|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść | |||
powiększanie piersi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 43,24% |
zmniejszenie piersi |
2 | 2,70% |
powiększanie ust |
19 | 25,68% |
liposukcja |
16 | 21,62% |
lifting powiek |
11 | 14,86% |
botox |
12 | 16,22% |
uwydatnienie kości policzkowych |
15 | 20,27% |
plastyka brzucha |
14 | 18,92% |
lifting(pełny) |
5 | 6,76% |
korekcja nosa |
27 | 36,49% |
korekcja odstających uszu |
11 | 14,86% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Barbie beauty*
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Zle mnie zrozumialas.
mów mi Sza ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Szept-Aniola Czas edycji: 2009-11-07 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Jak tylko zobaczyłam tytuł od razu wiedziałam, że będzie się tu działo
![]() Po to powstał dział w medycynie "chirurgia plastyczna", żeby korzystać z jej dobrodziejstw gdy ktoś uzna to za słuszne. Ważne, żeby potrafić zachować w tym umiar. Operacje plastyczne obowiązkowe nie są, jak ktoś chce niech się operuje, nic mi do tego. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałaś teraz "to nie myśmy zaczeły" Czyżby???? Smieszy mnie wchodzenie osób nie zainteresowanych tematem i nie zorientowanych w nim i wmuszanie swojego " nie". Ja np nie jestem tzw :Moherem i nie wchodzę na wątek dziewcząt zawracając im główy swoją opinią na ich temat. Szanuję wszystkich .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrowe podejscie . Gdyby kazdy tak robil bylby spokoj i porzadek.
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Weszłam na wątek i chciałam napisać o swojej operacji, ale wiecie co... ze strachu nie napiszę. Wolę się nie denerwować. To w ogóle nie jest wątek o operacjach, hehe. I w ogóle nie za bardzo wiadomo o czym...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Mimo to, że są podfora stricte tematyczne, to założyłam ten wątek po to by był nieco inny. Nie chcę tu rozmawiać o technicznych stronach operacji, itd. Chcę się zapoznać z osobami, które lubią tą STRASZNĄ SZTUCZNOŚĆ
![]() ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
chciałabym skorygować sobie nos, choc nikt nie widzi w nim niedoskonałości. Narazie sie zastanawiam czy warto, rozważam wszystkie za i przeciw... Nie widzę w tym nic gorszącego i "różowego" w szerokim tego słowa znaczeniu...
Jeśli możecie polecić dobre kliniki, czekam na opinie..
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem dr Szczyt świetnie operuje nosy. Ale lepiej pogrzeb dobrze w internecie zanim wybierzesz lekarza, posłuchaj opini innych, idż na wizytę do 2-3 nad którymi się zastanawiasz. Co do Twoich wahań-każda z nas je ma, ale i tak każda wcześniej czy póżniej decyduje się na operację
![]()
![]() |
#250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rowniez myslalam nad wszystkimi za i przeciw. Ostatecznie operacji nie zrobilam. Wiec sie mylisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to jak we wszystkim trzeba zachować umiar.
Ktoś kto zrobi sobie jakąś jedną operację plastyczną czy zabieg z medycyny estetycznej (bo botoks i powiekszanie ust, to raczej nie jest ingerencja chirurgiczna:P) to o niczym nie swiadczy. Jestem PEWNA,ze kazdej z was cos sie w sobie nie podoba, i gdyby mogła zmienić to tak na "klaśnięcie" to by to pewnie zrobiła bez zastanowienia. A że nie każda ma odwagę czy pieniądze żeby to zrobić to już inna para kaloszy. Jeżeli coś nam przeszkadza i średnio się z tym czujemy, a mamy fundusze i nie boimy się skalpela ,igły itp, to czemu nie? Problem sie zaczyna dopiero, jeżeli ktoś nie umie znaleźć w tym wszystkim umiaru. Poszukuje wad, musi być idealny to wiadomo jak to sie konczy... Doczepia sobie włosy, ma makijaż permanentny, powiększony biust, korekte nosa, non stop b. mocny makijaż, solarium. Przerysowanie i brak akceptacji; do włosów, koloru skóry itd. Zostawmy coś swojego, cos co odróżnia nas od innych, bo natura jest bardzo twórcza, natomiast udajac sie do chirurga plastycznego, w 99% wszyscy się robimy na jedną modłę. We wszystkim można popaść w przesadę. W paleniu, w piciu alkoholu, w jedzeniu i w operacjach plastycznych. Jasne,ze warto kochać siebie takim jakim się jest, jezeli jest to szczerze uczucie, a nie na pokaz typu- "ja tego nie potrzebuje, bo jestem super w 100% naturalna", a po chwili spojrzec na siebie w lustrze cmokając z niezadowolenia i pełnym jadu wzrokiem patrzeć na ładniejszą koleżankę.
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego w wątku zawrzało Cytat:
to już nie jest tylko brak tolerancji Cytat:
Cytat:
co z tymi kompleksami? jak coś mi się nie podoba, to mam kompleksy? Cytat:
![]() mam do wyborów być barbie lub moherem, brak innych opcji? do dziewczyn identyfikujących się jako "barbiątka" - nie dziwcie się, że bywacie traktowane "niepoważnie". Wizaż nie jest forum tylko dla nastolatek, a sądząc po stylu wypowiedzi, większość z Was jest bardzo młoda. Jest tu wiele osób znacznie starszych, które mają już trochę spokojniejsze spojrzenie na pewne sprawy - dla Was to od razu moher. Wiele waszych wypowiedzi jest napastliwych i obraźliwych, pełnych samozachwytu. Mało konkretnych argmentów, dużo rzucania się. Dzikie wahania nastrojów i czarno-białe spojrzenie na świat. Jeśli uważam, że styl dodowaty [popularny na naszych ulicach, społecznie identyfikowany jako styl barbie] jest tandetny, to od razu jestem brzydulą z kompleksami ![]() Dopóki nie zaczniecie dyskutować na pewnym poziomie, nie będziecie traktowane poważnie. ideał? Podobała się, bo była dorosła, miała dużo ubranek, fajne mebelki, długie włosy do czesania. Gdyby miała szersze biodra i krótsze nogi dziewczynki i tak by ją lubiły. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---- niestety tytuł wątku narzucia myślenie o gigantycznych biustach, nieruchomych twarzach i opuchniętych ustach pewnych rzeczy nie da się zmienić ćwiczeniami, dietą czy makijażem - jedyną możliwością jest operacja wszystko dla ludzi, ale z umiarem - trzeba sobie zdawać sprawę, że operacja to nie wizyta u kosmetyczki - to wielkie obciążenie dla organizmu i może skończyć się nieciekawie nie planuję operacji, ale dopuszczam możliwość, że kiedyć będę chciała coś zmienic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
ale widze czepiacie sie mojego stwierdzenie "moher nie depiliujaca sie" a dziwnym trafem nie czepiacie sie babrbie- pusta lala
![]()
![]() |
#258 |
BAN stały
|
Chcę być chodzącym sexem. Chcę mieć cycki i dupę. I chce mieć wielkie oczy... wielkie usta i gładkie uszy. Potem odsysanko i w tyłeczek będzie fajne bzikanko. Mój sponsiu mi na to da. On nie uważa, że jestem piękna. Piękno to pojęcie względne- dla jednego włosy tłuste dla drugiego piersi obłędne. Ja będę tą drugą... piękną i bardzo chudą.. i wypnę się wtedy Wam szeroko... ponad chmurami głowę będę nosić wysoko. Będziecie patrzeć na mnie z dołu.. mówić "$^*#@$%^KA" jasne, nie podjełybyście takiego wyboru. Za mało odwagi? Za mało kasy? A może strach Wam się wybić burasy?
![]() Pozdrowionka dla mściwych charakterów, naturalnych piękności w szarych sweterkach, brudnych glanach i podartych rajtuzach. Jesteście Panie wybitne. Nota bene: zakładam wątek o brudasach i wszelkiej odmienności anty plastikowej. Platiskowe lale, łączmy się... ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A propos... zapomniałam dodać, że miałam "CHIRURGICZNIE" usuwanego zęba. Do tego... (Boże widzisz i nie grzmisz) mam blond włosy <płaczę nad sobą?>... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
taaaa te co tak zajadliwie komentuja to jakby miały szanse za darmo to by sie dały na zywca pokroic, bez narkozy
![]() a tak w ogole czytałam, że autorka watku zaprasza tylko te osoby które sa przed albo po operacjach, to po co ta reszta tutaj? sztuczny tłum zrobic? NAUKA CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM, nie interesuje nas wasze anty zdanie, zapraszamy te które są przed po lub by chciały ![]() Powtórze dla utrwalenia: TE PRZED, PO, LUB PLANUJĄCE, reszcie podziekujemy, nie pchajcie sie tam gdzie was nie chca. Zasmiecacie tylko watek.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-11-08 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [sorry za mój 'bulwers', ale mam obsesję na temat moich butów ![]() I tak, jestem totalnie zakompleksiona. [mówię to bez żadnej ironii] Nie zazdroszczę jednak urody tym paniom, które są sztuczne, lecz tym, które są piękne naturalnie. Generalnie jestem za operacjami plastycznymi w przypadkach utrudniających normalne funkcjonowanie - np. poparzona skóra, przegroda nosowa utrudniająca oddychanie. Jestem nawet skora do akceptacji użycia chirurgii estetycznej w przypadkach, gdy np. kobieta ma jedną pierś mniejszą o kilka rozmiarów od drugiej, albo schudła 100 kg i ma mnóstwo zbędnej skóry. Jak dla mnie, kobieta poprawiająca siebie ze względu na 'widzmisię', bo "ma biust w rozmiarze B, ale wolałaby mieć D" jest próżna. Sama siebie poprawiać nie zamierzam. Jestem brzydka, mam małe cycki[błagam, niech urosną!] i co mam z tym zrobić? Na razie nic, jeśli mnie pokocha i zaakceptuje jakiś inteligenty książę z bajki to stanę się pewnie piękna bez operacji plastycznych ![]() Cóż, powiedziałam swoje zdanie na ten temat, nie wiem, czy mnie zlinczujecie tutaj, czy pochwalicie - szczerze mówiąc średnio mnie to interesuje. Sorry za moje bredzenie bez większego ładu i składu - choroba mnie dopadła i mam umysł zgorzkniałej starej panny ![]() Pozdrawiam wszystkie Mohery i Barbie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
te dalej swoje, masakraaaa
![]()
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Tak mam, po kiego kija tu wchodzisz i watek zasmiecasz. Nie masz lepszych zajec?
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze, że zegnasz.
Idz idz najwyższa pora ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-11-09 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
bez sensu jest ten wątek przez niektóre "umoralniające" osoby... a tu sie nikt nie pyta: "czy przystoi, jak to jest odbierane, co o tym myslicie" TO JEST WĄTEK DLA OSÓB PRZED,PO, LUB MYSLACAYCH O OPERACJI!!!!! Poszukam innego wątku, bardziej "tolerancyjnego" i W TEMACIE....bo tu sie od niego odbiega przez "umoralniaczki".....
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Przyszły, popisały bzdury typu aaaahh ohh jak to one sie kochaja bo sa naturalne ( a co mnie to obchodzi?!!!!!! ja tu nie przyszłam czytac o ich jakże wyniosłej samoakceptacji czesto jak to w zyciu bywa całkowiecie mijajacej sie z rzeczywistoscią) Chciałam poczytac o operacjach, nowinkach, poradach a nie jakis tanich łgań umoralniających
![]()
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam takiego problemu, ale potrafie sie postawić w sytuacji takiej osoby. Ktoś jest próżny wg Ciebie bo ma kompleks? Bo mu coś w sobie przeszkadza i potrafi to zmienic? Czasami wydaje mi się, że osoby wypowiadające się bardzo negatywnie na ten temat, mają jakiś przejaskrawiony obraz operacji plastycznych. Jeżeli ktoś sobie powiększył biust to musi miec "wielkie balony" a jeżeli usta to "dwie parówy". I napewno jest to spalona na solarium blondyna, z kilometrowymi tipsami, albo wyzywająca czarnula w lateksie ![]() Znam przypadek gdzie mężczyzna nie zorietnował sie,ze kobieta miała powiększany biust, bo zrobiła to z umiarem. Ba, jej koleżankom to nawet do głowy nie przyszło, ze cos z tym robiła. Jakbys ty była w takiej sytuacji powiedziałabys jej prosto w twarz- jestes próżna? I czy to by była prawda? Ocenianie kogoś na postawie tego czy przeszedł/ nie przeszedł operacji plastycznych to jest dopiero próżność. "ty jestes próżna bo zoperowałas sobie nos! A ja jestem 100% natural , jestem lepsza!"
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2009-11-09 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.