|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
Cytat:
2 jasna Simon 3 czerwna Haddi Oj ale czy te marzenia sie spelnia
|
|
#2072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno kupię, tylko nie wiem czy teraz jest sens? czy będzie pasować? płaszcz na zimę mam czarny i czerwony (zupełnie odpada różowa ). A do czarnego? jakie ew. dodatki wtedy? myślę, że najlepiej rózowa by wyglądała do wszytkich odcieni szarości..sama nie wiem..
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-11-06 o 12:18 |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do szarci granatu oj
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam ją na żywo i to jest taki typowy pudrowy róż ... generalnie śliczny ![]() Simon też niczego sobie , ale mi się podoba w kolorze kawy z mlekiem.Elvie mam i polecam z całego serca ... genialna torebka
|
|
#2075 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na swoje zakupy musże poczekać do końca listopada lub poczatku grudnia - wtedy coś planuję Pochwal się zdjęciami torebki ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
ja mam swój kod jeszcze z takim rysunkime na 1 stronie a w środku kod - taka mała kartka z regulaminem korzystania z kodu. Nie wiem czy nie zmienili tego od mojego pierwszego zamówienia? Może niech się dziewczyny wypowiedzą co niedawno kupowały? ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
miałam kiedyś takiego persika ale już go nie ma z nami ... 10 lat przeżyl Był biało-rudy ...---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
ale masz plany duże zakupy przed Tobą Mari jasna szara też mi się bardzo podoba ale jeszcze nikt się na nią nie skusił
|
||||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie zauważyłam, że ktoś na Allegro sprzedaje nową Amberlyn za mniejszą kwotę niż na etorebce. Może którejś z was się przyda ta informacja
|
|
|
|
#2077 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a posiada ktoś torebkę Teryll??? Strasznie mi się podoba. Szkoda, ze nie ma innych kolorów. Nie bardzo mi pasuję fioletowa torebka do granatowego płaszczu. Nie wiecie, czy przewidują jeszcze jakies nowości w modelach i kolorach?
|
|
|
|
#2078 |
|
Rozeznanie
|
Jak dotre do domku to ją sobie obejrzę i mam nadzieje zachwycę. A wieczorem jak już położę córcię spać to ja obfotografuję i się pochwalę
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Czy sa gdzies zdjecia life Pheby - zastanawiam sie nad szara... Szukalam w watku, ale nie mam cierpliwosci do tego
Jesli byly to dajcie znac, poszukam jeszcze raz ![]() Ktos ma moze Pheby?
|
#2080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybys kupila bylabys pierwsza Torebka jets ladna duza elegancka. Co to nowych kolorow modelow to dopiero na wiosne![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4811http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4713 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4691 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4841 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4939 swoja droga dobry wybor
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Każda torebka, któa kupuję niszczy się po pół roku i potrzebuję uniwersalnej na teraz do wszystkiego. Tak zachwalacie torebki z e-torebka, że koniecznie muszę w jakąś zainwestować. Bo szlag mnie trafia z torebkami. Pocieszyć sie dłużej nie można bo sie niszczą....
Ta Teryll jest fajna ale nie zdecyduję się ze względu na kolor. Podoba mi się Liya czarna i czerwona, ale czarna bardziej będzie użytkowana, zaś czerwona jest tańsza. ![]() Pheby w katalogu zupełnie mi się nie podoba, zaś na tych fotkach wizazanek bardzo. Beżowa jest śliczna ![]() Pytanie: do granatowego płaszcza beżowa Pheby, czy czarna Liya?? Edytowane przez madiaa Czas edycji: 2009-11-06 o 13:52 |
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa granatowa Liya zniknęła...!
http://etorebka.pl/s03.php?f=0152 |
|
|
|
#2084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Beż może fajnie rozjaśnić strój w tym przypadku Poza tym Pheby jest bardzo ładną torebką, sama bym mogła ją mieć Także ja brałabym Pheby. Zwłaszcza, że Liya jest na zatrzask, a ja nie lubię takich torebek (no chyba, że mylę Liyę z inną torebką )---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Własciwie to z tych których jeszcze nie mam to ona mi się jeszcze podoba najbrdziej wlasnie w granacie , szkoda ze zniknęła. Choc czerwona też moze byc
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
https://ssl.allegro.pl/item798807708...zyki_grat.html
tylko dużo droższa
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale do granatowego płaszczyka chyba czarna Liya bardziej będzie pasować ![]() Cytat:
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-11-06 o 14:34 |
||
|
|
|
#2088 |
|
BAN stały
|
Dostałam torebki
no to takMaris - ogólnie to podoba mi się, duża, fajna skórka, tylko te rączki jakieś za krótkie...podobna trochę do Andi tylko się tak nie wygina, jest bardziej sztywna. Iko - pierwsze wrażenie negatywne, b. duża, rączki b. długie, jakoś nie przypadła mi do gustu ale kto wie...włożyłam do niej poduszkę i wygląda jak bomba :P nie wiem co z nią zrobię |
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tutaj masz link do zdjęć, które już dziewczyny jej zrobiły: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1255446726 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1255592216 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1255592225
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Czy torebka Maris miesci format a4? I czy ma ktoś Adelin?
|
|
|
|
#2092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Maris - dziewczyny chyba pisały, że mieści, ale niech ktoś to potwierdzi
Adelin w katalogu nie widzę, więc chyba nikt nie ma |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale Iko jak dla mnie odpada.
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj polazilam po galerii jedyne 3h, nic nie kupilam takze zaklepuje szara Ane, w przyszla srode ja klikam
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że katalog dawno nie był aktualizowany
![]() Chyba w ogóle nie zwróciłyście uwagi na Zaintę Wydaje mi się, że w połączeniu z odpowiednim strojem może wyglądać interesująco
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
ale wybor nalezy do Ciebie poogladaj sobei real fotki i na cos napenwo sie zdecydujesz![]() Nie zgadzam sie ze zdaniem syduni Maris jest uniwersalna i jak najbardziej dl amlodych ludzi. Chyba z emialas na mysli dzieczyny do 17 lat
Żona ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-11-06 o 16:08 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

na pierwszy rzut oka: jaka mała?? ale już się oswoiłam i jestem bardzo zadowolona

, ale mi się podoba w kolorze kawy z mlekiem.

ale już go nie ma z nami ... 10 lat przeżyl 

Także ja brałabym Pheby. Zwłaszcza, że Liya jest na zatrzask, a ja nie lubię takich torebek (no chyba, że mylę Liyę z inną torebką
takze zaklepuje szara Ane, w przyszla srode ja klikam
Wydaje mi się, że w połączeniu z odpowiednim strojem może wyglądać interesująco