|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
|
|
#992 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
a ja wstałam dopiero :|
|
|
|
#993 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie piersy typu, że jak mi się coś nie podoba to mam to ładnie powiedzieć a nie wprost., a ja walę prosto z mostu i nie bawię się w cukierkowe słówka. I inne takie. Ehh szkoda gadać.
A jak nastepnym razem będzie mi jakieś farmazony prawił to mu przypomnę, że ta pani mówiła coś o seksie po ślubie i jak będzie głupoty znowu gadał to dopiero będzie miał seks po slubie, bo się dostosuję do słów tej pani. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- trzeba się zapytać na kursie tańca czy coś w ogóle dałoby się się do tego zatańczyć.
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, spokojnego tygodnia życzę
|
#995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lain pytałam wczesniej o obrączkę twojej mamy- masz misję- musisz zobaczyć czy dookoła brylancika zbiera się na niej brud i czy po tylu latach małżenstwa ten brylancik dalej jest ładny i efektowny bo co 5 minut zmieniam zdanie![]() ojj sorry to nie Lain tylko Black mama miała tą obrączkę- już wyżej doczytałam ![]() waham się między tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27803&s=1 a tymi http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=27547&s=1 ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
już rozumiem ![]() Cytat:
no ja się właśnie bałam tego że jak ten brylancik jest osadzony w dziurce to ze tam się będzie brudek zbierał ale skoro mówisz że nie to wierzę ci ![]() ten brylancik maleńki jest właśnie taki słodki i uroczy że nabrałam na niego ochoty mimo że dopiero byłam przeciwniczką brylancików w obrączce.. tylko zastanawia mnie czy będe miała w życiu potrzebę zmiany rozmiaru obrączki póki co nie puchną mi palce ani nic z tych rzeczy. teściowa całe życie nosi jedną obrączkę i nigdy nie musiała zmieniać jej rozmiaru. moja mama natomiast sporo przytyła i już jej obrączka na palec nie wchodzi.. ale ja nie mam po niej w ogóle urody i figury i tendencji do tycia itp.. kurdeeee... ja chcę już iść mierzyć
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-11-09 o 11:23 |
|||
|
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sobie zapisze i pokaże tztowi.
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, kurcze chciałam zarezerwować bilety na "2012" do kina na środę ale nie ma już na żadną godzinę biletów a na czwartek na 19, 20.30 są już shitowe miejsca
w piątek idziemy na 19 na kurs tańca więc odpada, a w sobotę do znajomych, i tak myśle o niedzieli ale nie ma jeszcze w necie repertuaru. Kończy się na piątku. I sie zastawnawiam czy jakbym się przejechała do kina ( nie mogę się dodzwonić do nich i zarezerwować ) to czy byłaby już możliwość zrobienia rezerwacji właśnie na niedzielę. Macie jakiś pomysł? TŻ bardzo chce iść na ten film, i ja już też mam ochotę, bo jakiś czas w kinie nie byliśmy, jak nie wyjdzie w tym to tyg to za tydzień pójdziemy![]() Szana myślę że do Twojej figury taka sukienka będzie pasowała Tancia jak mi się nie podobają złote obrączki, to te które wkleiłaś są moim zdaniem śliczne Lecę załatwiać swoje sprawy, miłego popołudnia |
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() nareszcie mam dzis wolne ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
emot idealnie pasujący to życzeń
![]() Cytat:
Z mojego rozeznania wynika też że rowki są strasznie niepraktyczne bo zbiera się w nich np. mydło i trzeba jes non stop czyścić. Łaaaaaaaa! W trakcie pisania postu zadzwonili z tej pracy co w niej na testach byłam! Przybywam do nich o 9.30 w piątek! Ale się cieszę!!
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś nie wiem czy żyję i co w ogóle robię
paranoja jakaś, kiepsko się zaczął ten tydzieńAaś, emot był taki, jak moje szamopoczucie Gratuluję pracyObca dzięki, ale jak się od poniedziałku dobrze nie zacznie, to już tak do końca tygodnia lecieć będzie
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-09 o 11:40 |
|
|
|
#1002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aas gratulacje i Black tez(bo chyba zapomniałam napisać
)Cytat:
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem dobrej myśli bo wiem co będę robić (specjalista ds sprzedaży w domu mediowym) i na czym ta praca polega (a większość osób które były na teście tego nie wiedziały - to nie jest taka sprzedaż a'la przedstawiciel handlowy i w tym sęk). No i mam, powiem skromnie - predyspozycjeAle tfu tfu, nie chcę zapeszać bo baaaardzo chcę dostać tę pracę. A ja na pocieszenie powiem, że też miałam wisielczy humor i wystarczył jeden krótki telefon i od razu pyszczek mi się cieszy Nigdy nie wiesz co przyniesie dzień i cały tydzień |
|
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do tych rowków to własnie wiem ze się w nich wszystko zbiera co tylko może dlatego obrączki tylko i wyłącznie gładkie i zastanawiam się czy ten brylancik tzn to zagłębienie w którym siedzi będzie tak samo zbierało brud jak rowek słodki jest
|
|
#1005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tak sobie chcialam zrzucic tylko pare kg to srednio mi to szlo, a ze stwierdzilam, ze wroce do figury z LO i zrzuce wieksza iosc tych kilosow to idzie mi duzo lepiej ![]() Cytat:
ja mam wrazenie, ze te brylanciki wyskakuja tak na tych obraczkach jak Filip z konopiimy wlasnie chcemy takie proste klasyczne tyle ze z bialego zlota sliczne sa skromne, bez zbednego przepychu, a zarazem eleganckie ![]() Cytat:
![]() dziewczyny uszy do gory w srode jest swieto ![]() wiec bedzie chwila wytchnienia ![]() ciesze sie, bo w tym tygodniu przyjezdza z Poznania kolezanka, z ktora ostatnio widzialam sie we wrzesniu ale bedzie do obgadania
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-09 o 11:57 |
|||
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
a to poziom zaokrąglenia można sobie wybrac???
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
te klasyczne nie wszystkie sa takie same
niektore sa bardziej okragle, inne bardziej plaskie roznia sie tez ksztaltem od wewnatrz jeszcze sie nie zdecydowalismy jakie ostatecznie chcemy to nie tyle wybiera sie poziom zaokraglenia tylko to sa juz poprostu rozne modele tych klasycznych obraczek nam np. te z Aparta kompletnie nie lezaly roznice ktora na pierwszy rzut oka moze byc niedostrzegalna widac na palcu ![]() my jeszcze bedziemy chyba zamawiac inne szerokosci, bo na mojej drobnej dloni lepiej wygladaja takie ciensze, a TZ ma duze dlonie, wiec wolalby troszke szersza i badziej masywna obraczke wiec ta TZowa pewno drozej wyjdzie ![]() ide zmyc bloto z twarzy znaczy sie maseczke
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
zerknijcie proszę w te linki:
http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=4 tu są profile obrączek- wiadomo coś wam o tym który z nich jest wygodniejszy?? mam na myśli zaokrąglone obrączki z zewnętrznej strony ale od wewnątrz mają być płaskie czy zaokrąglone?? i czy któraś opcja jest droższa??? http://wkruk.pl/slub/wartowiedziec/s=5/ a tu druga sprawa- bo mnie interesują obrączki błyszczące i są dwie opcje- obrączki "połysk" i obrączki "diamentowane".. na zdjęciu niby te diamentowane się mocno błyszczą ale tak na serio to o co z tym chodzi???
|
#1009 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś gratuluję
![]() ja dziś jeszcze idę na kolejną rozmowę kwalifikacyjną, skoro mnie zaprosili a u Was też taka brzydka pogoda? idę sobie karmelowej herbaty zrobić, chce ktoś?
|
|
#1010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do połysku to nie wiem. W każdym razie matowe obrączki wszyscy odradzają kupować Cytat:
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
bo po roku wyglądają jakby miały już 50lat
![]() A z tym połyskiem to też nie wiem... |
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tego profilu to właśnie myślałam że to rodzice mieli płaskie w środku hehehe
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero przed nami na polyskach tez sie nie znam, ale patrzac na ten obrazek to ja chce diamentowane znalazlam tylko: "Diamentowanie-polega na tworzeniu wałków lub wytłaczaniu otworów przy ostrzu diamentowym. Dzięki temu nadaje się częściom wysokiej dokładności i gładkości. Odbywa się to przy dużych nadkrytycznych prędkościach skrawaniach. Dzięki temu ostrze nie wyrywa ziaren metalu z podłoża, tak jak przy normalnym toczeniu, a przecina je, czemu sprzyja wysoka twardość ostrza. Dlatego diamentowanie pozostawia stosunkowo bardzo małą warstwę odkształceń plastycznych i naprężeń. Duża gładkość powierzchni ostrza diamentu utrudnia powstawanie narostu na ostrzu, co stanowi o dużej gładkości części toczonych diamentem. " czyli, ze po diamentowaniu obraczki beda mega gladziutkie przez co bardzo blyszczace Cytat:
musze sie zebrac do biblioteki, ale cos mi sie na razie wybitnie nie chce ![]() ja za karmelowa dziekuje wlasnie pije z dzikiej rozy i czarnej porzeczki
|
||
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna praca Ci sie zapowiada Powodzenia na rozmowie![]() Ciekawa jestem, ktory to dom mediowy Pracowałam kiedys w agencji pr i planowałam i kupowałam media do dwoch moich projektów, podobało mi się Fajna sprawa, bo ludzie z działów reklamy chcieli do tyłka wleźc![]() ![]() Cytat:
Chyba zaokrąglone od środka sa wygodniejsze do zdejmowania, bo nie przylegaja na rogach, ale ja wiem czy to potrzebne do czegoś? Tancia nie rozkminiaj teraz, chyba, ze Ci sie abrdzo nudzi Jak przymeirzycie to wszystko sie okaże![]() A o diamentowaniu nie słyszałam ![]() Ale się fajnie czuje jak sobie tak intensywnie poćwiczyłam a później mini spa zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Nie piłam nigdy karmelowej i jakoś mnie nie kusi Słodka jest? Ja lubie zieloną i białą najbardziej I czerwona w grepefruitem i ostatnio skrzyp z pokrzywą i bratkiem
|
|
#1015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-09 o 12:34 |
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Lain a ja w google znalazłam takie forum i tam poniżej jest duży rysunek obrączki diamentowanej i ona ma takie prążki jakby w strukturze złota... to ja już sama nie wiem czy to jest mega gładziutkie i błyszczące czy pocięte??? http://forum.slub-wesele.pl/viewtopi...er=asc&start=0
ale chyba masz rację ze to jest takie super błyszczące i chyba ktoś się pomylił.. ciekawe czy za taką usługę się placi coś więcej żeby obrączka była taka super błyszcząca czy to jest już w cenie jak sobie zażyczę ![]() no i jeszcze zainteresował mnie prezent jaki firma kruk daje do obrączek hehe wiecie co to moze być??
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-11-09 o 12:39 |
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Jestem taka chora, ze od 10 strony chorowałam i dopiero dzis moglam sie wygrzebac....mam co czytac przynajmniej w wyrku ![]() Wogole to jak juz kiedys wspominalam mialam wycinane pieprzyki dwa jedna blizne smaruje cepanem od 2 miesiecy codziennie przynajmniej 2 razy i dzis wkoncu widac efekt mimo ze blizna nadal jest czerwona to jest niewyczuwalna pod palcem ))))) juz nie moge sie doczekac przyszlego tygodnia jakbede mogla zaczac smarowac druga blizne ktora bedzie bardzo widoczna w sukni tylko niepokoi mnie ze nadal sa strasznie czerwone taki wsciekly róż a'la Mandaryna ![]() a tu apropos obraczek i profili http://www.apart.pl/pl/obraczki,ekspert_obraczki jednak nie ma nic o diamentowaniu a tez bardzo bym chciala mega blyszczaca ![]() ja jak przymierzalam to bardzo ladnie wygladaly na moich paluszkach takie typy http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Dotyk,1861 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Slowo,1858 a wogole patrzcie jakie te smieszne http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Usmiech,209 Przymierzalam tez takie ale jakos srednio sie prezentowaly na palcu Tż troche jak nakretka bez diamencika wyglada slabo http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Bliskosc,126 Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-11-09 o 12:45 |
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to zapytam
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się kapnęłam że dziś 9.11 i do ślubu jeszcze tylko 11 miesięcy
|
|
|
|
#1020 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę ją przymierzyć koniecznie i jeszcze Kate dla porównania, bo sa podobne, tylko góry mają trochę inne i w Bonnie ta kokarda, rzeczywiście, mogłaby być troszke mniejsza jak w white one Cytat:
Co do wypożyczenia, to tak właśnie myślałam jak napisałaś... trochę lipa, bo jednak nie wydam prawie 3 tys. na sama sukienkę. za to 1200-1300 to bez problemu. Bo sobie pomyślałam tak, że jak mam kupić za 2600 a potem sprzedać za 1000, bo więcej mi nikt nie da za używaną, to lepiej wypożyczyć, nawet jakby wypożyczenie kosztowało 1600 to na jedno by wyszło. No ale jak nie będzie takiej jak chcę na salonie, to nie wiem co zrobię...pewnie wezmę jakąś inną ach ciężkie zycie bezrobotnej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uciekam czytać i się uczyć, bo 2 tygodnie mi zeszly, a ja nic na uczelnie nie zrobiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

i tego się najbardziej boję.. no i wypadnięcia brylancika..

póki co nie puchną mi palce ani nic z tych rzeczy. teściowa całe życie nosi jedną obrączkę i nigdy nie musiała zmieniać jej rozmiaru. moja mama natomiast sporo przytyła i już jej obrączka na palec nie wchodzi.. ale ja nie mam po niej w ogóle urody i figury i tendencji do tycia itp.. kurdeeee... ja chcę już iść mierzyć
Sobie zapisze i pokaże tztowi.

paranoja jakaś, kiepsko się zaczął ten tydzień
)