| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-06, 22:32 | #1441 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III

Jak malowałam to Farby słuchałam  Ursull moja rodzinna wieś to samo piękno  Masz coś do dolnego śląska  daj dziecku jeść, niewyraźnie wygląda  ło jezu  schudłam z 3 kg przez te    illbana  czuje się jak w ciąży  
				__________________ Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-06 o 22:34 | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:33 | #1442 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2009-11-06, 22:36 | #1444 | ||
| Zadomowienie | 

Hej Babolki! Chcecie posłuchać fajnej muzyki?  www.polskastacja.pl Przed Świętami będą tam puszczali kolędy i świąteczne piosenki. Ja zawsze przed Świętami lubię tego słuchać, pozytywnie mnie to nastraja  ps. kolacja prawie się udała. mięska nie dopiekłam  a zrobiłam pieczoną pierś kurczaka (przepis) pyszności!  o ile sie ją dopiecze  Cytat: 
  świetnie! Ja też bardzo lubię jak moje Kruszynki się chichrają  a najlepiej jak smieją sie w głos do siebie  rozbrajające. (ad. #1232) ursull!! przywołuje cie do porządku!!  jak to...ja kucharką na jeden dzień? a ja sie tak staram dla Tż!!  a ty mi tu takie tego!!! wrrr schleje sie przez ciebie i bede pijana! z żalu! i nie licz na mnie, nie opowiem ci seriali...czytaj streszczenia  dobra już sie nie gniewam  szybko mi przechodzi...co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz  A poiglot to sie chyba nas boi  A moze sie pogniewała  (ad. #1243) pakusia ciesze sie, ze nic powaznego sie nie stało. Moja Magda spadła z wyrka jak miała jakies 5 miesiecy (Dziadek ją teraz nazywa Kaskader). Poplakała i przestała, nic jej nie było, obmacałam ją tylko czy sie nie potłukła, ale było OK. Nie martw sie, to sie niestety zdarza (oby jak najrzadziej), i wiem ze jest w tym jedynie nasza wina- opiekunów, ale co sie stało to sie nie odstanie, nie jestes złą matką  , rozumiem twój strach bo sama to przezyłam  i nie chce tego pamiętac. Jak teraz czuje się Kubalek? Dziewczyny co wy piszecie z tym nie spaniem po upadku heh...jak nie położyć dziecka spać, kiedy ono prawie pada ze zmęczenia,przeciez to niemowlak, jak mu wytłumaczyc, zeby sie jeszcze wstrzymał  o rany z tymi babami, jak coś wymyslą to głupoty same. ursull, a w tej twojej rozpisce z serii "co zrobic jak juz sie stanie" (bardzo pożytecznej zresztą) jest fajnie napisane : "dziecko powinno wiedzieć jak się nazywa i gdzie się znajduje" pakusia pytałaś Jakubka o to?  (wiem wieeem...zaraz mnie napadniecie babsztylki kochane, ze to dotyczy starszych dzieci, o ranyyyy, co ja sie z wami mammmm....przeciez wiem! nie jestem palcem robiona)  (dot.#1310)Mell ja daje BEBILON2 i BEBILON2 pepti i dodaje do tych mleczek rozne kaszki i kleiki, nawet te mleczno-ryżowe, po dwie łyzeczki. Cytat: 
  A o 17:00 jak pisałaś tego posta to już po kolacji było  2. nogi na ścianę na 15 minut (tak się robi dwie na raz) HAHAHAHA, mało z fotela nie spadłam przez ten tekst, TŻ też sie z niego cieszył   jak to  jaaaa? W mordę zmęczyłam się ... dużo tego czytania  tu powinien byc taki emotikonek :nienadążam: 
				__________________ nic   Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-07 o 00:00 | ||
|     | 
|  2009-11-06, 22:37 | #1445 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

to i ja zmykam bo filmidło zaraz się skończy i tż w końcu się na mnie wkur.. Iwo się podczas dzisiejszego snu już 2razy zakrztusił słiną, ale jak mocno! | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:38 | #1446 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Illbana no 10 kg co godzinę za jakieś dwie godziny już mnie nie będzie  Czy wykapany tatusiek,no nie wiem,ja myślę,że wredotę to po mnie ma,acha no i to miejsce,gdzie pas cnoty nosi  A wogóle to ponoć podobna jest do rodziców,tylko których? Chrzestnych?   | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:39 | #1447 | 
				 | 

anulka2 przecież ten kawałek jest dla starszych dzieci  głupia    
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-06, 22:43 | #1448 | 
| Zadomowienie | 

Carola niemoto   ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- A co ci jest ze schudłas 3kg, rzygasz troszku? przytrułaś sie czyms? Bo jesli to grypa żołądkowa, to moze wstrzymaj sie z wizażem na kilka dni, weź L4, nie zarażaj, bo potem nie wiadomo skąd wirusy mam w kompie   
				__________________ nic   Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 22:46 | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:44 | #1449 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Cytat: 
  A twoja wioska to ilu ma mieszkańców? Bo moja to coś około miliona  A może zaciążyłaś przy tym lataniu po pokoju z pędzlem  Tak ponoć Aguśka synka sobie zrobiła  latając  Cytat: 
  nie poluję,ale fakt,że robię jej setki zdjęć dziennie  mleczkiem i herbatką rumiankową  ok,przyznaję się,że wódy jej dolewam,aby lepeij spała,bo to taka,rodzinna tradycja   | ||
|     | 
|  2009-11-06, 22:47 | #1450 | |
				 | 

Cytat: 
  ----->za to że mnie nie czytasz dokładnie  głowa mnie boli i chyba od tego się  a głowa mnie boli od farby a farba bo malowałam pokój córki a malowałam bo świezo zrobiony a świeżo zrobiony bo isę nie mieściliśmy w starych a nie mieściliśmy się bo urodził się Michaś a urodził się bo zaszłam w ciąże a w ciąży  no wszystkiemu winne pawie  Ursull zanim z tż się nie spyknęliśmy na dobre to mieszkałam na wioseczce 354 mieszkańców  ale uwielbiam u wracać i najchętniej zamieszkałabym tu na stałe  obok mamusi  zadam głupie pytanie  jak się zwie Twoja wies??   
				__________________ Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-06 o 22:50 | |
|     | 
|  2009-11-06, 22:47 | #1451 | 
				 | 

I jeszcze jedna fota,na dowód,że z tą wódą to nie żart   | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:48 | #1452 | 
| Zakorzenienie | 

Caro widzisz jakiś związek?? Stonowane kolory, blady dziewczęcy róż, popiel, fiolet, drobne kwiaty, niewielkie aplikacje lub takie nie rzucające się w oczy, nie Puchatki, które milion dzieci ma, nie wielka myszka Minie, która mnie dobija... Na podobne w tym guście jestem chętna   | 
|     | 
|  2009-11-06, 22:52 | #1453 | |
				 | 

ja wam dam L4       niedoczekanie wasze  ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat: 
  poszukiwania rozpoczęte   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-11-06, 22:56 | #1454 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  to brzmi jak poemat o haftowaniu 
				__________________ nic   | |
|     | 
|  2009-11-06, 22:58 | #1455 | 
| Zakorzenienie | 

kocham Cię wiesz...  A oto mój bonusik - przedstaw narzeczoną synowi  Zdjęcia 1, 2, 3 poranek z tatą (mama spała  ) Zdjęcia 4, 5 wieczór z mamą  (mam akrobatkę  - Michaś będzie zadowolony  ) | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:01 | #1456 | 
| Zadomowienie | 

__________________ nic   Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:34 | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:04 | #1457 | 
| Zadomowienie | 

cinusiu nie odbierz naszych fotek jako konkurencję...absolutnie nie wtryniam sie do waszych damsko-męskich spraw   my sobie tu kogoś w piaskownicy poderwiemy jak sie cieplej zrobi. także....cinuś...CILAŁT   
				__________________ nic   | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:04 | #1458 | 
				 | 

Anulka moja wiocha to Wrocław,dlatego znam D.Sląsk,ale przez kilka lat mieszkałam pod Wrocławiem,a teraz w miasteczku wielkości Oleśnicy  Zawsze marzyłam,żeby mieszkać w totalnej głuszy w górach.Teraz mam góry,ale do głuszy wciąż daleko  Cinusiowa jak widać córka przy tacie bardziej ugrzeczniona.Słodka jest.   | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:09 | #1459 | 
| Zadomowienie | 

ursull ja nie nazwałabym Wrocławia wioską, więc o co chodzi   ty pisz do Carolci to ona ma takie głupie pomysły. A te czego cicho siedzą?    Ten wątek obecnie przeglądają: 14 (14 użytkowników i 0 gości) malutka_24, Eve1603, agneskim, madraagatka, Aguśkaa83, milena07, male, iwciag 
				__________________ nic   Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:11 | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:12 | #1460 | ||
				 | 

Cytat: 
   jeśli Ninka taka...to biedny ten mój syn  a komu ona tam z nogi pociągnęła??  Ty też daj im jeść  jaki dziwny kolor oczu  co to za kolor  Cytat: 
 JESTEM CAROLAJNA nie ANULKA  po 2 tak myślałam że wrocław  a gdzie mieszkałaś? To ja pochodzę dokładnie z drugiej strony Wrocławia ni Oleśnica  Kojarzysz może...Sobótke?? 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-11-06, 23:12 | #1461 | 
| Zakorzenienie | 

no własnie  a mamie fika koziołki i wchodzi na głowę  anulka anulka ok ok  Ninulcia ma bojowy charakterek po...  Nie dałaby się   | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:14 | #1462 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

No...niema Caro i nie mam tak jak zawsze do nadrobienia z 2 godz 238923982732 postow   Mell Aleks jest czarujacy  tylko calusiac  Ilbana dobrze ze my na spiocha nie robimy kupki  Nie chce Cie juz zadreczac tymi sprawami ale Ty jedyna ze mna poprowadzilas dialog na ten temat  ale moze masz racje, lepiej nie myslec o tym, co ma byc to bedzie, trzeba sie cieszyc kazda chwila  A powiedz mi... jak chodzisz z Azula na siku to pod tym samym drzewkiem robicie siiiiiiiiii??  palikotku nareszcie jestes   A od nas nie da sie odpoczac  gosik mozesz sobie juz "zarezerwowac" moja przyszla coreczke jako synowa jak chcesz  powiadomie Cie jak juz bedzie na swiecie  a i swatowa bedziesz miala wypasiona gratis  czyli mnie  pakusiu trzymaj sie kochana, rozumiem Cie, bedziesz teraz sobie robila wyrzuty i to normalne ale pamietaj ze nie ma idealnych rodzicow. A tztowi bym powiedziala na Twoim m-scu. ursull wiesz ja tez staram sie nie czytac takich rzeczy ale akurat moj maz interesuje sie tymi sprawami i musze powiedziec ze o wielu wydarzeniach opowiadal mi kiedys kiedys dawno i to wszystko sie teraz dzieje. Ja rowniez nie chce sluchac takich rzeczy i staram sie zeby jednym uchem mi wlecialo a drugim wylecialo, ale to wszystko przez tzta bo mi ciagle gada o tym...ale widze ze on tez sie martwi... no ja jednak mimo wszystko jestem pogodna, gadam o seksie jestem zboczuchem wizazowym jak wiesz  no i jakos odreagowuje to wszystko  A Ty kochana jaka diete stosujesz ze tak duzo schudlas?  hahaha Corcia Twoja robi urocze minki  jest debesciara  Ja jak plodzilam Filipka, to uciekalam po pokoju przed pedzlem tzta  Karolinka ale mialas wypasione furki na slubie  ta pierwsza to wogole dojechaliscie na ta sale??   A wlasnie, moze pedzel Cie zaplodnil jak latalas po pokoju?  anulka slicznoty te Twoje M&M-ki  ale kucharka z Ciebie do bani   iwciag mojemu drugi raz sie zdarzylo nawet dzis ze w czasie snu kaszlal ikaszlal tez sie zakrztusil musialam go wziac do pionu bo nie mogl bidok odkaszlec...   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-06 o 23:30 | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:16 | #1463 | 
| Zakorzenienie | 

Caro z nogi dostała moja najmłodsza sister Ada  Ona z Ninulką bardzo się kochają - Ninulcia jak ją widzi to aż piszczy z radości  Lubi też się jej zesikać na łóżko kilka razy dziennie, wplątać się w jej loki i mocniej pociągnąć, pojeść torebkę skórzaną (polecam - lepsza niż gryzak)   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-06, 23:23 | #1464 | 
| Zadomowienie | 

O ty Carolajno jedna!!!   sodówa uderzyła? Za dlugo na podium? Mozemy to szybciutko zmienic! Nie czepiaj sie moich Laseczek, są szczupłe, niczego im nie brakuje, a kolor mają jedyny w swoim rodzaju  Pocałuj mnie w zad  wredna małpo. Ja się z twojego Michałka nie nabijałam  i nie mam zamiaru. Przemyśl to sobie. 
|     | 
|  2009-11-06, 23:23 | #1465 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Co.Cork, Ireland 
				 | 

Cytat: 
  No bo aktualnie jestem  choc nie wiem jak do tego doszlo  gdzies Ty mnie zobaczyla ??? Ale mnie rozbawilyscie z tymi poszukiwaniami  Nie mialam pojecia, ze moja skromna  osoba moze wywolac takie poruszenie  Teraz lece bo mam 3 wiadomosci do przeczytania - ach ta slawa   | |
|     | 
|  2009-11-06, 23:23 | #1466 | 
				 | 

cin cin Ty tam wcale nie spalas  no chyba ze spisz w rozowym sweterku    
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:24 | #1467 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Krk i okolice 
				 | 

Zazdroszczę Wam. Ja już chyba jestem za stara i nie mam siły. Ledwie doczytałam do końca.Na szczęście nikt nawet nie zauważy że mnie tu nie ma więc spokojnie będę sobie czytać wieczorami. Cytat: 
 Cytat: 
 Kochani: Pakusiu i Kubusiu ściskam Was bardzo mocno  , wiem co przeżyłaś bo ja niedawno miałam podobną sytuację z moim Kubusiem. Spokojnej nocy. 
				__________________ Kubuś-moje szczęście (3.05)  | ||
|     | 
|  2009-11-06, 23:25 | #1468 | 
| Zadomowienie | 

Aguśka dziękuję   No kucharzyć coś nie potrafię  nie dla mnie to chyba, choć staram się, ale im bardziej sie staram, tym bardziej mi nie wychodzi. 
|     | 
|  2009-11-06, 23:28 | #1469 | 
				 | 

a ja "zdobylam" kolejna przyjaciolke    anulka  Eve ja tez chce Cie zobaczyc   najlepi  ej w bieliznie   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | 
|     | 
|  2009-11-06, 23:30 | #1470 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Caro ja ide się kąpać a Ty pokaż to co znalazłaś...   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.