|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() kamisha - ![]() ___ - nie można nienawidzieć ukochanej osoby. - jak się kocha wszystko się da.. pokochałam Cię tak, że w powietrzu brakuje mi cząsteczek tlenu. nie żałuję tego. jestem mistrzem w olewaniu mnie. nie będziemy wspominać chwil, które chcieliśmy aby trwały w nie skończoność. nie będziemy wspominać dni, w których było nam tak dobrze. nie będziemy, bo ktoś je przerwał na pół. miałeś rację mówiąc, że tak się kocha tylko raz..
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-11-07 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
miło mi . : ) ![]() mój Skarb największy! ![]() A gdy pokochasz.. czekoladowe marzenia.. niespokojną dusze.. Z nutką karmelowych uczuć.. Ta maleńka istotka odda Ci serduszko lub nigdy więcej o niej nie usłyszysz...
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Moje serce milczy głośnym bólem.
Przekleństwem dla kobiety jest, gdy pierwsza powie "kocham Cię".. Ja chciałam Cię kochać Ty tylko zabawić. I nie mów, że Ci przykro bo to ostatnie słowo, które chcę od Ciebie usłyszeć.. Nasze życie utkane kłamstwami, słowami nic nie wartymi. Kiedyś Cię kochałam, dziś została mi tylko pusta. Nie poddam się. Choćbym miała wyszarpać niebu szczęście. Wiesz, będę udawać,ze mnie to nie obchodzi. Tseba się przytulać, pozondnie psytulać. ![]() Chciałabym być tak obojętna wobec Ciebie, jak Ty wobec mnie. Może właśnie dlatego to tak boli, bo nigdy tak naprawdę Ciebie nie miałam, a na dodatek Cię straciłam. I schowam pragnienia, by nikt nie zabrał ich, Na samym serca dnie i w każdym słodkim śnie, Gdzie mogą spełniać się. Liryczni mordercy - w twoich ramionach. Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach.Jeśli najdzie mnie ochota, nie dopnę ostatniego guzika w tak skąpej bluzce i upiję się do cna. Nie pogardzę też głośnymi napadami histerii i piciem wina w piaskownicy o piątej piętnaście nad ranem. Kiedyś śmiałam się z tego wszystkiego że 'boli mnie serce'.itp. teraz odbywam tego praktyki. Potrzebuje dotyku. potrzebuje czegoś między lodami czekoladowymi,a chilli. Nie łam mi serca czy wrócą tamte dni nie łam mi serca czy jeszcze powiesz mi że to wszystko co łączyło nas to coś więcej niż utracony czas. Lubić możesz Panią od spożywczaka, mnie się kocha! Jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie.. Chcę bardzo usłyszeć słowa, które obok siebie nigdy nie były..
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
Edytowane przez Tusilla Czas edycji: 2009-11-07 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Raczkowanie
|
czy zdajesz sobie sprawę, jakie cierpienie przeżywam każdego dnia mojego życia
czy wiesz, jak to jest kiedy wszystko, co masz po prostu umiera? próbuję i próbuję zaprzeczyć, że Cię potrzebuję, ale cały czas o Tobie pamiętam . możesz dotknąć mnie tak jak nowy gatunek białej herbaty .
#4205 |
Raczkowanie
|
kiedy Cię poznałam , moje serce szalało .
teraz motyle które mam w brzuchu nie chcą się zatrzymać. nawet jeśli są kłopoty - mamy siebie. będziemy się wspinać na sam szczyt góry . płaczę kroplami łez. nie mam ceny kocham ciebie jak wiśniowe ciasto. obiecuję, będę twoja.
![]() |
#4206 |
Przyczajenie
|
ZjemCie- zakochałam się w Twoich opisach i pozwolę sobie zapożyczyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Raczkowanie
|
__________________ ~ love is blind.
. ! Troyan ! . ; * kurvaa nO ! ; ( |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
'Boom Boom Boom
Bang Bang Bang. ![]() 'Liczę dni i sekundy do Twojej śmierci ![]() 'Nienawidzę . _________________________ ___________________ Kolejna prośba .Przepraszam że tak proszę ale wy jesteście świetne a ja nie ..Chodzi o to że dziewczyna którą nie lubię zmienia chłopaków co chwile i gada innym bzdury o mnie .Coś w stylu "Ejj w cale nie jesteś lepsza a zmieniasz chłopaków cały czas.' Wszystkie proszę ![]()
#4209 |
Raczkowanie
|
aaa. lachony moje kochane. ! macie może coś o tańcu [hip hop] ?
i o kotach potrzebne mi, jakieś głupie. da się zrobić ? ? <3 proszę wszystkie i każdą z osobna. ![]() ![]() __________ bez off. jak gąbka chłonę Twoje słowa. z zielonego kubka, czerwoną słomką piję szczęście. malinowa zielona herbata. kiss me for goodbye. pocałuje mnie na do widzenia.
![]() |
#4210 |
Raczkowanie
|
Wczoraj obiecałam sobie, że już nie będe o Tobie myśleć... Ale To jest zbyt trudne..
Tęsknie za Tobą.. barrrdzo mocno.. mój misiaczku.
#4211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Believe In Love: *I moje serce znowu mocniej zabiło. *Poziom szczęścia i miłości ponad przeciętną normę ![]() *Ofiaruję Ci moje małe, cieplutkie serduszko - co Ty na to? *A w głowie nowa zakiełkowała myśl. *Pouczymy się razem? Ja Ciebie nauczę- jak kochać, Ty mnie - jak być kochanym. *Chcesz takie malutkie, cieplutkie, zdolne do miłości 'coś'? Z chęcią się podzielę. *I znowu zawładnęły mną latające motylki ![]() Na razie takie coś może ![]() *** *** *** *** *Cudzy talent też może cieszyć <3 *Ze wzajemnością zakochana w muzyce ![]() *Świat upadł do moich stóp!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
beMine - takie mi przychodzą do łebka.:
'Dance is my life <3 'Only Hip-Hop ^^ 'Ona jest całkiem inna widzi tylko Hip-Hop . 'Wole taniec od miłości . 'Tup Tup tak właśnie tańczy my life ! <3 'Bo Hip-Hop rulezz . 'Moje nogi aż rwą się do tańca <3 'To miękkie futerko nic tylko się wtulić do tego kota ![]() 'Cat is sweet ![]() 'Wolę czasami pogadać sobie z kotem niż z wami . 'Porównują mnie do kota ,ejj ale ja nie miauczę . 'Jestem fajna bo mam kota ![]() wiem głupie ,ale chociaż próbowałam ... _________________________ _________________________ ______________ 'Maj lajf is wery brutal . 'Słit idiotka . 'Kochała to co mogła kochać <3
#4213 |
BAN stały
|
1. Kotku, bo masz to coś w środku. C Z A R U J E S Z.
2. To nie bajka, to nie sen, to Twoja szara rzeczywistość betonowa księżniczko. 3. Nie dziś, nie jutro i nie za tydzień. Nigdy, już nigdy mnie nie zobaczysz. 4. kolejny dzień, kolejna noc, kolejne niespełnione pragnienia. 5. Pod kołdrą, z chusteczkami w ręce i słuchawkami w uszach czuje się najpewniej. Nikt na mnie nie patrzy i nie mówi, że przecież duża dziewczynka nie powinna płakać. 6. Bo to nie Big Brother, to Twoje prywatne życie. Nikt za Ciebie nie zdecyduje. 7. Przestań fantazjować dziewczynko, że jeszcze przyjdzie i Cię przytuli. ON już należy do innej.. 8. wspomnienia, nasze wspomnienia, piękne wspomnienia. 9. Ej lala ! Uważaj ! możesz przegapić coś bardzo ważnego.. Możesz zatracić własne ` JA ` . 10. Działasz na mnie tak samo jak AXE Chocolate. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Raczkowanie
|
To co mam zostawiam dla Ciebie,bo chcę Ci dać co najlepsze z siebie.Jeśli Ty będziesz chciał to brać. ogarnij mnie,bo w mojej głowie chaos! Twoje oczy mówią wiele,moje ciało słyszy ciągle "kocham cię" - co robisz? - pielę wspomnienia . spróbuj powiedzieć to zanim uwierzysz ,ze nie warto mówić 'kocham' mam ochotę zjeść całą czekoladę z nadzieniem o smaku szczęścia. musimy zrobić coś wspaniałego. może bądźmy razem ? a ja ciągle mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś zwrócisz na mnie uwagę mijając mnie na ulicy.
#4215 |
Raczkowanie
|
los wypowiedział wojne nam!
powiedz że wygramy, że przeżyjemy.. tak strasznie po cichu kocham Cię <3 'tak naprawde nie chce odejść, przeciez wiesz.. sam chciałeś odejść.. wiec skąd ta Twoja smutna buźka w opisie na gg..? tak jestem słaba! tak kocham Cię! kupiłam paczke chusteczek 100 + 5000, 100 na Twoje odejscie, 5000 na samotność.. wiesz co Ci powiem? pie.rdol się! załuje, ze dwa lata mojego życia będą mi sie kojarzyły z Tobą.. tęsknota.. to ona chce mi Ciebie zabrac..ona kocha inaczej w tych sprawach..
#4216 |
Przyczajenie
|
CookieCrisp, MamCieGdzies, TiScatteroUnaFoto - kocham wasze opisy ! <3 ;dd
![]() Już się tak nie tłumacz że to nie było tak jak myślę. Kochała Go chodź wiedziała że jest parszywym draniem. Bez Ciebie to ja niemam szans z pragnieniem. Tak bardzo drżę gdy nie ma Cie obok mnie.. Nigdy nie żałuj że kochałaś, żałuj tylko gdy nadal kochasz. Ona wiedziała że sens życia nie upadł dlatego, że niema Jego lecz że niema Jego miłości. -Puk puk. -Kto tam ? -To ja, Twoja nowa miłość ! -Dziękuję, lecz nie zamawiałam.Nie potrafię strawić starej. Zazdrość jest cenną rzeczą w życiu, jeśli jest umiarkowana. Piękna jest pierwsza miłość, bo nigdy nie przemija. Kocham Cie wiesz.. ? Nie wiesz? A chcesz sie dowiedzieć ? Nie? Rozumiem. A właściwie nie rozumiem ! Serce mówi że kocham a rozum że nienawidzę. Narazie tyle. Może potem coś dodaaam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp
beMine ZjemCie :zakochany: wielbię Was dziewczynyy ; ** <3. ` jestem ubezpieczona przez mafie! stuknij mnie, a my stukniemy Ciebie. ahaha ;d a tak w ogóle to i tak Cie nie polubię, nie ma nic za darmo. ;** Myślisz, że jeśli stoję obok Ciebie to jestem blisko ? - Mylisz się . Nawet gdy przypadkiem mnie dotkniesz nie stanę ci się bliższa . W dalszym ciągu będę odległa ... Nieosiągalna ... Bo zbliżyć się mogą tylko nieliczni , Ci , którym sama pozwolę !` http://twojezdjecie.pl/pliki/5682865...a0ab0d086a.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .. Mocniej niech słyszą nas.. aż powietrza będzie brak..! Zostań z nią, proszę... Nie możesz bez żalu teraz odejść.. Pozwól sercu swoje brac.. Co kiedyś łączyło nas wciąż w sercu mam.. nie ujrzy tego świat... Czas nie może teraz przekreślic nas..
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam ostatnio tutaj taki opis (wybaczcie błąd ale tylko to zapamiętałam ) : (...) masz w sercu więcej pokoi niż burdel. Twoja opinia na mój temat ? żałosna ![]() Nie dziwię sie że znasz alfabet skoro na każdą literke zaczynało się imię każdego Twojego chłopaka. Kurczę nie umiem nic znaleźć ani wymyśleć.. ![]() ![]()
![]() |
#4221 |
Rozeznanie
|
nie możemy już na siebie patrzeć. Nie chcemy siebie więcej znać.
tak nam mało brakowało. nagle skończy się to wszystko, w co wierzysz, co kochasz, zasypie śnieg. jesteśmy, bo taki jest świat. ale powiedz, czy to jest niemożliwe, że istnieje inny świat od tego, który nas otacza? świat jest piękny, szkoda słów. świat do wyrzygania.
#4222 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki <3 potrzebuję opisu w sprawie tego że nie moge być z chłopakiem ponieważ on uważa że nie mówie mu wszystkiego swoich problemów i wg że jestem skryta.. da się coś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Raczkowanie
|
teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . nie utrudniaj mi tego . nie wracaj .
![]() |
#4224 |
Raczkowanie
|
no dobra kochane ;< znowu zaniedbałam :< ale to dlatego że mi isę wszystko walii grr ;<<
i mam ogromniastą prośbę. nie wiem. nie kojarzę żadnych opisów typu, że teraz mi go brakuje, że jak patrzę na zakochane pary to znowu chciałąbym z nim być. ![]() _______________ I podobnie jak Ty nie lubię gasić światła.! Piszę Ci czy możemy się spotkać. Czekam i czekam na wiadomość. Wkońcu jest, odpisujesz, że tak. Ustalamy miejsce. Idę tam. Jest cholernie zimno, a ja myślę jak Ci to powiedzieć. Wkońcu to nie takie proste. Cóż miłe powitanie? Skądrze znowu. Przyszedłes. Tylko niestety, z Nią. Wybacz, że zapomniałam, że jest Twoim ogonkiem. Miłość jest jak przeziębienie. Najpierw przychodzi, później chorujesz i na końcu nie ma po nim śladu.
#4225 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________ w starych ogrodniczkach, z rozwianymi włosami, z grabiami w rękach witasz mnie "Kotku, jak ślicznie dziś wyglądasz." <3 randki przez skyp'a. uwielbiam to. Pan Miś obiecał mi, że w głębokim śnie ujrzę Cię. Pan Miś - pluszak, z którym śpię. od mojegooo mena. jesteś jak czekoladowy Men z reklamy Axe. nie potrafię Ci się oprzeć.
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Raczkowanie
|
LekNaCaleZlo - bardzo mi miło,że tak uważasz
![]() YouMakeMeHappy - cieszę się ,że sie podobają ![]() ![]() jedyne co teraz wiem napewno to to ,że Cie kocham i chyba umrałabym gdyby Cię nie było.
- Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny... moje uczucia dla Ciebie i tak nic nie znaczą. więc po co się głupio pytasz co u mnie ? - Jesteś irytująca. - Zamierzałam być słodka, ale irytująca jest jeszcze lepsze. otwórz się na mnie. to chyba nic trudnego,prawda ?
#4227 | |
Rozeznanie
|
Rilen , magda1706 - kradnijcie ile tylko chcecie ;*
_____________ Cytat:
"Taniec jest poezją, której częścią jest świat." "Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem." "Możesz tańczyć wszędzie, jeżeli tańczysz sercem." "Taniec jest ostatnią drogą życia." "W tańcu wszystkie drogi się zbiegają." "Gdy uszy słyszą muzykę ciało tańczy." "Wszystko co chcesz powiedzieć można wyrazić tańcem, wtedy jest to proste i łatwe." '''' Dance is the hidden language of the soul, of the body ... '''' Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing. It's the rythm of your life. It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy. Moja pasja... Mój sytl... Mój hip hop... Hip hopowa podróż do przyszłości ![]() Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-11-07 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
Jesień już, znów się wcześniej kończy dzień. Szukam wciąż Twoich kroków, szukam Cię. Czasami zastanawiam się, co myślisz gdy na mnie patrzysz .. Będę Twoim oddechem, kiedy skończysz biec. ... Jednak to Nasz świat, w którym śmiechu nie brakuje i jest Nam wspa-nia-le. Ty, bo Ty wiesz wszystko i więcej. Nieistotne, że gubię się i zapominam co jadłam na obiad. Jestem. Jestem tu i teraz. Tylko dla Ciebie. Tylko z Tobą. Będę zawsze. Poproś tylko, daj znak i będę. są rzeczy co bolą, co wolą raczej nie wychodzić na wierzch
tylko topić się na dnie więc proszę nie dręczcie mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Rozeznanie
|
"...Garbaty anioł zszedł na ziemię
Powiedział nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie..." "...Masz kompleksy? schowaj je na potem Zdechnę na sto procent, będę żył na sto procent..." "to jest mój hardcore... to jest mój żywioł" "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych, co na to zasłużyli..." "Iść swoją drogą nie dać satyswakcji wrogom" |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
BAN stały
|
beMine;
moja milość do Rap'u nigdy nie zginie. Thank God for the 5 elements DJ and MC and breakdancing and graffiting and dressing To the world it's a blessing Hip-hop do infinity - no questions /Dziękuję Bogu za 5 elementów DJ i MC i breakdancing i graffiting i wyprawianie Dla świata to błogosławieństwo Hip-hop czyni nieskończoność - bez pytania./ Dam Ci mój hip hop w tempie sto tysięcy stepów na godzine. To na erotycznych bitach odpowiedni człowiek. Teraz jużwiesz, że ma cisza to ten rap. Pytasz po co tańczę? To tak jakbyś pytał po co oddycham. może jednak ? ![]() ________________ Wiesz czemu Bóg nie zna moich pragnień? Zamiast o nie, co dzień modlę się o Twoje zdrowie. Edytowane przez majtu_ha Czas edycji: 2009-11-07 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.