|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
PIĘKNIE
![]() ![]() ![]()
#2132 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez malina81 ![]() O 11.25 urodził się synuś Kropki- wiem tylko tyle że jest boski ![]() GRATULACJE KROPIU ![]() ![]() ![]() Ja sobie tak myslę o tym wszystkim i wymyśliłam że jednak chyba niezrobia mi tej cesarki.Chociaż że ja bardzo chcę tej cesarki.Ale to zobaczymy jak zadecyduje lekarz w poniedziałek w szpitalu.Pogoda ładniutka jest u nas ale boli mnie kręgosłup.Wiec niepójde na spacerek.Ide pobawic się z Nikolą.Później zajrze do was buziaki. ![]() ![]()
#2133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak nowiutki kupiłam go w poniedziałek i wyprałam go w pralce ale zgodnie z oznaczeniami na metce i rozerwał się na szyciach i wczoraj go wymieniłam na inny bez żadnych problemów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |||||
Rozeznanie
|
kropciu- gratulacje dla was!!!!
czekamy na wasz powrot i zdjecia malego kropka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki! a u mnie kolejny dzien pod haslem- "odkurzacz"- co przejda przez mieszkanie to niosa za soba chmure pylu i kurzu.
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Wielkie gratki dla Kropki
![]() ![]() ![]() Paczka, a dlaczego nie mieliby ci zrobić cc? Przecież problemy z ciśnieniem w dnie oka są wskazaniem do cc. Mam mega smaka na cukier. Zwłaszcza na czekoladę ![]() Kachula, widzę cię ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-07 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Przedewszystkim dziekuje za gratulacje,jestescie kochane Gratulacje dla nowych mamus z tego co wiem to Raven sie posypala i Kropcia dzis cc miala Narazie tylko zajrzalam sie przywitac bo niedawno wrocilam do domu ,pozniej przelewce chociaz troszke i zalacze jakies foto mojego bejbika ![]() A no i czuje sie juz dobrze,wszystko ladnie sie goi a to najwazniejsze
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Kachulka
![]() ![]() ![]() ZAMOWILISMY WOZECZEK: http://allegro.pl/item797161342_3w1_...er_gratis.html Moj Tz podjal ostateczna decyzje i stwierdzil, ze ten bedzie najlepszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie teraz popatrzyłam i wózek ma w sumie taką samą konstrukcję jak nasz V-cross ![]()
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia a jak Ci sie ten kolor widzi, bo ja sie wahalam pomiedzy tym KOLA 01 a SERCA 07 i teraz mam czarne mysli, ze ten brazowy to wiesniacki:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek Kochane
![]() ![]() Gratuluję Wszystkim Rozpakowanym Mamusiom ![]() ![]() ![]() Robi? tzn. pracuje -tak? Pracuje pracuje ....
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-11-07 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Kropeczko moje gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulko witaj z powrotem ![]() ![]() Domi super, że znowu nadajesz z domku ![]() Leż grzecznie, a na pewno dotrzymasz do 26 listopada ![]() Była dzisiaj u mnie teściowa i babcia TŻ i jestem wykończona ![]() Mały dał popis przed prababcią i nie spał ponad 3 godziny, płakał, wisiał na cycu i generalnie był bardzo niespokojny ![]() W sumie mu się nie dziwię, bo jak próbował zasnąć, to któraś z nich wchodziła do pokoju i gadała do niego ![]() I teściowa mnie dzisiaj zapytała, czy może przyjść kiedyś, jak go będziemy kapali ![]() Moja mama teraz u nas mieszka, a nie włazi do pokoju jak kąpiemy Małego, a ta chce specjalnie przyjechać, normalnie już mi szkoda Filipa, będzie miał przesrane z taką babcią ![]()
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia tam mialo byc: a co siostra robi? ![]() w sensie oprócz balaganu, co jeszcze wymysla ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- witaj Brombi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czemu mi sie noz w kieszeni otwiera jak czytam takie rzeczy? ![]() Mam nadzieje, ze u mnie takiego czegos nie wymysli tesciowa hahahaha. Zreszta jak byla w czwartek u mnei w szpitalu, to cos gadalam z nia, ze mama mi ma przyjsc pomoc wyprac rzeczy i prasowac. A ona:tak tak odpoczywaj, nic nie rob, mama albo K. Ci pomoga... czyli moze nie wpdanie na taki pomysl Moj Tz dzis dostal sms od siory: "Przyjdź jutro na obiad z zona albo sam" z mojego cisnienia 100/60 zrobilo sie chyba 200/150 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Biedny Fifi
![]() ![]() ![]() ![]() DomiMoja sostra oprócz syfu który az boli to chyba nie robic nic ,ale dla Mnie to i tak za duzo Sama bys sie przekonała jakbyś z NIą mieszkała NAPRAWDE
#2145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do balaganu to ja doskonale rozumiem, aż za dobrze... sama lubie porzadek i nie lubi syfu:/ Mam nadzieje, ze dostaniecie to mieszkanko o ktorym pisalas, trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() A Tz bardzo podoba sie ten brazowy, a nie chce ciagle sama wszytskiego podejmowac i byc taka dyktatorka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Raczkowanie
|
Widzę, że dużo mnie ominęło, ale długo leżałyśmy w szpitalu. Mała koniecznie chciała się szybko urodzić, a później spędziłam 9 godz. na porodówce, a i tak wszystko zakończyło się cc bo była owinięta za szyję i bark pępowiną. Na szczęście to koniec traumatycznych przeżyć. Jesteśmy w domu i uczymy się siebie na wzajem.
Proszę o wpisanie na listę rozpakowanych Martyna, ur. 29.10.09 waga 2920, 55 cm. Pozdrawiam wszystkie mamusie te w dwupaku i te rozpakowane. ![]()
#2148 | ||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulujemy kolejnej mamusi Cytat:
![]() ![]() Marcelina powiedz mi czy myślałaś żeby dać Filipkowi smoczek. Bo mój Wiki dziś mnie strasznie męczył. 3 razy wisiał na cycku i za 4 podejściem do spania dałam mu smoka na chwilę i zasnął w moment. Podczas spania wypluł smoka ( A ja go głęboko schowałam żeby nikt się nie dowiedział). Potem jak się obudził to normalnie dałam mu pierś i potem już na luzie zasnął. Zastanawiam się czy czasem jak będzie wyjątkowo marudny to czy mu nie dawać smoka Kachula czekamy na jakąś głębszą relacje a nie tylko zwykłe wszystko ok ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-11-07 o 15:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zadomowienie
|
Pozdrowienia od Kropeczki- Tomuś ma 58cm i waży 3500 (niewiem czy równe 3500 czy cos tam jeszcze było bo z tych emocji nie pamiętam
![]() ![]() Kachulawitaj kochana ![]() Cytat:
![]() A my bylismy dzis z Tomkiem u pediatry- mały książkowo przybiera na wadze- porozmawiałam z lekarką na temat tej wady serca i podobno jest to "najlepsza" i najczęstsza wada serca- ale niestety czekają nas stałe kontrole u kardiologa- w prawdzie jest szansa że sie to zrośnie jeszcze wiec żyje nadzieją... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJE KOLEJNEJ MAMUSI ![]() ale strasznie duzo mamus urodzilo przed czasem, czyli grudniowe moga sie przeniesc na listopad.... o nie ja sie nie pisze na to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Matko co te tesciowe oszalały? ![]() A Kropce gratuluje, jak narazie najwiekszy chlopczyk ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
DomiJak narazie nic ta dziewczyna o tym mieszkaniu nie mówi
![]() ![]() ![]() ![]() No długi ten Tomeczek ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-11-07 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam, jak Kropka pisala, ze Tz ma okolo 190 wiec pewnie synek po tatusiu taki dluuugi ![]() a co do tej dziewczyny to faktycznie po co obiecuje?to jest najgorsze co moze byc:/ obiecanki-cacanki...a kontaktowalas sie z nia na temat ciuszkow i tego mieszkania, czy czekasz az sama da znac? Co do imienia to u nas pewnie bedzie Pola, ta Laura mi jakos nie pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Mi imię Pola bardzo sie podoba
![]() ![]() Byłam już niej ale miała ciuszki w garazu i powiedziala ze da znac i przyjde w przyszłym tygodniu /ale nie dała ![]()
#2155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo ładny wózek ![]() http://www.allegro.pl/item778371028_...ane_tacka.html Zmarzenka gratulacje ![]()
![]() |
#2156 | ||||||
Zakorzenienie
|
Normalnie padłam na twarz, musiałam się przespać godzinkę, bo inaczej byłoby ciężko
![]() Cytat:
![]() Uważaj kochanie na to ciśnienie ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jak TŻ przewijał Młodego to poszły zobaczyć i jak się okazało że zrobił mega kupę, to wpadły w taki zachwyt, że myślałam że zaczną mu brawo bić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja powiedziałam teściowej, że TŻ sam kąpie Małego i że myślę że jej obecność bardzo by go stresowała, więc na razie niech nie przychodzi ![]() Ja myślałam o smoczku i nawet mam wygotowany, żeby w razie czego od razu mu dać, na razie nie dałam, ale kto wie, jak dalej będzie tak wisiał na cycku, to może spróbujemy smoczka. Są gorsze rzeczy niż smoczek, więc w razie potrzeby to ja specjalnych wyrzutów nie będę miała ![]() Cytat:
![]() Kochana, to dobrze, że pediatra Cię uspokoił, mam nadzieję że się zrośnie i nie będzie żadnej wady ![]() ![]()
![]() |
#2157 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny macie się z tymi teściowymi ;p
Obawiam się oby moja nie była taka... bo była kiedyś położną. Nie chciałabym żeby wtrącała się i mówiła jak i co mam robić a dodam że mieszkam u teściowej no i na razie jest ok. Ale martwię się jak to będzie po ![]() ![]()
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2159 |
Rozeznanie
|
Kropka Niebieskie gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() Zmarzenka Różowe gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() Kachula Witajcie w domku! Czekamy na foty kolejnego przystojniaka ![]() Domi Fajnie, że Cię dzisiaj wypuścili ![]() ![]() ![]() ![]() moniam85 Dzięki za zdjęcie. Siostra kupiła mi granatowy, mam nadzieję, że nie będzie problemów. A nawet gdyby to dobrze że zawsze można wymienić. A z tym asystowaniem przy kąpieli to jakaś masakra. Po co ta widownia to nie wiem ![]() ![]() Miłego wieczoru!!! Ja idę sobie mały spacer do sklepu zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Wtajemniczenie
|
Kropka gratulacje!!!
Zmarzenka gratulacje!!! Katekatee ja małemu zapuszczałam - gentamicin wzf 0,3% - to mi zapisała pediatra ja zpuszczałąm jak nie spał, najczęściej się darł, w kcik oczu jedną kroplę i jak zaczął otwierać to mu weszło samo do oka, i jakos dobrze to było a co do babć to my mamy luz - tzn mamy tylko jedną babcię - ale ta sie tak nie interesuje - luz i dystans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.