|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- W ogolę gdzie resztę panienek poniosło? ;> Nie grzeczne dziewczynki szlajają się gdzieś zamiast z nami tu siedzieć i plotkować
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?A zmywacz do pazurów ktoraś mi pozyczy, obdrapał mi sie juz całkiem czerwony lakier, ruszyłam duspko do szafki po zmywacz.. patzre a tam pusto no ładnie, na tym moim zadupiu jutro w niedziele chyba nigdzie nie dostane
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko na Poziomkę poczekaj bo ona już tam rowerem drałuje w Twoje rejony
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
I koniec filmu ...
Dziewczynki ja powoli się kładę. Dobranoc i do usłyszenia jutro
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z kina to wszystkie spać poszły
Też się zaraz pewnie położe Ale póki co wcinam pistacje i nie moge sie oderwać uwielbiam
|
|
|
|
#640 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Myślalam że dłużej posiędze, ale kładę się już spać. Oczy mi się zamykają
Dobranoc |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wróciłam
![]() było baaaardzo sympatycznie ![]() poszlismy na spacerek rozmawialismy okazało sie ze on też niedawno rozstał się z dziewczyna doradzał mi co powinnam zrobić i tak miło... póxniej poszlismy na pizze i na impreze u kolegi. Siedział cały czas obok pytał co chwile czy czegos nie potrzebuje czy wszystko ok czy nie jestem zmęczona. Miło jak ktos sie tak troszczy. Pózniej odprowadził mnie do samochodu, on wracał swoim i juz dzwonil zapytac sie czy dojechałam ![]() uciekam spać. Dobranoc
|
|
|
|
#643 | |||
|
Zakorzenienie
|
eeej a ja
![]() Cytat:
![]() no jak szybciej jak tak wiatr wieje, ja jade a tu prawie w miejscu stoje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzialaj tam ![]() ![]() edit: no Renatka szykuj sie za10minut jestem ![]() kawke goraca wioze i sniadanko edit: chyba bierze mnie przeziebienie, wczoraj godzine przed wyjsciem mylam wloski i wyszlam bez czapki ![]() ale wrocilam z katarem wiec nie bralam nic na noc, a teraz umylam wloski za 0,5h musze wyjsc mierze temp, a tu juz 37
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-11-08 o 07:38 |
|||
|
|
|
#644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam Was z kawką i placentą na główce. Musiałam dzisiaj szybciutko wstać żeby się przygotować bo jak zaraz Renatka z Poziomką mają być a ja taka nie bardzo ... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Takich właśnie facetów Aniu nam potrzeba ![]() Cytat:
A ja sobie przypomniałam właśnie, że muszę czapkę kupić i kurtkę i buty oooo ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- NO i gdzie Wy się podziewacie? Ile można spać? Ja już się tu nudzę :P Zmyłam placentę i nałożyłam glinkę na buzię Trzeba zacząć pożądnie o siebie dbać jak chcę się jakiegoś fajnego faceta napotkać ![]() Nie chcę mi się zejść zrobić śniadanka a zaplanowałam sobie na dzisiaj zapiekanki
|
||||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, wstałam i ja, w koncu przespałam 8 godzin i wyglądam jak człowiek
![]() Kawka i wizzaz, robi sie sniadanko, tradycyjnie ![]() Poziomeczko, mnie tez łapie przeziębienie.. mam 37,5 strasznie mi zimno i kosci bolą.. tak sie u mnie chioróbsko zaczyna, wiec siedze dzis w domku, miałam isc na piwo,ale u mnie taka opogoda,ze nie wyhylam czubka nosa z domu- mam wymówke, jestem chora ![]() Airish- ja spałam dzis z olejkiem na głowie, ale glinki to wkroczą wieczorem ![]() a na śniadanko właśnie pieke sobie bułeczki.. tylko jeszcze nie wiem z czym je zjem
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-11-08 o 09:39 |
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że dzisiaj tylko na 6 godzinek, to mam nadzieję jakoś szybko zleci Zastanawiam się czy jechać dzisiaj po pracy do ex Tż'ta po swoje rzeczy czy poczekać z tym do przyszłego tygodnia ...
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie odebranie swoich rzeczy jest trudne, ale ja po tym lepiej sie czułam.. nic juz nie łączy. |
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam zapiekanki
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniaam, smacznego! Ja własnie mysle z czyms zjesc moje pieczone bułeczki..hmm... |
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty Renatko co dzisiaj zamierzasz porabiać w domku? |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w domku dzisiaj zamiarzem.. posprzatam sobie troszkę w pokoju, poucze sie troche i zrobie cos dla siebie ![]() Zle sie czuje, wiec szalensta odpadaja No i padło na pieczone bułeczki z serkiem o czosnkiem, a co
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
to i ja już wstałam Zaraz też pasuje jakieś sniadanko, a kawke później przed nauką żeby mi szybciej poszło ![]() Film całkiem fajny, do oglądnięcia ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy, mój zamrażalnik to w połowie surowe,zamrożone bułki, haha, codziennie je pieke ![]() Zapraszam, kto chce aaa mnie tez dzisiaj nauka czeka.. ale mi sie nie chce.. norma, nie?
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Uczcie się, uczcie
![]() Ja w tygodniu będę musiała przysiąść bo 17tego mam pierwszy egzamin. Uciekam pod prysznic
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to sobie tylko obiecałam,że bede na bieżąco.. mam samą matme pod kazda postacia, łatwo w tym o braki, ktore potem ciezko nadrobic.. Dlatego dzis przysiade do matematyki i rachunkowosci, cudownie
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przedmiot miałam taki jeden 10godzinny dlatego tak szybko. Matma, rachunkowość to dla mnie czarna magia. Chyba nie potrafiłabym się tego uczuć. Ja mam egzamin z różnic indywidualnych
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że uwielbiam np. historię, prawo w zeszłym roku mi się dobrze uczyło.. jakos tak na mój plan zyciowy wybrałam matme ![]() Ale co prawda to prawda, matematyka na poziomie studiów jest trudna, nigdy z nią problemów nie miałam, ale jako,ze kierunek ekonomiczny, matma to priorytet- jest ciężko różnice indywidualne? ciekawe, ale wlasnie takie rzeczy to mi sie ciezko uczy ![]() u mnie, na zaocznych, to dopiero po 1 zjezdzie jestem, 2 mam za tydzien
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-11-08 o 10:33 |
|
|
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
buziaki skarby wy moje
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem jak najbardziej za
Oczywiście jeżeli dziewczyna nie jest to taka co się zakochuje w każdym nowo poznanym facecie ![]() Osobiście jakbym zerwała z Tz nie chciałabym się pakować w nowy związek, a jednak potrzeby by zostały... Także no cóż ![]() Cytat:
Nie ma po nim takiego niby łupieżu BO po większości lakierów zawsze mam takie białe kropki na głowie i to wygląda jak łupież ![]() I hełmu też nie ma Cytat:
W sumie to ich instynkt, że muszą zapewnić bezpieczeństwo.Weź z nim tam coś tam popróbuj, w końcu wiesz, że z panem O nic nie będzie ![]() Ja dzisiaj idę poszukiwać nowej kurtki na zimę Trzymajcie kciuki by Tz ze mną wytrzymał i mi nie marudził "czemu to tak długo trwa" |
||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak miałam w tamtym semestrze ![]() ja się anglieskiego będę uczyć bo we wtorek koło mam. Takiej ciężkie nauki nie mam ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Mialam jakies problemy przed chwilą z wizażem i nie mogłam dodać wiadomości ![]() Uciekam się uczyć im szybciej zaczne tym szybciej bede miała spokój
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

?

uwielbiam

?