Wielbicielki Piękna VII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 12:56   #271
cashmere20
Wtajemniczenie

Dot.: Wielbicielki Piękna VII

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Heh tez o tym samym myslałam, ale nie wiem czy Tż do mnie w tym czasie nie przyjdzie chociaż mozę jego wyciągne i ze mną pójdzie, tylko pewnie będę sluchać po co mi to, przecież mam bla bla bla I zawsze się ze mnie śmieje "co dziewczyny na wizażu pisały "hehe
ja jak z TŻ-etem przechodzę koło jakiegoś sklepu z kosmetykami typu Sephora, Douglas, Rossmann to TŻ-et zasłania mi oczy
a dzisiaj się ze mnie śmiał, że wykupiłam pół Rossmanna (chodzi o farby, rozjaśniacze, odżywki i szampony do włosów blond) a dalej mam wątpliwości czy zrobić sobie blond
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:58   #272
daisyxx
Rozeznanie

GG do daisyxx

Cytat:
Heh tez o tym samym myslałam, ale nie wiem czy Tż do mnie w tym czasie nie przyjdzie chociaż mozę jego wyciągne i ze mną pójdzie, tylko pewnie będę sluchać po co mi to, przecież mam bla bla bla I zawsze się ze mnie śmieje "co dziewczyny na wizażu pisały "hehe

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Ja będę mieć zaraz na obiad pieczone piersi z kurczaka ale mi się już przejadły.. za to spagetti uwielbiam i mogłabym jeść cały czas, makaroniara jestem sam makaron nawet moge jeść
A z piersi kurcaka mozesz zrobic shoarme (czy jak to się pisze)
co pisały?
moze lepiej zeby nie wiedział
bedzie mu lzej z ta swiadomoscia
[*]
daisyxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 12:59   #273
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość

jak spadnie snieg to moge Cie na sankach pociagnac na dlugi spacer

hihihi
moje efektywniejsze -->

byłam na kawie u sąsiadów, bo oni mają i kawę, i cukier, i mleko a nawet czysty kubek pożyczyłam młotek i jak od nich wracałam to spotkałam seksi sąsiada i go zgarnęłam do swojego pokoju żeby mi gwoździe powbijał cytuję: "ja jestem dobry we wbijaniu".
no i potem były oczywiście zachwyty: "ach, sąsiedzie, jaki ty jesteś męski, jak pięknie potrafisz wbijać, jaki świetny z ciebie inżynier!"

on jest taki pocieszny
Stary 2009-11-06, 13:00   #274
Soph
Zakorzenienie

hmm ja dzisiaj na obiad miałam rybę z piekarnika

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:00   #275
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja też właśnie myślę co by tu robić na obiad. Od koleżanki dostałam przepis na makaron z sosem z tuńczykiem ale jedliśmy to parę dni temu więc chcę raczej coś innego. Może spagetti bolonese ale nie wiem czy mam mielone mięso, na pewno mam piersi z kurczaka ale już mi się przejadły i nie mam na nie wizji
Możesz piersi z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, przyprawić curry i usmażyć z cienko pokrojonym porem, do tego ugotować ryż(najlepiej ten nieklejący się) też z odrobiną curry, zamiast ryżu mogą być też frytki, do tego jakaś surówka i sosy (np. słodko-kwaśny z chili, czosnkowy i łagodny)
Stary 2009-11-06, 13:01   #276
daisyxx
Rozeznanie

GG do daisyxx

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
ja jak z TŻ-etem przechodzę koło jakiegoś sklepu z kosmetykami typu Sephora, Douglas, Rossmann to TŻ-et zasłania mi oczy
a dzisiaj się ze mnie śmiał, że wykupiłam pół Rossmanna (chodzi o farby, rozjaśniacze, odżywki i szampony do włosów blond) a dalej mam wątpliwości czy zrobić sobie blond
my kobiety chyba juz tak mamy ,ze nie mozemy na nic sie zdecydowac
ja też nie wiem czy pasemka czy ciemne
ale, pewnie im wieksze mam watpliwosci tym lepiej dla moich włosów bo nie maltretuje je ta chemia

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Możesz piersi z kurczaka pokroić na małe kawałeczki, przyprawić curry i usmażyć z cienko pokrojonym porem, do tego ugotować ryż(najlepiej ten nieklejący się) też z odrobiną curry, zamiast ryżu mogą być też frytki, do tego jakaś surówka i sosy (np. słodko-kwaśny z chili, czosnkowy i łagodny)
głodna jestem
[*]
daisyxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:02   #277
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hmm ja dzisiaj na obiad miałam rybę z piekarnika
ja zawsze trafie na jakas taka "mulowata" chodzbym nie wiem ile czesniej sprawdzala ktore sa dobre bleee

Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość

byłam na kawie u sąsiadów, bo oni mają i kawę, i cukier, i mleko a nawet czysty kubek pożyczyłam młotek i jak od nich wracałam to spotkałam seksi sąsiada i go zgarnęłam do swojego pokoju żeby mi gwoździe powbijał cytuję: "ja jestem dobry we wbijaniu".
no i potem były oczywiście zachwyty: "ach, sąsiedzie, jaki ty jesteś męski, jak pięknie potrafisz wbijać, jaki świetny z ciebie inżynier!"

on jest taki pocieszny

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-11-06 o 13:05
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:03   #278
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
a jak idzie rozjasnienie tym spreyem joanny?
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:03   #279
RedApple
Zakorzenienie

hej

weekend czas zacząć, hehe ale muszę do 20 poczekać aż tż wróci z zajęć, potem sie integrujemy póki co czeka na mnie ekologia - projekt zrobic i prezentacje w pp na seminarke

ja na obiad chyba pójdę sobie na rybkę z frytkami z kumpelą
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:05   #280
ichii
Wtajemniczenie

wy tu o obiadach a mój budżet to jeden złoty i pusta lodówka

zaraz skoczę do sklepu po dwie bułki ale nie wiem co na nie zarzucę

wczoraj sąsiadowi ukradłam wielki gar budyniu z kuchni (bo kuchnia jest wspólna, a on go zostawił, żeby się gotował). jezu, jaki ubaw mieliśmy.
Stary 2009-11-06, 13:07   #281
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robie bez pora i z przyprawda złocista do kurczaka, ryż gotuje z odrobina oliwy i kurkumy no i sos czosnkowy aż sobie ochoty narobiłam
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:07   #282
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
a jak idzie rozjasnienie tym spreyem joanny?
psikałam tym rozjasniaczem chyba z 4-5 razy i doszłam do koloru włosów przed farbowaniem na ciemno, czyli do takiego jasnego brązu/ciemnego blondu z rudymi refleksami, no i w niedzielę lub w poniedziałek będę robić farbę, ale jeszcze nie wiem którą bo mam dwie
Stary 2009-11-06, 13:09   #283
RedApple
Zakorzenienie

ale mam zrąbany humor
Stary 2009-11-06, 13:11   #284
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daisyxx Pokaż wiadomość
co pisały?
moze lepiej zeby nie wiedział
bedzie mu lzej z ta swiadomoscia
No chodziło o to że wy tu cos polecacie i dlatego ja to poszłam kupić

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ale mam zrąbany humor
Czemu? Co jest?
Stary 2009-11-06, 13:11   #285
Soph
Zakorzenienie

RedApple stalo się coś ?
czy tak bez powodu..?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:16   #286
RedApple
Zakorzenienie

Ta wredna baba (właścicielka) nie zgodziła się na przenocowanie Tż. Na początku była na tak, z zastrzeżeniem że "raz na semestr" <hahaha>. Wczoraj jej mówie że przyjedzie do mnie chłopak i że w sobote rano ma zajęcia na 8:30 i by sobie w piątek przenocował u mnie (szczególnie że dziś chcieliśmy sobie poimprezować z %, a tak to du.pa bo musi jechać autem do domu). No a ta uznała że jednak nie, że jest pełno hoteli, że ona sobie nie życzy, bo to ją będzie krępowac i że "tutaj chłopcy - studenci architektury - którzy mieszkali 5lat nie mieli nikogo nigdy na noc i teraz też tak nie będzie" no myślałam że ją wysmieję, Wcześniej nam mówiła że robili tu imprezy i jakieś tam meble uszkodzone były itd a ona nie chce na 4-5h przenocować kogoś :/ ale mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrr

Na II sem albo III wyprowadzam sie, już uznałyśmy tak z współlokatorką, bo po rozmowie z nią dowiedziałam sie jeszcze że prawdopodobnie zostaje tu w tym mieszkaniu. A tu to gorzej niż w domu, jak w więzieniu
Stary 2009-11-06, 13:18   #287
tylkokasia
Moderator

Cytat:

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Ja będę mieć zaraz na obiad pieczone piersi z kurczaka ale mi się już przejadły.. za to spagetti uwielbiam i mogłabym jeść cały czas, makaroniara jestem sam makaron nawet moge jeść
Shoarme robię często bo mój TZ sto lat temu pracował w sphinxie czy jak to się tam pisze i mi podał przepis. Lubię i biorę dziś pod uwagę - dzięki Twojej podpowiedzi - dziękuję

Cytat:
spagetti mialam przed wczoraj a wczoraj piersi z kurczaka

a jak ten makaron z sosem z tuńczykiem ??
ja mysle moze nad pieczonym kurczakiem i frytkami, ale tz jedyne co lubi z kurczaka to piersi
zupy tez odpadaja
sama juz nie wiem
A ten makaron to oryginalny przepis od Włocha (koleżanka która mi go dała pracuje we włoskiej firmie) i ja wcześniej nie jadłam nic podobnego w smaku. Jak dla mnie bardzo kremowe i delikatne - mimo intensywnych w smaku składników nie czuć czegoś zbyt intensywnie - byłam bardzo pozytywnie tym przepisem zaskoczona
Potrzebujemy 2 puszki tuńczyka w sosie własnym, 2 kostki rosołowe (smak dowolny a ja jadłam z drobiowymi), 1 małą śmietanę, pół kostki masła, 5 ząbków czosnku (nie przerażać się ilością bo nie czuć), mąka do zagęszczenia i szafran (on nadaje charakterystyczny smak)
Na maśle smażymy pokrojony czosnek na złoto, dodajemy ok1-2 szkl, wody (w zależności ile chcemy sosu) i kostki rosołowe, gdy się zagotuje zagęszczamy mąką i śmietaną aby uzyskać dość gęstą konsystencję. Dodać szafran (ja mam w przepisie całe opakowanie ale ja jak będę robić dam mniej) i pogotować chwilkę. Na koniec dodać tuńczyka (odsączonego) i chwilkę pogotować. Podawać z makaronem.
Bardzo polecam i sama jestem zdziwiona że przepis jest prosty bo smak bardzo oryginalny
A i niby nie powinno się dodawać innych przypraw (sól, pieprz itp) poza szafranem ale oczywiście można doprawić wg. własnych upodobań

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:22   #288
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Shoarme robię często bo mój TZ sto lat temu pracował w sphinxie czy jak to się tam pisze i mi podał przepis. Lubię i biorę dziś pod uwagę - dzięki Twojej podpowiedzi - dziękuję

A ten makaron to oryginalny przepis od Włocha (koleżanka która mi go dała pracuje we włoskiej firmie) i ja wcześniej nie jadłam nic podobnego w smaku. Jak dla mnie bardzo kremowe i delikatne - mimo intensywnych w smaku składników nie czuć czegoś zbyt intensywnie - byłam bardzo pozytywnie tym przepisem zaskoczona
Potrzebujemy 2 puszki tuńczyka w sosie własnym, 2 kostki rosołowe (smak dowolny a ja jadłam z drobiowymi), 1 małą śmietanę, pół kostki masła, 5 ząbków czosnku (nie przerażać się ilością bo nie czuć), mąka do zagęszczenia i szafran (on nadaje charakterystyczny smak)
Na maśle smażymy pokrojony czosnek na złoto, dodajemy ok1-2 szkl, wody (w zależności ile chcemy sosu) i kostki rosołowe, gdy się zagotuje zagęszczamy mąką i śmietaną aby uzyskać dość gęstą konsystencję. Dodać szafran (ja mam w przepisie całe opakowanie ale ja jak będę robić dam mniej) i pogotować chwilkę. Na koniec dodać tuńczyka (odsączonego) i chwilkę pogotować. Podawać z makaronem.
Bardzo polecam i sama jestem zdziwiona że przepis jest prosty bo smak bardzo oryginalny
A i niby nie powinno się dodawać innych przypraw (sól, pieprz itp) poza szafranem ale oczywiście można doprawić wg. własnych upodobań

Przepis brzmi ciekawie, kiedyś napewno wypróbuje Zaraz sobie zapisze
Macie jeszcze jakieś ciekawe przepisy ?
Stary 2009-11-06, 13:22   #289
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta wredna baba (właścicielka) nie zgodziła się na przenocowanie Tż. Na początku była na tak, z zastrzeżeniem że "raz na semestr" <hahaha>. Wczoraj jej mówie że przyjedzie do mnie chłopak i że w sobote rano ma zajęcia na 8:30 i by sobie w piątek przenocował u mnie (szczególnie że dziś chcieliśmy sobie poimprezować z %, a tak to du.pa bo musi jechać autem do domu). No a ta uznała że jednak nie, że jest pełno hoteli, że ona sobie nie życzy, bo to ją będzie krępowac i że "tutaj chłopcy - studenci architektury - którzy mieszkali 5lat nie mieli nikogo nigdy na noc i teraz też tak nie będzie" no myślałam że ją wysmieję, Wcześniej nam mówiła że robili tu imprezy i jakieś tam meble uszkodzone były itd a ona nie chce na 4-5h przenocować kogoś :/ ale mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrr

Na II sem albo III wyprowadzam sie, już uznałyśmy tak z współlokatorką, bo po rozmowie z nią dowiedziałam sie jeszcze że prawdopodobnie zostaje tu w tym mieszkaniu. A tu to gorzej niż w domu, jak w więzieniu
co za baba:/ skoro nie wiąże was żadna umowa to może już poszukaj czegoś innego, może coś znajdziesz fajnego w dobrej cenie, bo szkoda się tam męczyć i użerać
Stary 2009-11-06, 13:23   #290
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
co za baba:/ skoro nie wiąże was żadna umowa to może już poszukaj czegoś innego, może coś znajdziesz fajnego w dobrej cenie, bo szkoda się tam męczyć i użerać
Dokładnie
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:25   #291
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram.
Stary 2009-11-06, 13:26   #292
RedApple
Zakorzenienie

Właśnie ostatnio rozmawiałam z kumpelą z grupy, ona szuka mieszkania dla siebie i chłopaka, akurat mój tż okazało sie że go zna bo chodzili razem na ten sam kierunek i wydział. No i ona zaproponowała mi mieszkanie z nimi w osobnym pokoju bo szukają kogoś więc jak się to uda byłoby super. Tyle że oni teraz zaczęli szukać i po nowym roku chcą się wprowadzić, po sesji na II sem (bo najpierw trzeba go zdać hehe). I jak to wypali uciekam stąd gdzie pieprz rośnie.

Chyba albo i nie pisałam też, że jak tż mnie odwiózł przed 22 w niedziele, o 22:05 byłam w kuchni zrobić nam herbate a ona mówi żebyśmy głośno nei rozmawiali bo idzie juz spać :/ że cisza nocna niby :/ a światlo u neij i laptop szedł do 23 jeszcze :/
porażka.

a ona jeszcze poniedziałki wolne ma, więc jakby szła na 8 do roboty to ok, a mój w poneidziałki wstaje przed 5 i jakoś zyje no nie moge jej

Edytowane przez RedApple
Czas edycji: 2009-11-06 o 13:27
Stary 2009-11-06, 13:27   #293
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

mmm kasia pysznie brzmi napewno wyprobuje jutro, juz sobie zapisalam
dzisiaj odpada, bo nie chce mi sie isc do lidla po tunczyka
red szkoda nerwow na takie stare wredne babsko
Stary 2009-11-06, 13:27   #294
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ostatnio rozmawiałam z kumpelą z grupy, ona szuka mieszkania dla siebie i chłopaka, akurat mój tż okazało sie że go zna bo chodzili razem na ten sam kierunek i wydział. No i ona zaproponowała mi mieszkanie z nimi w osobnym pokoju bo szukają kogoś więc jak się to uda byłoby super. Tyle że oni teraz zaczęli szukać i po nowym roku chcą się wprowadzić, po sesji na II sem (bo najpierw trzeba go zdać hehe). I jak to wypali uciekam stąd gdzie pieprz rośnie.

Chyba albo i nie pisałam też, że jak tż mnie odwiózł przed 22 w niedziele, o 22:05 byłam w kuchni zrobić nam herbate a ona mówi żebyśmy głośno nei rozmawiali bo idzie juz spać :/ że cisza nocna niby :/ a światlo u neij i laptop szedł do 23 jeszcze :/
porażka.
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:29   #295
RedApple
Zakorzenienie

ahhhhhhhh ale mnie nosi, a już takie palny mieliśmy

bede po akademikach dzwonić czy są wolne pokoje żeby tż przenocował.
Jeszcze babsko mi powiedziało że mam sobie JA iść z TŻ do hotelu czy gdzieś jak chcemy ze sobą nocować. Jakby to chodziło o spanie czy sex no nie
Stary 2009-11-06, 13:30   #296
cierra
Raczkowanie

Cytat:
Ja kupiłam w Krakowie na kleparzu za 20zł, ale widziałam podobne na allegro, szukaj pod nazwą legginsy ocieplane
dzięki, poszperam potem na all moze gdzieś u mnie dorwę za tą cenę

Cytat:
haha ja jak przechodze obok tych sklepów to mój Tż ciagnie mnie za ręke i przyspiesza nienawidze tego coraz bardziej cóż poradzić na to że kocham tam wchodzić coś mi się obiło o "oczy" w watku o spray Joanny rozjaśniający, gdzie go można dostać
Co do obiadu to po dłuugiej przerwie robie -pomysł na- roladki schabowe w sosie serowym

„Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził”
cierra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:32   #297
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
zyskowa to taki horror.ekipa dziennikarska ze strazakami robi wywiad, dostaja wezwanie do jakiejs kamienicy zostaja w niej zamknieci jako kwarantanna no i krwawa rzeź tam sie dzieje wszystko jest nagrywane..tak jak w blair witch project
aha, to tego nie oglądałam
a jak blair witch project bo słyszałam dużo pozytywnych opinii i to chyba było na faktach, dobrze kojarze?
Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
mam nowego wielbiciela

chyba dam mu zaraz ignora na gadu, nie będę się cackać tak jak wy
a co z nim nie tak???
Cytat:
Kochana a ty to miałaś ćwiczyć ze mną wieczorami
a mogę i ja?
co ćwiczycie?
Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny ale pędzicie w domu zostalam bo chora jestem :/ super :/

Zyskowa i Mess tak sprawdzałam na necie ale myslalam ze Mess juz miala wyniki Ja z zamknietych mialam 21/25 wiec zdalam xD a z zakmnietych niewiem bo trudno mi samej ocenic to wzystko niby w kazdym cos tam mialam zobaczymy ciesze sie ze zdalam i jakos to bedzie
ja też dziś w domu
mi też zamknięte poszły dobrze miałam 2 czy 3 źle
Cytat:
a swoja droga macie jakies pomysly na obiad? bo jestem w kropce
nie masz pomysłu na obiad - kup go

słucham tej piosenki od Ciebie i mi się podoba
Cytat:
ale mam zrąbany humor
co się stało?
na pocieszenie:
Załącznik 2633148
Stary 2009-11-06, 13:35   #298
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cierra Pokaż wiadomość
dzięki, poszperam potem na all moze gdzieś u mnie dorwę za tą cenę

haha ja jak przechodze obok tych sklepów to mój Tż ciagnie mnie za ręke i przyspiesza nienawidze tego coraz bardziej cóż poradzić na to że kocham tam wchodzić coś mi się obiło o "oczy" w watku o spray Joanny rozjaśniający, gdzie go można dostać
Co do obiadu to po dłuugiej przerwie robie -pomysł na- roladki schabowe w sosie serowym
jesli chodzi o spray Joanny to ja kupiłam w osiedlowym sklepiku kosmetycznym za 7zł. w żadnych Rossmanach, supermarketach itd. nie było
Stary 2009-11-06, 13:35   #299
tarjaa
Rozeznanie

Cytat:

Ja też uwielbiam makaron i mogłabym go jeść codziennie

RedApple rzeczywiście wredna ta właścicielka, widać, że uprzykrza Ci życie, ja bym jak najszybciej szukała innego lokum
tarjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 13:37   #300
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez cierra Pokaż wiadomość
ja dostałam w lokalnym markecie
a i właśnie mam pytanie do cashmere: rozjaśniło Ci farbowane włosy, bo jest napisane że rozjaśnia niemalowane, mi chyba nie ruszyło

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości