|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
tak, prawie konczymy, a dzis chyba zakonczymy nasz zwiazek... dowiedzialam sie dzis czegos co mocno otworzylo mi oczy, czekam wlasnie na niego i zobaczymy czy jego tlumaczenia beda warte wybaczenia. jesli nie, to dla mnie koniec. wtedy niestety chyba znikne z watku, bo juz nie bede starajaca sie o fasoleczke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
juz ochlonelam po rozmowie z kolezanka, na niej sie wyzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ale jak tak czytam jakie macie z facetami ekscesy- jakieś kłamstwa, otwieranie oczu... Doceniam swojego, zwłaszcza teraz w ciąży keidy jestem nieco trudniejsza i bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzę... ale gdyby mnie teraz zawodził to myślę, że wolałabym się wycofać jak najwcześniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny rozpaczliwie potrzebuje pomocy jestem w 9tyg ciązy niedawno przechodziłam grype a teraz każdego rana mam rozwolnienie -chyba nie ma innego spowodu by ująć lub nazwać ten problem innaczej .Ogólnie przez reszte dnia jest oka ale kazdego rana od tygodnia budze sie z bólem brzucha .Bardzo sie boje i nie wiem co to może znaczyć bo przecież ogólnie przecież kobiety mają odwrotny problem .Dzwoniłam dzisiaj na pogotowie by zapytać o rade i powiedziano mi bym poszła do lekarza jutro więc napewno pojde .Czy któras z Was miała lub słyszała o takim problemie czy to niebezpieczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Może to grypa żołądkowa? Miałam tydzień temu i też siedziałam na wc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Och ci faceci to są gorsi od dzieci, bo dziecku możesz wytłumaczyć a takiemu osłowi to już nic nie da się przetłumaczyć.
![]() |
#1960 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I kochanie nie denerwuj się - tak jak Twoje chłopaki mówi- bo tylko szkodzisz sobie i małemu bejbikowi.
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
alexa kochanie ty sie nie przejmuj, pogadaj najpierw a pozniej dzialaj. gorzej robic rzeczy pochopnie, moze jezeli z nim porozmawiasz, powiesz ze potrzebujesz wsparcia ( o czym tak na prawde powinien wiedziec ) to sie zmieni za co trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
dobrej nocki dziewczynki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co powiedzieć, więc po prostu się przywitam: cześć Słonka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Raczkowanie
|
cześc dziewczynki ale jestem senna normalnie dopiero wstalam mama w szpitalu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Katarzy ja urodzę na samą sesję więc nie wiem jak to będzie ![]() Alexa kochana ten ból w klatce piersiowej to najprawdopodobniej masz z nerwów, przejmowania się i brania wszystkiego za bardzo do siebie. Też to mam, nie wyleczysz się z tego, możesz jedynie załagodzić starając się nie denerwować. Jak byłam młodsza to częściej mnie to dopadało, gdy się czymś mocno zdenerwowałam. Ale wszystkie badania miałam dobre, wyniki ekg wzorowe więc dostrałam tylko tabletki na uspokojenie. ALe oczywiście Ty koniecznie zrób badania, bo może coś z serduszkiem masz nie hallo. Wiecie, mój tż też jakiś dziwny się zrobił... Dopiero teraz wychodzi jaki to z niego mamin synek. Data ślubu ustalona, więc on myśli że może już mną rządzić a ja mu będę usługiwać. Niech się nie zdziwi bo go z butów wydrze ![]() Mam ochotę na fasolkę szparagową z masełkiem ![]()
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
BAN stały
|
Nie bylo mnie a to takie wiesci.
Alexa zamurowalo mnie. Nie wiem co powiedziec. Moim zdaniem bardzo trudno Ci sie bedzie samej utrzymac z 3 dzieci, do tego nie wiesz co z dzidziusiem w drodze, z calego serca zycze Ci zeby wszystko bylo ok, dzidzia byla zdrowa i urodzila sie w terminie, ale... samej bedzie Ci na prawde ciezko. Moze Twoj maz po prostu przezywa to na "swoj spodob", nie lubi okazywac uczuc ale bardzo cierpi i Cie kocha? Wyprowadzka to tak jakby ucieczka, najlatwiejsza droga, a o zwiazek i rodzine trzeba walczyc. Prawdą jest oczywiscie ze to Twoj maz powinien walczyc a nie Ty bo Ty jestes chora, w ciazy i masz ogromne zmiany hormonalne w organizmie. Moze niech ktos z Twoich przyjaciol z nim porozmawia? Jakby ktos trzeci wbil mu cos do rozumu to by moze zrozumial? Zycze Ci kochana jak najlepiej i gratuluje tak cudownych i odpowiedzialnych dzieci, ktore sa Ciebie wsparciem oraz zeby maz "dorósł" do roli glowy rodziny ![]() A jezeli juz zdecydujesz na 100% o rozstaniu to jak sobie poradzisz finansowo? Sama mieszkam w UK i wiem ze panstwo pomaga ale nie gdy kobieta nie ma zadnej pracy. Jak bedzie z mieszkaniem? Z czego bedziecie zyc? Podejmowanie decyzji pod wpywem emocji jest czyms najgorszym w Twojej sytuacji ![]() Bajka ciesze sie ze sobie wyjasniliscie z tz wszystko ![]() Atinas tak to jest, musicie sie z tz dotrzec, na pewno wszystko sie ulozy ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-11-09 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
jak tak to wszystko czytam, to powoli przestaje wierzyc w normalnosc mezczyzn. czemu na ziemi chodzi tyle patalachow? szczerze powiedziawszy alxa wiem co czujesz, bo przerabialam brak wsparcia w poprzednim zwiazku, z tym ze ja nie mialam nic do stracenia wiec odeszlam. z toba jest co innego, miej na uwadze to co napisala AgaMili bo ma calkowita racje. nie podejmuj decyzji pod wplywem emocji, tym bardziej ze jestes nabuzowana przez hormony. wierze, ze i ty wyjasnisz sobie wszystko z TŻ. ja swojemu nie uwierzylam, ale dalam mu druga szanse, jak dla mnie ostatnia, nie bede bawic sie w do trzech razy sztuka bo to nie ma sensu. ale szanse na rechabilitacje zawsze trzeba dac, chociaz jedna. wierzylam ze moj luby jest taki doskonaly.... coz za naiwnosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a Wy sie jeszcze dotrzecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane
widze że nie ja tu jedyna w konflikcie z TŻ... Wczoraj było tak ostro że wyszłam i trzasnełam dzrzwiami i w poznych wieczornych godzinach jeździłam komunikacja miejska po Poznaniu przez ponad 2 h ;/ :/ ale chyba sie martwil bo ciagle pisal gdzie jestem itp... nie umiem sie znim dogadac ;/ chodzi niby o moja zazdrość... ze jest taka prawie chorobilwa - powiem jest, ale to tylko dlatego że on kilka razy stracił moje zaufanie... i ciagle traci wiec ja zwyczajnie nie umiem mu zaufac i być spokojna ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ / |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Wtajemniczenie
|
No i sobie poczytałam.....
Alexa.....nie podejmuj żadnych pochopnych decyzji odnośnie wyprowadzki itp. ![]() Ja w pełni rozumiem Twoje zachowanie i wiem o co ci chodzi,bo mną czasami (nawet przez kilka dni) również targają takie emocje i wtedy to zły humor jest na pstryknięcie palca.Ale wiem,że to hormony,jednak ciężko z nimi walczyć ![]() ![]() ![]() ![]() bajka.....na wizażu jesteśmy wszystkie jakby anonimowe i lepeij jest komuś coś doradzić,jak się wie o co chodzi.Ja nie wiem w czym Ty masz problem także nie jestem w stanie nic doradzić ![]() A ja dzisiaj w domu,bo mój synek chory.Z przedszkola dzwonili,żeby zabrać,bo wymiotował.I nie wiem czy to rotawirus tylko czy jakieś inne duńskie gówno ![]() Co do mojego TŻ to ja nadal walczę z odwiecznym problemem jakim są koledzy,ale na szczęście chwilowo jest OK.Co tydzień pada pytanie czy może iść do kogoś tam,a ja mu co tydzień mówię NIE.Co to za koledzy co tylko chlac piwsko potrafią,poza tym widuje ich w pracy. A kolejny nowy problem od jakieś czasu to cholerna teściowa.Za to co powiedziała nie jestem w stanie jej tego darować,ale jest mi cholernie przykro jak widzę,że mój TŻ jednak z nimi gada.Mam wtedy wrażenie,jakby to go w ogóle nie dotknęło. Mam swój plan co do nich,ale nie wiem czy na święta się nie złamię.Zobaczymy co on zrobi.
#1975 |
Zadomowienie
|
Łatwo mówić "dotrzecie się" jak on uparty jak osioł jest i tylko po jego, albo po mamusi ma być
![]() Moje hormony też dały wczoraj o sobie znać. Siadłam, płakałam i szczerze mówiąc sama nie wiem dlaczego ![]()
#1976 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
No i prawidłowo.Tylko pamiętaj,że powinniście tak czy siak porozmawiać o tym jaki ewentualny wpływ mogą mieć sterydy na synka i jak on to dalej widzi.Bo być może chłopina zamknął się w sobie i próbuje to sobie jakoś poukładać.Sama nie wiem,bo nie piszesz nic czy on coś mówi na ten temat,a to dość istotne.Poza tym skoro np.to nie byłoby powodem jego zachowania to co innego????Musisz się tego dowiedzieć dla swojego spokoju
![]() Jak coś to ja jestem na gg. Chyba za sprzątaniem po Brzyduli się wezmę ![]()
#1978 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zadomowienie
|
Kochana i tutaj masz rację, musisz się trochę wyciszyć i na spokojnie podejść do sprawy i rozmowy z tż.
Ja swojego na razie zbywam głupimi odpowiedziami jak mi smsa napisze. Może się bestia domyśli i zapyta o co chodzi ![]()
#1980 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem czemu Oni tak ciezko rozumuja,a mysla,ze sa tacy najmadrzejsi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.