|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
lasoa - na pewno Ci się uda
![]() lula177 - kto wie, może jakbym związała się młodo z moim Tż'tem to też bym była już mężatką honolinka - oni mają salon tylko w Wawie czy jak źle widzę? Sukienka naprawę cudna - taka w moim stylu i też czegoś takiego będę szukać |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Niedawno wróciłam z zakupów z mamą i Piotrkiem, a teraz też siedzę sama tzn. bez Piotrka w domu Zaraz idę pod gorący prysznic, potem wskakuje do łóżka - bo nie wiadomo skąd ale wzięło mi się 37,5
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam uważam że nie ważne kiedy, ale ważne zeby to była odpowiednia osoba i odbyło się bez rozwodów i seperacji
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bede miec 21 no nie skonczone![]() to Ty jestes rok mlodsza ode mnie?? 18 lat masz tak?> a ile Twoj Tz ma latekCytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
dotta i jeszcze w Białymstoku chyba
. Suknie mają cudowne,ale z tego co wiem i ceny kosmiczne. Ale uparłam się. Pojadę chociaż przymierzyć,nie odpuszczę. Dla mnie ta suknia ma klasę i takiej właśnie szukam .I fajnie,że mamy podobny gust .Ja też jestem 1989 rocznik
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15179884]dotta i jeszcze w Białymstoku chyba
. Suknie mają cudowne,ale z tego co wiem i ceny kosmiczne. Ale uparłam się. Pojadę chociaż przymierzyć,nie odpuszczę. Dla mnie ta suknia ma klasę i takiej właśnie szukam .I fajnie,że mamy podobny gust .Ja też jestem 1989 rocznik [/QUOTE]Właśnie te ceny ja na pewno będę polować na coś podobnego wyprzedażach w salonach Dziewczyny, przestańcie bo ja sie będę czuć jak emerytka w sukni ślubnej a mój Tż to już w ogóle |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15179884]dotta i jeszcze w Białymstoku chyba
. Suknie mają cudowne,ale z tego co wiem i ceny kosmiczne. Ale uparłam się. Pojadę chociaż przymierzyć,nie odpuszczę. Dla mnie ta suknia ma klasę i takiej właśnie szukam .I fajnie,że mamy podobny gust .Ja też jestem 1989 rocznik [/QUOTE]kurcze to nas tutaj jest wiecej takich mlodziutkich a myslalm ze tylko MiciKicia, joanowi i ja hehe:P ale to super ze coraz wiecej mlodych dziewczyn decyduje sie na slub
|
|
|
|
#3728 |
|
Lena
|
ja z malutkiej misjscowości pod Nowym Sączem...
|
|
#3729 |
|
Konto usunięte
|
lula177 a ja uwazam,ze ja juz raczej nie taka młoda
. Włókna kolagenowe mi siadają,zmarszczki się robią...Ech...Nic tylko sie do grobu szykować .dotta No niestety. Troche postaram sie uzbierac,a troche dołożą rodzice i będzie git. Zaparłam się i nie odpuszczę. No,ale wpierw musze schudnąć ;
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja miłej i OWOCNEJ pracy zycze Tobie i sobie-może mi sie wkońcu w tym miesiacu uda-to na święta byśmy rodzicom prezent pod choinke ładny zrobili....eh marzenia.... ![]() Cytat:
------------ znowu zgrzeszyłam na diecie-zjadałma 4 naleśniki...... i jutro też zgrzeszę -ale to tak zaplanowanie,bo sie umówiłam z koleżankami na jedzonko w pizza hut-wstępnie na bar salatkowy,ale ja wiem czym to sie skończy....
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-09 o 19:21 |
||
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to nie dalko mnie mieszkasz
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180076]lula177 a ja uwazam,ze ja juz raczej nie taka młoda . Włókna kolagenowe mi siadają,zmarszczki się robią...Ech...Nic tylko sie do grobu szykować .dotta No niestety. Troche postaram sie uzbierac,a troche dołożą rodzice i będzie git. Zaparłam się i nie odpuszczę. No,ale wpierw musze schudnąć ;[/QUOTE]no tak wkoncu nascie lat juz nie masz hehehe:P:P |
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180076]lula177 a ja uwazam,ze ja juz raczej nie taka młoda
. Włókna kolagenowe mi siadają,zmarszczki się robią...Ech...Nic tylko sie do grobu szykować .dotta No niestety. Troche postaram sie uzbierac,a troche dołożą rodzice i będzie git. Zaparłam się i nie odpuszczę. No,ale wpierw musze schudnąć ;[/QUOTE]No to ja nad tym grobem już chyba stoję chociaż fakt - kremy przeciwzmarszczkowe już są w użyciu Ja też muszę schudnąć - odkąd mieszkam z Tż'tem przytyłam 8kg |
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Konto usunięte
|
dottta E tam
. Żartuje oczywiście z tym staniem nad grobem . Ja też przytyłam odkąd jestem z TŻtem. Upasł mnie:P. A to ciastko,a to chips,a to batonik i proszę. Wylewa się wszystko bokiem. Dosłownie i w przenośni .lasoa ale nikt tutaj nie zamierza Cię źle odbierać . To jest Twoje życie i Twoje decyzje . My nie mamy nic do tego.Możemy Ci tylko dopingować .
|
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ciesze sie ze coraz wiecej jest zwiazkow z roznica wieku ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180214]dottta E tam . Żartuje oczywiście z tym staniem nad grobem . Ja też przytyłam odkąd jestem z TŻtem. Upasł mnie:P. A to ciastko,a to chips,a to batonik i proszę. Wylewa się wszystko bokiem. Dosłownie i w przenośni .lasoa ale nikt tutaj nie zamierza Cię źle odbierać . To jest Twoje życie i Twoje decyzje . My nie mamy nic do tego.Możemy Ci tylko dopingować .[/QUOTE]niedawno, jakies 2 miesiace temu powiedziałam o tym na innym wątku, dostałam mega dużą krytykę, było mi potem przykro i w ogole.... Nie wiem czy to zazdrość, bo wiekszosc była bez partnerow, czy co?
|
||
|
|
|
#3737 |
|
Lena
|
a skąd, a skąd jesteś.... napisz mi na priva.. jeśli możesz sie tak powywnętrzniać internetowo....
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to mnie karmi aby mi humor poprawić
no i proszę... w dodatku jego babcia zawsze powtarza że ja NIC nie jem i musi mnie podtuczyć a tyłek mam i miałam zawsze jak stodoła ![]() lasoa - nie masz się co przejmować. Ludzie lubią innym dowalić aby sobie humor poprawić - a w necie mogą być "odważni"... Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-09 o 19:23 |
|
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
lasoa Tutaj nikt nikogo nie krytykuje
. Nie gani,nie krzyczy. My tutaj jak rodzina . A jak problem to tylko do siostrzyczek z wizażu . Także nie martw się . Na problemy-PM2011 . A tamten wątek? Może brak zrozumienia? Empatii? Nie wiem. Przykre to jest,rozumiem !dottta to u mnie teściowa tak gada. Prosty przykład wczoraj. Zjadłam rosół na śniadanie,potem drugie danie na obiad,coś tam podkąsiłam po południu. I kiedy teściowa wróciła z pracy spojrzala na mnie i z krzykiem do TŻta "człowieku,czemu Ty jej nie karmisz?! Ona tak mizernie wygląda". Jak powiedziałam to moim rodzicom to lali pół dnia . A do mizerności mi daleko .
Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2009-11-09 o 19:23 |
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180214]dottta E tam
. Żartuje oczywiście z tym staniem nad grobem . Ja też przytyłam odkąd jestem z TŻtem. Upasł mnie:P. A to ciastko,a to chips,a to batonik i proszę. Wylewa się wszystko bokiem. Dosłownie i w przenośni .lasoa ale nikt tutaj nie zamierza Cię źle odbierać . To jest Twoje życie i Twoje decyzje . My nie mamy nic do tego.Możemy Ci tylko dopingować .[/QUOTE]ja tez przytylam 5 kg przez same wakcje tak mnie Tz upasl... Cytat:
pewnie Ci zazdroscily zr znalazlas tego jedynego a one nie maja zadnego a moim zdaniem wieksza roznica wieu jest nawet lepsza bo partner jest dojrzal i wogle wie wiecej...ja no nie wypbrazam sobie byc z kims w moim wieku bo wiekszosc to jeszcze zachwouje sie jak dzieci..wiadomo ze nie wszyscy ale wiekzosc...ja zawsze mialam starszych chlopakow i tak mi zostalo oczywisci nie mam nic przeciwko zwiazka osob w podobnym wieku bo to tez ma swoje plusy...a zreszta jest taka jedna piosenka ktoraa bardzo bardzo ;ubie i jest tam taki teks "Milosc o wiek nei pyta sie przychodzi nie proszona..." i to jest sama prawda niewazne ile nasz partner ma lat wazne jest zeby sie kochac miloscia trwala
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka albo ktoś tymi osobami gardzi, poniża w życiu osobostym(bo to dwie osoby) a one robią to samo, ale w życiu wirtualnym. Mozna tylko wspołczuć
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180308]lasoa Tutaj nikt nikogo nie krytykuje
. Nie gani,nie krzyczy. My tutaj jak rodzina . A jak problem to tylko do siostrzyczek z wizażu . Także nie martw się . Na problemy-PM2011 . A tamten wątek? Może brak zrozumienia? Empatii? Nie wiem. Przykre to jest,rozumiem !dottta to u mnie teściowa tak gada. Prosty przykład wczoraj. Zjadłam rosół na śniadanie,potem drugie danie na obiad,coś tam podkąsiłam po południu. I kiedy teściowa wróciła z pracy spojrzala na mnie i z krzykiem do TŻta "człowieku,czemu Ty jej nie karmisz?! Ona tak mizernie wygląda". Jak powiedziałam to moim rodzicom to lali pół dnia . A do mizerności mi daleko .[/QUOTE]To moja już przestała tak gadać - chyba się przyzwyczaiła już do mnie i dała mi spokój. Ale kiedyś to było gadania i wciskania jadzenia
|
|
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
lasoa być może. Także nie przejmuj się
. Głowa do góry,pierś do przodu i alleluja .dottta Znam ten ból .
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Lula dokładnie najważniejsza jest miłość i to co łączy partnerów, chyba każdy by mnie zostawił, gdybym odłożyła życie łóżkowe na bok... A mój mnie kocha, rozumie i łazi po lekarzach
|
|
|
|
#3745 |
|
Lena
|
Lasoa- nie przejmuj sie tak... no zazdrosnice jedne na tamtym wątku i tyle ci powiem. ...
a ja mam kolkeżankę .. miedzy nią a jej męzem jest 15 lat róznicy. są już 5 lat po ślubie, mają 2 dzieci. i naprawde tak dobranego małżenstwa w zyciu nie widziałam. moja teściowa to też z początku mówiła że ja taki niejadek.. a gdy tylko sie bardziej wjej domu odważyłam ,to pierwsze co robiłam jak zachodziłam do teżeta to do lodówki szłam.. bo wiedziałąm że mamusia zawsze cos pysznego ma upichconego!
|
|
#3746 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, jak my z Tż byliśmy w Krakowie w odwiedzinach u znajomych, kiedy jeszcze tu nie studiowałam. Też nas tam zabrali, nawet czekaliśmy z 15 min na mrozie czekając na wolny stolik - to się nazywa poświęcenie ![]() Ale osobiście wolę Roostera, niby to samo, ale jednak o oczko wyżej (i drożej niestety). Cytat:
My na pewno będziemy chcieli gdzieś wyjechać. W Tunezji byliśmy - to pierwsza egzotyczna wycieczka była, więc byliśmy zadowoleni, ale więcej bym nie pojechała. Hiszpania droższa, ale myślę, że atrakcyjniejsza. Ja najchętniej uderzyłabym na którąś z greckich wysepek, ale tam mamy rodzinę, więc do nich pojedziemy innym razem. A w podróż może Turcja? Ewentualnie Santorini. Cytat:
![]() Byłam dziś z koleżanką mierzyć suknie - tzn ona mierzyła. Jutro wycieczki część druga ![]() Ale póki co stwierdzam, że suknie zachwycające są tylko na zdj - w rzeczywistości to jakieś takie ... zwykłe. A na manekinach wręcz brzydkie. |
|||
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulje Tz trafilas na super faceta chyba![]() mustique napisalm juz na priv ![]()
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
conslusion - ja byłam na targach i oglądałam kiecki i mam podobne odczucie. Ze wszystkich wystawionych mi sie jedna podobała tak w miarę
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też znam 3 małżeństwa z duża różnica wieku ![]() I są szcześliwymi parami ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3750 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o jedzenie, to rodzina mojego Tż z tych co wszystko do ostatniego kęsa wyjedzą. Moim zdaniem się po prostu obżerają i robią to w taki sposób, jakby jedzenia nie widzieli. Poza tym jedzą dużo tłustego mięsa itp., a moja teściowa fatalnie gotuje, więc jak muszę coś jeść u nich to przechodzę katusze. A oni patrzą na mnie jak na dziwoląga, bo nie rzucam się na jedzenie jak hiena i nie jem na czas.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Zaraz idę pod gorący prysznic, potem wskakuje do łóżka - bo nie wiadomo skąd ale wzięło mi się 37,5 

.I fajnie,że mamy podobny gust
ja na pewno będę polować na coś podobnego wyprzedażach w salonach
a mój Tż to już w ogóle 

i jutro też zgrzeszę -ale to tak zaplanowanie,bo sie umówiłam z koleżankami na jedzonko w pizza hut-wstępnie na bar salatkowy,ale ja wiem czym to sie skończy....

!