|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Marzyłam w ciszy o Tobie... Pamiętaj kochany, pamiętaj mnie wszędzie... Ty musisz wiedzieć, że ja Cię kocham, a moje myśli są przy Tobie...
#4022 |
Przyczajenie
|
`jesteś mi potrzebny jak woda do życia, przewyższasz wszystkie cuda świata
`bez Ciebie czuję pustkę `chce z Tobą latać ponad chmurami i zatonąć w tańcu miłości `nie wiedziałam, że ktoś może dać tyle szczęścia. sprawić, że już nigdy nie będzie ciemno, odmienić całe moje życie `masz to czego ja właśnie potrzebuję najbardziej dziś. `chce mieć Cię więcej, bo napełniasz moje życie sensem `i ku*wa, co się z Nami stało? nie wiem `martwy punkt, ale nie w lusterku, tylko gdzieś tam w sercu `chodź, pokaże Tobie świat jaki pokochałbyś Zaczarowana- oczywiście, że możesz ![]() Oldschoolowa- bierz, bierz ![]()
![]() |
#4023 |
Przyczajenie
|
Kochanaa – zazwyczaj staram się sprawdzać czy dany opis nie był już na wizażu i żeby uniknąć takich sytuacji jak ta wpisuje to, co chce dodać w google i tak tez było tym razem, ale nic mi się nie wyświetliło że opis już jest na wizażu. Gdyby nie to to nigdy bym go nie dodała tym bardziej że ten opis znajduje się kilka stron wcześniej. Oczywiście nie musisz mi wierzyć, ale naprawdę tak było
![]() Edytowane przez Linka9022 Czas edycji: 2009-11-06 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Raczkowanie
|
TajemniczPanna-janse
![]() kamisha-tak wiem, ale nowa jestem nie łapie sie jeszcze za bardzo a potrzebowałam. te ktore podałas.. boooskie . ![]() i jeszcze chciałam dodac ze... chciałam byc, agattee <3, tiScatteroUnaFoto,ciiri, Issuee,One for all, kamisha,agrr.. jestescie niesamowite i niepowtarzalne... idealne ![]() ***
niezdarnie tańczyć na granicy zła.. nie o uśmiech mi chodzi.. usmiechałes sie nie raz..
![]() |
#4025 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Cytat:
Dziękuje kochana ![]() Cytat:
Zabieram sobie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kradnę ![]() ![]() ____________________ Gdyby istniało coś więcej, na pewno bym to znalazła. Będę sobie płakać i krzyczeć ile mi się podoba. I nie będę uśmiechać się do 'znajomych' na ulicy. Co kogo obchodzą moje paranoje? (MNIE MNIE MNIE) I żaden z was nie zmusi mnie do uśmiechu, choć tragedii nie będzie i nigdy nie było. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-11-06 o 23:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Wtajemniczenie
|
Dziwnym trafem - nie masz dla mnie czasu wtedy, gdy najbardziej Cię potrzebuję...
Daj mi żyć moim życiem. Czas skupić się na sobie . wyrosłam z bajek o dobrym zakończeniu. oczy z żalu sine. pustka i bezsensowność.
#4027 |
Zadomowienie
|
nydee, nydee i jeszcze raz nydee- <3
--------------------------------------- chciałabym, żeby chociaż raz jakikolwiek facet patrzył na mnie jak On na Ciebie patrzy zawsze... cholernie Ci zazdroszczę . mam nadzieję, że nie jesteś zmęczony bezustannym wędrowaniem po moich myślach . dotarło do niej, że On tak samo boi się odrzucenia jak ona ... co z tego, że dla niej to abstrakcyjne go odtrącić...On może tego nie wiedzieć . ..i okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my zbyt dużo sobie wyobrażaliśmy . ------------------------------------ p.s. do zobaczenia w poniedziałek ![]() ![]() ![]() p.s. trzymajcie kciuki za mój jutrzejszy egzamin z dermatologii paznokci ![]()
#4028 |
BAN stały
|
Siatkarka18 - zaś kradnę ten; Dziwnym trafem - nie masz dla mnie czasu wtedy, gdy najbardziej Cię potrzebuję...
Tylko się nie sprzeciwiaj, bo i tak już wylądował u mnie ;D ;* Moje serce oczarowała Twoja łagodność, Twój uśmiech, charakter, styl i skromność. Mądrość, którą posiadasz budzi szacunek, pobudzasz mnie do życia niczym dobry trunek. Coś na pokaz przed innymi - między nami tego nie ma.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
BananowaBrazylijka, amozefrytkidotego, _Panna_Migotka_ CookieCrisp, GuzikixD, Issuee, chcialam byc, Siatkarka18, KaMa2704, nydee
Zabieram kochane ![]() Chouchoute - właściwie mam podobną sytuacje więc postaram się pomóc
![]() Mówią, że miłośc jest ślepa... Ale chyba nie tylko miłośc skoro nie widziałam jak głupia byłam zadając się z Tobą... Leję na ciebie i to nie w ten przyjemny sposób który sobie wyobrażasz ^^ I lepiej na mnie nie patrz, bo jak spojrzę to możesz już nie wstac z podłogi Pasożyta się już pozbyłam, więc nowe życie czas zacząc ![]() To tyle, mam nadzieję że coś ![]() A teraz już inne ;] Kocham Cię. Więcej grzechów nie pamiętam. Krzyk ciszy... -Musisz przyjechac, potrzebuje pomocy! -Co się stało? - Mój miś jest w praniu i nie mam z kim spac, a jestem pewna że dzisiejszej nocy wielkie potwory wyjdą z szafy i będą chciały mnie zjeśc ^^ -Mam ochotę na coś słodkiego - ![]() - Kocham Cię jak Prosiaczek Kubusia - ?? - Czyli pomimo tego że jesteś Misiem o bardzo małym rozumku ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
Czas i tak przeminie ![]() 01.06.2020 62 kg 01.01.2021 54 kg cel: 46 kg ![]() Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2009-11-07 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Rozeznanie
|
każde zwierzę da się wytresować. mężczyznę też.
mężczyzna, jak wiadomo, składa się głównie z żołądka. niejaką pociechę stanowi myśl, że miłość nie jest wybredna i potrafi spaść na każdego. pies powinien mieć więcej praw niż człowiek, jest bowiem jednostką zdecydowanie szlachetniejszą. mrok wieczorny — babcia siwa przy kominku głową kiwa. Nos jak haczyk, okulary, Coś *******i babsztyl stary. nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie Nie wypada bowiem pannie Tak się ****ić bezustannie. jeśli nie chcesz mojej zguby, Krokodyla daj mi, luby.
#4031 |
Wtajemniczenie
|
smiley x - dziekuje ;***
kama - ołł, do krk ? ![]() ![]() ---------------- Mój głos czasami bywa obcy, ludzie różnie reagują na samotność, chciałabym do ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. Nie wiem, czy to coś znaczy, nigdy nie chciałam niczego ci niszczyć, chciałam ci tylko powiedzieć, że tęsknię. Że k*rwa tęsknię. Niczego nie poznaję. Są jakieś dźwięki, kolory, kształty, zapachy, ale nic nie ma sensu. Nic nie układa się w spójny ciąg. Jest jakiś Świat, ale błąkam się po nim, nie mogąc znaleźć sobie miejsca. Wszystko ma konsystencję oprócz mnie. Ja gdzieś zniknęłam. Tęskniła za Nim, to było tak silne uczucie, że powodowało niemal fizyczny ból. Czuła, że musi Go zobaczyć w przeciwnym razie umrze.. bo wlasnie o to chodzi. zeby ktos przy tobie byl - nawet kiedy szukasz w nocy malego zagubionego kotka. nawet jak swieczka sie nie pali. słysząc Twoje imię, dziecinnie spuszczam wzrok. teraz świat już się nie liczy..Ogranicza się pole widzenia, skupiasz się tylko na tym, co uznałaś za sens życia, na tym, co jest najważniejsze. Na nim. z tysiąca przyczyn. z miliona powodów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Rozeznanie
|
wkładałam w nasz związek 100% siebie. teraz muszę się pozbierać, a czuję jakby mi czegoś brakowało, jakbym była marnymi 75%. prosta matematyka.
za mało Ciebie w nas. za tą odrobinę miłości w Twoich oczach byłam w stanie oddać wszystko. szkoda, że ta odrobinka mi tego nie zrekopensowała. zbyt poważnie potraktowałeś moje słowa, gdy ze łzami w oczch krzyczałam, że będę czekać zawsze. nawet gdy widzisz mnie z Nim, nie sądzisz, że zapóźno na naprawę naszej dawno zdeptanej miłości?
#4033 |
Zakorzenienie
|
truskawk0wa -
![]() ![]() ![]() Issuee - jesteś kochana ,wiesz ? ![]() ![]() ![]() oldschoolowa panna - świetne opisy ![]() _________________ TiScatteroUnaFoto - ja też z Krakowa ![]() ![]() ________________________ 'Zajefajną masz dziewczynę ![]() 'ja już nie mam uczuć . 'wiecie gdzie mnie możecie szukać ? tam gdzie nie można nikogo szukać ![]() 'jej to by się przydała operacja całego ciała ![]() 'ahh jesteś taka głupiaaa ![]()
#4034 |
Raczkowanie
|
`Wkładam ubrania , które nadal Tobą pachną.
`Miało być w głowie i w brzuchu pełno motylków, nie czuję żadnego! Cholera jasna! ` Gdzie masz serce? Pewnie zostawiłeś w sypialni u innej, co nie Skarbie? ![]() `to dziwne,że filmy tak na mnie działają,czasami za bardzo utożsamiam się z nimi . (albo piosenki!) miłego dnia, dziewczyny ![]() __________ słodka dupa z Ciebie jest,o! |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
BAN stały
|
i mogłabym mieć urodziny codziennie. tylko po to aby znów zobaczyć w prawym dolnym rogu nową wiadomość, a nad nią Twoje imię. i chociaż byłyby to dwa słowe które usłyszałabym od każdego sprawiłyby radość większą niż te 300 na nk. Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2009-11-07 o 07:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4036 |
Raczkowanie
|
KaMa2704 okradłam
![]() ![]() ![]() ![]() CookieCrisp , chcialam byc , martekbezmajtek okradłam Laseczki ^^ ![]() "Czy warto było szalec tak przez całe życie.." "Czy warto było kochac tak aż do bólu.."
![]() |
#4037 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witamy w Naszym gronie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i moje, słodkie najukochańsze <3 Caaała wcześniejsza Top15 + Inne ![]() Nie będe wymieniać, gdyż musiałabym wymienić połowe dziewczyn z wizażu ![]() Przez cienką słomkę rzeczywistości, sączę powoli słodycz i gorycz,
które życiem nazywam.. Przeszłość to układanka, jak zbite lustro. Kiedy je składasz, ranisz sie. Twoje odbicie jest niewyraźne, a Ty zmieniasz sie razem z nim... Spójrz mi prosto w oczy : Chcę Cię mieć przy sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, że twoje życie zaprowadzi cię z powrotem pod moje drzwi ![]() To jest era księżniczek i pirackich okrętów i siedmiu krasnoludków .. Wydaje się jedyną która nie docenia swojego piękna Nie musisz do mnie dzwonić
I mówić, że przepraszasz Właśnie odeszłam Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-11-07 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Rozeznanie
|
Chouchoute:
Bóg mnie stworzył, bo wie co to piękno.
Ciebie? Bo ma poczucie humoru. * Całkiem sama, łatwa rzecz żaden dramat. Nie rób scen dla frajera. * Jestem wyjątkowa i ty wiesz o tym, przypomnij sobie mój smak i dotyk. * Miałeś mnie, nie ważne. Odejde nim zaśniesz. * To co było dane, wszystko spale. * Niżej niż stoisz, wyżej niż mierzysz. * Bo coż winna jest dziewczyna kiedy trafi na kretyna. * Nie kochaj jednego, tylko trzech, większa frajda jeden grzech. * |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Raczkowanie
|
170 centymetrów owiniętego w białą bibułkę skóry człowieka .
ktoś zapala mnie miłością, zaciąga się kilka razy i zostawia wśród popiołu bym dogasła . raz, drugi, trzeci... ulatuje z dymem i sama nie wiem ile jeszcze mnie we mnie zostało. nie pozwól bym stała się niedopałkiem, snującym się we własnych myślach bez celu .
#4041 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
_________________________ __________ JejQ ten wątek wymiata ![]() ![]() -opowiedz nam o swoim wypadku. -jakim wypadku?!? -no chyba nie powiesz ze się z takim ryjem urodziłeś!?! To kradne ![]() Proszę zaglądać częściej ![]() Zapraszam inne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Oooo.! Superowe ![]() Dzięęękujeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Spuść powietrze, frajerze! ![]() Bo facet jest jak Q, takie zero z ogonkiem ![]() Pokazałeś chamstwo i prostactwo... Nawet patrzeć mi się nie chce na Ciebie ![]() A teraz Ty zatańczysz jak ja zagram ![]() Role się odwróciły Sparaliżuję Cię wzrokiem A zemsta będzie słodka ![]() Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni Żal mi Cię, naprawdę. Paskudo.! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Rozeznanie
|
im mądrzej tym głupiej.
usuńcie ból, a świat stanie się obojętny. dopóki nie skorzystałam z Internetu, nie wiedziałam, że na świecie jest tylu idiotów. Nikomu nie życzę źle. Nie umiem. Nie wiem jak to się robi. trzeba wiele wywalczyć i zrobić, aby mieć z czego tracić. wesz nie człowiek, wszystkiej krwi nie wypije. zawarłam z życiem umowę: nie będziemy sobie przeszkadzać wzajemnie.
#4043 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzieeeeki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() <3 _________________________ _______ I need your warm hands to come and heat me up. <3 potrzebuję Twoich ciepłych dłoni, żeby mnie ogrzały. nie skoczę na bungee, bo żal mi fryzury. I myślę: zginę tam, zginę.... ale nie, ale nie.! Kabaret Ani Mru Mru. don't worry, don't worry, I don't look at the penis. oooo. sorry about your penis.! ![]() nie martwić się, nie martwić się, nie patrzę na penisy. oooo. przykro mi z powodu Twojego penisa. if you feel good, put your hands in the air and say 'yeah'! znowu. znowu pada. znowu mi Ciebie brak. witaj upragniony weekendzie.!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, fajne to mało powiedziane
![]() ![]() A na sniadanie poproszę miskę uśmiechów i kubek pocałunków ![]()
![]() |
#4046 |
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx, YouMakeMeHappy, martus9191-
Miło że się podobało cosik ![]() ![]() ![]() Nawet teraz, gdy przeziębiona pod grubą kołdrą kicham potworną ilość razy, ty jesteś blisko-? Robisz herbatę; chmury wracają do rzeki, Brazylia zapada w sen. ![]() .
#4047 |
Przyczajenie
|
Witam, mam spr.
![]() Czy macie może jakieś opisy o tym, że koleś kolejny raz Cie zawiódł ? Z góry wielkie dzięęęki ![]() Odschoolowa Panna - Wybacz, nie miało tak zabrzmieć. ![]() ![]() ![]() ____________________ Mówią radosna z niej dziewczyna Nie wiedzą że w sercu cierpienie skrywa Myślą że uśmiech sam za siebie mówi Nie podejrzewają że nocą po cichu łzy gubi.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 |
Raczkowanie
|
martus9191- a zabieraj skarbie
![]() ![]() DiamondPrincess-cieszę się ,że coś sie podoba ![]() ![]() Chouchoute- fajne ,że Ci sie podoba ![]() ma ktoś może mapę. bo pogubiłam się już we własnych uczuciach. czekam na ciebie az przyjdziesz i pokażesz mi niebo A Ty wciąż się drobnym kłamstwem zadowalasz. ''Fałszywe emocje, już masz dosyć, bo wciąż porywa cię szalony tłum. Odpuść sobie to!''
#4049 |
Zadomowienie
|
Ja parzę na to co będzie, Ty na to, co było...
#4050 |
Zadomowienie
|
Jak mam z serca wyrwać cię? To jak przestać żyć i nie wiedzieć co to strach.
Chcę ci tyle dać.. Chcę byś mnie miał.. Dziś nie boję się, wziąć tego co jest dobre. Dziś nie boję się bo kochasz mnie ty. To nie żart! Pamiętaj.. to coś więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.