Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 10:59   #991
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hehe zastanawiam się co to jest to "skrzatowe" połączenie?? w każdym razie smiesznie brzmi
rzeczywiście bardzo podobna do kate- w zasadzie różni się aby samą górą sukni. mi się ta wielka kokarda nie podoba bo wyobrażam sobie jak podczas zabawy te jej koniuszki podskakują debilnie
skrzaty mają takie postrzępione kubraczki i z tym mi sie kojarzy to jak konczy sie ta koronka
Stary 2009-11-09, 11:06   #992
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
ja tez zapomniałam!!! gratulacje Black!!!

nie jest ten obszar dookoła brylancika jakiś ubrudzony?- bo wiadomo że brudek to się wszędzie wepcha i tego się najbardziej boję.. no i wypadnięcia brylancika..

nie nie jest brudny właśnie.. brylanciki są tak malusie że nie ma gdzie si e ten brud wepchnąć.. jak będę miała okazję to zrobię fotkę..

a ja wstałam dopiero :|

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:13   #993
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a co na przyklad?
Takie piersy typu, że jak mi się coś nie podoba to mam to ładnie powiedzieć a nie wprost., a ja walę prosto z mostu i nie bawię się w cukierkowe słówka. I inne takie. Ehh szkoda gadać.
A jak nastepnym razem będzie mi jakieś farmazony prawił to mu przypomnę, że ta pani mówiła coś o seksie po ślubie i jak będzie głupoty znowu gadał to dopiero będzie miał seks po slubie, bo się dostosuję do słów tej pani.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
co do piosenki Felicita to jeśli to jest ta piosenka o której myślę to na pewno walca nie da się do niej zatanczyć dziewczynki bo walc jest na 3
trzeba się zapytać na kursie tańca czy coś w ogóle dałoby się się do tego zatańczyć.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:15   #994
chilanes
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, spokojnego tygodnia życzę
Stary 2009-11-09, 11:28   #995
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

aero dziala przez przedostatnie 2 tygodnie na panu w geterkach schodzilo mi juz tylko 0,5kg tygodniowo, a wystarczyl tydzien aero (a wlasciwie 3 razy) i basen i w tym tygodniu jest mnie kolejny calutki kilos mniej
jak tak dalej pojdzie to do konca roku powinnam zrzucic wszystko co chcialam
kurczę Lain idziesz jak burza!!! zazdroszczę!! ja mam ochotę ze 2 kg schudnąć ale mi się dupy ruszyć nie chce.. słoń się ze mnie zrobił jesienną porą
Lain pytałam wczesniej o obrączkę twojej mamy- masz misję- musisz zobaczyć czy dookoła brylancika zbiera się na niej brud i czy po tylu latach małżenstwa ten brylancik dalej jest ładny i efektowny bo co 5 minut zmieniam zdanie

ojj sorry to nie Lain tylko Black mama miała tą obrączkę- już wyżej doczytałam

waham się między tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27803&s=1
a tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27547&s=1

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
skrzaty mają takie postrzępione kubraczki i z tym mi sie kojarzy to jak konczy sie ta koronka
już rozumiem

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nie nie jest brudny właśnie.. brylanciki są tak malusie że nie ma gdzie si e ten brud wepchnąć.. jak będę miała okazję to zrobię fotkę..
jej byłabym ci bardzo wdzięczna jakbyś mi strzeliła fotkę obrączki mamy
no ja się właśnie bałam tego że jak ten brylancik jest osadzony w dziurce to ze tam się będzie brudek zbierał ale skoro mówisz że nie to wierzę ci
ten brylancik maleńki jest właśnie taki słodki i uroczy że nabrałam na niego ochoty mimo że dopiero byłam przeciwniczką brylancików w obrączce.. tylko zastanawia mnie czy będe miała w życiu potrzebę zmiany rozmiaru obrączki póki co nie puchną mi palce ani nic z tych rzeczy. teściowa całe życie nosi jedną obrączkę i nigdy nie musiała zmieniać jej rozmiaru. moja mama natomiast sporo przytyła i już jej obrączka na palec nie wchodzi.. ale ja nie mam po niej w ogóle urody i figury i tendencji do tycia itp.. kurdeeee... ja chcę już iść mierzyć

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-11-09 o 11:23
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:32   #996
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko zastanawia mnie czy będe miała w życiu potrzebę zmiany rozmiaru obrączki
No własnie ja się tego boję. I dlatego brylancikom mówię nie. Bardzo ładne te obrączki wkleiłaś. Takie proste, klasyczne, bardzo ładneSobie zapisze i pokaże tztowi.
Stary 2009-11-09, 11:34   #997
certina4
Wtajemniczenie

cześć, kurcze chciałam zarezerwować bilety na "2012" do kina na środę ale nie ma już na żadną godzinę biletów a na czwartek na 19, 20.30 są już shitowe miejsca w piątek idziemy na 19 na kurs tańca więc odpada, a w sobotę do znajomych, i tak myśle o niedzieli ale nie ma jeszcze w necie repertuaru. Kończy się na piątku. I sie zastawnawiam czy jakbym się przejechała do kina ( nie mogę się dodzwonić do nich i zarezerwować ) to czy byłaby już możliwość zrobienia rezerwacji właśnie na niedzielę. Macie jakiś pomysł? TŻ bardzo chce iść na ten film, i ja już też mam ochotę, bo jakiś czas w kinie nie byliśmy, jak nie wyjdzie w tym to tyg to za tydzień pójdziemy

Szana myślę że do Twojej figury taka sukienka będzie pasowała

Tancia jak mi się nie podobają złote obrączki, to te które wkleiłaś są moim zdaniem śliczne

Lecę załatwiać swoje sprawy, miłego popołudnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:34   #998
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Cześć Wzajemnie kochana
Stary 2009-11-09, 11:37   #999
onaella
Zakorzenienie

czesc

nareszcie mam dzis wolne i leze jeszcze w łóżku bo po ostatnim tygodniu pracy jestem wykończona, ale zaraz zbieram się do centrum na zakupy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:39   #1000
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
emot idealnie pasujący to życzeń

Cytat:
kurczę Lain idziesz jak burza!!! zazdroszczę!! ja mam ochotę ze 2 kg schudnąć ale mi się dupy ruszyć nie chce.. słoń się ze mnie zrobił jesienną porą
Lain pytałam wczesniej o obrączkę twojej mamy- masz misję- musisz zobaczyć czy dookoła brylancika zbiera się na niej brud i czy po tylu latach małżenstwa ten brylancik dalej jest ładny i efektowny bo co 5 minut zmieniam zdanie

ojj sorry to nie Lain tylko Black mama miała tą obrączkę- już wyżej doczytałam

waham się między tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27803&s=1
a tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27547&s=1
Też jestem ciekawa jak to po parunastu latach wygląda... ja się np. boję że brylancik odpadnie
Z mojego rozeznania wynika też że rowki są strasznie niepraktyczne bo zbiera się w nich np. mydło i trzeba jes non stop czyścić.

Łaaaaaaaa! W trakcie pisania postu zadzwonili z tej pracy co w niej na testach byłam! Przybywam do nich o 9.30 w piątek! Ale się cieszę!!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:39   #1001
chilanes
Zakorzenienie

ja dziś nie wiem czy żyję i co w ogóle robię paranoja jakaś, kiepsko się zaczął ten tydzień
Aaś, emot był taki, jak moje szamopoczucie Gratuluję pracy co będziesz robić?
Obca dzięki, ale jak się od poniedziałku dobrze nie zacznie, to już tak do końca tygodnia lecieć będzie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-11-09 o 11:40
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:44   #1002
obca7
Wtajemniczenie

Aas gratulacje i Black tez(bo chyba zapomniałam napisać)

Cytat:
ja dziś nie wiem czy żyję i co w ogóle robię paranoja jakaś, kiepsko się zaczął ten tydzień
Obca dzięki, ale jak się od poniedziałku dobrze nie zacznie, to już tak do końca tygodnia lecieć będzie
No mówi się jaki poniedziałek taki cały tydzień i coś w tym jest(mam nadzieję, ze nie dobiłam bardziej)
Stary 2009-11-09, 11:46   #1003
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero na rozmowę idę z potencjalnym szefem Ale jestem dobrej myśli bo wiem co będę robić (specjalista ds sprzedaży w domu mediowym) i na czym ta praca polega (a większość osób które były na teście tego nie wiedziały - to nie jest taka sprzedaż a'la przedstawiciel handlowy i w tym sęk). No i mam, powiem skromnie - predyspozycje

Ale tfu tfu, nie chcę zapeszać bo baaaardzo chcę dostać tę pracę.

A ja na pocieszenie powiem, że też miałam wisielczy humor i wystarczył jeden krótki telefon i od razu pyszczek mi się cieszy Nigdy nie wiesz co przyniesie dzień i cały tydzień
Stary 2009-11-09, 11:49   #1004
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Tancia jak mi się nie podobają złote obrączki, to te które wkleiłaś są moim zdaniem śliczne
no właśnie jak mi i tżtowi się nie podobały do tej pory półokrągłe obrączki tak po obejrzeniu tych zdjęć serducha nam mocniej zabiły mam nadzieję że na żywo wyglądają równie ładnie jak na tych zdjęciach
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Z mojego rozeznania wynika też że rowki są strasznie niepraktyczne bo zbiera się w nich np. mydło i trzeba jes non stop czyścić.

Łaaaaaaaa! W trakcie pisania postu zadzwonili z tej pracy co w niej na testach byłam! Przybywam do nich o 9.30 w piątek! Ale się cieszę!!
po pierwsze gartuluję pracy

a co do tych rowków to własnie wiem ze się w nich wszystko zbiera co tylko może dlatego obrączki tylko i wyłącznie gładkie i zastanawiam się czy ten brylancik tzn to zagłębienie w którym siedzi będzie tak samo zbierało brud jak rowek słodki jest
Stary 2009-11-09, 11:53   #1005
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie poprostu chyba dziala postawienie sobie ambitniejszego celu bo jak tak sobie chcialam zrzucic tylko pare kg to srednio mi to szlo, a ze stwierdzilam, ze wroce do figury z LO i zrzuce wieksza iosc tych kilosow to idzie mi duzo lepiej

Cytat:
te bez brylancika ladniejsze ja mam wrazenie, ze te brylanciki wyskakuja tak na tych obraczkach jak Filip z konopii tak w sumie nie wiadomo po co i mi to estetycznie w ogole nie lezy
my wlasnie chcemy takie proste klasyczne tyle ze z bialego zlota sliczne sa skromne, bez zbednego przepychu, a zarazem eleganckie zastanawiamy sie tylko czy bardziej czy mniej zaokraglone

Cytat:
gratuluje

dziewczyny uszy do gory w srode jest swieto wiec bedzie chwila wytchnienia

ciesze sie, bo w tym tygodniu przyjezdza z Poznania kolezanka, z ktora ostatnio widzialam sie we wrzesniu ale bedzie do obgadania

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-11-09 o 11:57
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:58   #1006
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
my wlasnie chcemy takie proste klasyczne tyle ze z bialego zlota sliczne sa skromne, bez zbednego przepychu, a zarazem eleganckie zastanawiamy sie tylko czy bardziej czy mniej zaokraglone
a to poziom zaokrąglenia można sobie wybrac???
Stary 2009-11-09, 12:04   #1007
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to poziom zaokrąglenia można sobie wybrac???
te klasyczne nie wszystkie sa takie same niektore sa bardziej okragle, inne bardziej plaskie roznia sie tez ksztaltem od wewnatrz jeszcze sie nie zdecydowalismy jakie ostatecznie chcemy to nie tyle wybiera sie poziom zaokraglenia tylko to sa juz poprostu rozne modele tych klasycznych obraczek nam np. te z Aparta kompletnie nie lezaly za to w Kruku czy u Łodzinskich juz byly duzo ladniejsze roznice ktora na pierwszy rzut oka moze byc niedostrzegalna widac na palcu
my jeszcze bedziemy chyba zamawiac inne szerokosci, bo na mojej drobnej dloni lepiej wygladaja takie ciensze, a TZ ma duze dlonie, wiec wolalby troszke szersza i badziej masywna obraczke wiec ta TZowa pewno drozej wyjdzie

ide zmyc bloto z twarzy znaczy sie maseczke
Stary 2009-11-09, 12:08   #1008
tancerka212
Zakorzenienie

zerknijcie proszę w te linki:
http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=4 tu są profile obrączek- wiadomo coś wam o tym który z nich jest wygodniejszy?? mam na myśli zaokrąglone obrączki z zewnętrznej strony ale od wewnątrz mają być płaskie czy zaokrąglone?? i czy któraś opcja jest droższa???

http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=5/ a tu druga sprawa- bo mnie interesują obrączki błyszczące i są dwie opcje- obrączki "połysk" i obrączki "diamentowane".. na zdjęciu niby te diamentowane się mocno błyszczą ale tak na serio to o co z tym chodzi???
Stary 2009-11-09, 12:11   #1009
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś gratuluję
ja dziś jeszcze idę na kolejną rozmowę kwalifikacyjną, skoro mnie zaprosili

a u Was też taka brzydka pogoda? idę sobie karmelowej herbaty zrobić, chce ktoś?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:16   #1010
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=4 tu są profile obrączek- wiadomo coś wam o tym który z nich jest wygodniejszy?? mam na myśli zaokrąglone obrączki z zewnętrznej strony ale od wewnątrz mają być płaskie czy zaokrąglone?? i czy któraś opcja jest droższa???

http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=5/ a tu druga sprawa- bo mnie interesują obrączki błyszczące i są dwie opcje- obrączki "połysk" i obrączki "diamentowane".. na zdjęciu niby te diamentowane się mocno błyszczą ale tak na serio to o co z tym chodzi???
Teraz chyba częście się spotyka płaskie wewnątrz. Zaokrąglone to rodzice mieli.
A co do połysku to nie wiem.
W każdym razie matowe obrączki wszyscy odradzają kupować
Cytat:
a u Was też taka brzydka pogoda? idę sobie karmelowej herbaty zrobić, chce ktoś?
U nas znowu mgła jest. A herbatkę poproszę
Stary 2009-11-09, 12:19   #1011
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
bo po roku wyglądają jakby miały już 50lat

A z tym połyskiem to też nie wiem...
Stary 2009-11-09, 12:21   #1012
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz chyba częście się spotyka płaskie wewnątrz. Zaokrąglone to rodzice mieli.
A co do połysku to nie wiem.
matowe to wiem że lipa dlatego interesuje mnie tylko połysk. i tak się zastanawiałam czym się różni "połysk" od tego wykończenia zwanym "diamentowaniem" bo tak pięknie błyszczy. zaraz w google wpiszę i zobaczymy.

a co do tego profilu to właśnie myślałam że to rodzice mieli płaskie w środku hehehe ale ja się nie znam
Stary 2009-11-09, 12:22   #1013
lain
Zakorzenienie

Cytat:

w profile sie jeszcze nie zaglebialam i w sumie nie zwracalam uwagi, ktore wygodniejsze to dopiero przed nami na polyskach tez sie nie znam, ale patrzac na ten obrazek to ja chce diamentowane

znalazlam tylko: "Diamentowanie-polega na tworzeniu wałków lub wytłaczaniu otworów przy ostrzu diamentowym. Dzięki temu nadaje się częściom wysokiej dokładności i gładkości. Odbywa się to przy dużych nadkrytycznych prędkościach skrawaniach. Dzięki temu ostrze nie wyrywa ziaren metalu z podłoża, tak jak przy normalnym toczeniu, a przecina je, czemu sprzyja wysoka twardość ostrza. Dlatego diamentowanie pozostawia stosunkowo bardzo małą warstwę odkształceń plastycznych i naprężeń. Duża gładkość powierzchni ostrza diamentu utrudnia powstawanie narostu na ostrzu, co stanowi o dużej gładkości części toczonych diamentem. "

czyli, ze po diamentowaniu obraczki beda mega gladziutkie przez co bardzo blyszczace

Cytat:
paskudna musze sie zebrac do biblioteki, ale cos mi sie na razie wybitnie nie chce
ja za karmelowa dziekuje wlasnie pije z dzikiej rozy i czarnej porzeczki
Stary 2009-11-09, 12:30   #1014
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero na rozmowę idę z potencjalnym szefem Ale jestem dobrej myśli bo wiem co będę robić (specjalista ds sprzedaży w domu mediowym) i na czym ta praca polega (a większość osób które były na teście tego nie wiedziały - to nie jest taka sprzedaż a'la przedstawiciel handlowy i w tym sęk). No i mam, powiem skromnie - predyspozycje
a to ciekawi byli Twoi konkurenci skoro nawet nie wiedzieli co będa robićFajna praca Ci sie zapowiadaPowodzenia na rozmowie
Ciekawa jestem, ktory to dom mediowyPracowałam kiedys w agencji pr i planowałam i kupowałam media do dwoch moich projektów, podobało mi sięFajna sprawa, bo ludzie z działów reklamy chcieli do tyłka wleźcA Tobie dojdą chyba grube negocjacje z nimi

Cytat:

ojeju ja sie nie znamChyba zaokrąglone od środka sa wygodniejsze do zdejmowania, bo nie przylegaja na rogach, ale ja wiem czy to potrzebne do czegoś?Tancia nie rozkminiaj teraz, chyba, ze Ci sie abrdzo nudziJak przymeirzycie to wszystko sie okaże
A o diamentowaniu nie słyszałam

Ale się fajnie czuje jak sobie tak intensywnie poćwiczyłam a później mini spa zrobiłam

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Aaś gratuluję
ja dziś jeszcze idę na kolejną rozmowę kwalifikacyjną, skoro mnie zaprosili

u mnie brzydko i szaro Nie piłam nigdy karmelowej i jakoś mnie nie kusi Słodka jest? Ja lubie zieloną i białą najbardziejI czerwona w grepefruitem i ostatnio skrzyp z pokrzywą i bratkiem
Stary 2009-11-09, 12:32   #1015
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do tego profilu to właśnie myślałam że to rodzice mieli płaskie w środku hehehe ale ja się nie znam
Heh to może ja żle cos zrozumiałam. W każdym razie rodziców obrączki sa wypukłe od środka. jakby ja przekroic to wygląda jak odwrócona literka "U"Albo inaczej mówiąć po chłopsu miały taki"rowek" w środku neiw iem jak to wytłumaczyć. a płaskie wewnątrz to takie sa np.http://www.karacik.pl/p,Obraczki-slu...a-LP-510Z.html albo takie coś bo te 1 są całe płaskie http://www.wec.com.pl/repository/pro...C510_copy3.jpg

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:34
Stary 2009-11-09, 12:36   #1016
tancerka212
Zakorzenienie

Lain a ja w google znalazłam takie forum i tam poniżej jest duży rysunek obrączki diamentowanej i ona ma takie prążki jakby w strukturze złota... to ja już sama nie wiem czy to jest mega gładziutkie i błyszczące czy pocięte??? http://forum.slub-wesele.pl/viewtopi...er=asc&start=0

ale chyba masz rację ze to jest takie super błyszczące i chyba ktoś się pomylił.. ciekawe czy za taką usługę się placi coś więcej żeby obrączka była taka super błyszcząca czy to jest już w cenie jak sobie zażyczę

no i jeszcze zainteresował mnie prezent jaki firma kruk daje do obrączek hehe wiecie co to moze być??

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:39
Stary 2009-11-09, 12:37   #1017
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cześć Dziewczyny

Jestem taka chora, ze od 10 strony chorowałam i dopiero dzis moglam sie wygrzebac....mam co czytac przynajmniej w wyrku
Wogole to jak juz kiedys wspominalam mialam wycinane pieprzyki dwa jedna blizne smaruje cepanem od 2 miesiecy codziennie przynajmniej 2 razy i dzis wkoncu widac efekt mimo ze blizna nadal jest czerwona to jest niewyczuwalna pod palcem ))))) juz nie moge sie doczekac przyszlego tygodnia jakbede mogla zaczac smarowac druga blizne ktora bedzie bardzo widoczna w sukni tylko niepokoi mnie ze nadal sa strasznie czerwone taki wsciekly róż a'la Mandaryna

a tu apropos obraczek i profili
http://www.apart.pl/pl/obraczki,ekspert_obraczki
jednak nie ma nic o diamentowaniu a tez bardzo bym chciala mega blyszczaca

ja jak przymierzalam to bardzo ladnie wygladaly na moich paluszkach takie typy
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Dotyk,1861
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Slowo,1858

a wogole patrzcie jakie te smieszne
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Usmiech,209

Przymierzalam tez takie ale jakos srednio sie prezentowaly na palcu Tż troche jak nakretka bez diamencika wyglada slabo
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Bliskosc,126

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:45
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:38   #1018
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain a ja w google znalazłam takie forum i tam poniżej jest duży rysunek obrączki diamentowanej i ona ma takie prążki jakby w strukturze złota... to ja już sama nie wiem czy to jest mega gładziutkie i błyszczące czy pocięte??? http://forum.slub-wesele.pl/viewtopi...er=asc&start=0
to ja juz zglupialam jak bede u jakiegos jubilera (w sobote najwczesniej) to zapytam
Stary 2009-11-09, 12:41   #1019
Aaś
Zakorzenienie

Właśnie się kapnęłam że dziś 9.11 i do ślubu jeszcze tylko 11 miesięcy
Stary 2009-11-09, 12:46   #1020
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Luskap musze przyznac, ze ta Bonnie na zywo wyglada duzo ladniej niz w katalogu bardzo ladna jest szczegolnie, ze nie jest to profesjonalne zdjecie, a wiekszosc sukni na takich amatorskich wypada slabo... ta wyglada super moze tez ja sobie przymierze w styczniu
Też byłam mile zaskoczona jak ją zobaczyłam na żywo, bo wygląda dużo ładniej niż w katalogowych zdjeciach. Nie widać na nich tego błysku. Zdjęcie kiepskie, bo aż mi się ręce trzęsły jak robiłam
Też muszę ją przymierzyć koniecznie i jeszcze Kate dla porównania, bo sa podobne, tylko góry mają trochę inne i w Bonnie ta kokarda, rzeczywiście, mogłaby być troszke mniejsza jak w white one

Cytat:
rzeczywiście bardzo ładna ta Bonnie ale jak dla mnie to ta kokarda jest za duża i za bardzo odstająca.. jakoś bym ją trochę zmniejszyła bo tak wali po oczach za mocno..
a co do pytania o wypożyczenie to niestety jak na salonie jest ecru to ci nie wypożyczą białej mozesz wypożyczać tylko salonowe modele. jakby na kazdego w salonie zamawiali nową suknię, potem brali za nią tylko połowę kasy i oddawali do komisu to szybko by z torbami poszli bo nikt z tych komisów by nie kupował tylko każdy chciałby wypożyczac nową suknię
No ta kokarda mogłaby być mniejsza, ale całość bardzo mi się podoba, to ta kokarda nie robi mi aż takiej różnicy.
Co do wypożyczenia, to tak właśnie myślałam jak napisałaś... trochę lipa, bo jednak nie wydam prawie 3 tys. na sama sukienkę. za to 1200-1300 to bez problemu. Bo sobie pomyślałam tak, że jak mam kupić za 2600 a potem sprzedać za 1000, bo więcej mi nikt nie da za używaną, to lepiej wypożyczyć, nawet jakby wypożyczenie kosztowało 1600 to na jedno by wyszło. No ale jak nie będzie takiej jak chcę na salonie, to nie wiem co zrobię...pewnie wezmę jakąś inną ach ciężkie zycie bezrobotnej Gdybym pracowała, to sama uskładałabym sobie te 2600 albo chociaż połowę a resztę rodzice.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
j
nie mogą sprowadzać do wypożyczania nowej, jak chcesz nową na Ciebie to musisz kupić.
Ładnie wyszła na zdjęciu ta Bonnie, do wyskości talii mi sie podoba, ale to skrzatowe połączenie koronki z dołem sukni mi nie leży. Ta kokarda też w sumie taka spora.
Jest bardzo podobna do Kate(dół ma chyba nawet identyczny) i mi się bardzie podoba Kate.
Cytat:
hehe zastanawiam się co to jest to "skrzatowe" połączenie?? w każdym razie smiesznie brzmi
rzeczywiście bardzo podobna do kate- w zasadzie różni się aby samą górą sukni. mi się ta wielka kokarda nie podoba bo wyobrażam sobie jak podczas zabawy te jej koniuszki podskakują debilnie
Myślę, ze to "skrzatowe połączenie" na zywo nie rzuca się w oczy tak jak na zdjeciach z katalogu, bo w katalogowym jakies takie bardziej wypukłe te koronki, a na żywo są bardziej błyszczące.

Cytat:
Super! Gratuluję

Cytat:
Heh to może ja żle cos zrozumiałam. W każdym razie rodziców obrączki sa wypukłe od środka. jakby ja przekroic to wygląda jak odwrócona literka "U"Albo inaczej mówiąć po chłopsu miały taki"rowek" w środku neiw iem jak to wytłumaczyć. a płaskie wewnątrz to takie sa np.http://www.karacik.pl/p,Obraczki-slu...a-LP-510Z.html albo takie coś bo te 1 są całe płaskie http://www.wec.com.pl/repository/pro...C510_copy3.jpg
Obrączki rodziców mają w środku rowek(pewnie żeby mniej kruszcu poszło) a czytałam, że najwygodniejsze są te, które w środku nie mają rowka tylko wypukłość właśnie, bo łatwo schodzą, nawet jak palce spuchną.

Uciekam czytać i się uczyć, bo 2 tygodnie mi zeszly, a ja nic na uczelnie nie zrobiłam Tydzień zapowiada się pracowity...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości