|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
nie ma przyjaciól. jej łzy zamiast ginąć w kogoś dłoniach wsiąkaja w poduszke..
daj znak, jakikolwiek. a pójde za Tobą na koniec świata <3 nie lubie niewidzieć Ciebie.. weź śnieg na usta i powiedz mi jak smakuje! brakuje mi Twoich śmierdzących butów po meczu w przedpokoju.. ja do nieba niechce! ja niebo mam tu! zeby nie było tak smutno: zdejmij majtki bedziemy sie całowac
szukałam Cię dziś w szafie. to szalone, wiem . Edytowane przez codnadwisla Czas edycji: 2009-11-06 o 19:06 |
|
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ ______ Zamieram na jedna pocalunku chwile ![]() Wsciekla podeptalam Twoje imie . Szanuje swoja samotnosc. Nigdy nie byles ze mna tak jak powinienes byc. |
|
|
|
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
natura dla mnie stworzyła Ciebie.
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Nawet smierc sie Toba brzydzi.
Jestem glucha na Twoj glos! W zawieszeniu czekam na Ciebie. Slucham jak wymyslasz klamstwa nowe . _______________________ Po pierwsze juz nie klamac, Po drugie nie udawac. |
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem - postaram się pomóc
![]() *Co się stało, co się wydarzyło, czemu się zepsuło..? *Sekretów się nie zdradza. Przyjaciół również. *I zastanawia się, za czym najbardziej tęskni.. za długimi rozmowami, za wspólnie spędzonymi chwilami... czy po prostu za Tobą..? *Kiedyś było pięknie.. był uśmiech, była radość.. byliśmy MY.. *Czy powtórzy się to, co było między nami? *Powróćmy do przeszłości. *Mów do mnie. Cokolwiek. Proszę... *Cisza z Twojej strony mnie przeraża. *Milcz! No tak, Ty cały czas to robisz... Tylko takie coś udało się wyskrobać ![]()
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Cisza przyjacielu, rozdziela bardziej niż przestrzeń. Cisza przyjacielu nie przynosi słów, cisza zabija nawet myśli.
|
|
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
A przeszłość choć za mną spełniony sen niejeden
Częściej niż za ramię patrzę przed siebie. Nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić. Całuję twoje zdjęcie. <3 ...bo chce cię z każdą wada nic nie zmienię, mój narkotyku, mój tlenie ![]() ![]() Nie załatwia się spraw wciąż się kłócąc. Przyszlosc jest - ale juz bez nas ! _________________________ ________ Jestem swiadoma swoich wad , ale Ty tez popatrz w lustro. |
|
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
Zaczarowana Ksiezniczka
ah! och! ah ! miło że ktoś zauważył <3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bo w jednej sekundzie było idealnie, teraz jesteś w połowie drogi do drzwi .. Domyślam się iż moje nie jest pierwszym złamanym sercem, a moje oczy nie są pierwszymi które płaczą, ale jestem pierwsza która wie, że naprawdę Kocham Cię .. Nie chcę latać, jeśli ty stoisz na ziemi. Wystarczy małe miasto, chłopak i dziewczyna, mieszkający w szalonym świecie. |
|
|
|
#3939 |
|
Przyczajenie
|
Ale mnie tutaj dawno nie było.. Jesteś cudowne .
Wszystkie . Kilka opisów ode mnie. [Jeśli coś powtórzę to przepraszam, ale mam ponad 30 stron do nadrobienia..]~ Tych prawdziwych mogę zliczyć na palcach jednej ręki, Tych co będą szli drogą życiowej udręki.. ~ Nie przywykłam do różańca choć potrafię być pokorna.. ~ Wierność - Zostać przy pomimo, że.. ~ Ej.. Nie róbcie sobie jazdy, nie jesteście żadne gwiazdy. Jesteście zwykli jak każdy. ~ Kocham Cię.. – Kiedyś te słowa naprawdę coś znaczyły..
|
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
a dzisiaj to wszystko po prostu mnie przerosło. i czuję się taka mała i mizerna że aż wstyd gdy pomyślę jaka wczoraj byłam silna. może i jestem bezbronna ale nie będę Twoją kukiełką, Skarbie. mówię Ci jak kurevsko źle jest między nami a Ty na siłę wciskasz mi na nos różowe okulary. żałosne chłopcze.
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=JednaNaMilion;15126 039]
a dzisiaj to wszystko po prostu mnie przerosło. i czuję się taka mała i mizerna że aż wstyd gdy pomyślę jaka wczoraj byłam silna. właśnie. boskie!
|
|
#3942 | |
|
Zadomowienie
|
Toriaa
amozefrytkidotego Issuee JustTheOne ratatamm Panna_Migotka BananowaBrazylijka Ja wiedziałam, że macie talent ale, że aż taki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję Cytat:
Ona, On i Ona. Zasada jedności czasu, miejsca i akcji- zachowana. z Wizażu Wszystko wskazuje na to, że co najmniej dla jednej z tych postaci to będzie tragedia... ;] rozumiem Na przyszłość- nie rób off topów a jeśli chodzi o opis to może: Pomyśl przez chwilę, jestem niedaleko, za Twej obojętności rzeką... __________________Zabiorę Cie do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą...
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-11-06 o 18:46 |
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Smiley x takich opisów o jakie prosisz było dość sporo
z wizażu: Nigdy nie spojrzysz na mnie jak marynarz na swoją kobietę wypływajac na morze Nie będę miłością Twojego życia, choćbym zdołała podpalić oceany Nie pokochasz mnie tak bardzo i tak mocno jak marzę o tym każdego dnia i nocy każdej prawdopodobnie są one własnością kee. (aczkolwiek mogę sie mylić :P) -- reszta o której nie mam zielonego pojęcia czyje są :Były znaki, sygnały, cóż z tego, ze nieczytelne... złudzeniem jest być obok Ciebie. Rysowałam na piasku dziecinne serca. pisałam "kocham" czekając na miłość. Na urodziny złożyli mi setkę życzeń, a jak jak głupia czekałam na te jedne jedyne od Ciebie. Za cholerę nie potrafię sobie wymyślić innego scenariusza niż przepiękny happy end w roli głównej z Tobą, lecz rzeczywistość podsuwa zupełnie inny… Twoje echo rozbija moją ścianę,pozera mój rozum ,tłumi się głęboko we mnie i czuje jak przegrywam.. troche moich: ...i obiecuje sobie że kiedyś o Tobie zapomnę,ale nie dziś. jesteś nieosiągalny dla mnie kiedyś dowiesz się ile dla mnie znaczysz. jesteś moim niespełnionym marzeniem. Ty i zero nadziei -- wyszłam ,żeby zapomnieć. nie mów o mnie zbyt głośno. "A przeciwko Tobie może być użyte każde dobre słowo." |
|
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() słuchaj maleńka ja rozumiem że nie chciałoby Ci się czytać wszystkich części ale żeby kilka stron do tyłu? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15083394 A i nie wiem czy zrozumiałaś aluzje dziewczyn ale tutaj nie piszemy postów na ilość tylko na jakość. Kurde jak Ci zależy na ilości wiadomości to weź sobie na jakimś innym forum je nabij. Nie lubię się kłócić ale przeginasz trochę. Sory dziewczyny ale to mnie już zaczęło na prawdę denerwować. _________________________ __________________
* czasem się zastanawiam czy jestem geniuszem otoczonym przez wariatów czy wariatem wśród geniuszy *
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zuchwala,bezczelna,zachla nna ...i co z tego ?
Moze to dziwne , ale lubie noce.Lubie ten mrok,ktory narasta jak juz zniknie slonce. Ty odwiedzasz mnie we snie - swiat jak z bajki ![]() Mam nadzieje ,ze nie boisz sie deszczu? Wyjdz z domu,spokoj znajdz w powietrzu _________________________ _ Jak na stacji stoje , wypatruje . Z kad nadjedzie pociag, ktory wszystko wyprostuje?! |
|
|
|
#3946 | |||
|
Zadomowienie
|
Kamma1507 - i poprawnie
; **daciaaaaaa - < 333 ! ![]() Cytat:
i przez Ciebie muszę stwierdzić, że wprost kocham takie karaluchy < 3Cytat:
no ale cieszę się, że podpasował i powiedziała ta, która jest mistrzynią w tego typu opisach i dziękuje Cytat:
nie gwarantuje za opisy, ale postaram się :w jedwabnej sukience odstawiała rolę swojego życia. proszę mi wybaczyć, ale dziś nie jestem sobą. jeśli marzyliście kiedyś, aby być księżniczką, albo chociaż mieć królewskie korzenie, wierzcie mi - to gorsze niż zapleśniała kanapka znaleziona w kącie pokoju. co należy, czego nie wolno, co trzeba, czego nie powinno się robić. zwykłe pajacowanie i kiepski kabaret. na kilka dni zmienić nawet swój cień rzucany na podłogę. klik, opcja księżniczki włączona. no nie wiem.. tylko coś takiego udało mi się wymyślić _____ zabieram Twoje powietrze, oddaje Ci moje. - dla mnie dziewczyny są jak autobusy – nie złapiesz jednej, przyjedzie następna. - Twoje dziewczyny są faktycznie jak autobusy – hałaśliwe, wypuszczają gazy i można je złapać na każdym rogu. ![]() jeśli przypadki są tylko przypadkami, czemu wydają się tak przemyślane ? - kochanie, bo wiesz... - jeśli jeszcze raz powiesz do mnie „kochanie”, to będziesz sikał przez cewnik. ![]() skończysz słuchając wyłącznie siebie, w nadziei uchwycenia przebłysku prawdy, diabli wiedzą po co. - słyszałeś o tych ulewach ? no normalnie koniec świata... - dobra, to ja zbuduję arkę, a Ty zbierz zwierzęta.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-11-06 o 18:57 |
|||
|
|
|
#3947 |
|
BAN stały
|
I tak nieustannie, na zawsze. Choć może 'zawsze' wcale nie istnieje. Każdy ma chwile, że to wszystko by ***nął. I nie pieprz mi teraz, że wszystko jest możliwe. Już od małego wiedziałam, że z tymi bajkami coś jest nie tak. Że księżniczki tylko udają takie szczęśliwe, królewicze takich zakochanych a tak naprawdę to żadne z nich nie potrafiłoby zdefiniować prawdziwej miłości. Uprościć świat. Streścić go w jednym imieniu. W Twoim imieniu. |
|
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
Słodsza od cukierka na patyku
Sposób Crazy nie zaskakuje mnie "nie boję" się nas.. -kochasz mnie? -nie.. -to.. spadaj myślisz ze co? ze jak mnie kochasz to fajny jesteś? |
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
przywołujesz dawne wspomnienia.
lubię jak opowiadasz o niczym z taką pasją, gdy widzisz jak słucham. maj.? ale to przecież nie długo. zleci. a ja umrę z tęsknoty.! ![]() I'm watching you breathing for the last time. oglądam jak oddychasz w ostatnim czasie. I don't need a better think than you. nie potrzebuję nic lepszego od Ciebie. you can't tuch this.! [mc hammer]nie możesz TEGO dotykać. Tommy Coachan - i'm gonna lose ya. - polecam. [House]
|
|
#3950 |
|
Rozeznanie
|
Tylko co to jest wolność?
Nie żałuję chwil, które przecierpiałam, noszę moje blizny niczym medale.... Tę cenę płaci się z przyjemnością i z uśmiechem na twarzy, nawet jeśli czasem bywa to uśmiech przez łzy Wolna. I rozpaczliwie samotna. Ale czy to musiało zdarzyć się akurat w tak piękny słoneczny dzień, kiedy ludzie na ulicy śmieją się, a dzieci podskakują z radości? |
|
|
|
#3951 |
|
Raczkowanie
|
łoooł. pędzicie jak nie wiem. ;d
oczywiście, okradłam każdą po trochu, talenciary kochane. ;* __________________ ` w białej sukience, czekam na Twoją miłość. ` Dziś obcy jesteś mi. ` o niebo lepiej, o niebo bo mam Ciebie ` ` Twoja bliskość, moim niebem. ; ) ` Znam Cię na pamięć. ;] ` Opuszczam ją i zabijam coś, co było między nami. ` Zaopiekuj się moim sercem znów.. ` Nadal kocha, tylko jego. zabijam się uczuciem. |
|
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3.!!!!!Jak masz problem to nie ma, z kim go przedyskutować. Prawdziwy przyjaciel nie potrafi użalać się nad Tobą. Tak mijają dni bez Ciebie. Z ciszą pośród czterech ścian. Zawsze patrz na słoneczną stronę życia.
|
|
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
Cytuje :
słuchaj maleńka ja rozumiem że nie chciałoby Ci się czytać wszystkich części ale żeby kilka stron do tyłu? https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post15 083394 A i nie wiem czy zrozumiałaś aluzje dziewczyn ale tutaj nie piszemy postów na ilość tylko na jakość. Kurde jak Ci zależy na ilości wiadomości to weź sobie na jakimś innym forum je nabij. Nie lubię się kłócić ale przeginasz trochę. Sory dziewczyny ale to mnie już zaczęło na prawdę denerwować. Sorry , ale akurat nie zauwazylam ze sie powtorzylam .. ale nikt nie jest doskonaly ,prawda??Mi tu nie chodzi o to zeby nabijac jak najwiecej postow. Mialam po prostu nazbierane mnostwo opisow , znajomi twierdza ze sa fajne , wiec postanowilam sie nimi z wami podzielic na 'wizazu' .. staralam sie przeczytac wszystkie czesci ale sama wiesz ze trudno jest to wszystko ogarnac i zapamietac . A propos widzialam mnostwo powtarzanych opisow przez rozne wizazanki ...Ty nie masz prawa decydowac o tym kto moze umieszczac tu swoje opisy ,a kto nie . Jak Ci sie moje opisy nie podobaja , denerwuje Cie ze gdzies tam sie powtorzyly to ich po prostu nie czytaj !Sorry ale sie troche zdenerwowalam..Chcialam sie wkupic w Wasze grono ,ale chyba sie to nie uda. Postaram sie z pokora przyjac Twoje uwagi i sie dostosowac . Choc nie wiem czy bede tu pisala .. napewno bede odwiedzac wizaz bo uwazam ze warto ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#3954 |
|
Przyczajenie
|
Bo Ona Przy Mnie to Pionek !!!!!
***a.ć laski które rozwalają nam związki :P hahah no tak musiałam się wyżyć , odreagować, zrozumcie ...
|
|
#3955 |
|
Raczkowanie
|
`Myślę, że nawet mając miliard w rozumie Nie potrafiłbyś tego zrozumieć...`
Patrzysz mu w oczy i widzisz zupełnie inny sens słów, które ma na ustach...
|
|
#3956 |
|
Zadomowienie
|
Przyzwyczaiłam się że miłość nie jest dla mnie ...
Mam tyle obaw, tyle pytań, a żadnej odpowiedzi. On jest moją drogą, ale czy nie skręci w najmniej odpowiednim momencie ?! Choćbym bardzo chciała Ci zaufać i uwierzyć w co mówisz, nie mogę. Jest jakaś blokada.
i mimo, że jest teraz nie najlepiej między nami to wierzę, że się to zmieni. - jak bardzo Ci na nim zależy ? - .. za bardzo - odszepnęłam . |
|
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, macie może opisy o prosiaczku.?
![]() __________ I nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech. Tak bez powodu . Jesteś jak moja własna odmiana heroiny ;* |
|
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
'Patrz, czego byś chciał, brat? ameryki w szkole
Gdzie co drugi uczeń marzy by mieć nabity pistolet Chwalimy się poziomem choć przy spuszczonych zasłonach Ojciec to alkoholik, a syn skończony narkoman' |
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Pewnego dnia Puchatek dlugo, dlugo rozmyslal, az wreszcie pomyslal, ze powinien odwiedzic Klapouchego, poniewaz nie widzial go az do wczoraj." -Kubusiu co tropisz ? - Coś coś coś .. Kubuś Puchatek przybiega do prosiaczka i mówi: - Wiem co się z tobą stanie jak dorośniesz... - A co, czytałeś mój horoskop? - Nie, książkę kucharską. Wiesz Prosiaczku...Czasem nawet miłość gubi się w Stumilowym lesie... Wiesz Prosiaczku... Czasami Nawet Przyjaźń Znika Jak Miodek Kubusia Bo widzisz prosiaczku,zyc to znaczy byc kochanym. Prosiaczku! Nie bądż świnią! Wróć do mnie - Kubuś Puchatek 'pamietaj:co komu do tego,skoro i tak mniejsza o to?' "Bo kogo nie ucieszyłby balonik??" "To straszne! Pękliśmy balonik..." myślę że coś pomogłam ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-11-06 o 19:59 |
|
|
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
"Żyje bo ktoś mnie kocha" - powiedział prosiaczek i umarł...
" Wiesz Prosiaczku . . . Miłość jest wtedy , Kiedy kogoś lubimy . Za bardzo " "- Kubusiu? - Tak, Prosiaczku? - Nic.. chciałem się tylko upewnić, że jesteś." "Jeżeli niezręcznie ci odwiedzić przyjaciół bez specjalnego powodu, powiedz im, że przychodzisz życzyć im Bardzo Szcześliwego Czwartku. " "Ktokolwiek ci mówi, że aby schudnąć, potrzebny jest z tydzień, kłamie." "Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. " "Takie małe zwierzątko nie nadaje się do łapania takich dużych piłek." "Być Małym czy nie być Małym, oto jest pytanie." "W takich chwilach ja jestem szczęśliwy, a inni mówią po prostu, że zjedli śniadanie." Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-11-06 o 20:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

[mc hammer]
Mialam po prostu nazbierane mnostwo opisow , znajomi twierdza ze sa fajne , wiec postanowilam sie nimi z wami podzielic na 'wizazu' .. staralam sie przeczytac wszystkie czesci ale sama wiesz ze trudno jest to wszystko ogarnac i zapamietac . A propos widzialam mnostwo powtarzanych opisow przez rozne wizazanki ...Ty nie masz prawa decydowac o tym kto moze umieszczac tu swoje opisy ,a kto nie . Jak Ci sie moje opisy nie podobaja , denerwuje Cie ze gdzies tam sie powtorzyly to ich po prostu nie czytaj !Sorry ale sie troche zdenerwowalam..