|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
Oprócz siły to potrzeba jeszcze sprytu, by rozpiąć te zatrzaski. Mały Einstein Ci rośnie
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę kumpeli to posłać. Właśnie sobie uświadomiłam, że ona skończyła technikum na profilu mechanika
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no po Eunsteinie to ma i wlosy hehe
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa dobre
chłopaki mają talenta![]() Superzabula bardzo ładne masz włoski i ładnie Ci w grzywce Poiglot synek cudny(nawet z rana ) a czupryna wypasiona![]() My po spacerze i nie udanych zakupach, ale za to z pełnym brzuszkiem
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to silacz... ja tez zauwazylam ze Kuba zaczyna sie odpinac... ja nie raz sie z tym siluje a on to chyba w sekunde robi... na szczescie tylko 1 strone bo druga sie zacina nie rob pasemek w blondzie wygladalas ladnie a w brazie czadersko zabulka: sliczny kolorek ladnie ci w ciemnych
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc!
Dobrze ze sobota to nieduzo do nadrobienia ![]() Mały znow troszke marudzi...ale coz... Jestem po obiedzie ale mam jakiegos gloda...i chyba pojde zrobic sobie lane kluseczki polane koktailem truskawkowym bo akurat truski mam. Agusia sliczne zdjecia Poiglot wow niezle afro!!! i jestem w szoku ze sie bryankowi wloski nic a nic nie wytarły... Blondynka trzymam kciuki zeby bylo dobrze... Pakusia ciesze sie ze z synkiem w porzadku Carolajna lepiej sie juz czujesz? Superzabulka oj przyznaje (az mi wstyd) ze tez nie chce mi sie gotowac tych papek... ale kiedys trzeba zaczac, w sumie to nie jest az takie czasochlonne chyba...A warzywka moze mozna poporcjowac i mrozic...? Chyba nie straca wartosci? Całuski dla Olusia
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smutne to jak tzci nasi musza gdzies wyjezdzac do pracki...ale zakupki powinny poprawic nastroj ![]() Klaudusia ale Brajanek sprytny ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ale Wy wogole dzis grzeczniutkie jestescie
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Polsat przestał nadawać
Może jakiś nadajnik jej się przepalił... YYYyyyyy znaczy im, imm... nie jej
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski,kupiłam małej coś takiego i serdecznie wam polecam.Panel jest zdejmowany i może służyć do zabawy już od 6mc.Milence strasznie to się spodobało i bawi się tym non stop.Wrzuciłam link z allegro na kup teraz,ale ta cena jest troszkę wygórowana,myślę,że na aukcji o wiele taniej można to dostać.Ja zapłaciłam w przeliczeniu na złotówki jakieś 130zł.Naprawdę polecam
http://www.allegro.pl/item804750311_...ik_pchacz.html Nie czytałam was,bo nie mam czasu,spróbuję nadrobić później.Buziaczki. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- znalazlam jeszcze jeden link,z super opisem tego chodzika. http://www.allegro.pl/item807032436_...og_disney.html buzia |
|
|
|
#1540 | |
|
Raczkowanie
|
Anja – miłego wieczoru
Blondynkapoznan – trzymam kciuki za Olivierka. Cinusiowa – kciuki trzymam, żeby Ci się chciało ![]() Poiglot – o żesz matko, ale włochacz. Milena – Rumiankowa – a dziękujemy i również pozdrawiamy Małgosię. Co do zupy – to Guzik często musi sobie obiadek cycem popić.![]() Superzabula – wow! Świetnie wyglądasz. Iwciag ma rację – pasuje Ci ta grzywka. Cytat:
![]() Agusiu – te microchipy już niektórzy mają wszczepione (na własne życzenie ), a kiedyś wszyscy będziemy je mieć. Eh, w ogóle o końcu świata se poczytałam i już widzę moje sny dzisiaj.![]() Mell – (to za truskawki )
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Co tu dzisiaj tak cicho
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zadomowienie
|
Cze
![]() Pojechalysmy dzis z kolezanka na zajecia, a tam sala zamknieta. A to sie okazalo, ze zajec dzis nie ma. Pomylilo nam sie - zjazd za tydzien ![]() Zeby sobie to wynagrodzic pojechalysmy do manufaktury, nazarlysmy sie lodow i obeszlysmy wszystkie dziecinne sklepy. Tyle zabawek, ze ocipiec mozna ![]() Po poludniu bylysmy tez u znajomej kolazanki, ktora w ZUSie pracuje. I taki urlop brzydale na dziecko jest Tylko to sie nie nazywa opiekunczy tylko inaczej (zapomnialam ). Na takim L4 lekarz nie pisze choroby dziecka!!! Bo dziecko jest zdrowe. Ale to podobno zalezy od woli lekarza bo on moze go wypisac a nie musi! I przyslugluje 60dni w roku + 2 dni na dziecko zdrowe. To 60 dni w roku jest przyznawane poki dziecko nie skonczy 2 lat, wiec od stycznia ide na kolejne 60 dni ![]() Marchewa!!! (Caro --> Carotka ) - gdzie ![]() Ide spac ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Nadajnik naprawiony
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie ide na ebay moze tam cos znajde
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot ten chodzik jest w Argosie w promocji za 24,99.Naprawdę super sprawa
Pod choinkę mam ochotę na coś takiego:http://www.argos.co.uk/static/Produc...3ELADYBIRD.htm super oferta! Wrzucam wam też linka do kawałka (Cinusiowa mnie natchnęł),który jest poprostu żenujący niestety mojej kumpeli siostra w nim występuje (szkoda dziewczyny![]() http://www.youtube.com/watch?v=OKGviMrREpY Wracam do Ebaya,wystawiam ciuszki małej na aukcji,jak skonczę,to was nawiedzę |
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
A mamie Olka nie chce sie pisac, wiec tylko Was poczytam ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Poiglot dla fryzury Brayana ![]() Ursull a gdzie moge znalezc ten test ?
|
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwunia dziś kąpie ciocia i właśnie chwilę temu zrobił jej kupę do wanny
![]() |
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie grajace moj synek juz cos ma wiec wolalabym kupic co innego pogadam z tztem moze kupimy to Bryankowi na swieta
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html tłumaczenie co wpisywac... 1. Państwa Imię): ....... 2. Ile chcielibyście ważyć: .... (tylko cyfry!!!) 3. Jesteście: (une femme) = kobieta...... (un homme = mężczyzna) 3a. Spieszno Wam rozpocząć dietę: oui (tak), non (nie) 4. Wasza aktualna waga w kg (na czczo i bez ubrania): ........ (tylko cyfry) 5. Wasz wzrost w cm: ....... (tylko cyfry), a więc np. 165, a nie 1,65 6. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ........ 7. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ..................... 7a. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych ograniczeń: ...... (tylko cyfry) 8. Czy przechodziliście już jakieś diety: aucun = żadnej, plus - więcej niż 3 9. Państwa wiek: ..... (tylko 2 cyfry) 10. Czy w Państwa rodzinie ktos ma skłonności do tycia: ...... Oui = tak, Non = nie 11. Musimy ocenić grubość Panstwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku)... 1. mozliwość drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu), 2 mozliwość normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają, 3 możliwość gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka 12. Ile razy byliście w ciąży: .... aucun = ani razu, plus = wiecej niż 3 razy, 13. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie ograniczenia jedzenia: plutot facilement = raczej łatwo, difficilement = trudno 14. Ograniczenie ilości jedzenia jest dla Was męczące: .... oui = tak, non = nie 15. Wasz adres mailowy: ....................... 16. Proszę podać Wasz nick : ....................... 17. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie) 18. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com = chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!) 19. Verification = sprawdzenie.... wpisać litery widoczne na obrazku 20. Valider mon analyse = wysłać mój test do analizy |
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Carola
![]() Mell_xx Ursull dzieki, ale chyba sobie podaruje ten test bo i tak nie zrozumiem rozwiazania ale i tak |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukam to wam pokaze nom znalazlam http://milimali.pl/product_info.php?...oducts_id=7152 gore sie sciaga i jest taka niska dla mniejszych dzieci Cytat:
wyszlo mi ze w lutym osiagne swoja wymarzona wage no okej to poczekam
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:42 |
||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
ursulduzo fajnych zabawek jestw argosie
wlasnie ogladam i tez znalazlam ten pchacz.. tam![]() ale ja chyba wolalabym tego robaczka kurde zakochalam sie w tym Moj Bryan ma taka fajna ksiazeczke ze zwierzatkami , uwielbia ja.. jest cala z materialu bardzo kolorowa... jest zakonczona gruzaczkami(tzn na koncach, rogach ksiazki sa gryzaczki).. z boku jest grzechotka.. cala ksiazka wydaje dzwieki.. piszczy, szelesci.. bomba.. caly czas sie nia bawi![]() ktore dzieci jeszcze nie sa ochrzczone???? moj jeszcze niebylam na spotkaniach wszystkich ale jeszcze nie umowilismy daty... chrztu
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:56 |
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ożyłam i skopie wam poiglocik ładna dziewuszka z Twojego Bryanka ![]() Mój nie jest ochrzczony i szybo się na to nie zanosi noooo przeczytałam ale nie odpowiem nikomu bo mi się ręce telepotają
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewuszki za pozytywne opinie
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Iwciag kupa do wanny, kurcze tak mysle i mysle, Jasko nie zrobil jeszcze kupy w jakims dziwnym stylu tylko do pieluchy![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Mell warzywa jak sie zamrozi to nie powinny starcic na wartosci, tak mi sie wydaje. Strasznie nie chce mi sie gotowac, chociaz niedlugo bedzie jadl znacznie wiecej i wtedy wyjdzie strasznie drogo. Bedziemy musialy sie zmusic. Illbana no ty lepiej nie ogladaj i nie czytaj jakies niestworzonych rzeczy bo z Twoimi snami to nic nie wiadomo hihih a o @ poprosze nastepnym razem w dzien a nie z zaskoczenia w nocy
|
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
poiglot moj bedzie mial chrzest 27.12.09
Iwciag hahaha kupa do wanny A to ciocia miala niespodzianke...:rolleyes : juz wiecej Go nie wykapie moj mi kiedys zrobil kupke w reke Nioslam go do kapieli i ciach poszlo... prawie wszystko zlapałam Superzabula no trzeba bedzie trzeba... Moj narazie po pol sloiczka wcina
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko no ja tez nie wiem jak z tym u mnie.. kurde..
mam nadzieje ze po nowym roku jakos juz maly bedzie ochrzczony... Mell no to dobrze ze macie juz umowiona wizyte...moj je sloiczek .. ale zdarza mu sie zjesc 1,5 sloiczka.. jakis czas temu jadl dwa sloiczki obiadku a teraz jeden zobaczcie jak pieknie gra.. zagral tu moja ulubione nutke Halo-Beyonce
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-07 o 21:32 |
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie Poiglot a co ty bys najbardziej chciala spiewac?
Jaki rodzaj muzyki?
|
|
#1559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)jak dla mnie to bombaCytat:
Cytat:
Ja już chrzciłam małą tu w UK,a ty gdzie będziesz chrzciła Bryanka? Zapomniałam dodać,że faktycznie śliczna z niego dziewczynka by była,ale chłopak też boski i te włosy,ło matko ![]() iwciag moja mała zrobiła mi dziś kupę na łóżko,a właściwie dorobila.Przebierałam ją,bo już miała kupala w pampku,odwróciłam się,aby pieluchę wyrzucić,a ją goluśką na łożku zostawiłam,a ta perfidnie mi kupę strzeliła i to rzadką do tego superzabula świetnie tobie z tą grzywką eve ale rozwiązanie mimo,że po francusku jest banalnie proste |
|||
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Połtora albo 2 sloiczki?
To sporo... A jaka ma przerwe w jedzeniu do nastepnego posilku? A deserki tez je?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

chłopaki mają talenta
w blondzie wygladalas ladnie a w brazie czadersko
ale kiedys trzeba zaczac, w sumie to nie jest az takie czasochlonne chyba...
będziemy sami weekendować, ale pójdziemy w nagrodę na zakupy i może coś sobie zafundujemy

(to za truskawki
)

). Na takim L4 lekarz nie pisze choroby dziecka!!! Bo dziecko jest zdrowe. Ale to podobno zalezy od woli lekarza bo on moze go wypisac a nie musi! I przyslugluje 60dni w roku + 2 dni na dziecko zdrowe. To 60 dni w roku jest przyznawane poki dziecko nie skonczy 2 lat, wiec od stycznia ide na kolejne 60 dni 
dla fryzury Brayana