Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 10:00   #871
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć
Śpiochy wstawajcie
Dziewczyny, czy któraś z Was ma ten kalendarz przygotowań ślubnych (czy jak to inaczej nazwać)? Pamiętam, że ktoś wklejał link bodajże z wątku PM 2009
Cześć śpiochu Ja już od 7 nie śpię.
No zdaje się, że ktoś coś takiego wklejał nawet u nas, ale Ja sobie nie zapisałam. Na razie daję sobie radę bez kalendarza.

TŻ podpisał w tym tygodniu umowę z fotografką teraz przed nami kupno alkoholu i obrączek, ale z obrączkami to sobie poczekamy do grudnia, bo liczę na jakiś świąteczny bon rabatowy. Chociaż w zasadzie może z wódką też poczekamy, aż rodzinka podczas świąt przetestuje różne wódki, bo jakoś tak u nas teraz nie ma okazji, żeby ot tak popróbować.

A dzisiaj jeszcze będę pisać do koleżanki fryzjerki. Powiedzcie mi jak to jest czy najpierw robi się makijaż czy najpierw fryzurkę?
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:07   #872
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Kate mi się podoba, tylko trochę boję się, bo na wszystkich zdjeciach jakie widziałam w necie te kryształki wychodzą jak czarne
własnie tez to zauważyłam.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
jojciu, Tobie już mniej niż 100 zostało Jak stresik? Co Wam jeszcze zostało do załatwienia? ależ ten czas leci... Ja dziś z Tż ustaliłam i nawet zalicytowałam albumy drewniane na podziękowania dla rodziców: http://photos03.allegroimg.pl/photos...3/54/809735418. Po ślubie i sesji plenerowej wywołamy do niego zdjęcia na pamiątkę Do tego kwiatki i wsio, myślę, że się rodzicom spodoba
ładny

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ostatnio sił mi się koszmar związany ze ślubem, ja nie uczesana, nieumalowana i w ogóle nic na wesele nie przygotowane.. zakładam suknię i była strasznie brudna, więc stwierdzilismy z TŻtem że w ten dzień wexmiemy ślub, a wesele będzie za tydzień
tż się ostatnio śniło, że w dniu śłubu sie kapnęliśmy, ze zapomnieliśmy zaprosić gości

Ponoć u tżta w rodzinie się wszyscy ciesza na ten nasz ślub, na początku marudzili, ze u mnie i muszą tak daleko jechac a teraz podjarka i jedni nawet auto kupują

Kupiłam wczoraj l karnityne w płynię w sklepie z odżywkami, pani mi polecił w takiej formie, bo jest lepszaI dziś już rano wzięłam i jechałam 52 minutki na rowerze i 3 minutki pomachałam hantelkami, wysaunowałam się i czuję sie świetnieJem teraz śniadankoTeraz juz konkretnie się biorę za siebie, bo ta l karnityna droga była, więc kolejny motywator

223Jeszcze trzy tygodnie z hakiem i 1 z prodzu A na miesiące 7 miesięcy i 11 dni

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A dzisiaj jeszcze będę pisać do koleżanki fryzjerki. Powiedzcie mi jak to jest czy najpierw robi się makijaż czy najpierw fryzurkę?
najpierw fryzurę, żeby nie zniszczyć makijażu jak będzie pryskać lakierem itp.
My jesteśmy prawie zdecydowani na Sobieskiego, myślimy też o Wyborowej, ale Sobieski jest ładniejszy. Żadnej degustacji nie robimy, bo wódka to nie wino
Stary 2009-11-08, 10:14   #873
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
No zdaje się, że ktoś coś takiego wklejał nawet u nas, ale Ja sobie nie zapisałam. Na razie daję sobie radę bez kalendarza.

TŻ podpisał w tym tygodniu umowę z fotografką teraz przed nami kupno alkoholu i obrączek, ale z obrączkami to sobie poczekamy do grudnia, bo liczę na jakiś świąteczny bon rabatowy. Chociaż w zasadzie może z wódką też poczekamy, aż rodzinka podczas świąt przetestuje różne wódki, bo jakoś tak u nas teraz nie ma okazji, żeby ot tak popróbować.

A ja nie śpię od 6:20
No to gratuluję kolejnej odhaczonej sprawy (fotografki) My zbieramy się, żeby ostatecznie wybrać obrączki. Wódkę mamy już od dawna, tylko chcemy wypróbować tego sobieskiego przy jakiejś okazji
Stary 2009-11-08, 10:24   #874
Jazzmanka
Zadomowienie

My już niby byliśmy zdecydowani na Wyborową, ale jeszcze koleżanka z pracy, której mąż jest przedstawicielem handlowym polecała nam jakąś LB, która jest podobno tej samej klasy co Pan Tadeusz, ale jest troszkę tańsza. No ale nikt z mojej ani z TŻ rodziny tego nie pił, więc trzeba zrobić degustację.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Właśnie sobie wyguglowałam na co działa l-karnityna i patrz co znalazłam:

Cytat:
Ciekawą cechą L-karnityny jest jej oddziaływanie euforyzujące - poprawiające nastrój.
Ja sobie teraz zamówiłam tabletki z białej herbaty. Przelew poszedł i czekam na przesyłkę.
Stary 2009-11-08, 10:26   #875
chilanes
Zakorzenienie

Miło mi, że nasz pomysł na podziękowania się podoba i go nie wyśmiałyście Nie chcieliśmy żadnych figurek, "tradycyjne" albumy się nam znudziły, a tak po ślubie zapełnimy je rodzicom fotkami ślubno-poślubnymi i myślę, że im się spodoba Nie są szpecące,można postawić na wierzchu, a na przód wsunąć jakąś ładną fotkę. Przed wręczeniem wsuniemy w to okienko krótki tekst podziękowań, moja mama się na bank popłacze Do tego kwiaty i gotowe Kolejna rzecz z głowy!
Cytat:

najpierw fryzura, potem makijaż.
Cytat:
No to gratuluję kolejnej odhaczonej sprawy (fotografki) My zbieramy się, żeby ostatecznie wybrać obrączki. Wódkę mamy już od dawna, tylko chcemy wypróbować tego sobieskiego przy jakiejś okazji
kurdę my nie mamy gdzie wódki przechować kupimy może po nowym roku, gdzieś się może to upchnie...
Stary 2009-11-08, 10:32   #876
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Miło mi, że nasz pomysł na podziękowania się podoba i go nie wyśmiałyście Nie chcieliśmy żadnych figurek, "tradycyjne" albumy się nam znudziły, a tak po ślubie zapełnimy je rodzicom fotkami ślubno-poślubnymi i myślę, że im się spodoba Nie są szpecące,można postawić na wierzchu, a na przód wsunąć jakąś ładną fotkę. Przed wręczeniem wsuniemy w to okienko krótki tekst podziękowań, moja mama się na bank popłacze Do tego kwiaty i gotowe Kolejna rzecz z głowy!

kurdę my nie mamy gdzie wódki przechować kupimy może po nowym roku, gdzieś się może to upchnie...
Pomysł fajny Dodam, że mamy taki sam, albumy zamówiliśmy u naszego fotografika, ale dopiero po ślubie i sesji jak już będziemy mieć zdjęcia, sami te albumy wypełnimy fotkami. Oprócz albumów chcemy jeszcze kupić jakieś prezenty/upominki które się rodzicom przydadzą, bo pamiątką będą te albumy. Chociaż ostatnio zastanawialiśmy się nad zrobieniem albumów takich z naszego życia. To jeszcze jest temat do przemyślenia.
A co do wódki, to mamy to szczęście, że ja dysponuję duża piwnicą Więc mielismy gdzie zrobić składzik. Tata śmiał, że trzeba szafę z alkoholem zamknąć na kłódkę a kluczyk oddać pod opiekę mamie
Stary 2009-11-08, 10:36   #877
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
My w zasadzie mamy gdzie przechować, ale mówiąc szczerze, to mogłabym nawet w swoim pokoju to przechować. Jeśli kupimy przed Sylwestrem, to na bank na początku schowam to w moim pokoju, żeby nikogo nie kusiło. Upchnie się trochę do łóżka, trochę do szafy albo na szafie albo będzie sobie ot tak stać. Może pod stolik wsunę coś albo nakryję jakimś obrusem, żeby gości nie kłuło w oczy.
Stary 2009-11-08, 10:37   #878
chilanes
Zakorzenienie

Ja do piwnicy nie wstawię po tym ostatnim włamaniu, tfu tfu jeszcze by mi wynieśli Na początku taki miałam zamiar, ale teraz się po prostu boję
W sumie jak Jazz pisze,można by u mnie w pokoju postawić, choćby za drzwiami, jest akurat "pusty róg" i jakby kartony jeden na drugim postawić, to dało by radę, ale to już po nowym roku będziemy kombinować...

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-11-08 o 10:39
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:37   #879
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie sobie wyguglowałam na co działa l-karnityna i patrz co znalazłam:

Ja sobie teraz zamówiłam tabletki z białej herbaty. Przelew poszedł i czekam na przesyłkę.
widziałam W sumie jak mi podziała na psyche tak, ze będzie mnie jarało jeżdżenie na rowerku to superA jak jeszcze pomoże spalic tłuszczyk to jeszcze lepiej
A co robi biała herbata?MOja koleżanka mówiła, że dobre jest cla z zieloną herbatą, bo jej mama to brała i ćwiczyła i jakoś dużo schudła.
Ja az takich wspomagaczy nie chce używać, bo nie bardzo wierzę w ich skuteczność, l karnityna mnie przekonała, bo to nie żadna chemia. PAn w tym sklepie pokazywał mi jeszcze jakis fat burner o działaniu lepszym od l karnityny(była jednym ze składników) ale tam było sporo chemii i jeszcze podwyższało to cisnienie krwi i jakies takie, mówił, ze jest to bezpieczne, ale na pewno nie powinno się brac tego przez długi okres czasu, ale na miesiąc dwa spoko. Ale podziękowałam, bo umiem sobie schudnąć naturalnymi sposobami a ta l karnityna to taki mój pierwszy raz, bo nigdy nie używałam wspomagaczy. Zobaczymy

Cytat:

właśnie ten album nie jest tandetny, więc mi sie podoba i dlatego nie zbeształam My damyu rodzicom taki duży album ze zdjęciami ślubnymi, taki sam jak nasz, już sie na to umówiliśmy z fotografem
My mamy gdzie przechować wódkę i w sumie moze można by juz kupić, ale nie bardzo chce mi się tym zajmować. Jeśli kupimy teraz to jak wszystko - pod wpływem impulsu i jakos przy okazji
Stary 2009-11-08, 11:41   #880
aicila
Rozeznanie

Cytat:
chcę go namówić po 1 tańcu się przebrać by mógł przecież Marzy mi się Tż w galowym przed ołtarzem A Twój? Ehhh i szpaler bym chciała chociaż malutki... w końcu nie każdy może taki mieć A jak u Was?
ja też strasznie chcę mojego Tż w galowym przed ołtarzem. przecież w końcu to ja go do wojska wysłałam, bo mi się marzył mąż-żołnierz i pewnie postawie na swoim
my byliśmy w sierpniu na weselu wojskowego- przepięknie wyglądał w mundurze u boku swojej wybranki serca. do tego w kościele stało 8 żołnierzy też w galówkach, a jak młodzi wychodzili to zrobili szpaler z szablami. po prostu przepięknie to wyglądało a że był to 15 sierpnia, więc Święto Wojska to ci żołnierze byli też zaproszeni na obiad i była specjalna dedykacja dla nich i babeczki prosiły ich do tańca. a PM po ich odjeździe przebrał się w zwykły garnitur
chilanes jeśli chcesz to podaj maila to ci podrzucę fotkę

Cytat:
Cytat:

no ja też jestem za tą kolejnością: fryzjer, później kosmetyczna. w przyszłym tygodniu jak będę u Tż to pojadę sobie je zamówić
obrączki praktycznie już wybrałam na necie. Tż też się bardzo podobają więc w piątek pojedziemy je zobaczyć i po przymierzać i może już je sobie zamówimy. może trochę to wcześnie, ale co tam. będę miała na co się napalać przez ten rok
co do wódki, to ciągle ktoś mówi, że ma akcyza wzrosnąć i warto już ja kupić w tym roku. mój teściu też już by najchętniej wódeczkę kupił, więc przypuszczam, że do końca roku już ją będziemy mieli. ale też mamy problem z przechowywaniem jej, bo piwnica Tż odpada, jego pokój też, więc może będzie trzeba ją wywieść do pustego domu teściów na zapadłej wsi. oby nikt tam jej nie wyczaił

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 11:45   #881
chilanes
Zakorzenienie

aicila podam na pw ja właśnie chcę taki szpaler, dla mnie może być 4, jakby było 6 osób to jeszcze lepiej no zobaczymy, bo to jednak kawałek drogi od jednostki Tż, nie wiem, czy się chłopakom będzie chciało

Info dla wielkopolanek
10 stycznia 2010r. teren Międzynarodowych Targów Poznańskich - NAJWIĘKSZE W WIELKOPOLSCE TARGI ŚLUBNE – VI edycja Wielkiej Poznańskiej Gali Ślubnej
Stary 2009-11-08, 11:50   #882
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

223Jeszcze trzy tygodnie z hakiem i 1 z prodzu A na miesiące 7 miesięcy i 11 dni
najpierw fryzurę, żeby nie zniszczyć makijażu jak będzie pryskać lakierem itp.
My jesteśmy prawie zdecydowani na Sobieskiego, myślimy też o Wyborowej, ale Sobieski jest ładniejszy. Żadnej degustacji nie robimy, bo wódka to nie wino
Zazdroszcze Ci tych 223 dni MI sie troszeczke wiecej zostło

Ja na początku roku mam sie zapisac juz do fryzjera i do kosmetyczki bo to u takiegi chłopaka koło mnie który ma terminy czesanie na wesele 4 miesiace wczesniej wiec ja ide juz na poczatku roku:P I do kosmetyczki odrazu bo razem z nim maja pomieszczenie . Znaczy wynajmują duzy lokal i po jednej stronie jest ona a po drugiej on. A co najlepesze malo kto wie a to jest małżeństwo:P A ze to znajoma siostry to wiem:P

My juz wódke kupiliśmy. Zastanawialismy sie nad Polską Wódką albo DeLuxe Gorzkla Żołądkowa. I wzieliemy de luxe byla tańsza. na 120 osób mamy 156 butelek 0.5 litra do tego kupi sie wina i piwo a na poprawiny na wiejski stół bimbru...
A przechowywamy na strychu u dziaka Michała bloku. Bo tylko on ma tam klucze i sie nie matwimy.

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-11-08 o 11:52
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:00   #883
aicila
Rozeznanie

Cytat:
aicila podam na pw ja właśnie chcę taki szpaler, dla mnie może być 4, jakby było 6 osób to jeszcze lepiej no zobaczymy, bo to jednak kawałek drogi od jednostki Tż, nie wiem, czy się chłopakom będzie chciało

Info dla wielkopolanek
10 stycznia 2010r. teren Międzynarodowych Targów Poznańskich - NAJWIĘKSZE W WIELKOPOLSCE TARGI ŚLUBNE – VI edycja Wielkiej Poznańskiej Gali Ślubnej
no dla mnie 4 też by wystarczyło, byleby ktoś był, tak symbolicznie. ja będę mojego Tż naciskała, żeby jakiś kumpli zorganizował bo jednostkę ma blisko, a z samej okolicy z 6 by znalazł, którzy służą tam gdzie on i mam nadzieję, że im się będzie chciało
szkoda tylko, że mój Tż ma zielonkawy mundur galowy, a nie granatowy tak jak ten ze zdjęcia, które ci wysłałam ale co tam, mundur to mundur

a z info o targach może skorzystam,jeśli będę u Tż i nie sypnie za bardzo śniegiem, bo do poznania mamy ponad 60 km. ja czekam na te w Katowicach 14.02 (też sobie date wybrali :) i pewnie po nich sobie sukienkę kupię

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2009-11-08, 12:23   #884
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mi się już drugi dzień pod rząd snią koszmary związane ze ślubem - wczoraj mi się śniło, że jest dzień ślubu, stoimy przed wejściem do kościoła, a ja sobie nagle uświadamiam, że nie mam bukietu, bo zapomniałam go w ogóle zamówić, ani kolczyków, bo zapomniałam ubrac.....

A dzisiaj mi się śniło, że jest dzień przed ślubem a ja siedzę w pracy i nagle mi się przypomina, ze mój TZ nie ma jeszcze koszuli i zaczynam gorączkowo szukać koszuli w internecie.....

Wrrrr.....chyba zrobię sobie jakąś listę rzeczy, które mam zrobić, żeby potem niczego nie zapomnieć...może to mnie uspokoi i nie będą mi sie takie głupoty śniły...

ja też muszę zrobic sobie jakąś listę, bo tego nie ogarnę

Cytat:
Cześć
Śpiochy wstawajcie
Dziewczyny, czy któraś z Was ma ten kalendarz przygotowań ślubnych (czy jak to inaczej nazwać)? Pamiętam, że ktoś wklejał link bodajże z wątku PM 2009
ja też chętnie podłączę się do prośby przypomnienia tego linka

Cytat:
własnie tez to zauważyłam.

tż się ostatnio śniło, że w dniu śłubu sie kapnęliśmy, ze zapomnieliśmy zaprosić gości

Ponoć u tżta w rodzinie się wszyscy ciesza na ten nasz ślub, na początku marudzili, ze u mnie i muszą tak daleko jechac a teraz podjarka i jedni nawet auto kupują
no to nieźle

u mnie chyba naszym ślubem jaram się na razie tylko ja.. TŻ nie ma siły, biedak miał coś wycinane z szyi i ruszać nią nie może, a dla moich rodziców to 3-ci slub z rzędu więc już raczej przyzwyczajenie..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:36   #885
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
no dla mnie 4 też by wystarczyło, byleby ktoś był, tak symbolicznie. ja będę mojego Tż naciskała, żeby jakiś kumpli zorganizował bo jednostkę ma blisko, a z samej okolicy z 6 by znalazł, którzy służą tam gdzie on i mam nadzieję, że im się będzie chciało
szkoda tylko, że mój Tż ma zielonkawy mundur galowy, a nie granatowy tak jak ten ze zdjęcia, które ci wysłałam ale co tam, mundur to mundur

a z info o targach może skorzystam,jeśli będę u Tż i nie sypnie za bardzo śniegiem, bo do poznania mamy ponad 60 km. ja czekam na te w Katowicach 14.02 (też sobie date wybrali :) i pewnie po nich sobie sukienkę kupię
zielone mi się bardziej podobają no mam nadzieję, że chłopacy nas nie zawiodą
Ja jak widzę swojego w garniaku to "sikam" co dopiero jak mis ie w galowym pokarze
Stary 2009-11-08, 12:43   #886
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Najpierw fryzjer
U Nas nie będzie testowania wódkiWóda to wóda jak dla mnie
Jednak jeszcze nie zdecydowaliśmy jaką konkretnie kupimy

Chili, fajne albumikiZa ile je wylicytowałaś?Ja widziałam takie 'na żywo' za ok 20złW dwóch kolorach jasne i ciemne drewno

A tak wogóle to cześć
Dziewczyny pomożecie mi wybrać jakiś nick, nazwę na tego mego bloga

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:45   #887
aicila
Rozeznanie

Cytat:
zielone mi się bardziej podobają no mam nadzieję, że chłopacy nas nie zawiodą
Ja jak widzę swojego w garniaku to "sikam" co dopiero jak mis ie w galowym pokarze

oby nas nie zawiedli w końcu nie każda PM ma u boku żołnierza
no ja też chyba padnę z wrażenia jak mój misiu ubierze na siebie galowy mundur oby tylko MON nie zrobił jakiś jaj i mój misiu nie będzie musiał go sobie sam zasponsorować

A kto to jest jarosz?
Stary 2009-11-08, 12:50   #888
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

My juz wódke kupiliśmy. Zastanawialismy sie nad Polską Wódką albo DeLuxe Gorzkla Żołądkowa. I wzieliemy de luxe byla tańsza. na 120 osób mamy 156 butelek 0.5 litra do tego kupi sie wina i piwo a na poprawiny na wiejski stół bimbru...
A przechowywamy na strychu u dziaka Michała bloku. Bo tylko on ma tam klucze i sie nie matwimy.
Ile płaciliście za 1 szt.?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:50   #889
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Ja niedawno wstałam.Wczoraj mieliśmy domową impreze,bo kumpela miała imieniny noi zeszło się na temat ślubu.Nasz kolega,kóry jestc ze swoją kobieta 10 lat,zaczął ględzić że po co slub,to tylko biurokracja,że kobiety zmieniają się po slubie na gorsze,że był na 100 ślubach noi potem był rozwody blabla bla itd Współczuje jego dziewczynie,bo za grosz w romantyzmu bo twierdzi że jego romantyzm objawia się tym,że kocha swoją W taką jaką jest że im jest super rewelacyjnie w związku,jego kobiety reakcja była taka moja również
Jednym słowem ja jej współczuje,bo ona dyskutowała ze swoim a on nic a nic nie rozumiał,a widać że ona by chciała.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:02   #890
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć

Ja niedawno wstałam.Wczoraj mieliśmy domową impreze,bo kumpela miała imieniny noi zeszło się na temat ślubu.Nasz kolega,kóry jestc ze swoją kobieta 10 lat,zaczął ględzić że po co slub,to tylko biurokracja,że kobiety zmieniają się po slubie na gorsze,że był na 100 ślubach noi potem był rozwody blabla bla itd Współczuje jego dziewczynie,bo za grosz w romantyzmu bo twierdzi że jego romantyzm objawia się tym,że kocha swoją W taką jaką jest że im jest super rewelacyjnie w związku,jego kobiety reakcja była taka moja również
Jednym słowem ja jej współczuje,bo ona dyskutowała ze swoim a on nic a nic nie rozumiał,a widać że ona by chciała.
Tez jej wspolczuje. A ile maja lat?
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:08   #891
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Najpierw fryzjer
U Nas nie będzie testowania wódkiWóda to wóda jak dla mnie
Jednak jeszcze nie zdecydowaliśmy jaką konkretnie kupimy

Chili, fajne albumikiZa ile je wylicytowałaś?Ja widziałam takie 'na żywo' za ok 20złW dwóch kolorach jasne i ciemne drewno

A tak wogóle to cześć
a po co ci blog?
nie licytowałam, kupiłam przez "kup teraz" za 29 zł sztuka, ja takie na żywo widziałam w cenie 60zł za 1szt.
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
oby nas nie zawiedli w końcu nie każda PM ma u boku żołnierza
no ja też chyba padnę z wrażenia jak mój misiu ubierze na siebie galowy mundur oby tylko MON nie zrobił jakiś jaj i mój misiu nie będzie musiał go sobie sam zasponsorować
też jest to możliwe jak wszystko w MONie
Stary 2009-11-08, 13:34   #892
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Tez jej wspolczuje. A ile maja lat?
Ona ma 31-32,a on 30 lat.

Dodam jeszcze,że przez znajomymi mówił wczoraj ten jej tż,że coś tam musiał/zrobił a tak naprawde to nie robi nic,ona sprząta,gotuje,pierze mu brudy ( w sumie pralka ) on w domu nie robi nic,ona zachrzania,robi sama zakupy bo on nie cierpi chodzić na zakupy,a jesli stanie się cud i jadą razem to on idzie na dział z płytami/gazetami i czeka aż ona zrobi zakupy. Dziewczyna moim zdaniem się przy nim marnuje,ale mysle że się boi odejść bo ma te 31 lat i pewnie mysli że już kogoś nie znajdzie.Oni zachowują się jak stare znudzone ze sobą małżeństwo.Brak mi słów na tego gościa,nie chciałabym mieć w domu lenia/nieudcznika.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-11-08 o 14:12
Stary 2009-11-08, 13:37   #893
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Też tak myśle o podziękowaniach i album to fajna rzecz, bo nie podobają mi się zupełnia zbieracze kurzu jak statuetki itp, a kwiaty poprostu uschną...
Kwestia tego, że nasz fotograf robi nam nie album tylko fotobook, ale może zrobić album z naszych zdjeć dotychczasowych , albo poprostu dodatkowo wywołać zdjęcia. A widziałyście taki ? http://allegro.pl/item795407238_piek...t.html#gallery
Fajny czy nie.. mi się chyba podoba, bo taki inny.
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:46   #894
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
A co robi biała herbata?MOja koleżanka mówiła, że dobre jest cla z zieloną herbatą, bo jej mama to brała i ćwiczyła i jakoś dużo schudła.
Mówiąc szczerze tak dokładnie składu nie znam. Czytałam gdzieś w internecie, ale nie pamiętam, a nie chcę zmyślać. Ale jeśli chodzi o działanie, to podobno ma się uczucie sytości i je się duuużo mniej (ale pije więcej) i jeszcze mają kofeinę, że się czuje takim pobudzonym. Mi się teraz kończy karnet do klubu fitness i planuję ćwiczyć w domu (mam już miejsce w pokoju, bo się biurka pozbyłam) i cieszczę się, że te tabletki pobudzają, bo liczę na to że dzięki temu te ćwiczenia w domu będą bardziej efektywne (przynajmniej dłuższe).

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
My też myśleliśmy o piwie, ale to chyba jednak zły pomysł na wesele - za dużo różnych alkoholi, więc piwko jak będzie to na poprawinach. Bimber też będziemy mieć. TŻ wujkowie nam zrobią.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A czego blog ma dotyczyć? Ślubu? Mody? Bo chyba coś przeoczyłam

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15154418]A widziałyście taki ? http://allegro.pl/item795407238_piek...t.html#gallery
Fajny czy nie.. mi się chyba podoba, bo taki inny.[/QUOTE]

Ten z miejscem na zdjęcie na okładce, to nawet spoko się prezentuje na zdjęciu, ale i tak mi się te albumy nie podobają, a to dlatego, że widziałam na żywo. Moja fotografka daje takie (ale te bez zdjecia na okładce). Są bardzo ciężkie i jakieś takie toporne, więc my sobie sami kupimy album i jej damy, żeby nam zdjęcia powklejała.
Stary 2009-11-08, 14:11   #895
asiulek1705
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15154418]Też tak myśle o podziękowaniach i album to fajna rzecz, bo nie podobają mi się zupełnia zbieracze kurzu jak statuetki itp, a kwiaty poprostu uschną...
Kwestia tego, że nasz fotograf robi nam nie album tylko fotobook, ale może zrobić album z naszych zdjeć dotychczasowych , albo poprostu dodatkowo wywołać zdjęcia. A widziałyście taki ? http://allegro.pl/item795407238_piek...t.html#gallery
Fajny czy nie.. mi się chyba podoba, bo taki inny.[/QUOTE]
Ten album który wkleiłaś faktycznie jest trochę inny niż tradycyjne, ale jakoś nie przypadł mi do gustu, jak dla mnie za toporny, sprawia wrażenie ciężkiego. My również zamówiliśmy fotoksiążkę Ale dla rodziców tradycyjne albumy
Stary 2009-11-08, 14:15   #896
madmuazelle
BAN stały

Być może Madzia zainspirowała się od Justyny,by założyć blog o ile ma na mysli ślubny blog.Oglądnełam Dzień dobry TVN i mnie to zachęciło do założenia bloga ślubnego,ale szybko zrezygnowałam bo nie jestem systematyczna i nie ma sensu,wole jednak udzielać się na forum podforum slubnym.
Stary 2009-11-08, 14:18   #897
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Ona ma 31-32,a on 30 lat.

Dodam jeszcze,że przez znajomymi mówił wczoraj ten jej tż,że coś tam musiał/zrobił a tak naprawde to nie robi nic,ona sprząta,gotuje,pierze mu brudy ( w sumie pralka ) on w domu nie robi nic,ona zachrzania,robi sama zakupy bo on nie cierpi chodzić na zakupy,a jesli stanie się cud i jadą razem to on idzie na dział z płytami/gazetami i czeka aż ona zrobi zakupy. Dziewczyna moim zdaniem się przy nim marnuje,ale mysle że się boi odejść bo ma te 31 lat i pewnie mysli że już kogoś nie znajdzie.Oni zachowują się jak stare znudzone ze sobą małżeństwo.Brak mi słów na tego gościa,nie chciałabym mieć w domu lenia/nieudcznika.
Masakra, ja bym tak nie wytrzymała
Stary 2009-11-08, 14:25   #898
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Masakra, ja bym tak nie wytrzymała
Wiem to stąd bo przez jakiś dłuższy czas mieszkaliśmy w 4. Ostatnio sobie w 4 siedzieliśmy wspólnie na pogadankach,rozmawiałyśmy o ciąży i takie tam,ona ponoć nie chce dziecka narazie,ale swoją milość przelewa na swojego kocura,co dla mnie jest chore,no ale cóż się dziwić. A propo slubu,to powiedział że slub jedynie tylko wtedy gdyby ona zaszła w ciąże. On nie podawał pozytywnych par,które są szczęsliwie w małżeństwach,on jedynie gadał o tych co wzieli rozwody ze sobą.On widzi same minusy małżeństwa zero plusów.Moim zdaniem on się tego boi i jak to mój tż powiedział,że chce mieć otwartą furtke.Ja jej życze szczęścia,ale z kimś innym.Niewiem dziwie się jej,co ona w nim widzi w ogóle,wątpie że przy nim czuje się kobietą spełnioną.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-11-08 o 14:29
Stary 2009-11-08, 14:30   #899
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry,

Cytat:
my tez nie mamy, planujemy w styczniu zakupic
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 14:43   #900
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem to stąd bo przez jakiś dłuższy czas mieszkaliśmy w 4. Ostatnio sobie w 4 siedzieliśmy wspólnie na pogadankach,rozmawiałyśmy o ciąży i takie tam,ona ponoć nie chce dziecka narazie,ale swoją milość przelewa na swojego kocura,co dla mnie jest chore,no ale cóż się dziwić. A propo slubu,to powiedział że slub jedynie tylko wtedy gdyby ona zaszła w ciąże. On nie podawał pozytywnych par,które są szczęsliwie w małżeństwach,on jedynie gadał o tych co wzieli rozwody ze sobą.On widzi same minusy małżeństwa zero plusów.Moim zdaniem on się tego boi i jak to mój tż powiedział,że chce mieć otwartą furtke.Ja jej życze szczęścia,ale z kimś innym.Niewiem dziwie się jej,co ona w nim widzi w ogóle,wątpie że przy nim czuje się kobietą spełnioną.
Poki co ja tez na razie przelewam milosc na kota
Ale jakbym byla z facetem ktory nic mi nie pomaga tez bym odkladala macierzynstwo Twoj TŻ pewnie ma racje. Ten gosc jest chyba strasznie wygodny, ma wszystko ale w razie czego zawsze moze sie ulotnic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości