![]() |
#4441 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
![]() ![]() Większej ilości nie zamierzam już kupować w ogóle perfum, wystarcza mi spora liczba odlewek do testowania ![]() Cytat:
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-11-05 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Extraordinary lubie i poki mam zapas to spie spokojnie ![]() Coz,zakupy na All to zwykla formalnosc ![]()
![]() |
#4444 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Może któraś z Was ma ochotę na Palazzo... mam do wymiany ![]() Miałam na niego okrutną ochotę i się przeliczyłam... zupełnie nie mój się okazał ![]()
#4446 |
Zadomowienie
|
Bombowa kolekcja
![]() ![]()
#4447 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Gucci by Gucci i Chanel 5
![]() I kolejna dokładka do mojego zbioru: Ambre D'or Profvmo i Hermes 24 Faubourg ![]() ![]()
![]() |
#4448 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Toz to uczta dla oczu
![]() ![]() Wika przesliczne zdjecia ![]() Hexanna widze ze podobnie jak ja lubisz Pi. Mi sie bardzo dobrze nosza. Ostatnio kolezanka spytala jakich perfum uzywam, bo bardzo jej sie podobaja. Kiedy powiedzialam ze to meskie Pi Givenchy byla bardzo zaskoczona ![]()
#4450 |
Zakorzenienie
|
Hexxanko, Wika, Kolciag, Kawabrasko - miło popatrzeć na Wasze kolekcje. Zwłaszcza, że są tak różne od mojej. Właściwie łączy mnie tylko NU z Hexxaną (ale za to obie wersje
![]() Pinky - piękne niebo ![]()
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-11-09 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
ładna kolekcyjka
![]() zazdraszczam zwłaszcza Nu ![]()
#4452 |
Konto usunięte
|
W końcu się zdecydowałam. Moja kolekcja nie jest aż tak wielka jak niektórych z was ale zafascynowana perfumami jestem od kwietnia 2009. W ramach wyjaśnienia na pierwszym zdjęciu Demeterki 15ml mają poprzykręcane atomizerki
![]() Poza flakonami mam jeszcze kilka odlewek: L'Artisan Safran Troublant L'Artisan T4T Voluspa Tabacco Vanille Voluspa Baltic Amber Voluspa Capri Fig Frangipani Voluspa Cardamon Fig YSL Opium Givenchy Organza JPG Classique Dior Dune DKNY Delicious Night Guerlain Lavande Velours Molecule 01 Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-11-09 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zadomowienie
|
Wiele razy przeglądałam ten wątek i doszłam do wniosku, że chyba kolej na mnie. Może i nie jest tego dużo w porównaniu z Waszymi kolekcjami, ale daje mi dużo sadysfakcji (dotychczas miałam zazwyczaj małą flaszeczkę 30ml, raz tylko miałam 90ml i tylko taz zdażyło mi się mieć "aż" dwa flakoniki). Nie jestem zadowolona ze wszystkich, nie mniej jednak lubie zajżeć do szuflady i cieszyć moje oczy tym co mam
![]() Mój dziesięciomiesięczny zbiorek to: 125ml EA 5th Avenue 50ml Givenchy Amarige Mariage 100ml tester BS Fantasy 50ml tester CD Belong 30ml edt Gabriela Sabatini Ocean Sun 30ml Givenchy Amarige sephorowa odlewka Dior Poison 15ml Gucci EDP II ![]() sephorowa odlewka Versace Crystal Noir 5ml miniaturka Givenchy Organza sephorowa odlewka JPG Classique ![]() 50ml edp Guerlain L'instant de Guerlain ![]() Marzy mi się jeszcze PP Elixir Diora i J'adore Nie pogardziłabym jeszcze Deep Red, no5 edt, Opium edt, Miss Dior Cherie, Hypnotic Poison, eternity, Champs Elysees, ale to już jak się trafi to będę szczęśliwa i chyba zaspokojona ![]() Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, robiłam już kilka podejść i tylko tak mi się udało Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2009-11-09 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Nindżopesz
|
Eh, uwielbiam ten wątek... Chyba jestem perfumeryjnym podglądaczem
![]() Miszona - fotka z maską cudna ![]() ![]() Katarakta - e tam mało, naliczyłam 12 flaszek... Sama mam obecnie 14 i czuję przesyt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- piekne ![]()
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie przed wejściem na ten wątek powinno być oświadczenie ministra finansów przed niebezpieczeństwami jakie grożą oglądającym ten wątek (tak jak na papierosach, czy alkoholu) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Wtajemniczenie
|
swietne zdjecia
![]() ![]() ![]()
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę i będę musiała się zapisać do jakiegoś AP - anonimowi perfumoholicy ![]() A tak w ogóle nie mogłam wybrać pomiędzy 5 a GbG i koniec końców kupiłam Mahorę ![]() Teraz poluję na Anandę. Dziewczyny, ratujcie... wystarczy wejść do mojego wątku 'szukam perfum' i wszystko jasne... potrzebuję pomocy :ratunku: ![]()
![]() |
#4459 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hexxana, gratulacje ![]() Wspaniała kolekcja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie, molekuły, Troublant... wiele pyszności ![]() ![]()
![]() |
#4461 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Raczkowanie
|
Ja już się powoli gubię w tym co mam (a pomyśleć ile jeszcze do mnie przyjdzie
![]() I jakaś chyba zboczona jestem, że same dziwaczne flachony mam - leżące, toczące się, a takich ładnych, eleganckich, stojących - jak na lekarstwo. Idąc od lewej (mniej więcej): Bvlgari - Black Avon - Far Away La Rose du Petit Prince 100 ml (taki sobie, ale Mały Książę na butelce mnie wzrusza ![]() Yves Rocher - Cedre Bleu Sephora - Insoumise Sephora - Mysterieuse Estee Lauder - Youth Dew Amber Nude ![]() ![]() ![]() Lolita Lempicka - L de Lolita Alexander McQueen - Kingdom EDP Lolita Lempicka - Fleur de Corail Alexander McQueen - Kingdom EDT Alexander McQueen - My Queen EDP D&G - Sicily Miss Sixty - Rock Muse Lolita Lempicka - Lolita Lempicka Slava Zaitsev - Maroussia (mini) Być Może... (coś w nich jest!) + coś, co zdaje się być nieoryginalne - Gres - Cabochard + to, czego nie ma na zdjęciu: Tesori d'Oriente - Mirra, Muschio Bianco (coraz lżejsze flachy ![]() Zestaw Kingdom ![]() ---- odlewki: Ch.Dior - Poison, Dune T.Mugler - Innocent Hermes - 24 Faubourg Cartier - Le Baiser du Dragon Agent Provocateur - Agent Provocateur Alexander McQueen - Kingdom EDP (zboczenie ![]() Demeter - Holy Smoke, Thunderstorm Fumidus - mała 5-tka... + kilka innych ![]()
#4463 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam,ze faktycznie Pi jest niesamowite ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Mialam rozne momenty i ostatecznie NU EDP to juz moj ostatni flakon-stwierdzialm,ze czas pozegnac sie bez zalu podobnie jak zrobilam z Winter Delice-sa pewne zapachy,ktorych NIC nie zastapi i nie sposob zatrzymac je na stale ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Liv ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Pysznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio Kingdom (w wersji edp) potrafi zachować się na mnie nieładnie i zaczyna jechać czymś, co kojarz mi się z jakimś zielskiem (ale to nie jest TA słynna nuta - to coś innego).
![]() |
#4465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||||
Zakorzenienie
|
Niewiele czasu minęło a tu znowu taka uczta dla oczu
![]() Zazdroszcze Pi, mam probeczke i... zapach jest niesamowity ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj, nie Ty jedna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item798286591_...atis_hurt.html
Być może hurtem ![]() Swoje kupiłam u siebie w sklepiku za 6,50...
Edytowane przez ChatNoir86 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4470 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wrzućcie jakieś nowe foty. Już nie mogę się doczekać. W nocy misię śniły nowe zdjęcia na tym wątku
![]() Czy to "tylko" uzałeżnienie, czy już choroba? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.