Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 18:03   #451
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dzięki
To teraz jakbyście mogły powiedzieć coś jeszcze na temat perełek brązujących to będę wdzięczna im więcej opinii tym lepiej i jestem w szoku że nie ma ich na KWC więc czekam na Wasze zdanie na ich temat
Ja mam cerę ani jasną ani jakoś bardzo ciemną a ich używam nawet zimą ale oczywiście parę muśnięć pędzlem beż jakiejś wielkiej przesady na twarz i szyję dla równowagi. Nie używam podkładu tylko krem koloryzujący Avon z którym bardzo dobrze sie jak dla mnie komponują. Bardzo wydajne jak miałam pierwsze opakowanie to choć używałam ich praktycznie dzień w dzień to miałam je 3 lata i jeszcze trochę zostało no i wyrzuciłam bo to już i po terminie i kupiłam nowe. Osobiście nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez pomalowania sie tym pudrem, moja skóra wiele uroku bez niego traci. Dla mnie naprawdę rewelacja.
Trzeba wyczuć ile skóra potrzebuje nalożenia aby nie było zbyt brązowo.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 18:05
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:04   #452
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja mam i brazujące i rozświetlające perełki, brązujacych używam w lecie, kiedy mam choć trochę opaloną buzię, wtedy ładnie podkreślają opaleniznę i kolor się nie gryzie z cerą, mimo, że mam dość ciemną karnację to te brązujące wręcz "wyły" na mojej twarzy kiedy byłam blada, nie wyglądało to fajnie, dlatego w zimie używam tych rozświetlających i uwielbiam je (jeszcze dodam, że ja używam obu tylko na kości policzkowe, na całą twarz bym się nie odważyła..) dają delikatny różowawo-beżowy kolorek i pięknie rozświetlają, w słońcu daje taką błyszczącą poświatę, ogólnie na mojej buzi dają efekt odświeżenia bardzo je lubię i gorąco polecam
Oj dzięki za odp Jak zwykle można na Ciebie liczyć no to teraz mam dylemat bo jestem raczej blada a chodziło mi o coś raczej brązującego ale nie żeby wygladało sztucznie i tandetnie I teraz to już nie wiem co wybrać a napaliłam się na perełki... ale czy rozświetlające będą w ogole widoczne? i oczywiscie chce uzywac rowniez tylko na kosci policzkowe
Stary 2009-11-08, 18:10   #453
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez koira Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mam jedno pytanie, którą byście poleciły szminkę pielęgnacyjną? Dokładniej to chodzi mi o to, aby na ustach wyglądała jak bezbarwa. Waham sie miedzy red a pink.
ponieważ dziewczyny pisały, że akurat te koloryzują, to może zastanów się nad balsamem do ust z liv botanicals ja mam i jest super

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:25   #454
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Czesc Ale mnie tu dawnoooo nie było Mam do Was pytanie w katalogu 16 na str 18 sa dwa zestawy tzn tusz super shock i perełki Narazie jeszcze nie mam katalogu a na skanach jest niewyraźnie czy mogłybyście mi powiedzieć czym różnią sie te 2 zestawy? Chodzi mi głownie o perełki i powiedzcie też co o tych perełkach myślicie Czy są dobre itd Bo na KWC ich nie znalazłam nie wiem dlaczego..
Pozdrawiam
te rozświetlające są beżowo-różowe, ogólnie daja efekt odświeżenia, według mnie bardziej beżowy niż różowy, ja ję daję na całą twarz ,
a brązujące tak jak już dziewczyny pisały, dają efekt opalenizny, ja je stosuję tylko na kości policzkowe i to raczej jak jestem choć trochę opalona.

Cytat:
Napisane przez koira Pokaż wiadomość
sheryl dzięki za opinie
Więc kupie red jeszcze raz dzieki za info
a proszę

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Oj dzięki za odp Jak zwykle można na Ciebie liczyć no to teraz mam dylemat bo jestem raczej blada a chodziło mi o coś raczej brązującego ale nie żeby wygladało sztucznie i tandetnie I teraz to już nie wiem co wybrać a napaliłam się na perełki... ale czy rozświetlające będą w ogole widoczne? i oczywiscie chce uzywac rowniez tylko na kosci policzkowe
rozświetlające będzie widać, ale nie będą brązujące to może weź sobie brązujące i stosuj delikatnie
Stary 2009-11-08, 18:30   #455
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
będą widoczne dają delikatny różowy kolorek, ładnie podkreślają kości policzkowe, z brązującymi ja jestem ostrożna, nawet w lecie tylko delikatnie muskam, ale na bladej cerze jak dla mnie są zbyt "nachalne" i ja się po prostu źle w nich czuję na nieopaloną buzię (kwestia gustu i samopoczucia ), a te rozświetlające są dla mnie bombowe, bo kuleczki są różowe, beżowe i takie jaśniutkie perłowe i te pewnie dają ten efekt rozświetlenia, a pozostałe nadają delikatny świeży kolorek

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ponieważ dziewczyny pisały, że akurat te koloryzują, to może zastanów się nad balsamem do ust z liv botanicals ja mam i jest super
też polecam ten balsam do ust Liiv jest fantastyczny, dawno nic mi tak nie przypasowało ze specyfików do ust, daje tylko delikatny, subtelny połysk, jest bezbarwny, wyleczył moje straaaasznie suche usta i co najfajniejsze bardzo długo trzyma się na ustach, u mnie nawet kilka godzin, nawet po jedzeniu nadal jest wyczuwalny świetna sprawa
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:35   #456
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Ja mam cerę ani jasną ani jakoś bardzo ciemną a ich używam nawet zimą ale oczywiście parę muśnięć pędzlem beż jakiejś wielkiej przesady na twarz i szyję dla równowagi. Nie używam podkładu tylko krem koloryzujący Avon z którym bardzo dobrze sie jak dla mnie komponują. Bardzo wydajne jak miałam pierwsze opakowanie to choć używałam ich praktycznie dzień w dzień to miałam je 3 lata i jeszcze trochę zostało no i wyrzuciłam bo to już i po terminie i kupiłam nowe. Osobiście nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez pomalowania sie tym pudrem, moja skóra wiele uroku bez niego traci. Dla mnie naprawdę rewelacja.
Trzeba wyczuć ile skóra potrzebuje nalożenia aby nie było zbyt brązowo.
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
te rozświetlające są beżowo-różowe, ogólnie daja efekt odświeżenia, według mnie bardziej beżowy niż różowy, ja ję daję na całą twarz ,
a brązujące tak jak już dziewczyny pisały, dają efekt opalenizny, ja je stosuję tylko na kości policzkowe i to raczej jak jestem choć trochę opalona.

a proszę

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

rozświetlające będzie widać, ale nie będą brązujące to może weź sobie brązujące i stosuj delikatnie
Cytat:
będą widoczne dają delikatny różowy kolorek, ładnie podkreślają kości policzkowe, z brązującymi ja jestem ostrożna, nawet w lecie tylko delikatnie muskam, ale na bladej cerze jak dla mnie są zbyt "nachalne" i ja się po prostu źle w nich czuję na nieopaloną buzię (kwestia gustu i samopoczucia ), a te rozświetlające są dla mnie bombowe, bo kuleczki są różowe, beżowe i takie jaśniutkie perłowe i te pewnie dają ten efekt rozświetlenia, a pozostałe nadają delikatny świeży kolorek

też polecam ten balsam do ust Liiv jest fantastyczny, dawno nic mi tak nie przypasowało ze specyfików do ust, daje tylko delikatny, subtelny połysk, jest bezbarwny, wyleczył moje straaaasznie suche usta i co najfajniejsze bardzo długo trzyma się na ustach, u mnie nawet kilka godzin, nawet po jedzeniu nadal jest wyczuwalny świetna sprawa
Dzięi za odpowiedz Tylko że w sumie macie inne rady i teraz to mi się zrobiła chęc na oba rodzaje perełek... ale muszę wybrac jedne A może macie porównanie z mozaiką brązująca ta taka co już ją wycofali? bo mam jeszcze resztki i ją lubię ale prawie się skonczyla i w dodatku kiedyś mi spadła na podłogę to się domyślacie że została z niej mozaika w kawałkach
Stary 2009-11-08, 18:40   #457
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięi za odpowiedz Tylko że w sumie macie inne rady i teraz to mi się zrobiła chęc na oba rodzaje perełek... ale muszę wybrac jedne A może macie porównanie z mozaiką brązująca ta taka co już ją wycofali? bo mam jeszcze resztki i ją lubię ale prawie się skonczyla i w dodatku kiedyś mi spadła na podłogę to się domyślacie że została z niej mozaika w kawałkach
mam również obie mozaiki (maniaczka ze mnie ) i według mnie mozaiki dają bardziej satynowy efekt, niż rozświetlający jak to jest w przypadku perełek, to raz, a dwa są jednak znacznie ciemniejsze, zwłaszcza kiedy używa się wszystkich kolorów, ja brązującej używałam też tylko w lecie na opaloną buzię i z nią znacznie łatwiej było przesadzić, przynajmniej moim zdaniem, więc jeśli używałaś tej mozaiki i nie byla dla Ciebie za ciemna a chcesz uzyskać efekt brązujący to możesz według mnie spokojnie kupić sobie brązujące perełki, ale decyzja należy do Ciebie

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-11-08 o 18:52
Stary 2009-11-08, 18:52   #458
fisielek
Przyczajenie

Dziewczyny, proszę powiedzcie, czy przychodzi zestaw do manikiuru z oferty łączonej z katalogu 15??
fisielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:55   #459
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej

nie przychodzi-zapas wyczerpany
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 18:58   #460
ashiva
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15160258]nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej

nie przychodzi-zapas wyczerpany[/QUOTE]

przecież w K15 jest oferta łączona z przybornikiem, więc może pytanie dotyczyło własnie tego przybornika
Stary 2009-11-08, 19:07   #461
fisielek
Przyczajenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15160258]nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej

nie przychodzi-zapas wyczerpany[/QUOTE]

Chodziło mi o ten zestaw za 19,90 przy zakupie produktu ze stron jakich tam

Dziękuję za odpowiedź, Aneszno

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
przecież w K15 jest oferta łączona z przybornikiem, więc może pytanie dotyczyło własnie tego przybornika
Dokładnie o ten zestaw przyborów mi chodziło
Chyba przekręciłam nazę w pierwszym poście Przepraszam
fisielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:28   #462
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Ja dostawałam od razu, zamawiałam z katalogu i wpisywalam kod, czy też kody artykułów za avonki i wszystko przychodziło razem, od razu w zamówieniu, w paczce.
Najbardziej ucieszyły mnie te serduszka Swarowskiego....., tylko to było dawneij.
Teraz mam sporo avonkow i niestety.....
Dziękuję za odpowiedz
Ja niestety nie wiem co było wcześniej, serduszek też nie pamiętam bo konsultantką jestem niecały rok a karte w myAVON mam dopiero miesięc i pierwszy raz wymieniam avonki na kosmetyki. ale dzięki!
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:28   #463
Wtajemniczenie

Cytat:
mam również obie mozaiki (maniaczka ze mnie ) i według mnie mozaiki dają bardziej satynowy efekt, niż rozświetlający jak to jest w przypadku perełek, to raz, a dwa są jednak znacznie ciemniejsze, zwłaszcza kiedy używa się wszystkich kolorów, ja brązującej używałam też tylko w lecie na opaloną buzię i z nią znacznie łatwiej było przesadzić, przynajmniej moim zdaniem, więc jeśli używałaś tej mozaiki i nie byla dla Ciebie za ciemna a chcesz uzyskać efekt brązujący to możesz według mnie spokojnie kupić sobie brązujące perełki, ale decyzja należy do Ciebie
A no to chyba kupuję brązujące w takim razie Dzięęęęęęęęęki
Stary 2009-11-08, 19:35   #464
Douce24
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Hej !
Macie zamówienia z K16 tą wode TTA Gold ??
Moja klientka chce je zamówić a ja głupia nie zamówiłam próbek i nie wie czy sa ładne czy nie nie ona waha sie czy je zamówić ...
i pytanie do was czy są ładne ??

Edytowane przez Douce24
Czas edycji: 2009-11-08 o 19:41
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:37   #465
Olivka1990
Raczkowanie

Witajcie! Zazwyczaj na wątki avonowe wpadam jak "po ogień" ale zawsze otrzymam odpowiedź, więc wracam i wracam... do rzeczy, chodzi mi o dwie sprawy: pierwsza (i chyba ważniejsza) papierowe faktury wraz z tymi różowymi kartkami (no wiecie, te z próbkami, terminami, produktami demo itd. :P) nie bedą już przychodzić? W obecnej przesyłce nie otrzymałam ich, myślałam, że to "niechcący", ale koleżanka też nie tego nie otrzymała... wobec tego jak mam im płacić? Nie ułatwi mi to życia... po drugie: na allegro widziałam śliczną, małą torebkę dołączoną do perfum In Bloom, wie ktoś czy będzie można takową nabyć (pewnie wraz z perfumami) w następnych katalogach? Z góry po stokroć dziękuję za odpowiedzi
Olivka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:38   #466
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość
Hej !
Macie zamówienia z K!6 tą wode TTA Gold ??
Moja klientka chce je zamówić a ja głupia nie zamówiłam próbek i nie wie czy sa ładne czy nie nie ona waha sie czy je zamówić ...
i pytanie do was czy są ładne ??
czy ładne to pojęcie względne, jeden będzie zachwycony a inny powie, że śmierdzą.. radzę przeglądnąć porządnie ten i poprzedni wątek, bo już sporo dziewczyn wypowiadało się na temat tego zapachu, wystarczy poszukać, dla mnie zapach z kategorii eleganckich, słodkich, dość ciężkich..
Stary 2009-11-08, 19:40   #467
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedz
Ja niestety nie wiem co było wcześniej, serduszek też nie pamiętam bo konsultantką jestem niecały rok a karte w myAVON mam dopiero miesięc i pierwszy raz wymieniam avonki na kosmetyki. ale dzięki!
Ja bym CI radziła trochę tych avonków uzbierać , na coś fajniejszego, teraz masz jeszcze malutko, one komasują się , a będziesz mogła wybrać coś pożniej fajniejszego. One na pewno nie przepadną , ja ich mam sporo i czekam na ciekawszą ofertę
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:44   #468
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
czy ładne to pojęcie względne, jeden będzie zachwycony a inny powie, że śmierdzą.. radzę przeglądnąć porządnie ten i poprzedni wątek, bo już sporo dziewczyn wypowiadało się na temat tego zapachu, wystarczy poszukać, dla mnie zapach z kategorii eleganckich, słodkich, dość ciężkich..

dzięki za odp.
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 19:48   #469
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez Olivka1990 Pokaż wiadomość
Witajcie! Zazwyczaj na wątki avonowe wpadam jak "po ogień" ale zawsze otrzymam odpowiedź, więc wracam i wracam... do rzeczy, chodzi mi o dwie sprawy: pierwsza (i chyba ważniejsza) papierowe faktury wraz z tymi różowymi kartkami (no wiecie, te z próbkami, terminami, produktami demo itd. :P) nie bedą już przychodzić? W obecnej przesyłce nie otrzymałam ich, myślałam, że to "niechcący", ale koleżanka też nie tego nie otrzymała... wobec tego jak mam im płacić? Nie ułatwi mi to życia... po drugie: na allegro widziałam śliczną, małą torebkę dołączoną do perfum In Bloom, wie ktoś czy będzie można takową nabyć (pewnie wraz z perfumami) w następnych katalogach? Z góry po stokroć dziękuję za odpowiedzi
Forumlarz zamówień (te różowe kartki) juz nie przychodzą do końca roku można je kupować za 0,50 zł zaznaczając odpowiedni kod na zamówieniu. w przyszłym roku juz tylko można go ściągać w wersji elektronicznej ze strefy. Fakturę możesz sprawdzić w strefie w sekcji historia zamóweń klikacjąc na nr faktrury otwiera się w Addobe można ją też ściągnąć na kompa i zapisać na dysku. Faktura nie przychodzi tylko wtedy jeżeli wyrazisz chęć otrzymywania tylko elektronicznej w innym wypadku powinna przyjść. To wszystko ze względów dbania o środowisko te "udogodnienia".
Ja osobiście popieram sama jak tylko weszła taka możliwość zrezygnowałam z faktury papierowej i tak robię przelewy elektroniczne ze swojego konta to nie jest mi przekaz na przelew potrzebny. A te dodatkowe kartki papieru przy fakturze też nie muszą leżeć w szufladzie.

Torebka jest dodawana jako gratis przy zakupie wody TTA Gold w K16 w K17 i K01 jej nie widać.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 19:59
Stary 2009-11-08, 19:59   #470
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym CI radziła trochę tych avonków uzbierać , na coś fajniejszego, teraz masz jeszcze malutko, one komasują się , a będziesz mogła wybrać coś pożniej fajniejszego. One na pewno nie przepadną , ja ich mam sporo i czekam na ciekawszą ofertę
No to w takim razie chyba jeszcze ich nie wykorzystam skoro nie przepadną. Myslałam, że jest jakiś limit czasu w którym trzeba je wykorzystać ale skoro nie... chciałam wymienić na płyn do higieny intymnej bo klientka go zamówiła z katalogu.
Stary 2009-11-08, 20:07   #471
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
No to w takim razie chyba jeszcze ich nie wykorzystam skoro nie przepadną. Myslałam, że jest jakiś limit czasu w którym trzeba je wykorzystać ale skoro nie... chciałam wymienić na płyn do higieny intymnej bo klientka go zamówiła z katalogu.
To się nawet nie opłaca , zauważ, teraz ten płyn jest nawet tańszy o złotówkę , poczekaj jeszcze...
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:11   #472
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
To się nawet nie opłaca , zauważ, teraz ten płyn jest nawet tańszy o złotówkę , poczekaj jeszcze...
Ja tam bym zamówiła ten płyn teraz. Jak będzie droższy, to może nikt go nie zamówić.
No chyba, że masz regularne zamówienia na ten płyn, to możesz wziąc teraz i sprzedać jak ktos zamówi gdy będzie za 10,90 (po tyle chyba zazwyczaj jest).
Zawsze można pokombinowac
Stary 2009-11-08, 20:24   #473
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Ja tam bym zamówiła ten płyn teraz. Jak będzie droższy, to może nikt go nie zamówić.
No chyba, że masz regularne zamówienia na ten płyn, to możesz wziąc teraz i sprzedać jak ktos zamówi gdy będzie za 10,90 (po tyle chyba zazwyczaj jest).
Zawsze można pokombinowac
nie mam zamówień na ten płyn- pierwszy raz go ktoś zamówił. A ja już myślałam o zamówieniu z k16 bo jestem dzień A i składam w ten czwartek- i w k16 jest za 11.90zł ale jednak zostawie sobie te avonki i nazbieram na coć bardziej wartościowego.
Stary 2009-11-08, 20:26   #474
agnes188
Zakorzenienie

witam.dawno mnie tu nie bylo.ostatnio nawet z kilku katalogow nie zamawialam i stad mam pytanie czy w tym roku tez beda kalendarze ktos cos wie? jesli tak to kiedy bardzo prosze o odpowiedz a jesli to pytanie juz bylo to przepraszam ze nie przeczytalam ostatnich postow i bardzo dziekuje z gory

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:28   #475
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam zamówień na ten płyn- pierwszy raz go ktoś zamówił. A ja już myślałam o zamówieniu z k16 bo jestem dzień A i składam w ten czwartek- i w k16 jest za 11.90zł ale jednak zostawie sobie te avonki i nazbieram na coć bardziej wartościowego.
A to tym bardziej by się opłacało :p
Ale czoywiście zrobiśz jak Tobie bedzie najlepiej

Po moich zamówieniach widzę, że mi by łatwiej było sprzedaż parę tańszych rzeczy typu ten płyn wąłsnie (bo kilka osób zamawia), lub kremy do rąk czy stóp, niż droższe pefrumy. Te fajnie brać na prezenty dla kogoś

P.S. Avonków nie zbieram bo mi się cennik połaczeń nie opłaca

agnes188 ponoć nie będzie.

Edytowane przez Ewlyn
Czas edycji: 2009-11-08 o 20:29
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:30   #476
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
witam.dawno mnie tu nie bylo.ostatnio nawet z kilku katalogow nie zamawialam i stad mam pytanie czy w tym roku tez beda kalendarze ktos cos wie? jesli tak to kiedy bardzo prosze o odpowiedz a jesli to pytanie juz bylo to przepraszam ze nie przeczytalam ostatnich postow i bardzo dziekuje z gory
Kalendarzy niestety nie będzie zrobili jakąś współpracę na rzecz akcji "przeciw przemocy" i kalendarz był dodawany do listopadowego miesięcznika "Pani".

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 20:37
Stary 2009-11-08, 20:37   #477
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A to tym bardziej by się opłacało :p
Ale czoywiście zrobiśz jak Tobie bedzie najlepiej

Po moich zamówieniach widzę, że mi by łatwiej było sprzedaż parę tańszych rzeczy typu ten płyn wąłsnie (bo kilka osób zamawia), lub kremy do rąk czy stóp, niż droższe pefrumy. Te fajnie brać na prezenty dla kogoś

P.S. Avonków nie zbieram bo mi się cennik połaczeń nie opłaca

agnes188 ponoć nie będzie.
właśnie zastanawiam się nad spotlight- jest za 55 avonków ale raczej ich nie nazbieram teraz , a ta oferta jest do k17, później pewnie będzie jakaś inna. może wtedy nazbieram sobie i wymienie na jakiś darmowy perfum dla siebie
Stary 2009-11-08, 20:45   #478
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolab Pokaż wiadomość
Kobitki Avonu nie wiem jak wam ale mi sie strasznie strasznie strasznie podobają te katalogi z USA i UK. Chciałąbym aby kiedyś nasze tak wyglądały
Ba! każda z nas myślę, żeby chciała.
Mnie osobiście bardzo się podobają i za każdym razem jak widzę ich katalogi to zazdroszczę im tych produktów
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:54   #479
agnes188
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny to jutro skocze do ksiegarni po normalny kalendarzyk

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:11   #480
malakasia58
Raczkowanie

Cytat:
właśnie zastanawiam się nad spotlight- jest za 55 avonków ale raczej ich nie nazbieram teraz , a ta oferta jest do k17, później pewnie będzie jakaś inna. może wtedy nazbieram sobie i wymienie na jakiś darmowy perfum dla siebie
ja go mam i zamierzam go odesłac ponieważ nie jest trwały i wart swojej ceny , strasznie spodobał mi sie zapach ale reszta to jak dla mnie daje wiele do zyczenia
malakasia58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości