![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
![]() ide spac, pa! Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-11-07 o 00:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
jaki Borysek jest super i jaki zadowolony widać że się mu podobało na spacerku i jaka ładna kurteczka
a ja nie wiem czy dziś pośpię mam nadzieję że tak Krystianek juz się 3 razy obudził z płaczem znów go boli brzuszek i nawet go troszkę przeczyściło mam tylko nadzieję że nie będzie wymiotował |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
hejka
się przywitam ![]() ma dziś wolne ponownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Kasiulka pisałaś o rajtkach ze stonki, mam pytanko one są tam tyllko jak jest promocja czy tak normalnie też?? Bo poszłabym dzisiaij zakupić, gdyż 3 pary to stanowczo za mało ![]() u Nas pobudka o 7:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Judi po promocji to chyba są tylko jakieś resztki rajtuzowe na stanie
ja własnie kupiłam jakis czas temu Mikiemu i były tylko parę par 80-86 (kupiłam na teraz, stykną jeszcze może na miesiąc) i potem jakies dla starszaków , chciałam takie cos koło 90 ale puchy były, a rajstopki frotte super gatunek, muszę przyznać jak na stonkowe |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widze, ze Miki ma te same zapendy kucharskie co Gino. Jak raz dziennie szafki z garami nie oprozni, to dzien zmarnowany..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Anka dzięki
![]() Byłam w stonce ale nie było ani jednej pary. Kupiłam w c&a 3 pary za 35 zł, jednokolorowe, będą po domu jak znalazł ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda straszna ![]() ![]() Tz w czechowicach, jego wujek kłądzie płytki,a tz montuje satelitę. Mówił mi że mieszkanie już całe wymalowanie ![]() Jutro jedziemy do ikei kupić kanape i fotel i kilka drobiazgów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi, Poulette wybaczcie moje pierogowe popisy ![]() ![]() ![]() U nas też przelotnie pada, ale rano obudziliśmy się jak w piwnicy taka ciemnica była ![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia
![]() ![]() Gadzina śpi już godzinę, czyli jeszcze spokoju mam góra 1,5. Mam tyle sprzątania a zada mi się ruszyć nie chce do niczego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
hejka kupiłam sobie skafander
![]() ![]() obczajcie jaki czas miałam ![]() ![]() ![]() chyba nie jest zbyt obciachowy? nie kupiłam tego czarnego zary, bo jakiś taki krótki jak kurtka był a ten do kolan w sam raz na zimę, a że jasny to trudno, mam cos w szafie zawsze na zmianę ![]() http://www.allegro.pl/item794471363_...plaszczyk.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Aniu bardzo, bardzo ładny płaszczyk i super cena
![]() Judi jeszcze 1,5 h... ![]() ![]()
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ania fajny płaszcz i cena super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
cześć
ja dopiero poszłam spać o 4 bo Krystian ciągle się budził z bulem brzucha do tego jeszcze zaczął majaczyć //koszmar/ dobrze chociaż że mi dzieciaki rano dali pospać zanim wstała to mój pierworodny upikcił ciacho bo spodziewał się gości właśnie są u niego 2 dziewczyny chałupe już częściowo posprzątałam jeszcze zostało mi umyć podłogę a na popołóniu zapowiedziała mi sie pufa z rodzinką Judi super że mieszkanko już prawie na ukończeniu i nie dziwię się że ci się sprzątać już tam u siebie nie chce jak już pomalowane macie to możesz się już zacząć pakować i przeprowadzać Kasiulka to ci się wybredny kot trefił ja ostatnio kupiła w kuflandzie rajtuzki na Karolka za całą złotówkę bo były tylko te jedne i nie było nigdzie ceny na nich ani kodu by sprawdzić na czytniku więc wzięłam do kasy by się zapytać w jakiej one są cenie a że ceny nawet na informacji nie było to powiedzieli że mogę je wziąść za zł. anka mnie się podoba ten płaszczyk i za nie duże pieniądze |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
dzięki za wsparcie, zawsze sie pytam o poradę ubraniową , bo nie wiem co sie lansuje w danym sezonie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Kristi za 1 zł rajtuzy, toż to aż zazdrość dusigrosza we mnie wzbiera ![]() ![]() z moich stron masakra jak sie goście powożą, chyba bym udusiła dziada http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...a_wypadek.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-11-07 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
hejo,
witam sie z wami i zmykam do zabawy z malcem ![]() dzis moja rola polega na tym, ze leze z nim na macie a on uklada mi klocki na dekolcie ![]() ewentualnie rozpina mi bluzke i zaglada w cycki ![]() ![]()
#4966 |
Zakorzenienie
|
hej
goście już pojechali Anisia ale macie super zabawę anka no udało mi się z tymi rajtuzkami, szkoda tylko że były tylko jedne bo za taką cenę to bym i 10 wzięła ![]() A moje średniego dalej czyści i boli go brzuch w ciągu dnia było znośnie ale im bliżej wieczoru to gorzej wysłałam juz tz do apteki bo mi brakło leków dla niego ciekawe jaką dziś będę miała noc Jutro mam w planie jechać na giełdę kupić jakieś buty bo jeszcze nie mam a dzieciakom też muszę jakieś kupić proszę o poradę jakie kozaczki się nosi w tym sezonie bo ja mało chodzę po sklepach i jakoś nie zdążyłam się zorientować |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Olcia wykąpana i w łóżeczku więc zasiadłam
![]() ![]() ![]()
#4968 |
Zakorzenienie
|
kasiulka może do nocy wyschnie i jak Olcia nie będzie chciała grzecznie spać to jej ubierzesz
ja tak zawsze robię |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
mój juz padł
![]() się dzisiaj wybawił za pięciu ![]() 11 jadę do Wisły na urodziny do TZ chrześnicy ![]() macie jakies pomysly na edukacyjne zabawy dla 8 latki, robi sie z niej modnisia, ale rodzice nie chca zabawek wola cos rozwijajacego myslenie, myslalam o tanecznej macie ![]() co myslicie?
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
według mnie to doskonały prezent |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
mówisz?? mam nadzieje, ze osmiolatki się juz interesują tancem i taką zabawą
![]()
#4972 |
Zakorzenienie
|
ośmiolatki już chodzą do szkoły a tam mają dyskoteki bale więc się jej to przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4974 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ktora kanape z Ikei kupujecie ? Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Anisiu a co to takiego ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item795730420_...c.html#gallery
podlącza sie pieronstwo do tv i sie tanczy jak kazą ![]()
#4976 |
Wtajemniczenie
|
Anisia ja tez mysle, ze mata bylaby ok... ja kazdemu kupuje przybory do malowania
![]() ![]() Kristi ja jako dziecko tez wciaz mialam bole brzucha i w wieku 18 lat okazalo sie, ze mialam wielka cyste na jelicie cienkim (nie widac jej bylo na zadnym usg itp) .. cysta pekla i 2 dni przed matura mialam operacje .... od tamtej pory bole praktycznie zniknely....... moze Krystianek ma cos podobnego..... Ja sie dzis wscieklam na tzta... od miesiecy mi jeczal, ze placimy za duzo za ubezpiecznie za auto (tu niejednokrotnie mlodzi ludzie placa rocznie wiecej za ubezpieczenie niz za cale auto) i sie dalam namowic i wypelnilam strasznie dlugi kwestionariusz na necie...mialam zaoszczedzic 700$ rocznie... ucieszona zadzwonilam do firmy i odwolalam ubezpiecznie... i wtedy klops... bo wyskoczylo mi okienko z zawiadomieniem, ze tz mial jakis mandat (odwolal sie i mu go darowali) ... i moja znizke szlag trafil... potem zaczal jeczec abym sprawdzila jeszcze jedna strone..dalam sie namowic ale efekt byl podobny... i na koniec musialam zadzownic z powrotem do naszej starej firmy i od nowa zakladac polise... zmarnowalam ponad godzine a nic nie zaoszczedzilismy.... jeszcze tz dostal ochrzan bo to przez niego placimy o tyle wiecej za ubezpiecznie.... no i zapomnialam dodac, ze dzis wieczorem jedziemy z mlodym na parapetowe do znajomych.. kupilismy im wiaderko do szampana, shaker do drinkow i ksiazke o przygotowywaniu koktaili... chyba jutro bede miala kaca... ![]()
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze bardzo fajny prezent dla osmiolatki. ![]() Ja zawsze kupuje ksiazki, bajki itp.... ale to tez jak pisze Lelth, zboczenie prawie zawodowe.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
A ja mam syrene w domu... matkooo
![]() Kristi ja wezme pod uwage sprawy, o ktorych pisalas.. Ale tak sobie mysle, ze bede chciala rowneiz konsultacje z psychologiem dzieciecym..ja nie daje rady kochane, zwyczajnie nie czuje sie juz an silach..Tz tez nie.. a tyle cierpliwosci mial w sobie. Generalnie to najpierw sprobuje porobic jakeis badania a potem konsultacja z psychologiem. Ide po drina..wpadam w nalog Mata taneczna jest bardoz fajna, szczegolnie, ze teraz jest tyle programow zwiazanych z tancem, ze mysle, ze jak najbardzije na topie. Tutaj to jest jeden wielki szal wsrod nastolatkow, wszyscy chca tanczyc, spiewac.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie
czy golarkę do ubrań, swetrów dostanę w jakimś teskaczu czy innym markecie? bo nie wiem czy tam uderzać czy na allegro zamówić? i czy sie orientujecie, czym sie różnią te allegrowe za 5 zł, a za 10 ? firmą, czy jakością, nie chciałabym żeby mi robiła dziury w materiale |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
dziur nie robią, ale szybko żrą baterie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.