nie daj się
![]() Cytat:
![]() ![]() Piękne ![]()
![]() |
#236 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Bardzo podobają mi się kosmetyki ze zdjęcia nr 3, 4 i 5. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolczyki 1 i 2 to rossman - 19,90zł para. Pozostałe Orsay - ceny różne 19,90-24,90zł. W Orsayu mało oczopląsu nie dostałam ![]() ![]() ![]() Biżuterię również uwielbiam, podobnie jak szaliczki. Lubię mieć duży wybór w dodatkach ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Fajna ta sauna napiszcie coś więcej jak się sprawuje, nigdy nie miałam takiego wynalazku. Jakiś przepis na nią ?
![]() Cytat:
![]() Dziś zużyłam resztki kremu na dzień bielenda a ponieważ nie mam zapasu to teraz musze zużyć próbki a mam mase lirene musu ![]() Wczoraj kupiłam mydło w płynie palmolive i zapas mydelka w biedronce, a własciwie mama kupiła na moją prośbe. Oba zakupy zamknely sie w 8 zł ![]() Ale zakup już sie zwrócił bo wygrałam zestaw kosmetyków palmolive, bedzie na świąteczny prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
No i trochę poszalałam wczoraj.
![]() Kupiłam: - tonik Synergen (jeszcze jeden na zapas) - Wax dla blondynek (planowany) - żel pomarańczowy Ziaja - masełko pomarańczowe Ziaja - maseczka peel off https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...witamina-C.htm - maseczka witaminowa tej samej firmy - żel Luksja Indian Spice Maseczka peel off była mi potrzebna ta druga niekoniecznie. Pomarańczowe cuda Ziai wpadły do koszyka bo była długa kolejka a one stały zaraz koło kasy - podchodząc tam miałam w koszyku tylko Wax. No ale przynajmniej żel w miarę potrzebny bo zużyję go do mycia rąk - mydło które mam obecnie masakrycznie wysusza mi dłonie. ![]() Reasumując bałam się że będzie gorzej. ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.