|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Moj jest na szczescie ugodowy. Nie kloci sie ze mna. Ja focha strzelam to juz wie jak mnie uglaskac hehe. Uwielbiam glaskanie i drapanie pleckow
hahaha---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- e no chyba nie ma takich zwiazkow. Albo na pokaz publicznie, a wszystko co zle dzieje sie w 4 scianach..
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
robię właśnie kotlety sojowe na obiad, ale one paaaachną
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"zmojegodwosiadczeniawyni ka" - ze idealnych zwiazkow nie ma![]() a jak sa to sa idealne, bo je ogladamy z innej perspektywy. za czyims plotem trawa zawsze bardziej zielona ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ze on mi sie nie kazal obrazac.. |
|
|
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
hahah to ja jeszcze lepiej. Jak moj strzeli focha raz na ruski rok to ja strzelam za to ze on strzelil
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
ale oczywiscie nasze foszki dlugo nie trwaja. Nie jestem, az tak okropna
|
#3939 |
|
Konto usunięte
|
mój TŻ, jest najlepszym TŻ pod słońcem, wczoraj miałam przykrą sytuację w domu i zadzwoniłam do TŻ się pożalić(był wtedy w pracy, a pracuje w innym mieście 60 km od domu), po jakimś czasie słyszę dzwonek do drzwi, otwieram a tam On, i mówi, że urwał się z pracy żeby przy mnie być, a nawet nie śmiałam Go o to prosić
jest najlepszym, skromnym, bezinteresownym, uczynnym, wyrozumiałym człowiekiem jakiego poznałam, i jest taki dla wszystkich nie tylko dla mnie. Na początku myślałam, że tylko udaje i, że z czasem się zmieni, ale po 5 latach razem wątpliwości minęły, normalnie rozkleiłam się
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3941 |
|
Zadomowienie
|
o to bardzo milo z jego strony. I oby bylo tak zawsze
![]()
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze wracając do mojej miłości do staroci muzycznych http://www.youtube.com/watch?v=c49klxPex-k
to jest najlepsza piosenka na świecie <3 czy ktoś tutaj też lubi 50's i 60's?
|
#3944 |
|
Zadomowienie
|
ale i tak kazda pewnie uwaza, ze jej TŻ jest najcudowniejszy bo przeciez za cos z nimi jestesmy
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostaje tylko pogratulować takiego wybranka serca /Postanowiłam wyjść z ukrycia i też dodałam kilka swoich zdjęć do albumu. Uprzedzam, że zdjęcia pochodzą z okresu, kiedy to moje włosy nie wiedziały co to są maski, oleje, z odżywką miały kontakt raz na jakiś czas, ale za to codziennie katowałam je suszarką. ![]() Z wyglądu podobno nie zmieniłam się od dziecka, więc twarz jest w miarę aktualna
|
|
#3946 |
|
Konto usunięte
|
ja myślę, że najważniejsze to ROZMAWIAĆ ze sobą, nie tylko mówić ale też SŁUCHAĆ co ma do powiedzenia druga połowa, i trzeba to robić nieustannie, bo kiedy przychodzi kryzys przeważnie jest już za pózno, rozmowa jest dobra na wszystko, bo bez niej nie ma porozumienia,
no to się powymądrzałam dzisiaj też niezły temat w Rozmowach w Toku ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- otako fajnie, że się ujawniłaś, słodka z Ciebie dziewczyna Edytowane przez 201607180946 Czas edycji: 2009-11-06 o 15:57 |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
otako Wysłałam Ci zaproszenie bo chce Cię zobaczyć
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka moich ulubionych kawałków: http://www.youtube.com/watch?v=65L1G6A9Z9A http://www.youtube.com/watch?v=PjnbbFwNhkI http://www.youtube.com/watch?v=BZsJWj6zVcM http://www.youtube.com/watch?v=jAv_P2Z-5LU http://www.youtube.com/watch?v=U5tqAbrZeX0 I oczywiście The Jacksons Five ale to już klasyka i chyba znacie np. I want you back
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
i ja dodalam zdjecie TŻta. Tylko ogolem wlosy zawsze ma krociej sciete. Na 2-3 mm.
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- otako ale oczy
|
#3950 |
|
Konto usunięte
|
fajny ten Piotrek
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samych fajnych TŻtów macie
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
no pewnie dlatego z nimi jestesmy hehe
|
#3953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, Blondyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój tez ma na imię Piotr
|||||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Otako urocza kobietka z Ciebie
lolitko słodziak z tż a masz podobną długość włosów do moich!![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Agusiu zazdroszczę. Ja ostatnio prawie zdałam, już wracałam do centrum a tu jakiś czubek mi wyjechał i egzaminator stwierdził że wymusiłam pierwszeństwo. Ryczałam wczoraj cały dzień bo dzieliły mnie dwie minuty dosłownie od zdania ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- EVULKO zazdroszczę. Ja ostatnio prawie zdałam, już wracałam do centrum a tu jakiś czubek mi wyjechał i egzaminator stwierdził że wymusiłam pierwszeństwo. Ryczałam wczoraj cały dzień bo dzieliły mnie dwie minuty dosłownie od zdania ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- EVULKO zazdroszczę. Ja ostatnio prawie zdałam, już wracałam do centrum a tu jakiś czubek mi wyjechał i egzaminator stwierdził że wymusiłam pierwszeństwo. Ryczałam wczoraj cały dzień bo dzieliły mnie dwie minuty dosłownie od zdania ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- EVULKO zazdroszczę. Ja ostatnio prawie zdałam, już wracałam do centrum a tu jakiś czubek mi wyjechał i egzaminator stwierdził że wymusiłam pierwszeństwo. Ryczałam wczoraj cały dzień bo dzieliły mnie dwie minuty dosłownie od zdania ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- EVULKO zazdroszczę. Ja ostatnio prawie zdałam, już wracałam do centrum a tu jakiś czubek mi wyjechał i egzaminator stwierdził że wymusiłam pierwszeństwo. Ryczałam wczoraj cały dzień bo dzieliły mnie dwie minuty dosłownie od zdania
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wybaczcie, ale Was nie nadrabiam, bo nieprzyzwoicie dużo piszecie
Właśnie wróciłam do domku, udało mi się dziś upolować jedwabną odżywkę i spray Joanny ![]() A co do TŻ-ów, to ja miałam pecha, bo zawsze trafiałam na takich, co przepraszali jak się na nich darłam A dziś "mój piękny" posłał mi długie, niesamowite spojrzenie Zachowuję się przy tym jak dziewczynka z 1 klasy gimnazjum, ale podoba mi się to---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Zapomniałam dodać: Otako, masz przepiękne oczy |
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa ![]() Te dzisiejsze Rozmowy w toku utwierdziły mnie w przekonaniu, że te dziewczyny muszą mieć strasznie zachwiane poczucie własnej wartości i niską samoocenę - bo jeżeli przeszkadza im tylko to, że ktoś się na nie patrzy, i wtedy startują z pięściami, a pobicie kogoś uważają za powód do dumy, to musi być coś nie tak...
Edytowane przez otako Czas edycji: 2009-11-06 o 17:09 |
||
|
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
itp, wszystko idealnie i jak kobieta chce, ale mi pewnie po jakims czasie by sie znudzilo uwielbiam kotlety sojowe ![]() Cytat:
ja nie Cytat:
przykro wiem, wiem co czujesz i nie napisze ze następnym razem bedzie lepiej ale KIEDYS sie uda bo musi
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam straszną alergię na soję
Ale średnio lubię, więc jakoś szczególnie mi to nie dokucza |
|
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic mi nie mów...na obiad zjadłam owsiankę z cynamonem bo mi żołądek szwankuje i to jedyna rzecz na myśl której nie miałam mdłości Cytat:
a TŻ musi być uparty - przynajmniej w połowie tak jak ja, bo inaczej chcąc nie chcąc ze związku zrobi się teatrzyk kukiełkowy
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie musi być niekoniecznie zaraz aż tak strasznie uparty żeby dorównywać mi w połowie Mam nadzieję, że dobrze zrozumiecie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

hahaha

"zmojegodwosiadczeniawyni ka" - ze idealnych zwiazkow nie ma

jest najlepszym, skromnym, bezinteresownym, uczynnym, wyrozumiałym człowiekiem jakiego poznałam, i jest taki dla wszystkich nie tylko dla mnie. Na początku myślałam, że tylko udaje i, że z czasem się zmieni, ale po 5 latach razem wątpliwości minęły, normalnie rozkleiłam się

Z wyglądu podobno nie zmieniłam się od dziecka, więc twarz jest w miarę aktualna

Dziękuję za miłe słowa