Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 18:57   #3301
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Dobry pomysł a kiedy idziesz do kosciolka zaklepac termin?

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:58   #3302
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dobry pomysł a kiedy idziesz do kosciolka zaklepac termin?

pod koniec 2010
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:05   #3303
MiciaKicia
Zakorzenienie

ło matko a ja juz chce isc po Nowym Roku

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:14   #3304
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co moja siostra wyszła za mąż w CZERWCU 2008 i poszła załatwiać sprawy do kościoła w STYCZNIU 2008, ponieważ w zakrystii nie mieli założonego jeszcze zeszytu na nowy rok
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:15   #3305
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
A my chodzilismy i chodzilismy i dotrwalismy do chwili az dla nas zrobili kalendarz na 2o11
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:17   #3306
jolkajp
Rozeznanie

HEJ LASECZKI: To i ja powoli coś odpiszę,ale napisalyscie dużo

Cytat:
Ja chce z nim rozmawiac ale jak juz zaczynam to on: "o boze.. zaczyna sie" albo "o matko... zas to samo" albo "a mozemy pogadac w ooncu na inny temat a nie tylko onas? wyolbrzymiasz chyba sobie wszystko.." i co Ty na to
MiciaKicia Może czasem naprawde "wyolbrzymiasz" niektóre sprawy. wiem po sobie, ja czasem miałam takie akcje i o duperele potrafiłam sie upominać. i przesadzałam-ale to rozumiem z perspektywy czasu.
Faceci maja swoj świat. musimy to przebolec.
Albo zostać lesbijkami jak już mówiłam
Ale trzymam kciuki zeby było dobrze

Cytat:
Napisalam mu tak:
Zapraszam Cie na wieczorny spacer a pozniej goraca czeklade/herbate a na deser ja "
Ciekawe co odpisze....
Ja juz bym leciała ale tyko po deser

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]
Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy.
No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo[/QUOTE]

aż się rozczuliłam... zamienisz się na tż ze mną?Przydałby mi się romantyk częściej
-----
kiedyś mój TŻ mnie zaskoczył. chciałam bardzo truskawek,ale nei było już w sprzedaży...i prawie sie popłakałam....a za 2 dni patrze-niesie mi czekolade z truskawkami do tej pory mu przypominam jakie to było dla mnie miłe.
Albo jak w te wakacje mnie strasznei brzuch bolał-poi 3 dnaich na smażonej rybce itd.-jak to nad morzem- nie wytrzymał mi żołądek-i z samego rana TŻ poleciał do sklepu po bułki i mleko i zrobił mi kanapki z białym serem i dżememi i do picia mleko i kazał,żebym zjadła wszystko,bo mięsa mi nie pozwoli dziś jeść żebym nie miała boleści. ->Czasem to jest kochany.
Ale najwazniejsze to wiedziec,ze faceci mysla troche inaczej jak my i inaczej uczucia okazują. nie słowami i tuleniem,ale może bardziej praktycznie. o,np.mówiłam TŻ że mogłby mi z pracy przynieśc płyn do dezynfekcji skóry kiedyś, jak mi się mój skończy. Potem o tym zapomniałam,a on nadal pamietał i mi po jakims czasie przyniosł-to tez wart potraktować jako,że chłopaczyna mysli o mnie .
A że ja lubie szczególiki to pamiętam takie głupie szczegóły .
Albo jak pozwala mi cały slub planowac- nei wtraca się bo wie jaka jestem happy .
Więc dziewczyny, patrzcie i doceniajcie głupie szczegóły bo przecież samo słowo "kocham" o niczym nie świadczy

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

ale na tych zdjęciach zauważyłam mój nieszczęsny brzuch brzydki.

no oczywiście zdjęcia grzeczne
Przypomniałam sobie jak ja swojemu wysyłałam mmski gorące na zachętę

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ma 24 lata to tez chyba do tych młodszych Tżetów się zalicza;p siurek jeszcze z niego jest

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
potem mamy z M. jechac do tego maca, bo za zdjęcia obiecałam jej ta nowa kanapke z wolowina;p i TŻ smiał sie, że i my "pewnie skorzystamy" ja mówię, że nie,a on, żebysmy sie załozyli bo na pewno sie skusze;p no to ja mówię co? a on pikantnego chicken burgera wariat z Niego buziaki kochane!
A wiecie jakie te nowe kanapki z maca drogie. Po 10 zl 50 gr-sama kanapka. streasznie dużo jak na porównanie do innych kanapek.
Tak przechodziąłm koło Maca i popatrzyłam tylko sobie jak zdjęcia ładne i pyszne sa już mówiły do mnie te kanapki. Ale nie dam sie tak łatwo....

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
mmm my się wybieramy w tym miesiącu do Burger Kinga
A ja wolę Burger kinga niż Maca ale nie moge nic teraz jeść takiego głupia dieta....ale dzis zgrzeszyłam po 2 tygodniach....... moja wina, moja wina.... chipsy zjadłam..... już nie bedę -slowo...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hhehe do mnie przemawial przez 5 lat studiow
do mnei przemawia stale.....

-----------------
a ja będę chora. zimno mi, głowa boli śmieje się,że niedługo będe robić "kwik,kwik,kwik" skoro ta świńska grypka W sumie to więcej paniki robią media niż to warte....eh...
Stary 2009-11-06, 19:24   #3307
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

jolka nie daj się grypie. A co do mmsów, to też czasem wysyłam Tż fajne hihi

MiciaKicia mam nadzieję, żę wieczór się uda

A mój Tż wypiął się do mnie :dupa: i ogląda kabaret. romantyk wracam do niego buziaki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:26   #3308
karolinusienka
Zakorzenienie

oj tak szczegoliki sa nalepsze ja pamietam (skojarzylo mi sie z tym morzem ) jak Piterek poszedl rano do sklepu po bułeczki na sniadanie i przyszedl przyniosl mi twarozek light bo zapamietal ze ja wlasnie taki jadam a wcale o serku nie bylo mowy, bo jedzenia mielismy pod dostatkiem albo jak przyjechal do mnie pod szkole po pracy i czekal bidulek bez telefonu bo zapomnial a przyjechal tylko po to zeby dac mi kwiatka i powiedziec ze mnie kocha albo takie cus-przed naszym pierwszym spotkaniem duzo rozmawialismy przez internet i palnelam cos o cytrynie, i na pierwsze spotkanie przyniosl mi cytrynke moglabym tak wymieniac i wymieniac... albo jak bylam przeziebiona to mi cala apteke wykupil, zakupy na sniadanie, owoce, warzywa i tak dalej za to Dziubolka kocham
Stary 2009-11-06, 19:29   #3309
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

karolinusienka nas ksiądz zapisał gdzieś na oststniej kartce kalendarza 2009 hihi, ale ciocia pilotuje sprawę.
Ostatnio powiedziała, że nie puści księdza w 2011 na pielgrzymke, bo ja chciałam, żeby on mi ślub dawał

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

A to fakt, jak jestem chora to Dziubasek przynlosi mi Kubusie, czekolady, i inne słodkości hihi, słodkie to.
Albo też nad morzem jak chciałam Redsa, to całe Międzyzdroje zszedł bo nigdzie nie bylwizaz.pl/forum redsa jabłkowego i kupił gdzieś na końcu miasta w jakimś monopolowym.
Ehh, jednak kochani są. A teraz kupiła mi odmrażacz do szyb

Dobra serio ide do niego do łóżeczka hehe.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:30   #3310
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
karolinusienka nas ksiądz zapisał gdzieś na oststniej kartce kalendarza 2009 hihi, ale ciocia pilotuje sprawę.
Ostatnio powiedziała, że nie puści księdza w 2011 na pielgrzymke, bo ja chciałam, żeby on mi ślub dawał

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

A to fakt, jak jestem chora to Dziubasek przynlosi mi Kubusie, czekolady, i inne słodkości hihi, słodkie to.
Albo też nad morzem jak chciałam Redsa, to całe Międzyzdroje zszedł bo nigdzie nie bylwizaz.pl/forum redsa jabłkowego i kupił gdzieś na końcu miasta w jakimś monopolowym.
Ehh, jednak kochani są. A teraz kupiła mi odmrażacz do szyb

Dobra serio ide do niego do łóżeczka hehe.
hehheee no my jestesmy juz wpisani na dziko bo nie wiedzialam ze po styczniu 2o11 jest od razu czerwiec 2o11 tez mamy pilotowac sprawe ale z tym nie bedzie problemu bo do Kosciolka hasam sobie co niedziela wiec mozna zajrzec do Kancelarii ale to juz po nowym roku pojde

nam slubu bedzie udzielac moj wujek jestem ciekawa jak to bedzie mam nadzieje, ze za duzo tajemnic rodzinnych nie powie bo sie Chlopina wystraszy i ucieknie spod oltarza jeszcze
Stary 2009-11-06, 19:37   #3311
conslusion
Rozeznanie

Fajnie, jak jest taki znajomy ksiądz czy z rodziny. Też bym chciała, żeby ktoś powiedział kazanie o nas, a nie o miłości ogólnie.

W sumie mam jednego byłego księdza (w sensie eksa), to może go poproszę
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:58   #3312
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Fajnie, jak jest taki znajomy ksiądz czy z rodziny. Też bym chciała, żeby ktoś powiedział kazanie o nas, a nie o miłości ogólnie.

W sumie mam jednego byłego księdza (w sensie eksa), to może go poproszę
oj ja nie wiem czy chce kazanie o nas zreszta wujek nie jest w Lodzi, wiec kontakt sredni jest
Stary 2009-11-06, 19:58   #3313
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
A Tż masz superchociaz Michal tez mnie wspiera w trudnych chwilach.
Kiedys gdy byłam jeszcze na 1 roku i mieszkałam z kolezanka na drugim koncu miasta , dowiedziałam sie od mamy ze babcia jest w szpitalu i miała wylew ( nie wspomne ze mama poinformowala mnie tydzien po tym jak babcia wyladowała w szpitalu - nie chciala mnie denerwowac). Byłam bardzo smutna i napisałam co sie stało w sms do Michała. Na co on zadzownił kazał mi sie spakowac i powiedział ze juz po mnie jedzie. Zabrał mnie do siebie Jak sei dowiedziałam rano ( tydzien pozniej) ze babcia umrala ( tej nocy spałam u niego) to pojechał ze mna na mieszkanie , spakował mnie i odwiózł na autobus do domu. W sumie zawsze jak było mi ciezko to był przy mnie.
A mojego TŻ zwykle nie ma, kiedy go najbardziej potrzebuję i bym się chciała przytulić, bo jest w tej durnej pracy
Ale w niedziele jak mi było smutno to mnie kochany pocieszał

Byłam dziś na tej rozmowie o korki i super jest, będę dawała tej dziewczynce co tydzień korki, a ona jest taka fajna, słodka i w ogóle
i już dziś facet mi dał 20 zł, w sumie za nic, bo dzis się byłam zorientować co mała umie, a jaką chatę mają wypasioną to masakra

a jeszcze u nas w klubie jest za 2 tyg. koncert Comy i bardzo chciałabym iść, ale bilet aż 40 zł

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:01   #3314
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
A mojego TŻ zwykle nie ma, kiedy go najbardziej potrzebuję i bym się chciała przytulić, bo jest w tej durnej pracy
Ale w niedziele jak mi było smutno to mnie kochany pocieszał

Byłam dziś na tej rozmowie o korki i super jest, będę dawała tej dziewczynce co tydzień korki, a ona jest taka fajna, słodka i w ogóle
i już dziś facet mi dał 20 zł, w sumie za nic, bo dzis się byłam zorientować co mała umie, a jaką chatę mają wypasioną to masakra

a jeszcze u nas w klubie jest za 2 tyg. koncert Comy i bardzo chciałabym iść, ale bilet aż 40 zł
joanwi akurat zarobisz na korkach juz 20zl masz jeszcze drugie tyle i bilet jest twoj
Stary 2009-11-06, 20:11   #3315
hecate5
Raczkowanie

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wasi rodzice obchodza rocznice ślubu cywilnego czy koscielnego kurcze nie wiem na która im dac prezent i co im kupic doradzcie cos plisss bo juz naprawde nie wiem co im dac.
Stary 2009-11-06, 20:14   #3316
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wasi rodzice obchodza rocznice ślubu cywilnego czy koscielnego kurcze nie wiem na która im dac prezent i co im kupic doradzcie cos plisss bo juz naprawde nie wiem co im dac.
moi koscielnego dzisiaj maja 27 rocznice slubu ja im dalam na 2o i 25 ale tak to nie skladam im zyczen, przeciez toich rocznica nie moja
Stary 2009-11-06, 20:18   #3317
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Moi rodzice bardzo hucznie obchodzili 20sto lecie. Były nawet tańce u mnie w pokoju dostali np. duży kwietnik, mikrofalówkę, obraz na ścianę, deske do prasowania....popatrz może co by się przydało. Tylko że raczej sie chyba takie bardziej babskie sprawy kupuje

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:19   #3318
lasoa
Zakorzenienie

my na poczatku przyszłego roku pojdziemy zamowic date w kosciele
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:31   #3319
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
moi koscielnego dzisiaj maja 27 rocznice slubu ja im dalam na 2o i 25 ale tak to nie skladam im zyczen, przeciez toich rocznica nie moja
a co im dalas na 20 i 25 rocznice? kurcze moi maja 30 rocznice ślubu 10 listopada cywilnego a 24 koscielnego i ja myslalam zeby im cos dac 24 ale brat mi pisze dzis ze lepiej 10 dac a a dalej nie wiem co
Stary 2009-11-06, 20:34   #3320
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a co im dalas na 20 i 25 rocznice? kurcze moi maja 30 rocznice ślubu 10 listopada cywilnego a 24 koscielnego i ja myslalam zeby im cos dac 24 ale brat mi pisze dzis ze lepiej 10 dac a a dalej nie wiem co
ja zlozylam sie z siostra na kieliszki do czerwonego wina krysztalowe i koplet sztuccow - srebro polaczone z drewnem
Stary 2009-11-06, 20:45   #3321
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

My tez z siostra kupowalysmy rodzicom prezent tylko na 20 i 25 rocznice, a wczesniej to nawet nie pamietam. Ostatnio kupilysmy im taka zastawe deserowa z talerzykami i filizankami i jakimis tam rzeczami do kawy na 12 osob.

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:58   #3322
frida99
Raczkowanie

Talking Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

hej dziewczyny! witam wszystkich serdecznie i pragnę dołączyć do jakże zacnego grona Panien Młodych A.D. 2011
Mój ślub 24 kwietnia 2011, czyli w Wielką Niedzielę
Już nie mogę się doczekać!
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:18   #3323
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! witam wszystkich serdecznie i pragnę dołączyć do jakże zacnego grona Panien Młodych A.D. 2011
witamy nowa PMkę
Stary 2009-11-06, 21:22   #3324
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:33   #3325
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Witaj!!w Wielka Niedziele niezle u nas ksiadz by sie nie zgodził jak juz to w Poniedziałek Wielkanocny. Zreszta jak dla mnie to kłopotliwa data bo oni fryzjera ani kosmetyczki...wiadomo kazdy chce miec wolne w świeta. Według mnei to dla gosci kłopotliwy dzien ( moja kuzynka miała w drugi dzien świat Bożego Narodzenia i ani fryzjera, ani kosmetyczki, ani kwiatów - dla mnie bez sensu). No ale najważniejsze zebyscie wy byli zadowoleni
Stary 2009-11-06, 21:59   #3326
conslusion
Rozeznanie

Moi rodzice mieli w tym roku 25 rocznicę. Ode mnie i brata dostali ich powiększone zdj w ładnej, drewnianej ramce z ich ukochanych gór, standardowo kwiaty no i prezent główny, czyli bilety do teatru. Bardzo byli zadowoleni.

My w tym roku mieliśmy wesele 15 sierpnia. Też był to kłopot, bo wszystko pozamykane. U mnie w mieście nie był czynny ani jeden salon fryzjerski. No i jak się o czymś zapomniało, lakierze do paznokci czy kartce to kaplica.
Stary 2009-11-06, 22:02   #3327
lusesita23
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Ja juz po randce...TŻecik moj zmeczony 20 godzin na nogach dzisbył prawie bylismy w tym macu,ale po zestaw dla siostry, a ja nic lalala chociaz kanapki krzyczaly a TŻ szeptal do ucha:no skus sie...a ja twardo nie i siostrze 3 frytki ukradlam.ale fakt ta nowa kanpka ponad 10 zl.z zestawem 16.ale niech ma;p za te zdjecia;p

MiciaKicia mam nadzieje, ze wieczor milo spedzony bedzie my jutro jemy pizze, juz ja zakupilam nawet;p akurat na mam talent bedzie

Kasiulenkowo u mojej sis bylo z ta msza tak samo, slub w sierpniu a zapisywali sie jakos w lutym tego samego roku-bo tez nie mieli kalendarza

Hecate moi obchodza okrągłe, tzn te co 5 i 10.najbardziej hucznie obchodzili 25.ale nic im chyba nie dawalam go gowniara bylam wtedy;p
mysle, ze jakas zastawa albo kieliszki, tak jak pisza dziewczyny, beda dobrym prezentem

Frida witaj data super;p ale faktycznie z fryzjerem bedzie problem...

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-06 o 22:03
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:13   #3328
conslusion
Rozeznanie

Aha, zapomniałam dodać wcześniej, że moi rodzice obchodzą tylko rocznicę ślubu kościelnego. Nawet nie wiem, kiedy mieli cywilny ...

Ja wczoraj byłam zmuszona iść do Maca. Ale zdecydowanie wolę KFC, tam przynajmniej jest prawdziwe mięso, a nie jakieś takie sztuczne, papierowe coś. I jeszcze jakie drogie.
A na Happy Meal jestem już za duża - wcześniej to mnie przekonywało

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Kurcze, ale nudy. Tż daleko, siedzę sama ze współlokatorem, każde przed swoim kompem
Poczytałam trochę książki do mgr, co by się upewnić, czy na pewno chcę o tym pisać, ale oczy mi się zamykają ...
Stary 2009-11-06, 22:24   #3329
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Witaj

Moi rodzice obchodzą rocznicę kościelnego, ale nie jakoś hucznie, na 25 zrobi się im jakąś imprezkę większą

Włąsnie żeśmy oglądnęły Epokę lodowcową 3 i idziemy spać

Dobranoc i słodkich senków

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:44   #3330
cobra115
Zakorzenienie

Powróciłam po tych męczarniach w szkoe, ale zaraz lecę się myć i troszkę pouczyć bo jutro mam na 8 :/

Nadrobię was chyba dopiero w poniedziałek : wiec miłego weekendu
Ja jutro siedzę od 8 do 19 w szkole

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości