|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Zuzia wcale nie jest powiedziane, ze musisz czekac na zareczyny kilka lat
![]() Weridiana a kiedy Ci sie zrobily rozstepy?ja bym tak chciala ich uniknac, narazie mam napiersiach, oby na brzuchu mi sie nei zrobily
|
|
|
|
#2222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozstepy pojawiaja sie najczesciej tuz przed porodem a najwiecej jak sie termin opoznia . Mi na szczescie nie wyskoczyly mimo "przeterminowania sie"![]() Cytat:
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu coś wymyślicie
Rachunkami jestem przerażona.. u nas płace są niższe.. nio ale takie są realia.. Ja siedzę nad statystyką, już spakowana.. padam taka zmęczona jestem.. dziś mamę namowiłam by kupiła nowy telewizor.. i jest tż załątwił taniej troszkę.. teraz tylko pomogę jej wybrać pomiędzy n-ką a polsatem cyfrowym.. Pożegnam się już dziś bo jutro nie będę miała możliwości.. rano wyjeżdżam.. trzymajcie kciuki za statystykę..oby się udało zaliczyć Trzymajcie się ciepło.. całuski
|
#2225 |
|
BAN stały
|
on też i co będę siedzieć u niego w domu... on wraca ok 19 z pracy.. zresztą mieszka z mamą... ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ela zdecydowanie Polsat |
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
ja gdyby nie te mięśniaki już dawno bym miała normalny brzuch
w ciąży dużo wody piłam nie objadałam się jak świnia przytyłam 15kg ale też dlatego że pod koniec woda mi się zatrzymała i w 2 tyg 4kg przybrałam
|
|
|
|
#2227 |
|
BAN stały
|
Mnie coś pobolewa trochę na dole... ale na szczęscie nie mocno..
Opowiem wam coś strasznego ![]() jak byłam u fryzjerki mojej, to opowiadała mi że jej jajnik pękł ![]() z nerwów, wyobrażacie sobie ![]() miała wewnętrzny krwotok, zapalenie otrzewnej, masakra jakaś.. ma problemy w rodzinie i jest znerwicowana, widać po niej, że to nie ta sama uśmiechnięta dziewczyna ![]() O malo nie zeszła z tego świata, od razu poszła na stół operacyjny... Lekarz nie wiedział za co się zabrać, bal się ruszac bo wszystko takie spiete miała i potem pytał czy nie ma to podloża psychicznego.. nic dziwnego że ja miałam problemy z jajnikami.. i wiecie nawet na błahą sytuacje stresową reaguje silnie, mam bóle brzucha.. chce mi sie wymiotować.. |
|
|
|
#2228 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ja po kapieli i kolacji....ide spac bo o 6 trzeba wstac....do urzedu i do dziecka sasiadki.... ![]() buzka..do jutra... Jutro juz podobno kabelek do kompa mam miec hehe |
||
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki a ja nadal w domu.... dzis juz lepiej ale kaszel i temperaturka meczy wciaz.... odezwe sie pozniej papa
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski, dzień dobry!
Ja teraz na sekundkę, ale PLEASE bom zielona: co znaczy jak Baby wciąż do buzi rączkę sobie wkłada??? Jacuś dotąd nie miał smoczka, kurcza - czy to oznacza, że trzeba go podać???? Please - poradźcie, nie wiem co robić |
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mięśniaki nie mają tu nic do rzeczy ?? moja siostra miała mięśniaki...miała operację i okazało się, że jest ich tak wiele, że nie dało się wszystkich usunąć.Lekarz powiedział, że do maja powinna zajść w ciążę (był Listopad ) bo inaczej może być problem. No i zaszła w ciążę...później w trakcie były problemy bo mięśniaki dawały o sobie znać...choć miała po operacji bliznę (tną tak samo jak na CC) to uparła się, że chce rodzić SN...i urodziła a Młoda miała 55cm i 4100g....i uwierz mi (nie wiem czy ktoś Ci nagadał czy sama tak stwierdziłaś) mięśniaki nie mają nic do rzeczy!!!!bo co mają mięśniaki to wielkości brzucha!! no zastanów się a co do tycia w ciąży to każdej kobiecie się pod koniec woda zatrzymuje...stąd opuchnięte nogi itd... dzień dobry KOMBINEZON i ZESTAW---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor nie chodzi mi o wielkość brzucha ale o to że nie mogłam z nic robić bo mieśniaki miały się kurczyć wraz z macicą
![]() ja nawet po obcisły w pasie spodniach miałam ból brzucha.A raz mnie tak bolało po dźwiganiu wózka że myślałam że do szpitala pojadę. misia kuruj się kochana ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Jane mój syn rączki i wszystko co popadnie pcha do buzi chyba z 1,5 miesiąca a zebów nie ma nadal
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) - swoja droga fajnie byc w domu i moc bez problemu ogladac wasze ikonki emotki wszystkie wklejane zdjecia czy linki z allegro a w pracy widze tylko tekst ale lepsze to niz nic![]() Staram się Właśnie dzwoniłam do szefowej aż mi się ręcę trzęsły hihih no bo to stres że się wydrze na mnie czy coś... ale spoko nawet a wiem ze w PN jej nie ma uffff radocha a potem tylko wtorek sroda czwartek to szkolenie, a piatek samochod do mojej dyspozycji i juz bedzie po polowie listopada ) wow ciesze sie jak nic dluzy mi sie ostatnio, moze dltego ze ja nie nawidz monotonniBlodni a jak humorek nieco lepiej ? Domi jak samopoczucie? Vcelka jak plecki? Gusiaczku jak minal wieczor ? Garfi juz po rozmowie lepiej jest?
|
|
|
#2236 |
|
BAN stały
|
Witam
idę sprzątać... |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś jakoś dzisiaj cicho dziecko mi poszło spać (ciekawe na ile ) ja tez jakaś śpiąca...idę sobie kawkę strzelić bo padnę.
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Jesoo a ja znów ryczę......
nie nie dostałam jeszcze @, choc wiem ze dostanę..... po prostu załamka..... właśnie się dowiedziałam że moja eks szwagierka znów w ciąży jest ..... 8 tydzień.... no kurde.... czemu ja nie mogę tak....... robiłam wczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywny ale nie mam pojęcia co to ma niby znaczyc.....
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Misia trzymam mocno kciuki za Ciebie, moglaby ta francowata @ nie przyjść
a kiedy sie spodziewasz @?Kurde oby mnie jutro wypuscili, trzymajcie kciuki, bo ten lekarz taki niepewny z tym wypuszczeniem i sie teraz stresuje czy aby napewno jutro wyjde ![]() ![]()
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Mam nadzieje ze wyjdziesz.....
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pamiętaj, że ja napisałam prawdę bo tak było...a nie żeby Cię pocieszyć Domi - mam nadzieję, że wyjdziesz jutro ale nawet jeżeli nie to pamiętaj, że lepiej, żebyś została niż żeby coś miało być nie tak Vcelka - jak tam te Twoje plecki ?? |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Misia obys Ty nie dostala @ a ja zebym wyszla
![]() Ala ja sie pytalam lekarza czy potem bede mogla rodzic naturalnie to powiedzial mi, ze po to biore antybiotyk, zeby rodzic naturalnie. Ale nic nie mowil czy przy porodzie znow mi antybiotyk podadza jeny teraz sie boje
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-06 o 09:59 |
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2245 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A jak temperaturka "na dole"![]() Cytat:
Cytat:
. Ja mam dla malej fajny zestaw z H&M jak znajde zdjecie to pokazeCytat:
![]() Cos mi tu podejrzanie wyglada![]() Cytat:
domis napewno wypuszcza
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Alkamor śliczny zestawik kupiłaś Kubusiowi - będzie pięknie wyglądał mały kawaler. I jeszcze ta cena Mischoko tak jak dziewczyny pisały, jak się jest w ciąży to test owu wyjdzie pozytywny. Ale spokojnie jeszcze poczekaj kilka dni i zrób test ciążowy. Jejku może w końcu się coś ruszy u nasDomiś na pewno pójdziesz do domku jutro. Tylko jak nam napiszesz, że coś robiłaś, sprzątałaś czy cokolwiek, to ja osobiście do Ciebie pojadę. A teściowa to faktycznie chce wszystko ładnie załagodzić, może w końcu przemyślała sprawę i stwierdziła, że źle robiła. Albo to jakaś podstępna gra z jej strony. Najlepiej nie martw się nią. Zuzia współczuję Ci te tęsknoty - sama kiedyś przez to przechodziłam. Ale może uda Wam się od nowego roku coś zmienić - znajdziesz pracę w W-wie i będziecie sobie razem mieszkać i pracować. Eluśka powodzenia na statystyce- czekamy na efekty. Tadzia jak u Ciebie z tym testowaniem ? Mnie plecki bolą cały czas, zanim dostnę się do jakiegoś specjalisty to minie 2 miesiące, bo są takie długie terminy, a on i tak mi nic raczej nie zleci - ewentualnie znów rehabilitacje, ale podobno nie ma teraz zapisów, bo szpital nie ma kasy. I muszę się męczyć i czekać - może przejdą.
|
#2248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie rozumiem dlaczego tak odlegle . Chyba specjalnie tak umawiaja zeby chodzic do nich prywatnie![]() Elusia powodzenia na statystyce. Trzymam ![]() A ja mam dylemat. Nie wiem czy szczepic sie przeciwko swinskiej grypie ![]() Zwlaszcze po obejrzeniu tego: http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi testami owu to serio? ale juz mi kiedys wyszlo tak i tez dostalam @ no to ja juz sama nie wiem..... mam takie paskowe i wyszla dosc wyrazna kreska.....
|
|
|
#2250 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
zyczę Ci z całego serduszka aby @ nie przyszła..Cytat:
Cytat:
W PL i tak nie dostępna, ale jakby była dostepna nie szczepialbym się, zaszczepiłam się tylko przeciwko zwykłej. Jej nie dobrze mi jakoś, mdli mnie znowu... a zestresowana nie jestem więc nie wiem..
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-06 o 11:14 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

. Mi na szczescie nie wyskoczyly mimo "przeterminowania sie"

. Co ja to obchodzi? Jak to nic nie robisz??? A obiad kto ugotowal
. Sam sie ugotowal

mięśniaki nie mają tu nic do rzeczy ?? moja siostra miała mięśniaki...miała operację i okazało się, że jest ich tak wiele, że nie dało się wszystkich usunąć.Lekarz powiedział, że do maja powinna zajść w ciążę (był Listopad ) bo inaczej może być problem. No i zaszła w ciążę...później w trakcie były problemy bo mięśniaki dawały o sobie znać...choć miała po operacji bliznę (tną tak samo jak na CC) to uparła się, że chce rodzić SN...i urodziła a Młoda miała 55cm i 4100g....i uwierz mi (nie wiem czy ktoś Ci nagadał czy sama tak stwierdziłaś) mięśniaki nie mają nic do rzeczy!!!!bo co mają mięśniaki to wielkości brzucha!! no zastanów się
tylko pamiętaj, że ja napisałam prawdę bo tak było...a nie żeby Cię pocieszyć
domis napewno wypuszcza