|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Shpilcia, masz talent do przyciągania wrażeń
![]() Gratuluję wszystkim zużyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Konto usunięte
|
Na dniach skończy się żel do powiek i woda toaletowa Paris z Avonu. Za nimi będzie spoooro kolejnych zużyć
![]() Nie kuszą mnie też za bardzo żadne zakupy, choć właśnie zauważyłam, że wyszedł nowy zapach Aguilery, a dotychczasowe mi się bardzo podobały. Jutro wstąpię do Douglasa sobie go powąchać, choć nawet nie mam co marzyć o jego zakupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Skonczylam wode toaletowa o zapachu konwalii Faberlic.
Moj zbiorek zapachow uszczupla sie w ten sposob do dziesiatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15158660]Musiałam nie doczytać
![]() ![]() W natłoku wyjaśnień zapomniałam Ci podziękować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
Któraś z Was pisała ostatnio o żelu do twarzy Naturii. Bardzo mało opinii o nich jest, a jestem strasznie ciekawa, używałyście ich kiedyś? Mogę pytać, bo nie mam zapasu żelu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam myslec nad swiatecznymi prezentami,bo nie mam zamiaru kupowac wszystkiego na ostatni moment.Wymyslilam tez kilka rzeczy dla siebie. A kosmetyki kupie sobie w Pl Wydobylam resztki fluidu Astor mattitude i przelozylam do sloiczka po miniaturce kremu ziaji ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-08 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
A ja mam resztę podkładu Maybeline mineralnego w płynie i jakoś przestał mi odpowiadać.
W sumie jest lekki, nie zapycha mnie ale o niebo lepszy jest Stay Matte w nowej formule - trafiła mi się perełka za grosze - nie umiem się go nachwalić, mam po nim boską cerę i długo matową, no śliczną ![]() Fuksjoo, nie chciałabyć go potestować czasem ? Mam zły humor bo pokłóciłam się z tatą, ojjj, ale on jest niedobry, wybuchnął na mnie jak oparzony ![]()
#488 |
Konto usunięte
|
Też przelałam resztkę podkładu Revlonu do słoiczka po kremie, z flakonu trudno go było wydobyć już. Dłuuugo mi służył i mam wrażenie, że ta resztka też się tak szybko nie skończy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#490 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15155971]Z tego co pamiętam jesteś fanką serii masło kakaowe, więc ta odżywka powinna być dla Ciebie wymarzona
![]() ![]() ![]() ![]() Ojej, widzę, że świetnie znasz moje preferencje zapachowo-pielęgnacyjne. ![]() ![]() ![]() ![]() Być może jutro sobie ją kupię. ![]() Cytat:
![]() I do tego magnez, bo mam często skurcze po treningach. Cytat:
![]() Mineralnego Maybelline sama mam i kończę, więc nie muszę go testować. ![]() ![]() ![]() Dostałam od Rzyrafki jeszcze Maybelline Dream Satin Liquid, w sumie testowałam go tylko 2 razy, ale jestem z niego średnio zadowolona - jak chcesz to mogę Ci zrobić próbkę (odcień 021 Nude), chyba mam gdzieś jeszcze pojemniczki z Douglasa. ![]() U mnie już spokój, goście pojechali. Szkoda tylko, że TŻ dziś nie mógł przyjechać, bo ma zjazd i zajęcia do 20.00, ale pewnie nadrobi jutro, najdalej w środę. ![]() Ale pyszne ciasto mi wyszło.. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie wymyśliłam, że jak ładnie pójdzie mi odwyk listopadowy (a na to się zanosi, bo zużycia super i zero niepotrzebnych zakupów
![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
|
Księżniczko, a co z Bell Cię kusi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Chwalcie chwalcie kremik kokosowy bielendy! jak przyjade to sobie kupie
![]() a fluidu nie musze kupowac bo kolezanka kupila za ciemny i mi odda ![]() Widze ze dzisiejszy wieczor byl zdecydowanie fluidowy ![]() fuksjaa a na uszczelnienie naczynek dobra jest tez witamina C ![]() a jakie to ciasto upieklas? ja tez uwielbiam piec ciasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15162098]Pamiętam, bo sama jestem obiema kwestiami żywo zainteresowana (tzn. silikonami w pielęgnacji włosów i boskim zapachem masła kakaowego
![]() ![]() Z moją też ogólnie nieźle, bo jak coś mnie faktycznie interesuje to zapamiętuję wszystko szybko i dość dokładnie. ![]() Chyba skuszę się i na maskę czekoladową Lorys i na serię kakaową Ziai. ![]() Cytat:
![]() ![]() Kremik kokosowy kup, bo fajny na jesnienno-zimowe wieczory. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | ||
Zakorzenienie
|
mnóstwo
![]() poza tym od dawna mam chęć na błyszczyko-pomadkę glam&sexy ![]() ![]() tylko, że zużywam pielęgnację, a chcę się okupić w kolorówkę ... ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
Tyle napisałyście, że chyba nie dam rady doczytać
![]() U mnie poszło: -spray do włosów Bonacure 200ml - 2szt zestawu 3 kroków clinique w saszetkach -balsam Biolage Matrixa (rozcięłam tubę i resztka już poszła ![]() - 1 saszetka maseczki oczyszczającej ![]() W tym miesiącu dopiero 2 zakupy i to bardziej kolorówkowe niż kosmetyczne ![]() A dzisiaj w Yorkerze kupiłam za to fajną sukienkę-princeskę, będzie na święta do białej koszuli i na codzien z t-shirtem ![]() ![]() Poza tym w centrum handlowym tyle ludzi, że zwariować można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15160784]Któraś z Was pisała ostatnio o żelu do twarzy Naturii. Bardzo mało opinii o nich jest, a jestem strasznie ciekawa, używałyście ich kiedyś? Mogę pytać, bo nie mam zapasu żelu!
![]() Kupiłam ten żel kilka dni temu. Jak dla mnie żadna rewelacja. Bardzo chemiczny,sztuczny zapach ( ale nie intensywny )-mam ten z brzoskwinią do cery suchej/wrażliwej. |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
ponieważ wczoraj przyszedł mi z prezentu targowego oliwkowy do ust Ziaji muszę wykończyć w tym miesiącu jakieś mazidło do ust - balsam, pomadkę albo błyszczyk
![]()
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie moge sie przekonac do mineralow..nie mam zamiaru wymieniac mojej kolekcji cieni na mineraly i to samo tyczy sie fluidu. Mieszam te proszki z kremem.(dostalam 2 podklady bare minerals od kolezanki) ksiezniczko ale ogromniaste zakupy planujesz ![]() ![]() Novotna gratuluje zuzyc! pokaz sukienke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
|
Eirenn, tutaj podaję link do zdjęć z tuszem Bell na rzęsach.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2329 Zaraz zrobię zdjęcie moich rzęs saute, tylko zrobię demakijaż. ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-11-08 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świeżo po umalowaniu efekt jest genialny ![]() ![]() ![]() Za to pokochałam korektor mineralny ![]() ![]() A zakupy faktycznie duże ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- to te cienie: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-poczworne.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
No to mozesz zawsze sprezentowac przyjaciolce na mikolaja
![]() w tym tygodniu skoncze jasny roz z poczwornej paletki joko z fioletami ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-08 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
myślałam raczej o Mamie, tylko ona ma dużo cieni i rzadko się maluje
![]() A może je sprzedam albo wymienię? Tylko pewnie nie dostanę za nie tyle co wydałam, a szkoda, bo są nietknięte a przyjaciółkę mam kompletnie niemalującą i nawet to nieładnie jej cienie dawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Uhh wreszcie was doczytałam.
Grupowo gratuluję zużyć i witam nowe na odwyku ![]() Byłam w mojej trzeciej szkole -> studiuję dziennie psychologię, no i mam zaocznie wizaż i zaocznie ekonomię. No i dziś i wczoraj miałam ekonomię. Fajnie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
No to faktycznie lepiej cienie wypuscic w swiat
![]() a ekonomia jest bleeeee ![]() jutro w koncu dostane moj kremik waniliowy avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
|
Ja już zmykam, muszę pomalować pazurki odżywką, a potem jeszcze poczytam trochę rzeczy na jutro.
![]() Kolorowych snów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
a ja zużyłam pierwszą pełnowymiarówkę w tym miesiącu
![]() jest to uniwersalny płyn do demakijażu oczu Ziaji 120 ml ![]()
#509 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale duzo napisalyscie!!! Muszę az 7 stron doczytac. Zrobie to jutro bo cos zle sie czuje. Przez weekend zużylam
1. Tusz z Avonu 2. Krem do rąk z karotenem - Avon 3. Pilling truskawkowy - 300 ml I DOSTAŁAM PRACĘ W PRZEDSZKOLU!!!!!!!!!!! JUTRO ZACZYNAM WIEC WIECZOREM ZDAM RELACJE. buziaki ![]()
#510 |
Zakorzenienie
|
Wyliczylam sobie ze w pielegnacji jesli bede miala z kazdej kategorii po jednym kosmetyku to z 40 zejde na ok 26.A w kolorowce na pewno musze dobic do 100 ze 126
Parsifal gratuluje zuzycia!!! Koniku gratuluje zuzyc!!! ale nam tu informacje na sam koniec dnia serwujesz!!! OGROMNIE SIE CIESZE I ZYCZE POWODZENIA!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.