|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Heloł
![]() Jeszcze was nie nadrobiłam, a temat rozmiarówki (swojej)dyplomatycznie przemilczę Kasiu, cieszę się, że dobrze się dziś czujesz, oby ci juz tak zostało ![]() Dziś popołudniu wybieram się na poszukiwanie faxu , musze pilnie przefaksować dokumenty i nikt nie wie, gdzie mogę takie coś uczynić na mojej wyspie Mąż pewnie bedzie się odstresowywał przy sprzątaniu mieszkania, bo niedawno zadzwonił, że miał rozmowę z szefem,ktory go wcześniej prosił, aby robił nadgodziny, bo muszą skończyć robotę. Dziś mu oznajmił, że zapłaci mu, ale jak za normalne godziny, a nie jak za nadgodziny ![]() . Szkoda tylko czasu, którego nie spędził ze mną i dzieckiem . Niestety, czego nie ma sie na piśmie...
|
#3302 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mariolu, a w urzędzie pocztowym tam u Cię takiego cudu nie maja?W Polsce się zdarza, ze bywa...
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Mariolu - czasem ludzia różne mają takie urządzenia wielofunkcyjne do komputera 4 w1 (drukarka, kopiarka,scan i fax w jednym) może jacyś znajomi mają? poczta powinna mieć urzędy powinny mieć może szkoła ma
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-11-06 o 13:45 |
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
witam i macham łapką do Marioli i Jej Antosia.
co do wymiarów, niestety po ciazy mam rozmiar 38 i nie moge wrócic do swojego 36:-(. trzymam kciuki za Tymene ![]() aaa i właśnie przed chwilką odebrałam swoje piękne czerwone smoczydło, jupiiii. |
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
sie z wrazenia poszlam pomnierzyc
![]() gdzie sie u licha pas pomiaruje w pasie, w pempku, czy w miejscu najcienszym ( i co zrobic jak go nie ma, tego miejsca) tyz jestem osemka ale... to zalezy od bucika, bo jak ladne, to roznie bywa ![]() Antosiu z Okienka, kawalerze nasz |
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dzieś czytałam, że w połowie drogi między kościo biodrowo a żebrami
(z pępkiem różnie bywa - lubi migrować )Aniusiu- Agusiu --- gratuluję Smoka
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-11-06 o 14:29 |
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
bo metode na biust odkrylam
zwie sie "nabijanie biusta" schylamy sie z biustem samopas i mierzymy ![]() a pozniej to juz mamy prawo byc ta sex-bombom |
|
|
|
#3308 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A jak ktoś se nie da rady wymacać tychże kości pod warstwą sadełka to co ma, odległość hipotetyczną mierzyć linijką?
|
|
|
|
#3309 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Polać jej - dobrze prawi
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
teoretycznie w pasie to sie mozna na lezaco pomierzyc
jakos to sie wtedy przyjemniej rozklada ![]() wsysa sie chyba w siebie ide sprawdzic roznice pomiedzy lezacym a stojacym ( brzuchem )Kot sie na mnie lekce-sobie-wazaco spoglada biada mi... |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, i juz wieczor dla mnie nastal i wrocilam
![]() Tymenowa Kasiu, Cuir de Lancome ladny, to prawda nawet Mojemu sie bardzo podobal mowi, ze pachne seksiosko ale ostatnio nie moge skor nosic, meczy mnie ta nuta skorzana tak mialam niedawno z Dzonghka i tez puscialam flachona w swiat Kasiu Kattrinowa, tys jest bardzo wysoka, bardzo zazdraszczam takiego zwrostu na Mojego wysokie dzialaja co mu wyrzucam ze jak to ??? |
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu-
Nasturcyjo- |
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny i macham wszystkim, którzy mi machali i nie machali
Na poczcie faxa niet , a ze wszystkich znajomych my jesteśmy najbardziej skomputeryzowani (to znaczy ja, bo mój mąż znajomośc komputerowa posiada na poziomie 30/100 ) i też takiego wszystkim w jednym nie mamy, bo nie było potrzebne. Najgorsze, ze wieje i leje . Czekam na męża i wybywam na poszukiwania.
|
#3314 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() nikogo nie ma ![]() nietopszzz ide se
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3315 |
|
rude jest piękne:)
|
ja zagladam dopiero wrocilam ,pomacham do wszystkich ,ktorych nie widzialam
Doroto ,to mamy takie same rozmiary ,a to oznacza ,ze wcale nie jestesmy z nadwaga my sa zgrabne ![]() na ten przyklad taka Nasturcyja ,toz to skora i kosci tylko kto to widzial zeby miec taki maly rozmiar
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze biust i on ma wiekszy rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- no i nos przodujacy w rozmiarowce
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
tos se towarzystwo dobrala
![]() rozmowne ![]() jak smoczysko? juz oblatane ( po nadgarstkach chocby) ? Ja moze bredze i wiem nawet, ze bardzo ale mnie sie ten czerwony wydaje mocniejszy od zwyklaka co niemozliwoscia jest, a jednak klade to na karb swiezosci czerwonego ze taki fresz w sobie ma i ogien jest pierwszej daty
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo przepraszam, Nastrurcjo Pani
w nosie to ja przoduje ja Kokocha sie mi nie wtryniaj na moje przodowanie cyc masz chiba wiekszy tu nie bede licytowac no is chudsza ze 30 kilo tu przodujesz to co? na trachtory ? ![]() Teresko, my som bardzo zgrabne nie to, co te nicie i wloczki Ago13ta - jak smakuje Dragon? |
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
dyskryminacyja jaka
nosa mi beda umniejszac a ja co, od macochy?
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Sie dzisiaj dowiedzialam o swojej córci,
że się w przedszkolu skumała z chłopaczyskami i tworzą "bandę trojga" ![]() jobuz, znaczy, mi rośnie ... a w domu proszę : Sylena ewentualnie śnićka Dr Jekyll &Mr Hyde
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
sie uczepilam, ze w nosie bede przodkowac, bo co mam gadac?
ze w dupie? to wiadomo kto widzial ten wie kto nie widzial bedzie myslal, ze jeno w nosie taki myk dla zmyly, Nasturcjo, rozumisz ?
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, że spór o pierwszeństwo w nosie się tu odbywa :
wklejajta nosy - obaczym komu laury , palmy i inne oznaki pierwszoplanieństwa ( ) przyznać
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
nie licyytujcie się Dziewczyny, bo mam podejrzenia, że to ja mam wszystko największe
![]() no może z wyjątkiem nosa ale i tu pewna nie jestem, bo on na mojej wielkiej głowie może tylko na nienajwiększy wyglądać, a wymiarowo być może i Wasze noski prześcignie i nie awanturyjcie się dajcie w czymś wygrać edit zupę dyniowo- Kasiosanową gotuję Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-11-06 o 16:44 |
|
|
|
#3325 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
a dwa że brudzi strasznie Galaretka spowodowała że pozapychały mi się pory wszędzie tam gdzie jej użyłam ![]() U Ciebie bez takich rewelacji? Cytat:
![]() A w ogóle to miałam dosyć atrakcyjną dla gapiów reakcję kiedy odczytałam sms ![]() Cytat:
Mnie pachnie jakby tak... bardziej tępo i surowo Ale w globalnym noszeniu jest nieźle.Dzięki Tygrysie ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Ci się podoba Imho to niesamowity majstersztyk. Do przyzwoitej recenzji zbieram się od dawna, ale i tak pewnie mi nie wyjdzie, bo nie umiem tego opisać Tak o figurach i wymiarach rozmawiacie ![]() Na temat mojej jakiś czas temu uświadomiła mnie ciotka. "Dagunia, ty masz niezłą figurę, ale jeden feler - płaskodupie"... No to od tego czasu się załamałam, bo zawsze lubiłam swój tyłek a teraz doszukuję się w nim szpetnych oznak płaskości Ale od niedawna inaczej odbieram własne ciało. Nie jako aspirujące do perfekcyjnych wymiarów (kto je w ogóle ustala ), ale narzędzie - i to piękne, bo jedyne w swoim rodzaju i MOJE. Nie ma takich innych.Może i mam spore ramiona, ale je kocham bo mają siłę podnieść dorosłą osobę, która się przewróci i są na tyle pojemne żeby objąć każdego, kogo mam ochotę. Może i mam opadające zewnętrzne kąciki powiek, ale oczy pozwalają mi widzieć i trzepotać rzęsami kiedy chcę kogoś sprytnie zmanipulować. Może i mam na skórze nieduże blizny, ale przypominają mi o tym co się stało a co przeżyłam i co mnie umocniło. I takie tam.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-11-06 o 16:46 |
||||
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Endżi- ladnie napisalas
![]() Mnie dojscie do takiego stanu samoakceptacji zajelo spooooro ponad 2 dekady zycia ![]() I najsmieszniejsze jest to, ze odkad doroslam fizycznie, odpowiadam tym roznistym ludzkim idealom; zewnetrznie, pod wzgledem rozmiarow i wymiarow, a jakos nie pomagalo mi to polubic siebie Wszystko gniezdzi sie w glowie..... a moja to osobna galaktyka![]() A co do opisu L- moze wlasnie o to chodzi, ze dla Ciebie pachna one tak wspaniale, ze nie musisz tego zamykac w ramy slow? Kokocha- co Ty chcesz od swojego nocha??????? ![]() Nasturcyja zreszta tez???? |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ..... I tak to nie to brakuje jeszcze spoconej,rozbieganej na wszystkie strony jednocześnie emotki ![]() Idę se jutro nadrobię
|
#3328 |
|
czyli Endżi
|
Kattko, dobry jest dla mnie taki szampooooooon...
Już wzięłam, bo wydaje mi się że niezły. To połączenie tego, czego uczysz mnie Ty i Szugar - dwie nieco inne szkoły Gosh dla zniszczonych. I jeszcze odżywka z tej serii, ale nie dysponuję składem.Aqua Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth - 11 Carboxylate, Sodium Chloride, Glycerin, Glycereth - 2 Cocoate, Glycol Distearate, Acrylates Copolymer, Parfum, PEG-4 Rapeseedamide, Hydrolyzed wheat protein, coco glucoside, panthenol, sodium lactate, sodium PCA, hydrolyzed soy protein, asparagus oficinalis root extract, phenoxyethanol, dipropylene glycol, hydroxypropyl guar hydroxypropylytrimonium chloride, dicaprylyl ether, C10-40 isoalkylamidopropylethyly dimonium ethosulfate, lauryl alcohol, benzyl alcohol, glyceryl oleate, glyceryl stearate, hexyl cinnamal, linalool, benzyl salicylate, piroctone olamine, propylene glycol, benzoic acid, citronellol, butylphenyl methyl propoional, oleth-20, urea, geraniol, alpha-isomethyl lonone, sodium benzoate, methylparaben, citric acid, sodium phosphate, propylparaben, ethylhexylyglycerin Aż nie do wiary, że to szampon skoro ma aż tak wysoko glicerynę ![]() Wczoraj dostałam też maskę Matrixa do kręconych. Ma prostszy skład i zawiera z ciekawszych rzeczy glicerynę i korzeń ziemniaka
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-11-06 o 17:09 |
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Qrcze, tak sobie mysle, ze ja to w niczym nie moge przodowac w wymiatajacymn watku
![]() W realu to przynajmniej jestem najwyzsza kobieta, w swoim otoczeniu- a tu mnie przesciga Janiolek,(mierzysz wiecej nizli moje 181cm, prawda?). Nos mam belajaki, usta tez. O! Uszy mam wyjatkowo male i troche takie spiczasto-elfie- moze tu zaprzoduje ![]() (no i mam grubo ponad 100 flachonow perfum, ale az strach sie do tego przyznac )---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
A tak z ciekawosci zapytam: jaka jest roznica miedzy szkola Szugarowa, a moja? (bo wydawalo mi sie, ze sa podobne, zwlaszcza ze obie nie unikamy latwych do zmycia silikonow. )
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-11-06 o 17:18 |
|
|
|
|
#3330 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
o matko,ja Wy tu marudzicie
![]() mam ja zacząć wymieniać swoje złe strony? ![]() Figaroo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

, musze pilnie przefaksować dokumenty i nikt nie wie, gdzie mogę takie coś uczynić na mojej wyspie 
. Szkoda tylko czasu, którego nie spędził ze mną i dzieckiem
. Niestety, czego nie ma sie na piśmie...

. Czekam na męża i wybywam na poszukiwania.

) przyznać
a dwa że brudzi strasznie
, (takie cos wyczulam kiedys na Endżi i wielce mi sie spodobalo

)