|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Kachula, synuś cudowny
![]() Życzę wam miłego wieczorku. Mnie tz zaprosił do restauracji ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-08 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
No mała mnie postraszyła dziś ale teraz wierci się niesamowicie
![]() ![]()
#2223 |
Raczkowanie
|
Kachula, ogromne gratulacje! Z ogromną niecierpliwością czekałam na Twój powrót
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katarinka gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Katarinka gratulacje
![]() domi sliczny brzusio ![]() Kachula piękny synek i taki duży... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny za komplementy,synek az sie zaczerwienił ![]() Nadius tak tz jest w domu ma tydzien wolnego
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie teraz czekamy na Gucie
A u mnie szok,maly juz 3,5 godziny spi,za to pewnie w nocy bedzie szalał,ostatnio tylko by na cycku wisiał,powisi 5 minut i spi i tak w kolko Wiem ze to zle wiec staram sie go wybudzac i karmic tak ok 20 min (tak polozna nam kazala,mowila ze wtedy maluszek sie najada,na poczatku tylko sie napija a pozniej zaczyna leciec wartosciowy pokarm i karmienie powinno trwac conajmniej 20 minut zeby szkrab sie najadl)ale ciezko tak wybudzic malca i karmic na siłe
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Raczkowanie
|
kachula27 Cudne to twoje maleństwo, ja też już chce być rozpakowana
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Super, że macie się dobrze, i ze masz TZa przez tydzień ![]() Cytat:
![]() No właśnie, ciężko mi sobie wyobrazić jak na razie jakie to uczucie, jak się dostanie tą kruszynkę po porodzie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze raz Gratulacje! Pietrusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2009-11-08 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczorek .
Własnie wróciliśmy od mamuski,i Tż poszedł na nock e ![]() Domi śliczny brzusio ![]() [/B] Cytat:
Super ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Ta nasza Domi pokasowała daty urodzin i teraz nie wiadomo kto kidy ma ![]() ![]() Pietrusiu Wszystkiego najlepszego ...dużo Zdrówka ,Miłosći i zdrowego Dzidziusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2232 |
Raczkowanie
|
Domi-Ja też bym poprosiła o wpisanie na listę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
a mi tam poprawiła imie na Domi
![]() ![]()
#2234 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Kropka - twój dzidziuś taki słodki jest gratuluje ![]() ![]() Ja zjadłam obiadek i poleżałam trochę. Później patrzyłam jak Grzesiek gra w nową gre ![]() Mały wije się coś dziś lekko,do 10,11 mało czasu a on dalej siedzi to niech siedzi sobie w spokoju w brzuszku jak mu tam dobrze. ![]() ![]() Jutro idę do tego szpitala i boje się bo Grzesiek ma egzamin o 7:00 a ja do szpitala na 10:00 tak jak obchód i będzie akurat ten lekarz co z nim rozmawaiłam ostatnim razem. ![]() ![]() Już bym chciała mieć to za sobą.Ale pójdę się dowiem co i jak i po powrocie ze szpitala wszystko wam napisze.Chyba że powie żebym już została to jutro z rana musze naszykować rzeczy jakby co to Grzesiek mi przyniesie.Idę jeśc kolacje. Odezwę się jutro kochane.pozdrawiam i całuję. ![]()
#2235 | |
Rozeznanie
|
katarina gratulacje dla dzielnej mamusi i malej dziewczynki!!!
kachula - maly jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() domi- brzusio piekniarski ![]() pietrusiu- ![]() ![]() ![]() oczywiscie rychlego i bezbolesnego rozwiazania!!! dziewczyne czy ktoras z was "bankuje" krew pepowinowa, pepowine i lozysko????
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz sie nie moge doczekac... Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez....ale najpiere chce GRUDZIEN ![]() Cytat:
![]() DZIEWCZYNKI musialam pokasowac date urodzin, bo poprostu lista miala za duzo znakow ![]() ![]() PIETRUSIU WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ![]() bedziecie razem z Kamilka z jednego miesiaca ![]() ja takie stresy dzis przezywam chwilami, ze nie moge ![]() ![]() Ten lekarz mnie chyba wczoraj za bardzo nastraszyl. Z drugiej strony czytalam na necie, ze jak sie przelezy ( i inne mamuski mi o tym pisaly) ten okres, cotrzeba to bedzie dobrze. Tylko trzeba lezec. A ja i tak sie tak boje strasznie ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
juz poprawilam i wpisalam ![]() Cytat:
dziekuje ![]() My nie bedziemy przechowywac ani krwi ani lozyska... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor kochane
![]() Katarina ![]() ![]() ![]() Kachula synek slodziak ![]() A ty jak sie czujesz ogolnie kochana? Domi zobaczysz, ze wytrzymasz ile trzeba ![]() ![]() A brzusio cud miod ![]() Gucia no, zycze ci, zeby to byl jeden z waszych ostatnich wieczorow tylko we dwoje ![]() ![]() Co do przenoszenia sie na Odchowalnie we wszystkimi to mi sie tutaj baardzo podoba...i ta atmosfera i w ogole fajnie jest wiec spoko - moge sie przenosic dopiero jak André bedzie mial ponad 2 miesiace ![]() ![]() ![]()
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zmarzenka i Katarina gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Domi brzusio super seksi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ![]() ![]() ![]() Poplacz sobie jak masz ochote, bo masz do tego prawo i lepiej wyrzucic te emocje niz je tlumic ![]() A tz twoj na pewno rozumie sytuacje i to wspaniale, ze cie wspiera...takie sytuacje wzmacniaja zwiazek i kiedys bedziecie to tylko wspominac jak zly sen z pieknym zakonczeniem ![]() A wynagrodzi wam to coreczka...juz teraz jest dla was wazna a jak tylko pojawi sie na swiecie to zobaczysz, ze nic innego sie nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Odkad robie André masaz po pleckach po lewej stronie i tez troszke po brzuszku przy okazji (kciukiem) to czuje sie lepiej i lepiej mu sie odbija... ![]() ![]() Cytat:
Jak czesto? Hmm...kiedy widze, ze tego potrzebuje...nie liczylam ile razy szczerze mowiac...w sumie to kiedy widze, ze ma potrzebe ssania i przez to jest niespokojny a nie powinien dostac piersi.... ![]() On tez nie przytrzymuje go za dlugo i jak tylko sie "wyzyje" to go wypluwa wiec mysle , ze zlych nawykow nie dostanie przy takim uzywaniu... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Wtajemniczenie
|
Kachula słodziutki
![]() Katekate - stosowałam prawie dwa tygodnie - włącznie z tym co w szpitalu, teraz tż co któryś dzień zapuszczam, mi pediatra powiedziała, ze to zapchany kanalik ale do końca pierwszego roku to się z tym nic nie robi, więc obserwuję i tyle, a jak trzeba zapuszczam, ale przyznam, ze prawie nie ma ropki |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej az sie poplakalm ![]() ![]() ja wiem, ze okropnie panikuje ![]() ![]() ![]() Katekatee dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale przezemnie to nie ma co plakac ![]() A co do "gorszych problemow"...nie ma wedlug mnie wiekszego problemu niz walka o zdrowie twojego dzieciatka i masz prawo byc zmartwiona ![]() Jak napisalas o tym prysznicu to przypomnialo mi sie jak lezalam w szpitalu i mialam obsesje na temat kichania - ze to taki wysilek i wlasnie dla szyjki zle...no i zawsze staralam sie powstrzymywac kichanie no ale raz jednak mi sie kichnelo...boszzze jak ja sie wtedy zalalam lzami...chyba tylko wtedy ten jeden raz tak sie poryczalam... ![]() A z "ciekawostek przyrodniczych" - od tygodnia smigam w moich dzinsach sprzed ciazy ![]() ![]() ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie płakusiaj .wszystko będzie dobrze z Tobą i z dzidzią ...zobaczysz że wytrwasz do terminu ![]() ![]()
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Katarina SERDECZNE GRATULACJE
![]() ![]() ![]() Kachula dzidziuś jest przesłodki ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Domi ładny brzuszek - fajnie Cie wygło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | ||
Zakorzenienie
|
Wieczorne haj
![]() U nas kiepski dzień dzisiaj, Felipe ciągle chce się przytulać i żeby go ktoś nosił, w dodatku budzi się częściej, zasnął o 20 i mam nadzieję, że pośpi do 23 ![]() Domi ale masz super sexy brzuszek ![]() Katarina , moje gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pamiętam jak mi Małego wyciągnęli i położyli na brzuchu, a on miał szeroko otwarte oczy i tak patrzał na mnie chyba 5 minut,to było takie magiczne, normalnie tez nie mogłam uwierzyć, że to moje dziecko ![]() Cytat:
A co do smoczka, to próbowałam dzisiaj Filipkowi dać, ale possał trochę i tylko się wkurzył, że nic nie leci ![]() Ja myślałam, że ma tylko potrzebę ssania, a on dalej głodny był ![]() Domi, leż spokojnie i nie wymyślaj najgorszych scenariuszy, tylko pozytywnie sie nastaw ![]()
![]() |
#2247 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przez Ciebie nie plakalam, ale Twoje slowa mnie wzruszyly ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() Ja sobie tez tej chwili nie moge wyobrazic, chyba nie ma drugiej takiej magicznej w zyciu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Usteczka ma po tatusiu ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole caly jest podobny do tatusia,ze mnie nie ma nic kompletnie,caly tatus!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Ravenne, Olalicious , Katarina i Zmarzenka gratulacje
![]() Domi śliczny brzusuio ![]() Pietrusia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Kachula śliczny jest ![]() Dziewczyny jakie jeszcze polecacie wózki? Zastanawiam się też nad fotelikiem maxi-cosi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie za to wszyscy mówią, że Filip do mnie podobny, a moja Mama mówi, że wygląda jak ja kiedy byłam noworodkiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.