Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 14:05   #1051
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Samoa nie chodzi o to, ze mam z nimi zły kontakt, nie utrzymuję znajomości, itp... Po prostu nie wiem czy będą mogli przybyć, mają 3 dzieci i chociażby przejazd z drugiego końca kraju (po przekątnej, w dodatku) bedzie dużym wydatkiem.. z resztą.. nie będe się już uzewnętrzniać

Tanciu milczeć! masz najpiękniejszą datę w 2010r

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:06
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:11   #1052
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
serio ?wolalabys miec wczesniej?
to sobie pomysl ile sie nasluchasz relacji, ze to najpiekniejszy dzien w zyciu i szkoda, ze juz minal, a te wszystkie mile chwile jeszcze beda przed Toba
ja tam swojej daty nie zamienilabym na zadna inna
chciałabym mieć tak z miesiąc wcześniej bo nie chce mi się jeszcze tyle czasu czekać- ale to taka chwilowa zachcianka bo datę wybraliśmy świadomie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dobrze że jest nas więcej na tą datę to jakoś łatwiej będzie nam przeżyć to czekanie na nasz dzień- wszystkie wcześniejsze panny młode pojadą w podróże poślubne i zapomną o nas buuuuu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:13   #1053
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my ju z mamy nauki zrobione, jeszcze tylko poradnia, do której nam nie po drodze
to tak jak my ale nie w tym tygodniu moze sie wybierzemy

tancia nie wszyskie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:14   #1054
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Samoa nie chodzi o to, ze mam z nimi zły kontakt, nie utrzymuję znajomości, itp... Po prostu nie wiem czy będą mogli przybyć, mają 3 dzieci i chociażby przejazd z drugiego końca kraju (po przekątnej, w dodatku) bedzie dużym wydatkiem.. z resztą.. nie będe się już uzewnętrzniać

ale ja nie zakładałam scenariusza zlych kontaktówChodzilo mi o to, ze skoro to brat to pewnie nie ma co tracić nadziei, bo pewnie się postara, żeby byćWiadomo w miarę możliwości
Stary 2009-11-09, 14:14   #1055
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
a nie widzialas tam moze tej ?
http://www.annaisbridal.pl/pl/fota-2010-rochelle_m1

tez wlasnie mysle, ze w katalogu jest to bardziej widoczne, a tu sie tak fajnie zlewa z dolem w katalogu mnie nie powalila, ale juz na zywo wyglada duzo fajniej jesli chcialabym sie czegos uczepic to rzeczywiscie moze ta kokardka troche za duza, ale nie powiedzialabym, ze to jest jakis straszny minus tej sukni w San Patrick Prisma kokardka tez jest wieksza i wyglada fajnie http://theyoungbridesguide.files.wor...rickprisma.jpg
Niestety nie widziałam tej której link podałaś. Ale obie bardzo ładne i w tej drugiej podobna ta kokardka. Też uważam, że nie jest to aż taki minus, zeby przez to skreślic suknię
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:22   #1056
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dobrze że jest nas więcej na tą datę to jakoś łatwiej będzie nam przeżyć to czekanie na nasz dzień- wszystkie wcześniejsze panny młode pojadą w podróże poślubne i zapomną o nas buuuuu
a potem wy pojedziecie i my we 3-4 same zostaniemy...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:24   #1057
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
a potem wy pojedziecie i my we 3-4 same zostaniemy...
no i jeszcze ja Założą watek o zonkach 2010 i tyle bedzimey je widziec
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:27   #1058
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja duzo przed TWoim ślubem wróce z podróży i bedę juz miała film ze ślubu Bo zrobią nam w ciągu 7-30 dniZdjęcia też juz będziemy miećAle fajnie
Stary 2009-11-09, 14:27   #1059
tancerka212
Zakorzenienie

pewnie jak będą śluby 28 sierpnia to ja będe wygrzewac dupkę na jakiejś ciepłej plaży hehehe ale nie martwcie się kto jak kto ale ja tu wrócę pewniejak będę miała męża i będę z nim mieszkała to nie będę aż tak oddana wizażowi jak teraz ale coś się wymyśli żeby tu czasem zajrzeć hehe
Stary 2009-11-09, 14:30   #1060
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Zostaniemy same i jeszcze nam pewnie zabronią się wypowiadać na żonkowym
Stary 2009-11-09, 14:31   #1061
friday
Raczkowanie

GG do friday

Cytat:
a u mnie slonce zaczelo sie przebijac zza chmureki ale cos czuje, ze nie ma szans
W okolicach mojego biura (Praska) nie wyszło ani chwilkę Ech, myślę, że próby słonka są skazane na niepowodzenie dziś

Cytat:
możemy sobie gdybać bo Tancia nie mierzyła Maggie Sottero a kto wie co wtedy by było, może akurat kierowałaby się ceną. Większośc PM zwraca uwage na cenę i cena jest decydująca.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

my ju z mamy nauki zrobione, jeszcze tylko poradnia, do której nam nie po drodze
Kurcze, zazdoszczę. Mi nawet na te nauki nie po drodze. Ale trzeba być twardym nie miętkim i się w końcu zapisać (może powodowana Twoim wpisem zrobię to dziś - widzę, że zapisy są od 15.30-18)

Cytat:
A Wy wszystkie niebawem dołączycie do żoninego wątku

Jak zwykle na końcu: Aaś i Black - gratulacjony z okazji dołaczenia do ludu robotniczego

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:40   #1062
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie jak będą śluby 28 sierpnia to ja będe wygrzewac dupkę na jakiejś ciepłej plaży hehehe ale nie martwcie się kto jak kto ale ja tu wrócę pewniejak będę miała męża i będę z nim mieszkała to nie będę aż tak oddana wizażowi jak teraz ale coś się wymyśli żeby tu czasem zajrzeć hehe
no ja mam zamiar miec wtedy pracę, więc nie będe wizażowac I jeszcze do tego mieszkania w inwestycji która jesteśmy zainteresowani będa gotowe do odbioru w czerwcu, więc pewnie będziemy zajęci remontem(mam nadzieję)

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
W okolicach mojego biura (Praska) nie wyszło ani chwilkę Ech, myślę, że próby słonka są skazane na niepowodzenie dziś

Kurcze, zazdoszczę. Mi nawet na te nauki nie po drodze. Ale trzeba być twardym nie miętkim i się w końcu zapisać (może powodowana Twoim wpisem zrobię to dziś - widzę, że zapisy są od 15.30-18)

A Wy wszystkie niebawem dołączycie do żoninego wątku

Jak zwykle na końcu: Aaś i Black - gratulacjony z okazji dołaczenia do ludu robotniczego
mi się w ogóle zapominialo trochę o tej poradni
Ej ja i tak Was lubie moje małe robole
Stary 2009-11-09, 14:41   #1063
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
Ja już w ludzie robotniczym jestem od 6 lat ale jak dobrze pójdzie w piątek (bo to rozmowa dopiero ) to zmienię wyzyskiwacza
Stary 2009-11-09, 14:51   #1064
mariiasia
Zadomowienie

a ja myślę, że nie będzie tak źle. patrząc na wątki już mężatek to myślę że będzie nas tu sporo, szczególnie po ślubie, trzeba przecież zdać relację ze ślubu, wesela i takie tam!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:01   #1065
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam zamiar miec wtedy pracę, więc nie będe wizażowac I jeszcze do tego mieszkania w inwestycji która jesteśmy zainteresowani będa gotowe do odbioru w czerwcu, więc pewnie będziemy zajęci remontem(mam nadzieję)
ja na szczęście będę już po remoncie i będę się bawić piekarnikiem i pralką i lodówką i będę się cieszyć jak debil no i łóżko będziemy mieli z tżtem nowiuteńkie więc też trzeba będzie testować czy szajsu nam nie wcisnęli

właśnie sobie jem naleśniczki- matko jak tu się odchudzić jak to takie pyszne
Stary 2009-11-09, 15:05   #1066
mariiasia
Zadomowienie

dziewczyny kochane,mam pytanie troche z innej beczki (chociaż biorąc pod uwagę tematy poruszane przez PM2010 na "ślubnym kobiercu to każdy jest z TEJ beczki ) mianowicie: mój naturalny kolor wlosów to jasny brąz- ciemny blond, od kilku lat farbuję na jasny blond i teraz sobie umyślilam wrócić do naturalnego, żeby wlosy troche odpoczęly. i nie wiem co zrobić w tym celu, szamponetka czy farba? jaki kolor? babka w sklepie kosmtycznym koleżance mojej powiedziala, że jaki kolor by nie wybrala, to jej wyjda zielone!!!!!

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
ja na szczęście będę już po remoncie i będę się bawić piekarnikiem i pralką i lodówką i będę się cieszyć jak debil no i łóżko będziemy mieli z tżtem nowiuteńkie więc też trzeba będzie testować czy szajsu nam nie wcisnęli

a ja dziś z mamą się wypuścilam na pyszny deser do kawiarni, mnóstwo bitej śmietanki i orzeszki i czekolada.......mrrrrr... . i doopa rośnie ale nic tam, kupilam sobie hula-hop takie z masażerem i w końcu muszę się za nie wziąć bo leży takie samotne od wakacji p.s.schudlam 6kg przez ostatnie 2 tyg

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-09, 15:11   #1067
friday
Raczkowanie

GG do friday

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane,mam pytanie troche z innej beczki (chociaż biorąc pod uwagę tematy poruszane przez PM2010 na "ślubnym kobiercu to każdy jest z TEJ beczki ) mianowicie: mój naturalny kolor wlosów to jasny brąz- ciemny blond, od kilku lat farbuję na jasny blond i teraz sobie umyślilam wrócić do naturalnego, żeby wlosy troche odpoczęly. i nie wiem co zrobić w tym celu, szamponetka czy farba? jaki kolor? babka w sklepie kosmtycznym koleżance mojej powiedziala, że jaki kolor by nie wybrala, to jej wyjda zielone!!!!!
Nie brałabym pod uwagę opinii Pani z kosmetycznego. Moim zdaniem jeśli masz teraz jasny blond, to właściwie każda farba (czy szmpon taki mocniejszy) powinien Ci ładnie wyjść. Ale najlepiej (widomo, ze nie zawsze kosmetyki dają taki efekt, jak pieją o tym producenci na opakowaniu) przejdź się do fryzjerki jakiejś niezłej. Może farbowanie u fryzjera to niemały wydatek, ale też i niewielkie ryzyko, że Ci coś spierdzielą

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:14   #1068
tancerka212
Zakorzenienie

ja to w życiu włosów nie farbowałam więc się nie wypowiem bo nie wiem co jak i jakie włosy "bierze"...
Stary 2009-11-09, 15:15   #1069
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja niewiadomo, zlaezy ktore mieszkanie kupimyAle na razie prowadzi to oddawane w czerwcu, mam tylko nadzieję, że nikt go nie kupi przed nami
Ja wlasnie zjadłam barszczyk ukraińskiPychotka:slina :Jeszcze zjem ananasa i to będzie mój obiadekBęde musiała tylko wymyślic jakąs lekka kolację dla mnie i tż, bo ide jutro zrobic badania krwi.

Cytat:

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

a ja dziś z mamą się wypuścilam na pyszny deser do kawiarni, mnóstwo bitej śmietanki i orzeszki i czekolada.......mrrrrr... . i doopa rośnie ale nic tam, kupilam sobie hula-hop takie z masażerem i w końcu muszę się za nie wziąć bo leży takie samotne od wakacji p.s.schudlam 6kg przez ostatnie 2 tyg
łał 6 kg Ja schudłam 5 w półtora miesiąca czy tam miesiąc juz nie pamiętam i to był wg mnie rekordJa musze wreszcei kupic hula hop do mieszkania tz, bo ma u siebie a u niego czasem przesiaduje sama to bym coś pokręciła.
Z włoskami to ja bm radziła szamponetką(to takie zwmyalne do paru myciach) ale jaki kolor wyjdzie to Ci nie powiem. Tez kjiedys myśłałam o powrocie do naturalnego koloru, ale przy mojej długości musiałabym nie farbowac 4 latawięc odpuściłam, bo wygladałabym jak ułom w tym czasie
Teraz musze zafarbowac i rozważam własnie zakup takiego szamponu koloryzującego, który zejdzie po paru myciach, bo kolezanka takim zrobiła. Byłam u fryzjera we wrześniu i juz mi widac odrosty, wiec musze coś zrobić a żal mi kasy na fryzjera, bo przy mojej dlugosci place kupe kasyBrrr.
Stary 2009-11-09, 15:21   #1070
BlackAngel
Adwokat diabła

już wróćiłam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:21   #1071
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ja kiedys schodzilam z czarnego do ciemnego brazu i poprostu zaczelam farbowac wlosy na ciemny braz i systematycznie obcinac koncowki - roznicy az tak bardzo nie bylo widaca, bo taki juz urok ciemnobrazowych farb, ze czesto sa mylone z czarnymi
ja bym na Twoim miejscu zafarbowala wlosy na w miare podobny kolor do twojego naturalnego zeby nie odznaczaly sie odrosty a potem juz nic nie rob tlko systematycznie podcinaj koncowki zeby pozbyc sie czesci farbowanej

Cytat:
p.s.schudlam 6kg przez ostatnie 2 tyg
imponujaco a co to za diete stosujesz i co jeszcze robisz?
ja tam trzymam sie zdrowego odchudzania, czyli regularne, dietetyczne posilki i ruch aczkolwiek jako, ze zdrowe odchudzanie bez nadmiernego ryzyka jojo zaklada utrate 0,5-1kg tygodniowe (nie wiecej niz 1,5kg) to tego sie trzymam

wlasnie jem pieczonego kurczaka dokladnie obranego ze skorki, gore surowki z marchewki i jablka i druga gore surowki z kapusty

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:22
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:26   #1072
madmuazelle
BAN stały

Która pierwsza wyjdzie za mąż,ta pewnie założy wątek dla świeżo upieczonych Żonek 2010 i tam się przeniosą/przenosić będziemy/każda pokolei.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

lain,jesz kurczaka obranego ze skórki Nie lubisz pieczonej skórki???Ja lubie zwłaszcza jak jest chrupiąca.My wczoraj mieliśmy udka plus mizeria.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:30   #1073
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

lain,jesz kurczaka obranego ze skórki Nie lubisz pieczonej skórki???Ja lubie zwłaszcza jak jest chrupiąca.My wczoraj mieliśmy udka plus mizeria.
lubic to lubie, ale skorka jest tlusta, wiec trzeba ja usunac zostawilam sobie samo miesko ja mizerie jadlam przedwczoraj, ale z watrobka
Stary 2009-11-09, 15:34   #1074
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
lubic to lubie, ale skorka jest tlusta, wiec trzeba ja usunac zostawilam sobie samo miesko ja mizerie jadlam przedwczoraj, ale z watrobka
Aaaa,no chyba że tak jak zbyt tłustej skóry to ja też niezbyt lubie.A pytałam,bo to śmiesznie/zabawnie zabrzmiało,że jesz kurczaka obranego ze skóry Mmm dawno wątróbki nie jadłam/lismy ale wcześniej robiłam raz w tygodniu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:36
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:38   #1075
szana
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładna ta sukienka. Ja myslę, że ona na modelce tak nisko jest. Zreszta ile razy na modelce cos wyglądałookropnie a w rzeczywistości okazało się zupełnie odwrotnie. I w druga strone tez. Musisz przymierzyć
A co do sukienek na modelkach to mam jeszcze wrażenie jakbyte modelki miały te suknie ubierane komputerowe i fizycznie nigdy ich na sobie nie miały.
A co do piosenki tez myslałam o jakimś walcu, ale czy to się da a tak ogólnei to tż się zaangazował no i nawet powiedział, że zapiszemy się na kurs tanca i nawet sprawdzał oferty i czy jakieś zajęcia w piatki lub soboty się odbywają Chyba do niego dociera, ze slub tuż tuż
dlatego zmierze i potem Wam napisze wrażenia
jeśli się wybierzecie na jakiś kurs tańca to zawsze możecie zapytać instruktora co do danej piosenki by pasowało
Cytat:

co do piosenki Felicita to jeśli to jest ta piosenka o której myślę to na pewno walca nie da się do niej zatanczyć dziewczynki bo walc jest na 3

a co do sukienki to zapowiada się dobrze i na pewno bosko się mieni i ładnie profiluje sylwetkę ale ciekawe czy w salonie ją mają bo jak wiadomo w salonach nie ma wszystkich modeli. ale myslę że panie w madonnie ci coś na pewno zaproponują
a no tak,Tancerko masz racje ,więc walc niet

tylko ,że ta sukienka nie jest w salonie madonny,ja wkleiłam foto sukienki i akurat salon madonna heh a ten co do niego chce iść to ten http://www.suknieslubne-nikol.pl/?pa...=show&g=1&p=18
Cytat:
l
wygląda nieźle, ale na podstawie sukien tej marki, ktore widziałam one sa z kichowych materiałów. Ale do zweryfikowania podczas mierzenia. Szkoda, ze nie widac dołu. Te, które mierzyłaś były śliczne
no też żałuje,że dołu nie ma i nawet nie mogę jej wyszukać na żywej dziewczynie ciekawa jestem jak się materiał prezentuje
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:44   #1076
Samoa
Zakorzenienie

Ja juz za chwilkę uciekam do tzcika i po drodze pozałatwiam troche sprawWypłukałam usta płynem listerine, zawsze to robię przed malowaniem, bo mam zawsze łzy w oczach po nim, bo jest taki mocny

Szana a kiedy idziesz mierzyć Lornę?
Stary 2009-11-09, 15:48   #1077
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Która pierwsza wyjdzie za mąż,ta pewnie założy wątek dla świeżo upieczonych Żonek 2010 i tam się przeniosą/przenosić będziemy/każda pokolei.
wątek dla żon zakłada się jak już wiekszosć panien młodych wyjdzie za mąż i wtedy wszystkie przenoszą się na nowy wątek na części "już po". Panny młode 2008 tak zrobiły a panny młode 2009 chciały też tak zrobić ale niedokładnie spojrzały na datę założenia i założyły swój wątek żon na początku 2009 roku kiedy to u nich jeszcze żon nie było

dobra ja zmykam na uczelnię ale tak mi się cholernie nie chce że szok

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Szana a kiedy idziesz zmierzyc Kate?
Stary 2009-11-09, 16:12   #1078
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

ja kiedys schodzilam z czarnego do ciemnego brazu i poprostu zaczelam farbowac wlosy na ciemny braz i systematycznie obcinac koncowki - roznicy az tak bardzo nie bylo widaca, bo taki juz urok ciemnobrazowych farb, ze czesto sa mylone z czarnymi
ja bym na Twoim miejscu zafarbowala wlosy na w miare podobny kolor do twojego naturalnego zeby nie odznaczaly sie odrosty a potem juz nic nie rob tlko systematycznie podcinaj koncowki zeby pozbyc sie czesci farbowanej

imponujaco a co to za diete stosujesz i co jeszcze robisz?
ja tam trzymam sie zdrowego odchudzania, czyli regularne, dietetyczne posilki i ruch aczkolwiek jako, ze zdrowe odchudzanie bez nadmiernego ryzyka jojo zaklada utrate 0,5-1kg tygodniowe (nie wiecej niz 1,5kg) to tego sie trzymam

wlasnie jem pieczonego kurczaka dokladnie obranego ze skorki, gore surowki z marchewki i jablka i druga gore surowki z kapusty
dziękuję za porady tak wlasnie myslalam, żeby szamponetką machnąć tylko nie wiem jaki kolor, bo obawiam się, że wyjdą pomarańczowe, a wtedy to ja już nigdzie nie wyjdę a przynajmniej do czasu aż kolor nie zejdzie

a co do diety, to generalnie przerzucilam się z kolacji na śniadania, tj. wcześniej jadlam duzzzooooo na kolacje i późno wieczorem, a nie jadlam śniadań, teraz jem śniadania, a kolację tak kolo 19.30 a potem już nic, na początku ciężko bylo ale już przywyklam.
a ostatnio tak dużo schudlam, bo prawie nic nie jadlam bo bylam chora
ale generalnie zlota zasada to: śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, a kolację oddaj wrogowi + sport i gwarantuję utrzymanie świetnej sylwetki

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2009-11-09 o 16:13
Stary 2009-11-09, 16:16   #1079
szana
Zadomowienie

Cytat:

chyba 16 listopada
Tancerko Kate też 16 listopada
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:27   #1080
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a ostatnio tak dużo schudlam, bo prawie nic nie jadlam bo bylam chora
a to duzo wyjasnia bo juz myslalam, ze przeszlas na jakas niemadra glodowkowa diete

dobra, ja zmykam do biblioteki, a potem do TZa milego wieczoru, paa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości