|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
prezentacja maturalna ?chodzi Ci już o takie poważne pisanie jej? kurcze, ciekawe kiedy ja sie za to wezmę
![]() a właśnie, jeśli mam temat z korespondencji sztuk (ksiazka i film) i nie umieszczę żadnego fragmentu filmu tzn. nie wyświetlę nic takiego podczas prezentacji, to mogą mieć do mnie jakieś 'ale'? :?
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszzz ;* mam nadzieje, że w czymś pomogą te notatki i skany. moje to pewnie do niczego Ci się nie przydadzą ![]() stwierdzenie z haha.Cytat:
i co ciekawego na tym Łeba party?i za co ta cena?
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, Żbiczki, dobranoc
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2374 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam o tym 2 zdania więc chyba ci nie pomogę też sobie skorzystam Cytat:
drogo ej ja też nie mam co robić w sylwestra, muszę pomyśleć nad tym ![]() ________________ dzień dobry wieczór |
|||
|
|
|
#2375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo wiesz, że ja mam peeełnoooo trawy
![]() Nie łam się Żbik, jeszcze tylko 7 miesięcy Cytat:
Ja na 90% tam idę. Ty pewnie myślałaś o Uniwerku?Tak jak Marta mówiła - tanie (A co Twój tata studiował? ), ale śmierdzi okropnie Cytat:
Cytat:
Miałam wewnętrzny bezbłędny ).Poza tym czuję się staroooo
|
|||
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, jak wszystkim przypominasz, ze urodziny masz
podpowiem Ci coś : skontroluj jutro skrzynkę pocztową (ale nie mailową ) po powrocie ze szkoły ;*
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Spadaj
nie przypominam, tylko mam syndrom 18-latki. Koleżanka dzień przed miała doła i sprawdzała, czy jej zmarszczki nie wychodzą Dostanę coś? ![]() ![]()
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłałam w czwartek priorytetem i się modliłam, żeby w piątek nie doszło przypadkiem
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od czego są kremy przeciwzmarszczkowe :P
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale do mnie to wiesz... jutro jak dojdzie, to będzie święto ![]() Ale już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna! a ja specjalnie wyslalam tak, żeby na jutro koniecznie było
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami szybko chodzi... ![]() Idę, żeby chociaż jutro nie wyglądać jak ![]() Spać Żbiki!!! Wam też się to najbardziej podoba z wszystkich określeń?
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ![]() bo ja Żbiki zapodałam ! ![]() Justyna, bądź Żbiczkiem pięknym i młodym wiecznie. Spełnienia marzeń Pięknoto ;*** dobranoc ;**
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też idę spać
chociaż w ogóle mi się nie chce... może jakiś film sobie włącze, co by szybciej usnąć :P kolorowych ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Justyna, spełnienia marzeń i dużo szczęścia!
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-09 o 00:09 |
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
JUSTYNA, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia, matury zdanej na 100%
. STO LAT |
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Żbiki ;*
wyspałam się jak nie wiem co 6,5h snu działa na mnie lepiej niż 10,5 a gdyby tak jeszcze nie trzeba było iść do szkoły ![]() ale za 45 dni Święta. Będzie trochę wolnego ![]() później (jak dla mnie ) niecały miesiąc i ferie zimowe..i później już z górki, przerwa wielkanocna, 3 tygodnie i wakacje ![]() i matura ![]() Justyna, dzisiaj pijemy Twoje zdrowie! miłego dnia Dzięciołki ;** ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- oglądam powtórkę BrzydUli nie mogę z tej Violetty ![]() btw. myślicie, że warto się porywać na rozszerzony angol i polak? kuuurna. walczyć o marzenia czy z głową wybierać zawód? :/ ja już nic nie wiem. damn.
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
Justyna
![]() Z okazji urodzin zycze Ci ciepła, miłości, wysmienitej maturki . Poza tym szczescia sukcesow i przede wszystkim usmiechu, bo najwazniejsze to zawsze miec dobry humor wszystkiego najlepszego ![]() a ja urodziny mam w grudniu a impreze w styczniu i wlasnie dzis pojde do 2 lokali, bo w chalupie nie mam warunkow zeby zrobic impreze ;p
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I siwych włosów szukałam Tak ![]() Cytat:
A jak się nie uda to dopiero robić to co podpowiada rozsądek Juuuuuuuuuustyna !!! ![]() Spełnienia marzeń, wiecznej młodości. I żebyś na zawsze pozostała taką wspaniałą, jaką teraz jesteś ![]() No i matury na 100 %, prawka za pierszym razem Dzień dobry ;* Katar mam jak stąd do Meksyku. I nic mi nie pomaga. Na 14 jadę do orto. ![]() W ogóle to kolega mnie zaprosił na 18stke zbiorową (5 chłopków robi na raz ) a on żadnym z jubilatów nie jest. Zastanawiam się wiec z jakiej racji. |
||
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się porywam. Spróbuj, przecież i tak piszesz P, i R - nic nie tracisz. Karolina - pewnie jako osoba towarzysząca ![]() Justyna, osiemnastko ;* Nie rośnij już większa niż jesteś Bądź bez zmarszczek, wiecznie młoda i piękna Zdaj nam maturę z deszczem procentów! ;* Dziś TWÓJ DZIEŃ ;* ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-09 o 13:33 |
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna wszystkiego dobrego Więc już Stara Dupa jesteś ![]() A ja już po szkole. Teraz czas na angielski a potem fitness
A jutro w skzole mam niemiecki i 4 matematyki PS. Żbiki sa wypasione ![]()
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Bąki ;**
mój poniedziałkowy demotywator: http://demotywatory.pl/366158/Jak-to-poniedzialek ed: to dodam jeszcze pozytywny akcent : http://www.youtube.com/watch?v=nFq6g...layer_embedded
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-09 o 14:40 |
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
JUSTYNA! STO LAT! ![]() dużo zdrowia cobyś świńskiej nie złapała szczęścia, prawdziwych przyjaciół, świetnie zdanej matury, tak, żebyś dostała się na wymarzony kierunek i dała sobie tam świetnie radę (z angielskim )no i prawka zdanego!!! Cytat:
![]() ale TE wakacje były fajne ![]() a tata studiował (w sumie to dalej jest studentem, bo pracy nie oddał jeszcze od huhuhu lat ) w szkole filmowej. nie wiem czy to akademia czy uniwersytet czy co ![]() Cytat:
![]() a kiedy Ty miec ferie ?a co kombinujesz żbiczku? Cytat:
------------------ Ej, mam prośbę ![]() ma któraś z was porównanie Wesela (ksiązki) z filmem Wajdy ![]() i jakies sensowne notatki z Chłopakow
|
|||
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mieć ferie ostatni tydzień stycznia, pierwszy tydzień lutego. kombinować na skandynawistykę.. ja. ja może coś mam, zaraz poszukam
|
|
#2395 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!Nic nie tracisz, a zyskać zawsze możesz. Ja się porwałam na biologię R, choć jestem na humanie, ale biologia jest konieczna, aby moje marzonka o psychologii się spełniły. Kurna, mnie żadne kierunki studiów nie kręcą oprócz psychologii ! To jest dramat . Fizjoterapię sobie wybrałam jako rezerwowy, ale taki zawód mnie nie zadowoli na bank ![]() Cytat:
![]() Współczuję 4 lekcji matematyki. Ja mam jutro jedną i jestem wściekła. Cytat:
Cytat:
Ja się zapłaczę, jak będę czytała jak sobie siedzicie w domu, a ja do szkoły sruuu
|
||||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Z Chłopaków to ja i bym poprosiła...
Marta, miałaś spr. ze znajomości książki?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2397 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc mam korzystać z książek i filmu...i właśnie chodzi mi o to, czy trzeba ten film puszczać we fragmencie xd czy tylko o nim opowiedzieć ![]() a tak w ogóle to widzę że tu masa życzen to i ja sie przylaczam Miiliard lat i miliard miłości ![]() Cytat:
ja nie mam pojęcia czy opłaca mi się studiować, to co chcę.. ale jakbym chciała z głową wybierać zawód to bym się zameczyła w tym czymś:/ zdawaj ang i pol rozszerzony, nic Ci nie szkodzi angielski r. nie jest taki trudny na maturze, a polski to jest niestety w pewnym sensie loteria....
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-09 o 15:47 |
||
|
|
|
#2398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Justyna, wszystkiego najlepszego ! Cytat:
![]() Także spoko loko. Cytat:
![]() A co do innego wachlarza możliwości. ![]() Myślałam o technikach dentystycznych, ale wymagają egzaminu z rzeźby i rysunku. Cytat:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]() Ale po co? Przecież Ty jesteś chuda. Cytat:
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
heloł
muszę się Wam pochwalić, że dostałam dziś dwie 4 i jedną 5, jestem veri hepi, hehe. ![]() piszecie już o prezentacjach, ciekawe, ciekawe.. ja mam temat 'obraz młodzieży w lieraturze współczesnej', ale szczerze mówiąc to jeszcze go nie tknęłam. Macie może jakieś pomysły ? |
|
|
|
#2400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
marzenia na pierwszym miejscu! Co z tego jak będziesz miała dobry zawód a tak na prawdę nie będziesz z niego zadowolona. Będziesz czuła, że jednak to nie Twój cel życiowy. Warto robić to co się chcę, o czym się marzy. A mogę wiedzieć co jest marzeniem, a co tym zawodem? ![]() Cytat:
JUSTYNAprzede wszystkim spełnienia marzeń. ;* dzień dobry. ![]() dzień jakoś minął miałam tylko 5 lekcji, potem szłam na film "Dzieci Ireny Sendlerowej". Ogólnie film mnie nie zachwycił, ale jestem pełna podziwu dla tej kobiety. Jutro dziewuchy "wyssą" mi krew. O ile w ogóle wezmą mnie pod uwagę. Co nie zmienia faktu, że chyba już nie wrócę na lekcje. ![]() no ale muszę iść się uczyć z matematyki.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Ja na 90% tam idę. Ty pewnie myślałaś o Uniwerku?
) po powrocie ze szkoły ;*