|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
czesc moje kochane
![]() wczoraj tz wrocil kolo 22.. postal troche pod drzwiami.. wkoncu otworzylam mu te drzwi i slowa nie powiedzialam potem zaczelismy gadke on przyznal sie do bledu i powiedzial ze wie ze pozno wrocil ze nie odbieral bo nie chcial odbierac od Tomka ze jak siedzi w towarzystwie to nie dobiera zazwyczaj telefonu(tak samo zadko je odbiera bedac ze mna).. no a ja rzeczywiscie dzwonilam z numeru Tomka(wspolokatora).. ja zaczelam gadke ze moze byl z jakas panienka skoro tak sie zachowal a on zaczal przyrzekac na naszego synka ze mnie nei zdradzil nie zdradzi ze mnie kocha itp itp(pierwszy raz tak przyrzekal i schowal w kieszen swoja meska dume ktora zbyt czesto sie odzywa) wiec mnie to przekonalo i akurat w to wierze tak wogole moja gadka o zdradzie wziela sie stad bo Wkurzylam sie bo na facebook znalazlam jego kumpele no i miala zdjecia ze znajomymi.. i on tez sie tam znalazl.. w dodatku ona miala jego bluze ![]() ja jestem zazdrosnica straszna.. a wiem ze oni sie lubia teraz konatkt sie im pourywal ...(przeze mnie...) no ale ja nie chce zeby moj tz sie przyjaznil z jakas kobieta widzialam smsy kiedys widzialam ze pisza do siebie tak jak ''kumple'' ale i tak mnie to irytuje ... najgorsze jest to ze te sytuacje ze on sie zachowuje nieodpowiedzialnie zdarzaja sie co jakis czas.. I nie wierze w nie ze przez wczorajszy dzien dojdzie do niego i zacznie normalnie sie zachowywac On byl wychowany tak ze nie musi sie meldowac ze nikt go nie sprawdza.. Bo Patryczek jest kochany dobry i trzeba mu ufac i wierzyc.. on nie dzwoni bo ma takie myslenie-jest wszystko okej niedlugo sie ''zwijam '' do domu wiec nie ma po co dzwonic a ja kurde siedze i mysle'' moze jest z jakas s... , moze cos mu sie stalo..moze jakis wypadek..'' no kurde rozne rzeczy do glowy przychodza... Kathi dobrze poradzila mam nadzieje tak zrobic pokaze mu ze jestem dobra.. porozmawiam naspokojnie.. zobaczymy jezeli nie poskutkuje dam mu czas zeby ''dorosnal'' bo fakt iz sie nie zmieni swiadczyc bedzie o jego 'niedojzalosci... Faceci sa do bani ![]() Najbardziej boli mnie to ze ja taka mloda dziewczyna ktora fakt faktem nie wyszalala sie.. potrafila sie dostosowac 100% donowej sytuacji.. nie mam jakis tam nalogow.. potrafie zadbac o swoje dziecko a on dorosly facet ktoremu zbliza sie trzydziestka, ktory ma za soba lata szalenstw ... musi sobie czasem cos wywinac bo inaczej to nie da rady kurde!nie chce na niego non stop narzekac bo ma i dobre strony wkoncu po cos z nim jestem.. ale przykro mi ze tak czasem postepuje bo ja wtedy czuje sie jak gowno kompletnie ponizona tym ze dzwonie do swojego faceta a on ma to gleboko w zadzie i nie wazne czy jest wtedy z kolegami czy w kosciele czy w sklepie dzwonie?toz kultury powinien odebrac pozyjemy zobaczymy.. i tak duzo udalo mi sie go zmienic bo to byl facet przypominajacy dzika malpe z buszu ![]() no wiecie.. rozrywkowe zycie ...itp ..
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-09 o 16:59 |
|
|
|
#1863 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
.BUZIAKI dla HELENKI, NIKOLKI i MYCHY ![]() Byłam dzisiaj u fryzjera Potem siostra (się Wam chyba nie chwaliłam, ale chodzi do studium kosmetycznego) zrobiła mi manikjur , wyregulowała brwi i nałożyła maseczkę głęboko oczyszczającą. Czuję się dopieszczona i młodsza o 10 lat )Cytat:
Ale tu pusto i smutno będzie, jak Wy wszystkie na odwyk pójdziecie. No przecież wizaż raz dziennie, to nie tak znowu dużo![]() Cytat:
Cytat:
Im nas więcej, tym weselej Iwcia dens - mnie się też wydaje, że Guzik jakby lepiej sypia w dzień, ale A z Szymka prawdziwy zjadacz skarpetek ![]() Ursull - nie odchodź na odwyk Piękna ta jesienna fotka Teraz spędzamy czas w "jego" pokoju i w ciągu dnia śpi w swoim łóżeczku, więc to nie będzie dla niego żadna nowość. A ja sobie chyba tutaj śpiwór przytaszczę i przez pierwsze noce będę warować przy jego łóżeczku![]() Pakusiu - Iwciag - ale słodki ten Twój Smerfik Marika - to może być ten lęk separacyjny Poiglot - ![]() Caro - dużo zdrówka dla Ciebie i Darii Agusiu - będę tęsknić Cinusiowa - wow, ale wypas z tym TV. Uwielbiam filmowe wieczory Berciu - ja mam to samo z tymi prezentami (P.S. ale ja ryba jestem, to nie wiem, czy tu znak zodiaku ma jakieś znaczeniePrzyłączam się do apelu Berci!!! KONIEC Z ODWYKIEM!!! NO MORE ODWYK!!! ![]() Guzik się do apelu ofkors przyłącza również. 1. - "spróbuję puścić oczko wizażowym cioteczkom" ![]() 2.- Guzik jako model
|
|||
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Illbanko ja nie wybieram się na żaden odwyk, wróci tż to będę zmuszona(przynajmniej jak on będzie w domu), a póki co korzystam
..a posprzątają mi krasnoludki![]() Zazdroszczę tak miłego dnia! A fryzurka jaka? Ja też jestem rybka Puszczam oczko również do Hubcia, słodki jest
|
|
|
|
#1865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na skarpetki Guziczka przyjdzie czas-Szymek ledwie wczoraj zaczal ![]() a Szymek ostatnio ma takie dni smiechu i cieszy sie ciagle np dzis wiec mu pstrykam ile wlezie bo tak to powazny mezczyzna z niegoa do pokoju Guziczka to moze by tzcika klasc co by mamusia nie musiala tam koczowac pod spiworkiem a Guziczka siup do sypialni ![]() no czekalam na zdjecia , nawet na nk dzis zgladnelam coby zobaczyc czy jakas nowka fotka sie nie pojawila a tu prosze : blondasek sliczny
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochaniutkie!
Dzis zajob w pracy mialam, ze dopiero co dotarlam do domku i zjadlam obiad Pisalama Wam, ze po powrocie do pracy obejme nowe stoisko (Real), na ktorym sa ubranka dzieciece i wieceie co? Łachow dla Jaska to bede miala pelno jezeli bede chciala, oczywicie w bardzo dobrych cenach Dla siebie przy okazji tezJasko widac, ze teskni za mna, bo jak wracam do domu to diabelek w niego wstepuje, musze go wziasc sie chwile pobawic i poprzytulac dopiero jest spokoj...moja milosc kochana... ![]() DZIEKUJEMY ZYCZENIA DLA JASKA I ZYCZMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM doris piekna wielkooka pakusia trzymaj sie kochana gossik moj Tz tez mi zrobil awanture o to ze siedzie przed kompen non stop, dlatego musze sie krysc troche...normalnie boje sie wlaczac lapka ![]() katrin masz fajnie, ze mozesz w pracy posiedziec na wizazu, ja niestety nawet nie wiem kiedy mija mi 8h, nie mam na nic czasu Carolajna wracajcie do zdrowia boszenka jestes mell u mnie dzis beznadziejna pogoda, caly dzien pada ![]() No to Aguski nie bedzie jakis czas, oby szybko problem sie rozwiazal Iwcia dens ale super smieszek ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- A i widze, ze tytul watku nam sie zmienil
|
|
|
|
#1867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to teraz rozumiem, czemu mam syf w domu. Krasnoludki są teraz u Ciebie Co do fryzurki - to nic specjalnego (włosy do ramion, wycieniowane).Iwcia dens - ![]() Guzik też się śmieje, ale jak aparat zobaczy, to już jest koniec. A mensza bym chętnie oddelegowała do spania w śpiworze, kieby większe cyśki miał A tak poważnie, to masakra będzie, bo Guzik dosyć często się budzi, on chce spać ze mną, cwaniak jeden.
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Iwcia dens poszlam spac i po 10 min jak czulam ze odpływac obudzil sie szanowny Aleks
... i poszlismy na spacerek.Sliczny synek zdjecie 2 jest super! Bezzebne usmieszki sa najlepsze a na ostatnim zdjeciu widac ze i nosek jadł obiadek ![]() Poiglot fajnie wszystko opisałas!Jestem z Toba! Aguska to czekamy z niecierpliwoscia na twoj powrot! i oby udało sie odzyskac zdjecia! Illbanka Ale model!!! Dobry jest! A wloski tez ma super, duzo ich ma. moja siostra w tym roku skonczyla tez szkole kosmetyczna i od dwoch miesiecy pracuje w bardzo dobrym u nas salonie wiec ja tez korzystam (jak jestem w Polsce)---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Dziewczyny co sie z Wami dzieje? ![]() Nie zartujcie z tymi odwykami... Trzeba wkrotce załozyc kolejna czesc!!!
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Mell -
A to Ty masz już w ogóle super Póki co ćwiczy sobie różne rzeczy na mnie![]() Iwciag - zapomniałam spytać - Ty lutowa czy marcowa ryba jesteś?
|
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladalam dzisiaj sloiczki dla dzieci i wiecie co jeszcze znalazlam... deser z truskawkami tylko nie pamietam czy od 4 czy 6 miesiaca...
A w mixach warzywnych np pomidory czego u nas nie widzialam od 4 miesiaca... no ja tego nie kupie... jesli bede tu kupowac to te smaki co sa u nas...ale narazie mam zapas
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
hej... troszke was poczytuje ale jakos weny nie mam
taki dzien do pupy ze hej... musze tylko powiedziec ze nie mam pretensji do tz ... stara sie jak moze, ale skoro tesc nie slucha tego co on ma do powiedzenia to juz nie tz wina... pozatym to my mieszkamy u tescia a nie on u nas... zmini sie to jak sie wyprowadzi, wtedy przepiszemy mieszkanie... gdyby mieszkanie bylo na nas to juz dzisiaj bym mu powiedziala ze ma wypie.... ale co ja moge w takiej sytuacji.... no nic... dziekuje wam kochane za wsparcie fajnie jest wiedziec ze ktos tam daleko trzyma moja strone i nie uwaza ze jestem jakas niedorobiona doczytalam ze piszecie o roznych smakach sloiczkow... ja jestem wlasnie zalamana bo tu takie sa smaki ze szok... jablko z mango, jarzynowa (kalafiory i grochy) z wolowina, czekoladowy pudding i wiele innych wymyslnych smakow i to od 4 miesiaca!!! ostatnio trafilismy na kurczaka z ziemniakiem i marchewa to wzielismy wszystko co bylo zamowilam juz fotelik samochodowy i zastanawiam sie nad chodzikiem... i nie wiem... mam metlik w glowie normalnie z jednej strony bylby dla mnie zbawienny a z drugiej te medyczne ostrzezenia... tz mi nie umie doradzic, mama znowu mowi ze my wszyscy na chodzikach bylismy i nic nam sie nie dzialo wiec moge kupic.... ehhhh... a ja mam mieszane uczucia... pchacza nie chce bo o wypadek nie trudno... pusci sie maly i zaliczy glebe... jakos do mnie nie przemawiaja te pchacze... no to tyle chyba... kurcze mam nadzieje ze ten debil nie ma dzis znowu wolnego bo chyba go pobije... no nic ide sie pobawic z malym i kapiel, butla i sen a ja na wspolnej, m jak milosc pa! zajrze pozniej i obiecuje ze doczytam was dokladnie!!! ![]()
|
#1872 | ||
|
Rozeznanie
|
mialam juz dzis nie pisac ale nie moglamsie powstrzymac
![]() Cytat:
o rany to Ty sie tam napracujesz ale z 1 strony to dobrze bo szybciej czas mija zalujemy ze nie mieszkamy tam u Ciebie Cytat:
nie dobra Ty, nie sadzilam ze na Illbanke tego pana posle ale nie dalas mi wyboru - chocbys wygladala jak ten oto Pan to ja bym Cie z czworokata nie wyrzucila![]() Poiglot 3mam kciuki za Was
|
|
#1873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaaane mam cos dla was.
![]() a raczej dla tych ktore chca po karmieniu zadbac o swoje piersi... a o to link http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm podobno ''masaz Kasi''jest bardzo skuteczny Esterka przeslala mi taka strone zarejestrowalam sie tam i znalazlam ten artykul czytalam recenzje i dziewczyny byly zadowolone z efektow tylko trzeba regularnie... ![]() Mell iwciag dziekuje wam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już kiedyś trafiłam na ten masaż WRÓCIŁAMMMMMMMMMMM i idę
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Illbana
Guzik wcale nie puszcza oczka ![]() to biedne dziecko apeluje do wizażowych ciotek żeby nie robiły sobie jaj z jakimś odwykiem i pisały co słychać u kolegów i koleżanek ![]() Poiglot super że z tz wszystko ok Pakusia nie przejmuj się już tym zgredem ![]() ja też już dzieci wykąpałam i do łóżek mama ma seriale
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no i najlepiej zeb facet to robil bo to bardziej pobudza gruczoly... karmiac tez mam te masaze wykonywac czy potem..? ![]() BERCIA to sie jeszcze okaze ![]() a ja zrobilam serniczek na zimno.. na biszkoptkachz brzoskwiniami z puszki i galaretka ![]() :roll eyes:
|
|
#1878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() od dziś się masujemy tzn sama się masuje
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
karmisz cycuchem?
ja nie wiem czy juz zaczac czy nie... Prawą zgodnie ze wskazówkami zegara (dla patrzącego zna przeciwka), lewą przeciwnie do ruchu wskazówek zegara : ![]() w iinnym wypadku piersi moga sie podobno nawet i zmniejszyc ![]()
|
#1880 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ze mnie też Cytat:
A Caro się pojawia, jak tylko się o cyckach gada Poiglot - serniczek Co do piersi - ja sobie kiedyś robiłam podobne masaże i po kilku razach tak mnie cycuchy bolały, że szok. Chyba bałabym się je robić teraz, kiedy karmię piersią.
|
||
|
|
|
#1881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurde co bym kierunku nie pomyliła ![]() Illbanka a który marzec dokładnie?? |
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Się załapałam na ostatni rybi dzień
- 20 (wypisz, wymaluj, typowa rybka jestem). A Ty?
|
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
samaz ugniatany to tak jakby sie ugniatalo ciasto? tak??
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- masaz ugniatany to tak jakby sie ugniatalo ciasto? tak??
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zalety: wrażliwe, współczujące, niosą pomoc potrzebującym, kierują się intuicją (miewają przeczucia, które się sprawdzają Wady: niezdecydowane, żyją w swoim świecie, często oderwanym od rzeczywistości, łatwo popadają w uzależnienia ![]() No i jak? ![]() Z którego marca jesteś? No chyba tak
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no oczywiście wad nie posiadam ale zalety nom cos w tym jest..ja jestem z 6tego
|
|
|
|
|
#1887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaly mi 3 dni ![]() Cytat:
![]() Moj nic nie wie Cytat:
![]() No to juz nie bedzie trojkacik, ale grupa ![]() Czesc Kochane, tak wpadlam na momencik, Olek prawie caly dzien spal, a ja dzielnie powstrzymywalam sie od wizazowania i pucowalam chalupke - w koncu nadazam ze wszystkim ![]() Ursull milosci ma co tam u Ciebie ??? Lots of kisses Cos nie mam weny do pisania...
|
|||
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
kurde lodowka jest lekko przechylona i cala galaretka na serniku wyladowala na pulce w lodowce..
mam galaretkowa puleczke;/ no pieknie![]() doczytalam zeby ten masaz najlepiej robic ''polkola'' a nie kola..i masowac tylko miesnie, nie cale piersi poniewaz to moze rozciagnac skore piersi.. tak wiec delikatne ugniatanie opuszkami palcow.. miesni piersi.. od pachy do mostku i spowrotem jakos tak
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem rybka - 16 marca
|
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
o proszę kolejna rybka..
ja nie dam rady na tej diecie!! znowu mam głoda
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-09 o 20:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

.
, wyregulowała brwi i nałożyła maseczkę głęboko oczyszczającą. Czuję się dopieszczona i młodsza o 10 lat
Ale tu pusto i smutno będzie, jak Wy wszystkie na odwyk pójdziecie. No przecież wizaż raz dziennie, to nie tak znowu dużo
Piękna ta jesienna fotka
Teraz spędzamy czas w "jego" pokoju i w ciągu dnia śpi w swoim łóżeczku, więc to nie będzie dla niego żadna nowość. A ja sobie chyba tutaj śpiwór przytaszczę i przez pierwsze noce będę warować przy jego łóżeczku
(P.S. ale ja ryba jestem, to nie wiem, czy tu znak zodiaku ma jakieś znaczenie

ale nie dalas mi wyboru - chocbys wygladala jak ten oto Pan
SYNEK
Co do piersi - ja sobie kiedyś robiłam podobne masaże i po kilku razach tak mnie cycuchy bolały, że szok. Chyba bałabym się je robić teraz, kiedy karmię piersią.
no oczywiście wad nie posiadam
co na to wasi tż?