|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Madzialenka Dziewczyny ale miałam ciężką noc, normalnie miałam taką zgagę że szok, nie wiem od czego, nigdy nie miałam z tym problemów , raz na jakiś czas od momentu kiedy jestem w ciąży tak mam, ale dzisiaj w nocy to maskara nie mogłam spać. Juz mi przeszło , ale nie wiem za bardzo co mam robic jak taka sytuacja się powtórzy, bo to jest męczące. Jestem taka dzisiaj nie do życia, a za oknem świeci pięknie sloneczko.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na słuszną rzecz zwróciłaś uwagę, kobiety często w czasie ciązy nieświadomie odtrącaja męża koncentrując się na dziecku. Dobrze, że starasz się nad tym panować
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
WIdzę, ze ostro wymieniacie tutaj swoje poglądy na moją sprawe...
Zgadzam się z Kolanką, że czasem trzeba odpuścić i ja byłam gotowa to zrobić, tylko w momencie kiedy on też trochę odpuści swoją pasję...rajdy, samochody, spoty, zebym wiedziała, że on jest w stanie coś też dla mnie poświęcić - nie tylko ja. Ja tez nie byłam nigdy zachwycona jego zainteresowaniami ale to tolerowałam, chociaz ostatnio wręcz nic innego dla niego nie istniało oprócz tego - przed ślubem tego nie było. Niestety wszelkie dyskusje kończyły sie na tym,, że on krzyczał, ze moja pasja to pośmiewisko, ze szmacę się występując na scenie, poniżam tym jego i jego nzajomych, ze to mi przecież na nic nie jest potrzebne...nie potrafił zrozumieć, że dla mnie jest to mega wazne tak jak dla niego samochody. I właśnie o kwestie wymuszania tu chodzi...zrezygnowałabym z zespołu, przytakneła...on za chwilę kazałby mi zrezygnowac moze z pracy, albo znajomych. Tak się nie da... Próbowałam wszystkiego, wczoraj napisałam maila takiego poważnego, że chcę ratować, spróbować nawet wspólnej terapii u psychologa, że przecież tak nie można wszystkiego przekrreślać z dnia na dzień w emeocjach...niestety nic nie odpisał, nie odzywa się... COż ja moge zrobić w takiej sytuacji...nic...
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
z teściową, teścia nie mam
Wiesz pamiętam jak tż mi to mówił , był taki troszkę pod wpływem procentów więc mu się język rozwiązał bardzo, tak mi się przykro zrobiło że aż się popłakałam, jego mina i te oczy takie smutne do tego słowa jakich użył mówiąc mi to tak mnie rozkleiły że szok. Dałam mu do zrozumienia że tak nie jest, że ta nowina o dziecku bardzo dużo we mnie zmieniła i tez na początku mimo wszystko ciężko się było do niej przyzwyczaić . moje myślenie zmieniło się o 360 stopni, ale wytłumaczyłam mu że jest dla mnie teraz jeszcze bardziej ważny , że teraz czuje że jesteśmy rodziną, że jest dla mnie jeszczer bardziej bliski. Nie poprzestałam na słowach, zaczęłam wykazywać większe zainteresowanie nim, więcej go przytulałam, więcej rozmawiałam o nim o jego problemach , zaczełam mu poprostu w bardziej widoczny sposób pokazać że własnie teraz jest dla mnie najważniejszy. No ale teraz mnie wkurzył, bo mimo wszystko mamy odmienne zdania w pewnych sprawach i jakos ciężko nam się dogadać . No i dziewczyny od lipca zero sexu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z powodu zaawansowanej ciąży czy z jeszcze innych?
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no co ty?? dalej nic??
|
||
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze ty chcialas to uratowac.. kasiaher idzcie razem do lekarza i niech mu powie ze to dziecku nieszkodzi... moze jak tz uslyszy to od fachowca to odpusci...
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
wtedy to nie była zaawansowana ciąża, ale tak mówi że boi sie wywołać poród, tylko on nie zdaje sobie sprawy że nie ma takiej obawy jeśli nie jestem w dziewiątym miesiącu.
Cytat:
no niestety dalej nic, chyba zapomniałam co to wogóle sex jest
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to w ciazy ponoc normalne moja mama na gage zajadala migdaly, bo neutralizuja kwasy
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. dla mnie to głupie i tyle. i dalej jestem ciekawa wieku ale już sie na tem temat zmykam ![]() Cytat:
![]() gold prawie 2 miesiące . u nas nic sie nie zmieniło.... dlatego że tyle mieszkaliśmy razem wczesniej.wróciliśmy z Hurghady z podróży poślubnej... niestety nie wymarzonej, chcieliśmy na taką okazje wybrać sie w troche inne rejony, a raczej chcieliśmy rejs statkiem, ale niestety pogoda przeważyła. I w sumie jesteśmy oczarowani tą podróżą - słonko, słonko i jeszcze raz słonko... aż pod koniec uciekailśmy do cienia ![]() teraz praca praca praca wyjazdy straszne....zastanawiamy się nad remontem mieszkanka... tzn w szczególności kuchni..... kliwia projekt jest super!!!! bardzo mi sie podoba.... ale nie wiemy sami co zrobić.... chcemy się rozejrzeć za domkiem.... ale jakoś nas to wszystko póki co przerasta. narazie w najbliższych planach - mamy rozpoczęcie starań i odstawienie tabletek moj lekarz powiedział, że po odstawienu mam nie robić żadnej przerwy tylko do dzieła ... więc tak myślimy od lutego odstawię. niestety mam pewne badania w styczniu które mogłyby zaszkodzić dzieciaczkowi jakbym była w ciąży, więc muszę poczekać aż je zrobie.a potem cel: --> Remigiusz albo.... Milenka (narazie wersja dla dziewczynki jest pod wielkim znakiem zapytania).miłego dnia dziewczynki. |
|||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ech jakis dziś smętny dzień
szaro i ponuro na dworzu. a mi jakoś smutno
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nasz znajoma ma ten sam problem ze zgagą, też jest w ciązy. Pytała doktora, stwierdził, ze może brać Rennie, czy Ranigast, ale ze to nie pomaga na długo, bo to nie są dolegliwości żołądkowe, tylko dziecko napiera na zołądek i przełyk.
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę musiała to przekazać kolegom...![]() Cytat:
przeciez widać, że on już podjął decyzję. Nie odpisywał do tej pory, olewał. Jego zachowanie jasno wskazuje na to, że nie ma szans na porozumienie i zgodę, a tym bardziej jakąś pracę nad zwiazkiem Agatko musisz to ,,w sobie" zamknąć. Ten rozdział w swoim życiu, tę relację. Po prostu musisz. Tak sobie teraz pomyślałam, ze skoro śpiewasz (może też piszesz teksty) to może przelejesz na papier, w muzyke swoje emocje. Szkoda mi Ciebie, bo widać jak się miotasz... |
||
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodź na kawke .
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cóż mozesz zrobić? Trzymać się twardo i nie dac zgnoić, żeby zachować szacunek do samej siebie Dobry pomysł z tym pisaniem tekstów - wyrzuć to z siebie (nawet gdyby teksty miały wylądować w szufladzie )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-11-06 o 11:32 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek ;]
u nas tez pieknie cieplutko, sloneczko swiecii mmmmm a wczoraj wreszcie kupilam swoje wymarzone rekawiczki z czerwonej skorki - eko skorki, nie chcialam z prawdziwej skory :P tak sie zlazilam po calym miescie z tz, ze mial biedny dosc, ale kupilam w ostatnim sklepie, do ktorego i tak chcialam jechac na samym poczatku hahah kasiaher ktory to juz miesiac ? |
|
|
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
Podczytywałam Was ostatnio i widzę, że u Agatki dalsza część głupich zagrywek ze strony męża. Agatko ja wczoraj weszłam na twój profil na klasie i oglądałam Wasze zdjęcia i powiem Ci, że nie rozumiem Twojego ślubnego, on postradał chyba wszystkie zmysły. Jakim cudem tak z dnia na dzień mógł się odkochać w takiej osobie jak Ty. Można mieć nie wiem jakiego doła ale jak się uśmiechasz to topisz wszelkie lody. NA każdym zdjęciu uśmiechnięta jesteś od ucha do ucha, a małżonek raczej bierny obserwator i w oczach ma coś dziwnego...nie wiem jak to określić. Widać też, że śpiew i zespół to część Ciebie, nie rozumiem jak mógł Ci kazać z tego zrezygnować. Dla mnie jest dzieciakiem i życzę mu żeby przyszedł taki dzień w którym zostanie sam jak palec, wtedy do niego dotrze jak wiele stracił. A myślę, że prędzej czy później to nastąpi, chyba że ma przyjaciół dla których jest dyktatorem, a oni są w niego wpatrzeni jak w obrazek. Ode mnie spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, żeby życie wynagrodziło Ci koszmar jaki funduje Ci Twój mąż... Madzia historyjka o siusianiu do pojemniczka bezcenna PS. już nie szukaj, znalazłam ![]() Gold w takim razie gratuluję testów wew. i życzę "szerokości" na drodze ![]() Anika222 super fotki Kasiuher podobnie jak u Scio tez mam koleżankę w ciaży, którą męczy zgaga. pani doktor powiedziała, że spokojnie może aplikować sobie Renie lub Ranigast Scio Twoje słoneczniki są bombowe na którą godzinę miałaś makijaż, byłaś ze starszą czy sama??Justyna33333 jak tam praca mgr-ska? mam nadzieję, że nie pomyliłam Cię z kimś innym
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-11-06 o 11:52 |
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
aniu, nie malowałam się w Kielcach (co było pierwszym pomysłem) tylko u siebie w S.
dziękuje za komplementy - niestety nie ususzyły się kwiaty - wypadły im płatki
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu już lecę
|
|
|
|
#2962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój bukiet też "nie przeżył" Kelner w restauracji mi go załatwił, a był taki piekny, za to dekoracja samochodu trzymała sie ok 3 tygodni Cytat:
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
jest szaro i jeszcze zaczęło padac. i mam podły humor i w ogóle jestem na nie. wrrrr chyba lewą nogą wstałam.
|
|
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
aniaaa84...z tymi oczami to masz rację, zawsze miał takie dziwne oczy, a gdy budziła się w nim agresja, to to nie były oczy mojego TŻ. Do tego jestem pewna, ze znalazł sobie już pocieszycielkę - miłosniczkę samochodów...wiecznie wydzwaniającą do niego bo miała problem...Komentuje teraz jego zdjęcia na NK jaki to z niego przystojniak...matko i córko !!!
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może był tez powód jego "twardej" decyzji odejścia??
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie pomyślałam, że gdybyś napisała jakąś piosenkę o odzyskiwaniu siły itp., która za rok-dwa stałaby się przebojem... jeszcze byś triumfowała
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wiekiem tak sie człowiekowi dzieje, ze jest coraz mniej odwazny... coraz wiecej rzeczy zaczyna sie bać, zmian etc... Takich słow mi było trzeba, bede je czytała jak mantra !!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE ![]() ![]() ![]() Zachowuje sie jak rozpieszczoa jedynaczka, ktora boi sie odpowiedzialnosci i dorosłego zycia... Wrrr nienawidze sie za to !!anika sliczne zdjecia !!!!!!!!!! agatko, nie pros męża o szanse, tyle razy próbowałas i nie umiał tego wykorzystac. Nie moze sie czuć za pewnie, niech wie ze juz koniec zabaw Twoja osoba. I tak juz wiele razy szłaś mu na ustepstwa, zycie wspolne to sztuka kompromisów. Ty wszystko, on nic.... Bądź dzielna Kochana, jak cos to pisz tu do nas ![]() ![]()
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
daisy czyli już podjełas decyzję w sprawie pracy?? aha , co to za praca??
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
zakochalam sie w nowej piosence rihanny
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatwierdzenie przez Zarząd to podobno tylko formalność.... Nie mam wyjscia, na 80% jestem zdecydowana.... Jest to praca w Agencji w Krakowie - zajmującej się dotacjami z UE Dokładnie to samo co w Częstochowie, tylko że instytucja, ze tak powiem "piętro wyżej", o zasięgu regionalnym a nie lokalnym jak tu w czestochowie. Super Madzia, ze lepiej z dziadziusiem!! Nasze trzymanie kciuków pomogło ![]() nie znam!! musze posluchac
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-11-06 o 14:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

COż ja moge zrobić w takiej sytuacji...nic...

no co ty?? dalej nic??

a tak serio to w ciazy ponoc normalne 

będę musiała to przekazać kolegom...