|
|
#451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Trzeba wyczuć ile skóra potrzebuje nalożenia aby nie było zbyt brązowo.
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-08 o 18:05 |
|
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to teraz mam dylemat bo jestem raczej blada a chodziło mi o coś raczej brązującego ale nie żeby wygladało sztucznie i tandetnie I teraz to już nie wiem co wybrać a napaliłam się na perełki... ale czy rozświetlające będą w ogole widoczne? i oczywiscie chce uzywac rowniez tylko na kosci policzkowe
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#454 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
,a brązujące tak jak już dziewczyny pisały, dają efekt opalenizny, ja je stosuję tylko na kości policzkowe i to raczej jak jestem choć trochę opalona. a proszę ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
to może weź sobie brązujące i stosuj delikatnie
|
|
#455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), a te rozświetlające są dla mnie bombowe, bo kuleczki są różowe, beżowe i takie jaśniutkie perłowe i te pewnie dają ten efekt rozświetlenia, a pozostałe nadają delikatny świeży kolorek ![]() Cytat:
świetna sprawa
|
||
|
|
|
#456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko że w sumie macie inne rady i teraz to mi się zrobiła chęc na oba rodzaje perełek... ale muszę wybrac jedne A może macie porównanie z mozaiką brązująca ta taka co już ją wycofali? bo mam jeszcze resztki i ją lubię ale prawie się skonczyla i w dodatku kiedyś mi spadła na podłogę to się domyślacie że została z niej mozaika w kawałkach
|
|||
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(maniaczka ze mnie
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-11-08 o 18:52 |
|
|
|
|
#458 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, proszę powiedzcie, czy przychodzi zestaw do manikiuru z oferty łączonej z katalogu 15??
|
|
|
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej
![]() nie przychodzi-zapas wyczerpany
|
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15160258]nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej
![]() nie przychodzi-zapas wyczerpany [/QUOTE]przecież w K15 jest oferta łączona z przybornikiem, więc może pytanie dotyczyło własnie tego przybornika
|
|
|
|
#461 | |
|
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15160258]nie z oferty laczonej tylko z oferty wyprzedazowej
![]() nie przychodzi-zapas wyczerpany [/QUOTE]Chodziło mi o ten zestaw za 19,90 przy zakupie produktu ze stron jakich tam Dziękuję za odpowiedź, Aneszno ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() Chyba przekręciłam nazę w pierwszym poście Przepraszam
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie wiem co było wcześniej, serduszek też nie pamiętam bo konsultantką jestem niecały rok a karte w myAVON mam dopiero miesięc i pierwszy raz wymieniam avonki na kosmetyki. ale dzięki! |
|
|
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięęęęęęęęęki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
Hej !
Macie zamówienia z K16 tą wode TTA Gold ?? Moja klientka chce je zamówić a ja głupia nie zamówiłam próbek i nie wie czy sa ładne czy nie nie ona waha sie czy je zamówić ... i pytanie do was czy są ładne ??
Edytowane przez Douce24 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:41 |
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Zazwyczaj na wątki avonowe wpadam jak "po ogień"
ale zawsze otrzymam odpowiedź, więc wracam i wracam... do rzeczy, chodzi mi o dwie sprawy: pierwsza (i chyba ważniejsza) papierowe faktury wraz z tymi różowymi kartkami (no wiecie, te z próbkami, terminami, produktami demo itd. :P) nie bedą już przychodzić? W obecnej przesyłce nie otrzymałam ich, myślałam, że to "niechcący", ale koleżanka też nie tego nie otrzymała... wobec tego jak mam im płacić? Nie ułatwi mi to życia...
|
|
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ładne to pojęcie względne, jeden będzie zachwycony a inny powie, że śmierdzą.. radzę przeglądnąć porządnie ten i poprzedni wątek, bo już sporo dziewczyn wypowiadało się na temat tego zapachu, wystarczy poszukać, dla mnie zapach z kategorii eleganckich, słodkich, dość ciężkich..
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym CI radziła trochę tych avonków uzbierać , na coś fajniejszego, teraz masz jeszcze malutko, one komasują się , a będziesz mogła wybrać coś pożniej fajniejszego. One na pewno nie przepadną , ja ich mam sporo i czekam na ciekawszą ofertę
|
|
|
|
#468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odp. |
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja osobiście popieram sama jak tylko weszła taka możliwość zrezygnowałam z faktury papierowej i tak robię przelewy elektroniczne ze swojego konta to nie jest mi przekaz na przelew potrzebny. A te dodatkowe kartki papieru przy fakturze też nie muszą leżeć w szufladzie. Torebka jest dodawana jako gratis przy zakupie wody TTA Gold w K16 w K17 i K01 jej nie widać.
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-08 o 19:59 |
|
|
|
|
#470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałam wymienić na płyn do higieny intymnej bo klientka go zamówiła z katalogu.
|
|
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
To się nawet nie opłaca , zauważ, teraz ten płyn jest nawet tańszy o złotówkę , poczekaj jeszcze...
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że masz regularne zamówienia na ten płyn, to możesz wziąc teraz i sprzedać jak ktos zamówi gdy będzie za 10,90 (po tyle chyba zazwyczaj jest). Zawsze można pokombinowac
|
|
#473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
witam.dawno mnie tu nie bylo.ostatnio nawet z kilku katalogow nie zamawialam i stad mam pytanie czy w tym roku tez beda kalendarze ktos cos wie? jesli tak to kiedy bardzo prosze o odpowiedz a jesli to pytanie juz bylo to przepraszam ze nie przeczytalam ostatnich postow
i bardzo dziekuje z gory
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czoywiście zrobiśz jak Tobie bedzie najlepiej ![]() Po moich zamówieniach widzę, że mi by łatwiej było sprzedaż parę tańszych rzeczy typu ten płyn wąłsnie (bo kilka osób zamawia), lub kremy do rąk czy stóp, niż droższe pefrumy. Te fajnie brać na prezenty dla kogoś ![]() P.S. Avonków nie zbieram bo mi się cennik połaczeń nie opłaca ![]() agnes188 ponoć nie będzie.
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-11-08 o 20:29 |
|
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-08 o 20:37 |
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie osobiście bardzo się podobają i za każdym razem jak widzę ich katalogi to zazdroszczę im tych produktów
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny to jutro skocze do ksiegarni po normalny kalendarzyk
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
ja go mam i zamierzam go odesłac ponieważ nie jest trwały i wart swojej ceny , strasznie spodobał mi sie zapach ale reszta to jak dla mnie daje wiele do zyczenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

im więcej opinii tym lepiej
i jestem w szoku że nie ma ich na KWC więc czekam na Wasze zdanie na ich temat 
no to teraz mam dylemat bo jestem raczej blada a chodziło mi o coś raczej brązującego ale nie żeby wygladało sztucznie i tandetnie 

to może weź sobie brązujące i stosuj delikatnie 

Przepraszam 

wobec tego jak mam im płacić? Nie ułatwi mi to życia...
i bardzo dziekuje z gory