Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 22:10   #2341
kawaarabska
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
jakby któraś chciała, to jest teraz organizowane zamówienie z brastopu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=323300&page=8
oj chciałabym chciała ale na razie przykręcam śrubę z wydatkami

MÓJ BLOG książkowy

WYMIANKA wszystkowątek nowy
Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy
kawaarabska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 23:06   #2342
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez strawberka Pokaż wiadomość
jakby któraś chciała, to jest teraz organizowane zamówienie z brastopu:
kusicie, kolezanko, kusicie

dziewczyny, szybkie pytanko - jak to jest ze scisliwoscia i miseczkami w Pandorze? na balkonetce tylko 3 wypowiedzi, jedna niepokojaca, ze obwod luzny dosc, a ja na brastop widze cudna Pandorke (o ktorej marzylam od dawna) w rozmiarze 70E, czyli typowym, w jakim nosze Maszkarady wlasnie. no i sie zastanawiam czy aby na jakies 72 - 73 cm pod biustem ta 70 - tka nie bedzie za luzna^^
Stary 2009-11-08, 23:21   #2343
201704051255
Konto usunięte

dla mnie jest normalna, bardzo standartowa
obwod jak isis, ciut luzniejszy niz czerwona m antosia
miski wieksze niz isis, ale imho isis miala zanizone, miska jest chyba tej wielkosci co w sorii czy nemesisie (ten ma moim zdaniem luzniejszy obwod niz pandora)
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 23:26   #2344
siarka40
Szef ds. Wymianek

pushit, wielkie dzieki za blyskawiczna odpowiedz

wprawdzie staniki, ktore wskazalas, nie sa mi osobiscie (nabiustnie) znane (no, poza Soria, ktora kiedys mierzylam; Antoske w zlym rozmiarze jeno), ale grut, ze napisalas ogolnie, ze raczej i michy, i obwod standard.

a fasonem to blizej Pandorze do Antosi czy Sorii?
Stary 2009-11-08, 23:40   #2345
201704051255
Konto usunięte

wykopalam z szuflady, jednak miska wydaje sie jak patrze z profilu ciut wieksza niz w pandorze, ale moze gabka grubsza? bo jedna i druga nosilam w tym samym czasie i byly dobre
fasonem jest otwarta od gory jak antoska, czyli wahania drobne wagi nie zmuszaja jej odlozyc do szuflady, np sahara, czy maya sa dla mnei jakby zamkniete od gory, wyzej zabudowane, przez co minimalny skok wagi i robi sie bulka
ale kroj to nie bandage, tylko zdecydowanie half cup (dobrze? nie krece? bo juz taka godzina, ze mozg nie do konca pracuje...) edit: a moze nie half cup, tylko balkonetka? nadal bede to zganiac na godzinę
i jest z takiego fajnego materialu, nie odciska sie pod bluzkami
polecialam szybko obejrzec brastop, ale znalazlam tylko stringi nie trafie juz poprzednich maskaradek w "swoim wiekszym rozmiarze"

pamietam ze kiedys robilam pomiary dla dziewczyn i wyszlo, ze isis i anto maja ciut mniejsze miski, chyba roznica w glebokosci pol cm niz pando, soria, english , maya i nemesis i odziwo sahara (ktora tak jak teraz tiffany musialam brac wieksza )

edit: jeszcze raz, po polsku blizej fasonem do sorii

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-11-08 o 23:46
Stary 2009-11-08, 23:56   #2346
siarka40
Szef ds. Wymianek

pushit, jestem pelna podziwu i wdziecznosci dla szperania dla mnie po nocy w tych szufladach

ja ogolnie staram sie sama wyczaic co i jak, ale Pandora szczegolnie popularna nie byla na balkonetce, no i nikogo nie znalazlam z moimi wymiarami. ja z Maszkarad nosze 70E Polke i Szanghaja, jak rowniez nabylam Kokiete w tym rozmiarze - z tym, ze ona faktycznie ma mniejsze miski (jednak jako ze rozbieznosc z tabelka wrasta wraz z miska, u mnie to jest na oko mniej niz pol miski) - i chyba ja zostawie, wiadomo, nie jest to stanik codzienny, a raczej na "lepsze" okazje gdyby Pandorka okazala sie podobna - a przynajmniej nie z mniejszymi miskami, to byloby niezle. ja ogolnie kroju balkonowego sie troche boje, bo raczej nie mam pelnego biustu - ale moze przy takiej na styk misce wlasnie byloby ok?

no, nie znalazlas swojego rozmiaru, bo juz resztki zostaly - dokladnie dwa, w tym moj (znak jakis?).

EDIT dzieki wilkie rowniez za edita, Antoska mi niezbyt lezala, Soria calkiem niezle, tak ze jakis punkt zaczepienia zyskuje

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2009-11-08 o 23:57
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 00:03   #2347
201704051255
Konto usunięte

ja ani w polke, ani w shanghaia ani w kokietke (ta to juz w ogole) sie nie wpasowalam, zupelnie nie moj ksztalt, w ogole bida z plungami

a szuflade mam calkiem niedaleko i wiecznie otwarta
pandora i isis mi calkiem ladnie unosily biust, do nie za duzych dekoltow wygladalo cacy

mam nadzieje, ze bedzie dobra, bo jest bardzo wygodna i ladna
Stary 2009-11-09, 00:21   #2348
siarka40
Szef ds. Wymianek

hmm, a Ty z takich z pelnym biustem jestes, czy tez nie?

co do szuflady - moze i byc otwarta, ale co to za radocha, jak przyjdzie baba po nocy i marudzi, ze jej sie Pandory zachcialo, i jeszcze bezczelna, setke pytan ma

no, Pandorka jest sliczna, juz dawno mnie urzekla (bardziej mi sie podoba niz na przyklad Anna Liza), wprawdzie wersja z czarnym taka stonowana jest, ale chyba ta kwiecista bardziej mnie pociaga <marzy>
Stary 2009-11-09, 00:34   #2349
201704051255
Konto usunięte

ja mam obie i wole te w jasnym turkusie
nudze sie spac nie moge, to sobie pogrzebalam w szufladzie.. teraz wlasnie wyciagnelam zza lozka charlie cleo.. chyba byl moim faworytem, szkoda, ze teraz jest za duzy :/
annalise mi robil dzioby, dziwaczny byl, odeslalam

ja hmm co jak co, ale moge powiedziec, ze biust mam jak 100% modelka :
gdzies, cos jest
pod bluzka nic nie widac, ale jak ja zdejmiesz, to faktycznie cos tam siedzi, tylko sie trzeba przyjrzec, no tak bardziej siedzi z tendencja do wiszenia... wlasciwie bardziej wyglada jakby wiecznie leżało
ale pelny w tej chwili raczej napewno nie jest, wlasciwie od gory to to co mam wypukle to tylko mięsień, wiec jest raczej plasko
Stary 2009-11-09, 00:56   #2350
siarka40
Szef ds. Wymianek

pushit, dzieki za obrazowe porownanie, wiem, o co cho

jeszcze sie chyba przespie z tym zakupem (bo mialam juz nic nie kupowac, no jedynie zakup plandza Chili bralam pod uwage; poza tym, to trza mi wziac na wstrzymanie sobie, chyba, ze cos uplynnie z dotychczasowych zbiorow), a jesli jutro Pandory nie bedzie - coz, widac tak mialo byc^^

mam nadzieje, ze nadto Cie nie wyeksploatowalam

jeszcze raz dziekuje za cierpliwosc
Stary 2009-11-09, 12:19   #2351
freyah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma Billie z linii Cleo? Zastanawiam się na co wymienić mega-dużomiseczkowe Thrill Me (szkoda że nie czytałam regularnie wątku, to bym się pewnie nie nacięła) i jeśli dalej będę się tak ociągać minie mi dopuszczalny termin wymiany
Ja mierzyłam billie: rozmiar standardowy, tylko u mnie robił jakiś dziwaczny kształt: kanciasty? I nie była to wina źle dobranego rozmiaru W każdym razie na ukośnym szwie na misce jakoś się dziwnie zaginał.

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja mam beau, lezy i czeka na odeslanie... miski sa kosmicznie wielgachne
dla porownania to jest za duze 2-3 rozmiary, a georgiana w tym samym numerku i literce jest .. za mała
Beau nie mierzyłam, więc nie wiem. Mam jeden biały stanik i wystarczy Ale jeśli chodzi o georgianę, to w moim odczuciu też była mała. Normalnie mam coś ok. 60dd (arabelka) a georgiana była dobra dopiero 60e. Jak tylko uzbieram trochę kasy, to będę na nią polować

Cytat:
dla mnie jest normalna, bardzo standartowa
obwod jak isis, ciut luzniejszy niz czerwona m antosia
miski wieksze niz isis, ale imho isis miala zanizone, miska jest chyba tej wielkosci co w sorii czy nemesisie (ten ma moim zdaniem luzniejszy obwod niz pandora)
Pushit, nie strasz. Ja liczę, ze nowa pandora będzie ściśliwa Czerwoną antośkę mam w wersji gorsetowej i niestety jest przymała Ale ostatnio przytyłam 2-3kg, więc pewnie jak wrócę do standardowej wagi to pewnie będzie ok.
Nową antośkę mierzyłam i wypadam międzymiskowo No i za luźna dla mnie.
Heh... tak to jest, niby prawie nic nie mam z przodu, ale jak śliczny gorset źle leży tj. mam efekt Marii Antoniny (wszystko się wylewa górą i mostek nie przylega dokładnie) to też mnie coś trafia. I tak źle i tak niedobrze

Edytowane przez freyah
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:20
freyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:28   #2352
Ćwirka
ćwir ćwir

Dziewczyny, doszedł mi w zeszłym tygodniu stanik, dopiero dzisiaj miałam okazję go dorwać w swoje ręce. Jest to miękki Panache Sienna. Miseczki są ok, nie mam bułeczek, nie wylewa się, nie są za luźne, ale nie wiem co z obwodem. Niby siedzi ładnie tam gdzie powinien, nie podjeżdża wyżej, ale po doświadczeniach z La Senzą dziwnie się w nim czuję, bo oddycham, nie wżyna mi się... No i mogę sobie wsunąć między stanik a plecu całą dłoń jak się uprę ( jak się uprę da się też z niego "strzelić" - wiecie odciągnąć tak ze 3 cm plask!), ale czy to wynik tego, że obwód mam za luźny czy to, że jest to miękki stanik a nie usztywniany? Nie znam się tak do końca i nie wiem czy w końcu dobry obwód to na granicy oddychania i czuć, że ściska czy taki jak mam- łagodnie, miękko, siedzi konkretnie, ale da się z nim zrobić to o czym pisałam wyżej

Teoretycznie za nic w świecie nie powinnam przy moich wymiarach założyć obwodu 34, wychodzi jak złoto 36 na pograniczu z 38, więc zgłupiałam

Problem o tyle mnie nagli, że stanik jest piękny i chcę zakupić dwa następne, ale nie wiem czy się porywać na 34 obwód- i tu pytanie- czy przy zmniejszeniu obwodu zmienia się miseczka?

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2009-11-09 o 12:29
Ćwirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:23   #2353
Jelonek
Zakorzenienie

Jeżeli nie podjeżdża, stanik nie zmienia miejsca a piersi siedzą w misce po wykonaniu kilku podskoków, wymachów rękoma itp., to jest ok
Nie trzeba się ściskać aż tak, żeby oczy wychodziły Ma trzymać, a nie dusić

Odnośnie drugiego- jeżeli podszywasz tasiemką, to nic się nie zmienia. Jeżeli skracasz w sensie tniesz na długości to owszem. Miski mogą i najczęściej robią się płytsze przez większa naciągnięcie obwodu i co za tym idzie fiszbin.
Często też jest tak, że w za luźnym obwodzie nie widać, że miski są za małe, bo nie przylegają tak idealnie jak w przypadku odpowiednio ścisłego obwodu. Dopiero po jego skróceniu, pojawiają się buły

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2009-11-09 o 13:24
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 13:52   #2354
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doszedł mi w zeszłym tygodniu stanik, dopiero dzisiaj miałam okazję go dorwać w swoje ręce. Jest to miękki Panache Sienna. Miseczki są ok, nie mam bułeczek, nie wylewa się, nie są za luźne, ale nie wiem co z obwodem. Niby siedzi ładnie tam gdzie powinien, nie podjeżdża wyżej, ale po doświadczeniach z La Senzą dziwnie się w nim czuję, bo oddycham, nie wżyna mi się... No i mogę sobie wsunąć między stanik a plecu całą dłoń jak się uprę ( jak się uprę da się też z niego "strzelić" - wiecie odciągnąć tak ze 3 cm plask!), ale czy to wynik tego, że obwód mam za luźny czy to, że jest to miękki stanik a nie usztywniany? Nie znam się tak do końca i nie wiem czy w końcu dobry obwód to na granicy oddychania i czuć, że ściska czy taki jak mam- łagodnie, miękko, siedzi konkretnie, ale da się z nim zrobić to o czym pisałam wyżej

Teoretycznie za nic w świecie nie powinnam przy moich wymiarach założyć obwodu 34, wychodzi jak złoto 36 na pograniczu z 38, więc zgłupiałam

Problem o tyle mnie nagli, że stanik jest piękny i chcę zakupić dwa następne, ale nie wiem czy się porywać na 34 obwód- i tu pytanie- czy przy zmniejszeniu obwodu zmienia się miseczka?
Nie jestem ekspertem, ale po opisie wydaje mi się, że z obwodem jest wszystko ok. Dobrze dobrany stanik powinien dobrze trzymać biust, ale i być wygodny, a nie dusić Jeśli jest zapięty na najluźniejszą haftkę i obwód nie podjeżdża, jak się ruszasz, podnosisz ręce do góry itp. nic się nie przesuwa, obwód nie da się odciągnąć na więcej niż około 5 cm, jeśli podciągniesz ramiączka i obwód nie zmienia swojego położenia to wszystko jest ok i nie ma sensu bardziej zaniżać. Co do drugiego pytania jeśli zmieniasz obwód na mniejszy trzeba brać większą miskę
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:44   #2355
epcia
Raczkowanie

Witam was dziewczęta!!
Jest naprawdę sztuką kupić dobrze dopasowany biustonosz!!!
Słyszałyście to już pewnie z 1000 razy, ja też.
Mam ogromny problem bo musze się strasznie nachodzić zanim kupie jakiś dobry stanik (moje wymiary to 75E lub F) masakra. No ale cóż nie kupuje już absolutnie na targu czy w sklepach gdzie jest problem z przymierzeniem. Zakupiłam ostatnio ładniutki z Triumpha. Od razu biust mniejszy się wydaje.
Dziewczyny macie minimizer może? Jaki on jest? Faktycznie pomniejsza sporo? Chyba sobie jutro go kupie.
Pozdrowionka mocniutkie. papa
epcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 15:37   #2356
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez epcia Pokaż wiadomość
Witam was dziewczęta!!
Jest naprawdę sztuką kupić dobrze dopasowany biustonosz!!!
Słyszałyście to już pewnie z 1000 razy, ja też.
Mam ogromny problem bo musze się strasznie nachodzić zanim kupie jakiś dobry stanik (moje wymiary to 75E lub F) masakra. No ale cóż nie kupuje już absolutnie na targu czy w sklepach gdzie jest problem z przymierzeniem. Zakupiłam ostatnio ładniutki z Triumpha. Od razu biust mniejszy się wydaje.
Dziewczyny macie minimizer może? Jaki on jest? Faktycznie pomniejsza sporo? Chyba sobie jutro go kupie.
Pozdrowionka mocniutkie. papa
epcia, czy mogłabyś podać swoje wymiary, bo z twojej wypowiedzi wynika, że 75E/75F to nie jest twój właściwy rozmiar. 75E/F to są raczej rozmiary średnie/mniejsze z początku alfabetu (dla nieuświadomionych dziewczyn, to są olbrzymie biusty, ale my wiemy, że duże rozmiary to brytyjskie miseczki J, K, które w triumphie odpowiadałyby misce R). Triumph ma bardzo ograniczoną rozmiarówkę, minimazerów nie polecamy. Aby biust wyglądał ładnie i aby sylwetka zyskała na lekkościu, biust trzeba eksponować, a nie chować.
Stary 2009-11-09, 16:00   #2357
Mirelkaaa
Zakorzenienie

przyszła moja antośka i według mnie jest za mała... o ile z przodu wygląda ok, to tył msakra
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:14   #2358
201704051255
Konto usunięte

odstaje troche na biodrach wiec za duza byc nie moze
moja tez sie tak wcina, nawet bardziej
Stary 2009-11-09, 16:17   #2359
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Jeżeli nie podjeżdża, stanik nie zmienia miejsca a piersi siedzą w misce po wykonaniu kilku podskoków, wymachów rękoma itp., to jest ok
Nie trzeba się ściskać aż tak, żeby oczy wychodziły Ma trzymać, a nie dusić

Odnośnie drugiego- jeżeli podszywasz tasiemką, to nic się nie zmienia. Jeżeli skracasz w sensie tniesz na długości to owszem. Miski mogą i najczęściej robią się płytsze przez większa naciągnięcie obwodu i co za tym idzie fiszbin.
Często też jest tak, że w za luźnym obwodzie nie widać, że miski są za małe, bo nie przylegają tak idealnie jak w przypadku odpowiednio ścisłego obwodu. Dopiero po jego skróceniu, pojawiają się buły
Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Nie jestem ekspertem, ale po opisie wydaje mi się, że z obwodem jest wszystko ok. Dobrze dobrany stanik powinien dobrze trzymać biust, ale i być wygodny, a nie dusić Jeśli jest zapięty na najluźniejszą haftkę i obwód nie podjeżdża, jak się ruszasz, podnosisz ręce do góry itp. nic się nie przesuwa, obwód nie da się odciągnąć na więcej niż około 5 cm, jeśli podciągniesz ramiączka i obwód nie zmienia swojego położenia to wszystko jest ok i nie ma sensu bardziej zaniżać. Co do drugiego pytania jeśli zmieniasz obwód na mniejszy trzeba brać większą miskę

Dziękuję Poskakałam, powyginałam się, przy bardzo intensywnych ruchach obwód siedzi w miejscu, więc chyba OK Mogę się rzucić w wir stanikomani

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
przyszła moja antośka i według mnie jest za mała... o ile z przodu wygląda ok, to tył msakra
Jakie to ładne

Zapytam jak ostatni debil pewnie- ale jak to się nosi? Pod bluzki czy to na romantyczne wieczory?

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2009-11-09 o 16:20
Ćwirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:30   #2360
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
odstaje troche na biodrach wiec za duza byc nie moze
moja tez sie tak wcina, nawet bardziej
z tym odstawaniem na biodrach to chyba tylko na zdjęciu tak wyszło, bo ja nie zauwazyłam, a nie chce mi sie go jeszcze raz zakładac

Cytat:
Dziękuję Poskakałam, powyginałam się, przy bardzo intensywnych ruchach obwód siedzi w miejscu, więc chyba OK Mogę się rzucić w wir stanikomani

Jakie to ładne

Zapytam jak ostatni debil pewnie- ale jak to się nosi? Pod bluzki czy to na romantyczne wieczory?
i pod bluzki i na romantyczne wieczory jak ktos chce

ale na osttanim zdjeciu widac jak okropnie mi skóra sie nad nim zbiera na plecach
Stary 2009-11-09, 17:43   #2361
201704051255
Konto usunięte

mirelka, a w stanikach tak ci sie nie robi?

moje antosie jeszcze leza z metkami, bo nie wiem gdzie i jak to zalozyc...

cwirko to niebezpieczne... tutaj moze sie skonczyc jak na butach, przy 80 poczujesz zaspokojenie :P
Stary 2009-11-09, 17:49   #2362
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
....
i pod bluzki i na romantyczne wieczory jak ktos chce
....
Bardzo ładne to

Cytat:
.........
cwirko to niebezpieczne... tutaj moze sie skonczyc jak na butach, przy 80 poczujesz zaspokojenie :P
Nie, nie dałam sobie od razu granicę- max 7 staników- na każdy dzień tygodnia
Stary 2009-11-09, 17:52   #2363
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Moja granica miala byc na jednym na kazdy tydzien roku ale ten rok sie jakos rozciagnal niedlugo dwa bedzie
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:53   #2364
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mirelka, a w stanikach tak ci sie nie robi?

moje antosie jeszcze leza z metkami, bo nie wiem gdzie i jak to zalozyc...

nie... napewno nie az tak, to jakby skóra nie miała sie gdzie podziac...

albo piersi sie w miseczkach nie mieszczą... sama niewiem..

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2009-11-09 o 17:58
Stary 2009-11-09, 17:59   #2365
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Z przodu rewelacja, z tyłu nie jest źle. Jeśli ciasno, to lepiej odesłać, ale jeśli nie czujesz ścisku, a jedynie przeszkadza Ci, że coś wystaje, to ja bym się tym nie przejmowała.
Stary 2009-11-09, 18:02   #2366
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo ładne to

ja sie bardzo ciesze, ze pasuja na mnie tylko maskaradki, a one sa 2x w roku, po nie wiecej niz 8 modeli... chociaz jeszcze nie sprawdzilam la senzy...

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Moja granica miala byc na jednym na kazdy tydzien roku ale ten rok sie jakos rozciagnal niedlugo dwa bedzie

no ale wiesz na ten rok, na przyszly, noszone w poprzednim...
Stary 2009-11-09, 18:05   #2367
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
no ale wiesz na ten rok, na przyszly, noszone w poprzednim...
czyli po prostu co tydzien nowy stanik

Bylo duzo wiecej ale w miare chudniecia duzo poszlo do ludzi
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:07   #2368
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
pod bluzki i na romantyczne wieczory jak ktos chce
ale na osttanim zdjeciu widac jak okropnie mi skóra sie nad nim zbiera na plecach
Czaję się właśnie na antośkę, w celach - założyć pod marynarkę jako bluzkę. Na ile da się ją dopasować na ciele? Chodzi mi szczególnie o talię, jest dość wąska?
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:08   #2369
201704051255
Konto usunięte

ja mam w kilku rozmiarach, zaleznie od wagi
Stary 2009-11-09, 18:09   #2370
Mirelkaaa
Zakorzenienie

na tym zdjeciu widac lepiej
troche ściska ale nie jakos bardzo mocno, tym bardziej, ze gorset sam w sobie ma byc dosc scisliwy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości