|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
troszkę mi się to nie podoba że na piwo ma a na wyjście na głupią kawę z tobą nie? to ile tych kredytów? taki młody a już tak zapożyczony? niestety to go nie tłumaczy moim zdaniem Piotrek miał kredyt, sam płacił za szkołę czy paliwo ale na wspólne wyjścia zawsze coś się znalazło a książki to bym poleciła takie: http://www.empik.com/dlaczego-mezczy...ksiazka,8223,p http://www.empik.com/dlaczego-mezczy...azka,2402730,p http://www.empik.com/dlaczego-mezczy...siazka,11189,p http://www.empik.com/dlaczego-mezczy...ksiazka,9340,p są wesoło napisane |
|
|
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia gratki za tak długi staż
hmm...a co do wyjśc, no u nas kino tez drogie,ale ostatnio bylismy na MJ to koszt koło 40 zł i jeszcze dojazd (paliwo)bo u nas w mieście kina nie ma.raz na jakis czas mozna sobie pozwolic...ale np jak nie mamy kasy (Tż tez ma raty za samochód i wspiera rodziców finansowo) to kupujemy pizze mrozona jakies winko (on kieliszek tylko bo samochodem;p) i od razu jakos tak przyjemniej) ale tez czasem mielismy takie polegiwanie na kanapie i czasem trąciło już rutyna, bo TŻ zmęczony i niewsypany (witajcie w klubie śpiących krolewiczów) także moze i u was gorsze dni przejdą i będzie ok? jestescie tak dlugo to wiesz czego sie po nim spodziewac.a odezwał się?Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:22 |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
a nie da rady np w poniedziałek z kumplami na piwo a we wtorek z tobą nawet na spacer jak pisze karolinusienka?
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
a potem powie "To moje tv bo ja spłacałem kredyt?"
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On na spacery jednak niechetnie chodzi bo zmeczony, bo tu nie ma gdzie chodzic i zawsze te same sciezki wybieramy. Ale moze dzis go wyciagne.. Zalezy jaki humor bedzie mial. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- nieno az tak zle chyba nie ma w glowie :P
|
|
|
#3216 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o to 'kocham cię' wyrażane w niestandardowy sposób, to od razu przypomina mi się, jak mój Tż ulepił mi pierogi z truskawkami. To było jedno z najpiękniejszych 'kocham'.
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest naprawdę sporo możliwości tylko trzeba chcieć To powiedz: "Kochanie dziś cię zabieram na spacer bo mam wielką ochotę się z tobą dziś przejść" jak odmówi to się zdziwię, naprawdę |
|
|
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia to powodzenia, trzymam kciuki, zeby udalo Ci sie go wyciagnac na ten spacer;p moj TŻ tez zmeczony, ale wie, ze spacerki lubie i sam jak przyjezdza to mowi:idziemy na spacerek?i to tez jest Jego kocham;p dzis np jedziemy do maca haha;p
![]() No a z tymi ratami to niedobrze, zgadzam sie z conlusion.troszke chyba jeszcz eniedojrzaly ten Twój Kamil jest. Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-06 o 13:32 |
|
|
|
#3220 |
|
Rozeznanie
|
joanwi, kurcze, jak wy tego dokonaliście, że przez 4 lata nie zdążyliście poznać swoich rodziców?
Czasem też bym wolała nie znać swoich przyszłych teściów i łudzić się, że są fajni hehe ![]() (a tan na marginesie jakiś czas temu wysłałam ci zaproszenie na nk) |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ma 21 lat. wiem wiem, mlody...
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmykam na chwilke, jade do babci i pozniej wracam do Was dziewuszki kochane
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmykam do miasta po paczka z ori i może zajrzę do Orsay'a bo mam bon
Do usłyszenia później
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
o my mamy do maca 35 km
ale za to będzie pizza, już tydzień za mną "chodzi" Cytat:
swoją drogą moja mama też jest niezła, mówi że ona nie ma potrzeby i może spotkać się miesiąc przed ślubem MiciaKicia kurcze żeby nie było że on ten związek jako przyzwyczajenie traktuje i tak mu dobrze, tu wyjdzie z kumplami, tu posiedzi z tobą itd. a pogadać musicie, bo jak się po ślubie dzieje źle to już wtedy się robi tragedia (jak u Piotra brata) nie bierz mi tego za złe, już różne rzeczy mi do głowy przychodzą |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
Młodziutki. Ja mam 22-letniego brata. Niby jest w miarę samodzielny, ale jakoś nie wyobrażam go sobie jeszcze w roli męża i ojca. Na szczęście sam też się do tego nie spieszy, mimo, że ma dziewczynę i chyba mają poważne plany na przyszłość.
Mój Tż niedługo skończy 28 i czasami zastanawiam się, czy on już do tego dorósł. Jest zaradny, samodzielny, poważny, ale ... wciąż tkwi w nim dzieciak, co czasem doprowadza mnie do szału. |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam od dentysty. ale bym już coś zjadła, ale trochę muszę poczekać. za 3 miesiące znowu mam przyjść z tym zębem i na zdjęcie.
a za tydzień idę leczyć jednego zęba. Micia tak sobie myślę, co bym zrobiła w takiej sytuacji. jak bym miała ochotę na spacer, to napisałabym sms, że czekam tam i tam o tej godzinie. możecie się przejść a potem iść do Ciebie bądź do niego na herbatę, jakieś ciastko. jak jest zmęczony to zrobić mu masaż ![]() a ja się właśnie zastanawiam czy iść do szkoły na wykład. szczerze to mi się nie chce :P |
|
|
|
#3230 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas jest duzo wydziałów wiec mało prawdopodobne ze u mnie by uczył![]() Cytat:
Dwa dni temu spotkalismy ja w autobusie to tylko tż podszedl a ja zostałam tam gdzie stałam
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kim niby masz gadać o waszych problemach? luzak, widzę że wszystko mu pasuje
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Rozeznanie
|
T'ai nasi rodzice też się nie znają. Ale joanwi nie zna rodziców swojego Tż, a on jej. Czy źle zrozumiałam?
Micia skoro tak reaguje na rozmowę to albo faktycznie go zadręczasz i niepotrzebnie tysiąc razy wałkujesz jedno i to samo, albo po prostu nie dorósł. Komunikacja to podstawa. |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam mu tak:
Zapraszam Cie na wieczorny spacer a pozniej goraca czeklade/herbate a na deser ja "Ciekawe co odpisze....
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe by to było? |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba w niego zwątpię lekko... ja zmykam do domku, zajrzę później |
|
|
|
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
Rodzina mojego Tż to dla mnie zupełnie inna bajka. Nie przepadam za nimi i uważam, że są dziwni. A na pewno zupełnie inni niż moja rodzina.
A o teściowej to nic, tylko pisać książkę. W ogóle ostatnio z Tż stwierdziliśmy, że najlepiej, jakby się rodzice poznali na weselu. Ale jedni i drudzy chcieli by wcześniej niestety. W sumie to może być śmiesznie
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra a ja ide z kumpela w koncu do tego fotografa.a mamy jeszcze po drodz ekupic cis dla bejbika naszej kolezanki-na dniach bedzie rodzic.i padne w tym sklepie chyba, tak mnie rozczulaja te malenkie ciuszki
![]() do później ![]() MiciaKicia ![]() trzymaj sie kochana!
|
|
|
|
#3239 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj napisałam do Tż pikantnego sms. Odp: nie prowokuj, jestem w pracy. Chyba nie mógł powstrzymać swojej fizjologii
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj narazie nie odpisal. Ide na obiadek mm uwielbiam filety z mintaja usmazone przez mamuske takie pyszne robi---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- apropo to mojej mamie sie nie spieszy do oficjalnego zapoznania ze swatową przyszla hehe raz sie widzialy i gadaly i sie zniechecila. Nie pasuje jej wogole taki charakter czlowieka. Nie lubi takiich luidzi jak ona hehe jak bede miec natchnienie to Wam poopisuje niektore sytuacje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

moze jesli tz by mnie wspieral w tym wszystkim.. to bylo fajniej...
Piotrek miał kredyt, sam płacił za szkołę czy paliwo ale na wspólne wyjścia zawsze coś się znalazło 

i lotki ktore lubi i ciebie 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
hmm...a co do wyjśc, no u nas kino tez drogie,ale ostatnio bylismy na MJ to koszt koło 40 zł i jeszcze dojazd (paliwo)bo u nas w mieście kina nie ma.raz na jakis czas mozna sobie pozwolic...ale np jak nie mamy kasy (Tż tez ma raty za samochód i wspiera rodziców finansowo) to kupujemy pizze mrozona jakies winko (on kieliszek tylko bo samochodem;p) i od razu jakos tak przyjemniej) ale tez czasem mielismy takie polegiwanie na kanapie i czasem trąciło już rutyna, bo TŻ zmęczony i niewsypany (witajcie w klubie śpiących krolewiczów)
także moze i u was gorsze dni przejdą i będzie ok?

Do usłyszenia później 

Dwa dni temu spotkalismy ja w autobusie to tylko tż podszedl a ja zostałam tam gdzie stałam