|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
na zachętę :P
bo chyba dalej jest trochę oschły po hmm nieudanej nocy rocznicowej ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- ale na tych zdjęciach zauważyłam mój nieszczęsny brzuch brzydki. no oczywiście zdjęcia grzeczne |
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie bede mowic, zebys pokazala hihimiejmy nadzieje, ze sie zacheci i bedzie udana noc/wieczor ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- aha grzeczne :P bo ja juz mysle niewiadomo o czym hihih
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
no co wy dziewczyny my w takich drogich nie kupujemy;p byłyśmy w Pepco i kolezanka zaplacila 20zl za 2 pary spioszkow i grzechotke slodkie tam sa ciuszki ale w takich markowych to rzeczywiscie ceny masakryczne-siostra dla malego kupila w cocodrillo dwa bodziaki i dwie pary rajstop i zaplacila prawie stowe! szok.Stysik, Honolinka i za to kochamy swoich TŻetów ja uwielbiam byc chora bo wtedy TŻ przynosi mi cos mniamusnego;p i tez uważa, że bez tych "kosmetycznych papek" i w dresach mu sie podobam najbardziej ma 24 lata to tez chyba do tych młodszych Tżetów się zalicza;p siurek jeszcze z niego jest
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedno zdjęcie mogę wrzucić bo od tego zaczyna się mail, który wysłałam
Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-11-06 o 15:51 |
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
dajesz :P
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
juz jest w poprzednim poscie. za duze było i sie nie dodało
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- na maila mi nie odpisał, ale dostałam smsa "co dzisiaj robi moja slodka? na którą ma do szkoły i do której?" |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
fajna foteczka
![]() ![]()
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia b.fajna fotka
i tak sobie mysle, ze do skzoły juz chyba nie pójdziesz miłego wieczorkuja własnie wciągnełam dwa ziemniaki z ogniska moja mama robi ognisko z jesiennych lisci,uwielbiam to:d i zmykam juz do siostry, bo chora.zaniose jej dwa ziemniaki niech ma![]() a potem mamy z M. jechac do tego maca, bo za zdjęcia obiecałam jej ta nowa kanapke z wolowina;p i TŻ smiał sie, że i my "pewnie skorzystamy" ja mówię, że nie,a on, żebysmy sie załozyli bo na pewno sie skusze;p no to ja mówię co? a on pikantnego chicken burgera wariat z Niego buziaki kochane! |
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
my się wybieramy w tym miesiącu do Burger Kinga
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
ajem bak
![]() ![]() ![]() babcia przeziebiona skoczylam jej do apteki, zrobilam zakupki, rozlozylam leki i wrocilam ![]() MiciaKicia ladnie napisalas, jestem ciekawa co odpisze o kiedy ![]() niunia fajne zdjecie szkoda, ze moj Dziubol nie moze korzystac z netu w pracy, to tez bym mu cosik wyslala, kiedys probowalam z mmsem ale d.u.pa u niego mmsy ode mnie nie wchodza
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- odebral. Faktycznie jest w ptacy .. powiedzial "No mozemy isc...jeju..." tyle sie dowiedzialam.
|
|
|
#3283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak jakies cheeski beda do mnie krzyczec to i tak do nich nie podejde ojj nie dam sie![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
moze poczekaj chwilke, a o ktorej konczy prace?---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przemówił do mnie LEŃ SZKOLNY
no, co w końcu mam dzisiaj tylko wykład i zawsze moge powiedzieć że byłam w pracy
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie też przemawiał na dziennych studiach
![]() w szczególności jak miałam tylko jedne zajęcia |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Wróciłam już miasta, zjadłam spaghetti z brokułem na obiad, a zaraz na pocztę i jadę z mamą z powrotem do miasta - na jakieś spożywcze zakupy i na sklepy, może upoluję jakiś płaszczyk, bo są obniżki a mam bon , a wieczorem napijemy się z mamą albo mamą i Piotrkiem - zależy czy nie będzie zmęczony po pracy - dobrego
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No entuzjazm super... pewnie dlatego, ze czasu nie ma zbytnio. Tak to moze jakby mial wolna chwile to by inavczej powiedzial. Tak mi sie wydaje bynajmniej
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam z pracy, a Łukasz nie. Siedzi na piwie z moim kuzynem i o pracy gadają, bo niby znów mają razem pracowac i kuzyn ma jakieś rewelacje w sprawie Łukasza pracy - ciekawe
![]() Niunia - fajna fotka - nieźle się zapowiada ![]() U nas nie ma Burger Kinga, ale za to są 3 Maci, ale ja jakoś nie przepadam za tym jedzeniem. A ja dziś w diecie mam jogurty i banany
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() jak dobrze, że już po pracy elunka cieszę się, że tato wraca ![]() stysik już zapowiedziałam mamię, że chcę się razem z nimi zapisać na taniec hihi. T'ai ja staram sie ograniczać ze słodyczami. Czekolad i ciastek nie jem od poniedziałku, a gofry bez przesady, prawie jak naleśniki, tylko słodsze hihi. hecate mam to samo. Grzesiek jak śpi krótko, to jest jakby nieprzytomny cały dzień, a jak śpi dużo za długo (bo 10-11 godz to optymalnie dla niego) to jest jecsze bardziej tapnięty. dla mnie optimum to 8-9 godzin. cobra czasemteż tak mam, że po jedzenie jestem bardziej głodna niz przed. Wtedy sie napycham a później jest mi za ciężko niunia zdjęcie fajowe ![]() MiciaKicia nie udzielałam się w dyskusji, bo nie miałam czasu, ale mam nadzieję, że między Wami wszystko szybko się ułoży i oboje będziecie pewni, żę właśnie z ta drugą osobą chcecie spędzić resztę życia. Może spróbójcie porozmawiać, ale bez wytykania sobie czegokolwiem i bez żadnych zazrzutów tak zwyczajnie prozmawiajcie. Mój Tż też jest mało romantyczny i rzadko mi mówi, że mnei kocha, ale wiem, że Kocha. Ja mam czase,m odpały i mówię do niego :ty ,mnie już nie kochasz" ale to w żartach, dostaję za to klapsa hehe. W ałsąnie coś Tż sie cały dzień nie odzywa hmmm. Ale zaraz się ubieram i pojadę do niego/. Buziaczki
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś Piotrek był 2 tygodnie na szkoleniu to mu pisałam+jeszcze mmsy ciekawe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak to przynajmniej tam bywam raz na pół rokua jakby był pod nosem to nie ręczę za siebie ![]() pospałam 2 godzinki, ale teraz tak mi burczy w brzuchu że nie wiem jak do 19 wytrzymam ciuszki dla dzieci faktycznie masakra, mama ostatnio padła jak dla kuzyna córeczki sukienkę kupowała lusesita masz rację, lepsze pepco i tak zaraz wyrośnie ![]() kupiłam po pracy fioletowe rajstopki , jakoś mam chęć na "randkę" je założyć, i spódnicę, i fioletowy golf i różową bluzkę i te kozaczki na szpilce wreszcie
|
|||
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
Ależ tu cisza....
Ja się szykuję na 'randkę' i chyba,jak widzę,nie tylko ja .No i oczywiście zaczynam oglądać "Brzydulkę"
|
|
|
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
T'ai praktykujemy dość często
![]() Micia no entuzjazm średni. Rozumiem, że może być zmęczony pracą, ale kurcze, to młody chłopak jest. Co będzie za 10, 15, 20 lat? A może jest po prostu leniwy (trochę jak ja, przyznaję się)? Ja też mogę liczyć na Tż w trudnych chwilach. Generalnie jest dla mnie bardzo dobry ![]() Pamiętam, jak 2 lata temu miałam najgorsze wakacje świata. Zostałam sama samiusieńka. Tzn z Tż. Wszyscy, ale to wszyscy znajomi się rozjechali. Jedni po Polsce, inni za granicę. Tż miał pracę, treningi, a ja siedziałam w domu i nie miałam z kim wyjść na piwo. Po prostu tragedia I mój wspaniałomyślny Tż uruchomił kontakty i załatwił mi naukę jazdy konnej (moje odwieczne marzenie) po promocyjnej cenie. Zresztą i tak on mi to sponsorował, woził mnie i ze mną jeździł. No i motywował, jak coś mi nie szło. Chyba tylko dzięki temu nie wpadłam w depresje jakąś
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
ja też powoli się zbieram
miłego wieczoru wam życzę i udanych randek |
|
|
|
#3295 |
|
Konto usunięte
|
Ja zmykam.
Miłego wieczorku ![]() !
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Conclusion- Zgadzam sie z Toba
u nas jest podobnie, tez przez tydzien sie nie widzimy, a w weekendy z reguly tak. Ale tez mamy swoje sprawy, jak ja chce wyjsc sama z kolezankami, to on mi nie robi wymowek i tak samo jak on chce wyjsc gdzies z kolegami czy ma jakies inne spotkania. Chyba obydwoje rozumiemy, ze nie mozemy sie tylko do siebie ograniczac. Ze soba wspaniale spedzamy czas i nigdy sie nie nudzimy, bo cokolwiek mozna wymyslic. Ale jak by zaczal mi mowic ze nie chce sie ze mna spotkac z powodu jakichs bzdur to bym sie wkurzala. Ale na szczescie tak nie jest I ja tez chyba nigdy zle o Tz nie mowie. No moze w zarcie, czasami mowie...oj Tomus co ja z Toba mam..ale to tylko zarty..bo bez niego to by bylo dopiero strasznie smutno.. Tez bylam w tamtym roku na targach, nabralam pelno tych ulotek, ale w sumie nie wiem po co bo wtedy jeszcze nic nie planowalismy, tylko tak chcielismy zobavczyc jak to wyglada na tych targach.. JennyAniolek-super macie pomysl na wakcje strasznie zazdroszcze tez nam sie cos takiego marzy..a powiedz mi wy sami sobie caly ten wypad organizowaliscie czy przez jakies biuro, bo cos wspominalas o biurze..Moze na podroz poslubna wybierzemy sie na taki wypad..ale Tz chcialby jechac do Chin koleja transsyberyjska, ale ja taki cykor troche jestem, bo co innego europa, a co innego chiny i podroz przez rosje.. Tez mam bon do orseya bylam dzis ale jakos nic mnie nie powalilo na kolana i kupilam sweterek w Vero Moda![]() MiciaKicia- glowa do gory musicie sami przemyslec ta sprawe.Moze to tylko chwilowy kryzys..musicie walczyc o to co was łaczy.. ja taki kryzys tez kiedys mialam, ze juz mielismy sie rozstawac..ale wszystko sie ulozylo Mam nadzieje ze u was tez tak bedzie A poza tym to macie juz niezly staz..nie wiedzialam ze tak dlugo jestescie razem, szkoda by bylo tyle lat zaprzepascic. Moze rzeczywiscie pomyslcie nad czyms nowym, zeby cos zmienic w waszym zyciu. My jak nie mamy kasy to tez albo jakies spacerki, albo bierzemy rowery i gdzies jedziemy..czesto kupujemy winko, bierzemy kocyk i jedziemy nad rzeke..mielismy takie swoje miejsce, taki cypelek..hmm..wiele mam wspomnien z tamtego miejsca hehe..ale niestety zalalo go..albo tz bierze aparat i idziemy robic zdjecia, tylko to jego pasja, wiec nie kazdemu by sie chcialo..gorzej jest w zimie..ale mozna np pojsc na sanki, porzucac sie sniezkami..hehe..zawsze cos sie wymysli jak sie chce![]() Ale rzeczywiscie troszke nieodpowiedzialny sie wydaje jak piszesz o tyhc ratach..troche mu sie tego pewnie uzbieralo..moj Tz tez ma kredyt studencki i szkole do splacenia, ale jakos daje na szczescie rade,choc raz pracuje raz nie, ale teraz ze zdjec ma troche kasy..i na jakies przyjemnosci tez cos zostaje..a jak nie on to czasami ja place. cobra- statystyka..brrrryy..niec ierpie.. joanwi - ten maraton filmowy jest w katowicach, tylko wlasnie sie dowiedzialam ze jest 20 .11 kiedy ja jade do domu i nie wypali..ehh..wiec tez pewnie pojde na sam film..honolinka-moj tz tez woli gdy nie jestem umalowana i gdy widac moje piegi..a jak sie pomaluje to marudzi ze ich nie widac..hehe.. pozatym tez mi sie marzy takie sniadanie do lozka..juz nie raz o tym Tz mowilam ale jego to nie rusza, bo on jest mega spioch a ja nie uspie wiecej niz do 8-9. Wiec zawsze wczesniej wstaje i jego dobudzam. Widze ze waszym Tz romantyzmu nie brakuje super![]() Mi natomiast podobalo sie jak kiedys Tz przyszedl do mnie i wyciaga z kieszeni pudeleczko(pudelko od zapalek wymalowane na czerwono kredkami:P) i mowi:Wyjdziesz za mnie? a ja w szoku i wogole o co chodzi i co za pudelko? a tam w srodku byl pierscionek zrobiony z rury od kaloryfera a oczko to byla czerwona tabletka beta-karotenu..hehe..nosilam go zawieszonego na szyi dopoki beta karoten nie wykitowal..slodkie to bylo No i tez zawsze sie mna opiekuje jak cos mi jest, a nie raz juz tak bylo ze mdlalam i musial mnie cucic, albo jak ostatnio w nocy @ dostalam to nie spal ze mna i mnie chcial masowac po brzuchy, ale niestety nie dalo sie mnie dotknac wtedy. wiem ze zawsze moge na nim polegac![]() A ja dzis samotnie spedzam wieczor. Moze tez ta bajke sobie ogladne:P A na razie ide cos na kolacyjke kupic bo w lodowce tylko swiatlo:P Milego wieczorku wszystkim ![]() łojej..sorry ze tak dluugo..
Zaręczyny: 24.08.2009 Ślubujemy: 4.06. 2011 Edytowane przez Diana220 Czas edycji: 2009-11-06 o 18:35 |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
TZ bedzie za godzinke
ale w sumie nie oplaca sie nigdzie isc bo bedzie bajka leciec to powiedzial, ze zamowimy sobie pizze do domu mam nadzieje, ze bedzie miło
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
jej udało mi się was nadrobić.. ale co będzie jak wyjadę na tydzień
nie narobie Was wtedy :P
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo nie gniewaj sie, ze tu zapytam ale skoro jestes tez z Żor to w jakim Kosciele bierzesz slub? w Stanisławie?
a i jaką sale wybraliscie?
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak w Stanisławie ![]() może spotkamy się w szkole to pogadamy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

to nie bede mowic, zebys pokazala hihi
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
no co wy dziewczyny my w takich drogich nie kupujemy;p byłyśmy w Pepco i kolezanka zaplacila 20zl za 2 pary spioszkow i grzechotke
ma 24 lata to tez chyba do tych młodszych Tżetów się zalicza;p siurek jeszcze z niego jest

miłego wieczorku
co? a on
wariat z Niego
skoczylam jej do apteki, zrobilam zakupki, rozlozylam leki 

moze poczekaj chwilke, a o ktorej konczy prace?
na obiad, a zaraz na pocztę i jadę z mamą z powrotem do miasta - na jakieś spożywcze zakupy i na sklepy, może upoluję jakiś płaszczyk, bo są obniżki a mam bon 

hehe..ale niestety zalalo go..albo tz bierze aparat i idziemy robic zdjecia, tylko to jego pasja, wiec nie kazdemu by sie chcialo..gorzej jest w zimie..ale mozna np pojsc na sanki, porzucac sie sniezkami..hehe..zawsze cos sie wymysli jak sie chce
nie narobie Was wtedy :P