|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Hej, nie krzyczcie jesli już pisaliscie to duzo razy, ale suzkalma i nie mogłam znaleźc. Mogłby mi ktoś napisac jakie rabaty sa przy jakich zamowieniach?
|
#362 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i całe szcęscie, ze ten bubel wycofano. Masz Australia rację - zwykły sniadaniówkowy papier. Więc wolę zapłacić te parę groszy więcej i dac w normalnym opakowaniu, niż wstydzić się, ze daję w tandetnym ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
Jeśli jesteś kk, to wiesz to na pewno, jesli nie - to nie masz po co pytac ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
bedzie uwolnienie kodów i dostaw, mo kurier mi powiedzial, ze zegna sie z avonem tego dnia, bo on 300km z 10cioma paczkami nie bedzie jeździł.... Racja dla niego, dla mnie z kolei bomba. On mi jeszcze mówiła, ze 2 inne firmy beda dodatkowo rozwozić Avon |
|||
|
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
No ale mogliby wypuścić takie torebeczki jak połowa tej biodegradowalnej i było by super
Akurat na 1 szmineczke. Osobiście nie wyobrażam sobie dawania klientkom kosmetyków w jakiś innych reklamówkach niż firmowe.
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Jetsem konsultantka, która nie zamawiala od ok. roku. Nietstey nie mam nigdzie napisane jakie sa rabaty, pamietam sowj nr konsultantki, ale na strefie tez chyba zadnej takiej informacji nie ma.
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanko odnośnie biżuterii Rita, czy któraś z was wie czy te perełki są szklane czy plastikowe i dlaczego w 17 jest inny naszyjnik a w 16 inny skoro ma to być ten sam komplet i z czego jest ten w 16(żyłka czy łańcuszek)
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Czy przychodza z netto wody toaletowe te po 13,90?
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na formularzu.Strefa-> pliki do pobrania-> formularze zamówienia
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie przyszły na pierwszy termin obie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
naprawdę warto przeczytać chociaż dwie strony wstecz i wszystko jest napisane, wystarczy się trochę wysilić:
tusz unoszący rzęsy black biżuteria calla lilly zestaw do manicuru (chociaż ktoś wspomniał, że przychodzi) Cytat:
posty 131 i 139, Rita to są bransoletki a Aurora to jest naszyjnik i kolczyki "bransoletki Rita - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne, na pewno nie są szklane, raczej z jakiegoś tworzywa. biżuteria Aurora - no ta żyłka, to chyba lekka przesada, perełki raczej kojarzą mi się z klasyką i elegancją a ta żyłka wszystko psuje i tak jak napisała ashiva duże nadmuchane kulki, jak dla mnie tandeta." w katalogu 16 są tylko bransoletki Rita a w katalogu 17 dodali naszyjnik, którego nie ma w 16 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-06 o 22:12 |
|
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przychodzi na bank ale mozna znaleśc ten tusz w kilku Cok-ach (resztki jeszcze maja) ale nie przychodziTAk samo z tym zestawem do manicuru |
|
|
|
|
#374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wierz mi to jakoś wygląda, logo też widać, oddajemy 5% na słuszny cel, to też jest tam napisane |
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, przejrzałam katalog irlandzki z wątku ze zdjęciami i stwierdzam, że nasze katalogi wyglądają o wiele lepiej.
Tam jest wiele stron, na których produkty są zwyczajnie pokazane na jakimś jednokolorowym tle, bez żadnych dodatków, niefajnie. A u nas wszystko wygląda tak, że nic tylko kupować.
|
#376 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bransoletki też nawet łądniutkietusz unoszący rzęsy black ?? |
|
|
|
|
#380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (no ale i tak uważam, że różnorodność i możliwość wyboru by się przydała )Cytat:
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-11-06 o 22:34 |
||
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
ja uważam, że skoro musimy płacić za torebki to powinnyśmy mieć możliwość wyboru, jeśli firma dawałaby nam je za darmo to musiałybyśmy brać co dają i pogodzić się z ich wyborem
|
|
|
|
#383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wnikam czy byly "tandetne" czy nie ale byly przydatne na jedną małą rzecz i tak przecież były zaraz do wywalenia. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-11-06 o 22:57 |
||
|
|
|
#385 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chwała firmie, ze zmieniła ten okropny kolor na biały. A poza tym - co myslicie o tych torbach czarnych za 5zł?? Wg mnie świetne, ja juz sprzedałam ponad 20 i na 4 kolejne mam zamówienie. Dziś słyszałam jak sobie koleżanki wymieniały o nich opinie - rewelacyjne, na zakupy super, bo mają szerokie dno, nawet znicze na 1 listopada w nich zaniosły, bo wypadało miec czarna torbę, a nie zieloną z marketu.... ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Nie twierdzę, że masz tam wrzucić jedną szminkę, jak tyle klientka zamówiła. Ale dać bez opakowania to chyba tak troszeńkę nie halo...... |
||
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież dawniej pakiet 10 małych kosztował 1zł teraz w najlepszym wypadku za 25 sztuk zapłacę 4,5zł, za pakiet 5 średnich płaciłam 1zł teraz za 1 szt 0,90zł... to jest taniej?? no chyba, że ja coś przeoczyłam to zwracam honor, ale proszę mnie uświadomić, bo ja nie widzę żadnej innej opcji ![]() co do koloru, wszystko kwestia gustu, i dlatego między innymi przydało by się więcej opcji do wyboru |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
co do torebek to mi się podobały te różowe, szkoda że już ich nie ma
Mam pytanko czy któraś z was kupowała zegarek Vivienne? Jaki on jest wart swojej ceny czy tandeta? Mam nadzieję że tym razem dobrze szukałam... |
|
|
|
#388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To stosunkowo do cen woreczków nawet na mięso jest taniej. Weszliśmy w prawo unijne, więc nie ma co narzekać na ceny tych torebek, one naprawdę nie są drogie |
|
|
|
|
#389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo i takie mam albo inna sytuacja: kuzynka pomaga mi i 7 koleżanek zamawia jakieś drobiazgi to nie bede kazdej dawała katalogu bo nie bede dokładac do interesu, daje 2 katalogi i sobie "biegają". Nie wiem jak Tobie ale mi sie bardzo przydawały małe torebki i jestem zła na avon ze tylko duże są No ale jak mi odpisali na maila nie będzie małych więc pozostaje kombinowanie Będę sklejać kartki z drukarki i markerem napisze AVON albo nawet wydrukuje ooooo... Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-11-07 o 00:14 |
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączam się do pytania, ja tez bardzo bym chciała się dowiedzieć jaki on jest w rzeczywistości, jak byłam w COKu to akurat go nie było.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

No ale jak mi odpisali na maila nie będzie małych więc pozostaje kombinowanie
Będę sklejać kartki z drukarki i markerem napisze AVON albo nawet wydrukuje ooooo...