|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Cytat:
![]() a dzisiaj się ze mnie śmiał, że wykupiłam pół Rossmanna (chodzi o farby, rozjaśniacze, odżywki i szampony do włosów blond) a dalej mam wątpliwości czy zrobić sobie blond
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze lepiej zeby nie wiedział ![]() bedzie mu lzej z ta swiadomoscia
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byłam na kawie u sąsiadów, bo oni mają i kawę, i cukier, i mleko a nawet czysty kubek pożyczyłam młotek i jak od nich wracałam to spotkałam seksi sąsiada i go zgarnęłam do swojego pokoju żeby mi gwoździe powbijał cytuję: "ja jestem dobry we wbijaniu".no i potem były oczywiście zachwyty: "ach, sąsiedzie, jaki ty jesteś męski, jak pięknie potrafisz wbijać, jaki świetny z ciebie inżynier!" ![]() on jest taki pocieszny
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja dzisiaj na obiad miałam rybę z piekarnika
|
|
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też nie wiem czy pasemka czy ciemne ale, pewnie im wieksze mam watpliwosci tym lepiej dla moich włosów bo nie maltretuje je ta chemia ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze trafie na jakas taka "mulowata" chodzbym nie wiem ile czesniej sprawdzala ktore sa dobre bleee
![]() Cytat:
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:05 |
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() weekend czas zacząć, hehe ale muszę do 20 poczekać aż tż wróci z zajęć, potem sie integrujemy póki co czeka na mnie ekologia - projekt zrobic i prezentacje w pp na seminarke ![]() ja na obiad chyba pójdę sobie na rybkę z frytkami z kumpelą
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
wy tu o obiadach a mój budżet to jeden złoty i pusta lodówka
![]() zaraz skoczę do sklepu po dwie bułki ale nie wiem co na nie zarzucę ![]() wczoraj sąsiadowi ukradłam wielki gar budyniu z kuchni (bo kuchnia jest wspólna, a on go zostawił, żeby się gotował). jezu, jaki ubaw mieliśmy.
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż sobie ochoty narobiłam
|
|
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
psikałam tym rozjasniaczem chyba z 4-5 razy i doszłam do koloru włosów przed farbowaniem na ciemno, czyli do takiego jasnego brązu/ciemnego blondu z rudymi refleksami, no i w niedzielę lub w poniedziałek będę robić farbę, ale jeszcze nie wiem którą
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zrąbany humor |
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Czemu? Co jest? |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Ta wredna baba (właścicielka) nie zgodziła się na przenocowanie Tż. Na początku była na tak, z zastrzeżeniem że "raz na semestr" <hahaha>. Wczoraj jej mówie że przyjedzie do mnie chłopak i że w sobote rano ma zajęcia na 8:30 i by sobie w piątek przenocował u mnie (szczególnie że dziś chcieliśmy sobie poimprezować z %, a tak to du.pa bo musi jechać autem do domu). No a ta uznała że jednak nie, że jest pełno hoteli, że ona sobie nie życzy, bo to ją będzie krępowac i że "tutaj chłopcy - studenci architektury
- którzy mieszkali 5lat nie mieli nikogo nigdy na noc i teraz też tak nie będzie" no myślałam że ją wysmieję, Wcześniej nam mówiła że robili tu imprezy i jakieś tam meble uszkodzone były itd a ona nie chce na 4-5h przenocować kogoś :/ ale mnie wkurrrrrrrrrrrrrrrr Na II sem albo III wyprowadzam sie, już uznałyśmy tak z współlokatorką, bo po rozmowie z nią dowiedziałam sie jeszcze że prawdopodobnie zostaje tu w tym mieszkaniu. A tu to gorzej niż w domu, jak w więzieniu
|
|
|
|
#287 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
pracował w sphinxie czy jak to się tam pisze i mi podał przepis. Lubię i biorę dziś pod uwagę - dzięki Twojej podpowiedzi - dziękuję Cytat:
![]() Potrzebujemy 2 puszki tuńczyka w sosie własnym, 2 kostki rosołowe (smak dowolny a ja jadłam z drobiowymi), 1 małą śmietanę, pół kostki masła, 5 ząbków czosnku (nie przerażać się ilością bo nie czuć), mąka do zagęszczenia i szafran (on nadaje charakterystyczny smak) Na maśle smażymy pokrojony czosnek na złoto, dodajemy ok1-2 szkl, wody (w zależności ile chcemy sosu) i kostki rosołowe, gdy się zagotuje zagęszczamy mąką i śmietaną aby uzyskać dość gęstą konsystencję. Dodać szafran (ja mam w przepisie całe opakowanie ale ja jak będę robić dam mniej) i pogotować chwilkę. Na koniec dodać tuńczyka (odsączonego) i chwilkę pogotować. Podawać z makaronem. Bardzo polecam i sama jestem zdziwiona że przepis jest prosty bo smak bardzo oryginalnyA i niby nie powinno się dodawać innych przypraw (sól, pieprz itp) poza szafranem ale oczywiście można doprawić wg. własnych upodobań
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepis brzmi ciekawie, kiedyś napewno wypróbuje Zaraz sobie zapisze Macie jeszcze jakieś ciekawe przepisy ?
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ostatnio rozmawiałam z kumpelą z grupy, ona szuka mieszkania dla siebie i chłopaka, akurat mój tż okazało sie że go zna bo chodzili razem na ten sam kierunek i wydział. No i ona zaproponowała mi mieszkanie z nimi w osobnym pokoju bo szukają kogoś więc jak się to uda byłoby super. Tyle że oni teraz zaczęli szukać i po nowym roku chcą się wprowadzić, po sesji na II sem
(bo najpierw trzeba go zdać hehe). I jak to wypali uciekam stąd gdzie pieprz rośnie.Chyba albo i nie pisałam też, że jak tż mnie odwiózł przed 22 w niedziele, o 22:05 byłam w kuchni zrobić nam herbate a ona mówi żebyśmy głośno nei rozmawiali bo idzie juz spać :/ że cisza nocna niby :/ a światlo u neij i laptop szedł do 23 jeszcze :/ porażka. a ona jeszcze poniedziałki wolne ma, więc jakby szła na 8 do roboty to ok, a mój w poneidziałki wstaje przed 5 i jakoś zyje no nie moge jej Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-11-06 o 13:27 |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
mmm kasia pysznie brzmi
napewno wyprobuje jutro, juz sobie zapisalam ![]() dzisiaj odpada, bo nie chce mi sie isc do lidla po tunczyka ![]() red szkoda nerwow na takie stare wredne babsko
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
ahhhhhhhh ale mnie nosi, a już takie palny mieliśmy
bede po akademikach dzwonić czy są wolne pokoje żeby tż przenocował. Jeszcze babsko mi powiedziało że mam sobie JA iść z TŻ do hotelu czy gdzieś jak chcemy ze sobą nocować. Jakby to chodziło o spanie czy sex no nie
|
|
|
|
#296 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze gdzieś u mnie dorwę za tą cenę ![]() Cytat:
nienawidze tego coraz bardziej cóż poradzić na to że kocham tam wchodzić Co do obiadu to po dłuugiej przerwie robie -pomysł na- roladki schabowe w sosie serowym
|
|
#297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak blair witch project bo słyszałam dużo pozytywnych opinii i to chyba było na faktach, dobrze kojarze ?Cytat:
a mogę i ja ?co ćwiczycie? Cytat:
![]() mi też zamknięte poszły dobrze miałam 2 czy 3 źle ![]() Cytat:
słucham tej piosenki od Ciebie i mi się podoba co się stało? na pocieszenie: Załącznik 2633148
|
|
#298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() RedApple rzeczywiście wredna ta właścicielka, widać, że uprzykrza Ci życie, ja bym jak najszybciej szukała innego lokum
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i właśnie mam pytanie do cashmere: rozjaśniło Ci farbowane włosy, bo jest napisane że rozjaśnia niemalowane, mi chyba nie ruszyło
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

I zawsze się ze mnie śmieje "co dziewczyny na wizażu pisały "

aż sobie ochoty narobiłam 

ale mam zrąbany humor
pracował w sphinxie czy jak to się tam pisze i mi podał przepis. Lubię i biorę dziś pod uwagę - dzięki Twojej podpowiedzi - dziękuję

napewno wyprobuje jutro, juz sobie zapisalam
cóż poradzić na to że kocham tam wchodzić