|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Witam znów długo mnie nie było ale regularnie was podczytuję
Co do zapisów w kościele to my będziemy szli pewnie tak rok przed ślubem czyli pewnie za jakieś pół roku Moi rodzice mają 25 lecie trochę więcej niż tydzień przed naszym ślubem 19 kwietnia a my mamy 30 więc chcemy im jakąś niespodziankę wymyśle na weselu Muszę się wam pochwalić mamy już wszystko zamówione
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aj... Dziub przyszedł po mnie, przeprosił za swoje zachowanie ze środy ![]() poszliśmy na spacer do sklepu po chipsy, ciasto, sałatkę i bułki - i to się nazywa odchudzanie. ![]() no i byliśmy potem u niego i obejrzeliśmy Sezon na Misia |
||
|
|
|
#3333 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowa PMke
Kurcze tesknie za Tztem..smutny taki weekend bez niego:/ Ide spac. Slodkich snow
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihdobranoc |
|
|
|
|
#3335 |
|
Rozeznanie
|
Ja już się chyba przyzwyczaiłam do weekendów bez Tż. Chociaż czasem strasznie mnie to wkurza, że właśnie wtedy jest zajęty.
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie kiedy on te szanowne zdjęcia zobaczył?? jak przyszliśmy do niego, to sobie pocztę sprawdził
a ja jak głupia czekałam na odpowiedź mnie też takie weekendy wkurzają, bo albo szkoła, albo praca, albo jedno i drugie albo Adam gdzieś jedzie. |
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż pracuje w weekendy już hmm ... chyba z 5 lat . No i studia.
A ja nie dość, że cały tydz sama, to jeszcze weekendy. Ale co zrobić. Życie. |
|
|
|
#3338 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15121474]Najpiękniejsze 'kocham'? Gdy byliśmy gdzieś na wczasach,długo w nocy,no zajęci długo w nocy byliśmy. Obudziłam się przed 7,a jego nie było. Zaniepokoiłam się troche,po czym słyszę jak wchodzi do pokoju z bułkami,herbatką,dżemem itp i ze słodkim uśmiechem mówi mi: "Dla Ciebie Słonko-smacznego". Nie wiem,rozczuliło mnie to wtedy. No i jeszcze jedno jak miałąm kiedyś okres,wyskoczyło mi na twarzy mnóstwo pryszczów,miałam z***any dzień i wszystko było źle. Nawet sie nie umalowałam zanim miał przyjechać,po czym leżymy w łóżku i zaczęłam beczeć,że jestem beznadziejna i w ogóle brzydka (wiecie @ robi swoje ). Po czym on się odwrócił do mnie i powiedział: "Właśnie dzisiaj jesteś najpiękniejsza kobieta na ziemi,bez chemikalów na twarzy-taką Cię kocham" Cuuuddddooo[/QUOTE] Piękne ![]() Mój ma 22 więc chyba Twój rzeczywiście najmłodszy.Cytat:
![]() Cytat:
...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i bratem kombinować nad prezentem ![]() Cytat:
Dobranoc!Cytat:
Cytat:
, czyli bardzo mało, a będziemy mieszkać w mobile home'ach (zdjęcie poniżej). Całą resztę załatiwamy sami tj. transport (naszym albo od znajomych autkiem), jedzenie, sama ustalę wstępnie plan zwiedzania Paryża i Barcelony. Najwięcej kasy pójdzie nam na paliwo i autostrady (tak przynajmniej wiadomo za co się płaci, nie to co u nas ).--- Chciałam kupić jakiś płaszczyk, a wróciłam ze swertem (fotka niżej). Dziś jednak nie widziałam się z Piotrkiem, bo wrócił padnięty z pracy i już słodko śpi, ale za to jutro od rana będziemy razem, bo jadę z nim do pracy pomóc przy fugowaniu, a później spędzimy razem wieczór i może zrobię gyros, bo coś dzisiaj mówił W załączniku jeszcze fotka butów, które kupiłam jakiś miesiąc temu do latania Zmykam pod prysznic i spać, bo też na 8:00 jedziemy. Dobranoc
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-08 o 10:56 |
||||||||||
|
|
|
#3340 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie wróciłam od Tżeta
. Dobranoc,albo dzień dobry,jak kto woli ![]()
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka ładna pora na powrót do domu
![]() Dzień dobry!! Przeze mnie dzisiaj znowu przemawia leń. a to też dla tego, że w pracy muszę być dłużej (głupi wymysł dyrektora) i nachodzi mi się to z angielskim. i na dodatek muszę autobusem jechać, bo nie ma mnie kto odwieźć ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Lula i jak tam?? Micia spacer się udał?? |
|
|
|
#3342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to za kilka lat sie przekonam hehehCytat:
![]() ![]() ![]() No data taka oryginalna dość :P [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15133090]A ja właśnie wróciłam od Tżeta . Dobranoc,albo dzień dobry,jak kto woli ![]() [/QUOTE]o jaaa o jakiej porze to sie do domku wraca hę? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo wieczoru. Nie bylismy na spacerze bo przyszedl to pol godziny zostalo do sezonu na misia to sie nie oplacalo isc ale od razu zamowilismy sobie po Megaburgerze :P ale byl pyszny ![]() Pozniej ogladalismy ta bajke (w sumie to w polowie usnelam hehe nawet nie wiem czy TZ sie kapnal), tak sobie lezelismy obok siebie bylo bardzo milo. Tulil, calowal, glaskal po rączce, glowce jejku... taki kochany...a po filmie... dluuuuuugie pieszczoty.. godzinne w sumie a pozniej to juz same wiecie. Było cudownie.
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2009-11-07 o 08:41 |
||
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj tak
![]() A Twoj TZ jak tam po ogladnieciu tych foteczek?
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
podobaly mu się, powiedział, że bardzo zachęcające.
ale jak na złość pocztę sprawdził jak przyszliśmy do niego. wcześniej pisał pracę i nie sprawdzał jej no ale wieczór u nas również był baaardzo udany
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ktoras sie dopisze do klubu? Mam nadzieje, ze wszystkie hihi
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Przyszłam się przywitać, nbo niedługo jadę na uczelnie i wrócę wieczorkiem dopiero. hecate moi rodzice obchodzą rocznicę ślubu kościelnego. Zawsze z bratem kupujemy jakieś drobiazgi. W tym roku dostali jakiś likier i po perfumie W zwszłym roku ogromny tort ![]() MiciaKicia super, że wieczór sie udał ![]() jenny fajna tuniczka i buciki też A u mnie wczoraj wieczór był skopany. Przyjechałam do Tż i chciałam z nim pogadac poważnie, bo ostatnio jest jakiś dziwny. Wogóle się nie odzywa, jest jakiś zamulony i wogóle. I powiedziałam mu to ioczyiście stwierdził, że mi sie wydaje i jestnormalny i strzelił na mnie focha nie wiadomo dlaczego ehh. No a później sie pokłócilićmy. I wróciłam do domu. I mi smutno, a dzisiaj i jutro cały dzień w szkole więc też sie nie zapowiada przyjemnie. Przepraszam, że tak Wam tu zamulam. Dobra ide robić pranie.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-07 o 08:58 |
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pogodzicie sie szybko moj tez zawsze mowi, ze mi sie wydaje, ze jest normalny przeciez i foch heh..i nie przepraszaj! nie masz za co po to jestesmy, masz tu nam pisac wszystko kochana
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochana
![]() Dobrze, że jesteście. Ja wczoraj chciałam się pogodzić, ale mój T ż stwierdził, żę jest dobrze i leżął nie odzywając się do mnie. To w końcu się ubrałam i wróciłam do domu.
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() No a u mnie TŻ śpi cały weekend I dzisiaj za jakąś godzine jedziemy podpisać umowe z orkiestrą i po pierścionek- nadrobie wszystko jak wróce
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nawet nie prostestowal jak szlas do domu? heh lol niezle ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
mmmto milego dnia zycze a po jaki pierscionek jedziesz?---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Asiu665 tak otwarlam Twoj formularz no i niestety nie idzie nic przeczytac. Masz tam taka maciupinką czcioneczke a wszedzie jest normalna tylko u Ciebie taka malutenka :P ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Wiedzialam, ze swiat jest maly ale nie wiedzialam ze az tak hihi Kasiulenkowo
|
|
|
#3352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc dla nas tydzień jest w sam razfajna tuniczka Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba jeszcze raz muszę sobie przeczytać 'marsjanie i Wenusjanki' Cytat:
tylko zdjęciePrzed chwilą wstałam, mam zajęcia na 12, ale jeszcze referat muszę napisać jeden ![]() Też spędzam weekend bez TŻ, bo mam zajęcia teraz, a on z wiadomych przyczyn do mnie nie przyjedzie ale już w piątek się zobaczymy |
||||
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaaardzo malutki ![]() Zobaczcie jaką piosenkę dostałam od swojego TŻ aż się musiałam pochwalić!! http://www.youtube.com/watch?v=tQl91uRsciM
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-11-07 o 10:04 |
|
|
|
|
#3354 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
.MiciaKicia widzisz,a nie mówiłam,że będzie ok wszystko ?niunia32 no jakoś tak wyszlo,ze troche razem posiedzieliśmy .ma.ko nie smutaj !Co do udanych wieczorów,to ja się mogę dopisać. Nie bez powodu w końcu wróciłam o tak późnej porze .
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
A dzis wieczorem idziemy na piwko
a na 15.25 mam szkole do 19.30 ale mam cicha nadzieje, ze pusci nas o 19 :P:P:Pa mam jeszcze egzamin z teorii wizazu. Zaraz siadam sie uczyc :P
|
|
#3356 | |
|
Lena
|
Hej dziewczyny/!
znalazłam czas/ a raczej uciekłam teżetowi; i odnalazłam jaąś zakonspirowaną kafejkę internetową. co ciekkawe aby dostać komputer musiałam zamówić i kawę i wielkie ciacho. ......................... . a teraz krótkie podsumowanie! Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15133090]A ja właśnie wróciłam od Tżeta . Dobranoc,albo dzień dobry,jak kto woli ![]() [/QUOTE]jak to sie mówi : ŻE DOBRE DZIECI WRACAJĄ O 3, A DOBRE WYCHOWANIE WRACA NA ŚNIADANIE! . więc Honolinka tak trzymać! Jenny- dzieki za zaprzyjaźnienie! Lula- jak samopoczucie. mam nadzieję że już lepeij! Joluś- a ty biedaczko chorowita? już zdrowiejesz??!! trzymam za was dziewczyny kciuki za powrót do zdrowia. Micia Kicia- bardzo mi przykro że nie za bardzo wychodzi wam ten związek. ![]() Słowo miłość- my chyba jesteśmy zimnolubcy, bo nie pamietam kiedy powiedzialiśmy do siebie to słowo. jakoś tak wiemy co do siebie czujemy i nie za bardzo chcemy szafować tym słowem,. a miłość można wyrażać na wiele sposobów. i oboje wiemy że sie kochamy- to przez nasze gesty, codzienne rytuały. wiem że on mnie kocha, bo ni ztego ni z owego przyniesie mi ciepłą herbatkę, czy otuli kocem. i z mojej strony też zwykłe gesty są wyrazami miłości. Jeśli chodzi o spotykanie się. u nas jest łątwiej bo my razem mieszkamy. i fakt prawda zachowujemy sie jak stare dobre małżenstwo. ale też przeciez nie zawsze będziemy gadać. czasem leżymy razem i milczymy. czasem robimy rzeczy które nas nie interesują, ale przebywamy w swoim towarzystwie. tak jak np. te jego filmy "gwiezdne wojny". ja ich nie znoszę , oa on moze oglądać na bieżąco. ale siedzę koło niego na kanapie i czytam książkę, czase rzucam okiem na fabułę. ważne dla niego jest wtedy że jestem z nim. tak samo on toleruje moje zamiłowonie do muzyki klasycznej i parę razy do roku daje sie wbić w garniaka i idziemy na dobrą operę, czy na koncert jakiegoś wortuoza. i jestem taka szczęśliwa że wytrzymuje i nic nawet nie mówi. ważne że jest obok mnie. tak samo z naszymi weychodzeniami. nie zawsze przebywamy w swoim towarzystwie. dajemy sobie luźną swobodę. i dodatkowo jeden dzień w tygodniu mamy własne wychodne. tego dnia (zazwyczaj jest to piątek) spedzamy tylko ze swoimi znajomymi. on wychodzi gdzieś ze znajomymi, ja robię to samo. i nie dzwonimy do siebie, mamy do siebie jakieś tam oznaki zaufania. te dni gdzie jesteśmy osobno bardzo nam pomagają. mozemy plotkować dowoli i bawić na całego. aha.. i m,ój teżet jest chyba najstarszy... ma 32 lata.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-07 o 10:36 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
na poczatek witam nowe PMki ![]() wkoncu spedze weekend ze swoim TZtem bo odkąd zaczął prace to bardzo zadko ma wolne w weeendy. najczesciej ma wolne poniedzialki a ja ma wtedy zajecia na uczelni od 8-20. na szczescie teraz bedziemy sie mogli wyprzytulac na caly tydzien co do wyrazania milosci to mowimy sobie to magiczne slowo "kocham cie" od czasu do czasu ale kazujemy sobie ta milosc w takich wlasnie codziennych sprawach. podobnie jak u Mustique robimy razem rzeczy za ktorymi druga polowka nie przepada ale najlepsze sa wspolne wieczory kiedy po prostu jestesmy razem. no i nie wiem czy sie chwalilam ale moze przesuniemy date slubu na wczesniejszy termin dzisiaj bedziemy rozmawiac na ten temat wiec sie wszystko wyjasni
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
to tak w ramach angielskiego ![]() mój Tż ma 25 lat (no w grudniu skończy) ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
ooo to jeszcze wcześniej ślub fajnie ![]() u nas jest podobnie z okazywaniem uczuć. Kocham cie mówimy sobie również. W Walentynki mnie Dziub obrzucał tymi słowami hihihia wczoraj byłam tak najedzona chipsami, ciastem i sałatką i mój brzuch wyglądał jakbym była w ciąży. a Adam że niedługo będzie taki, potem taki i taaaki. a ja nie. na pewno nie z tego powodu (przytycie z obżarstwa i nic nie robienia) Adam na to: z tego nie, ale z tego (ciąża). ostatnio tak mówiliśmy o przyszłości i może w przyszłym roku uda się wziąć kredyt na małe mieszkanie, nasze 3 pokoje będziemy sobie remontować i po ślubie zabieramy się za starania hihih
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co sie okazalo? Ze ja i Kasiulenkowo mieszkamy pare metrow od siebie i nawet sie znamy :P a raczej znalysmy jak do szkoly chodzilam jeszcze hah
![]() Kasiulenkowo sory musialam sie pochwalic :P:P:P
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Ale dzis pospalam, do 10 Mama mnie obudzila, bo dzwonila, ze chora jest i do pracy nie poszla, jakies grypsko chyba ja bierze. Ale na koniec stwierdzila, ze po rozmowie ze mna jest juz jej lepiej, wiec milo mi sie zrobilo![]() MiciaKicia-ciesze sie, ze wieczor sie udal tez ogladalam wczoraj ta bajke, ale jakos mnie znudzila i siedzialam caly czas przed kompem, wiec nie dziwie sie ze zasnelas na niej..Ma.ko- na pewno sie ulozy, moze jakis gorszy dzien mial, moze zmeczony..oni tez maja swoje fochy.. JennyAniolek- to rzeczywscie tanio ten nocleg wam wychodzi, strasznie fajny pomysl, pogadam o tym z TZ, ale w tym roku to i tak pewnie nie wypali, bo bedziemy chcieli raczej troche przyoszczedzic, ale moze za 2 lata, we Francji co prawda juz bylismy, ale nie razem, wiec z mila checia bym sie wybrala jeszcze raz ![]() Ja dzis mam zamiar zrobic cos produktywnego, mieszkanie juz wczoraj posprzatalam, ale musze zrobic pranie no i wreszcie sie cos moze poucze, zeby bylo mnie w tygodniu..ehh.. A moj TZ ma 24 lata ![]() Milego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

...
kurcze nie wiem na która im dac prezent i co im kupic, doradzcie cos plisss bo juz naprawde nie wiem co im dac.
Dobranoc!

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

ale już w piątek się zobaczymy